Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
a The thing nevezetû játékhoz keresek magyarítást, de sehol nem találtam eddig.
Valaki tud segíteni??
Köszi
Úristen hód, fújd már ki!!!
Légyszi küld el nekem privát a Pretorians forditását , vagy honnan lehet letölteni ?
Kösz 😊
Nem szeretek értelmetlen dolgokról vitázni gyerekekkel.Igaza van i2k-nek: "a gyerekek már csak ilyenek"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy azért kérném, hogy küldje el, mert szerintem összegyúrhatnánk egy normális változatot - Grecoval ezt csináltuk.
Bár, õszintén szólva, nekem már csak a 3 tutorial küldetés van hátra és 100%-os a cucc.
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy jokor szolsz, amikor I2K leforditotta. 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Chappy vs (?) HJ szóváltás marad - a következõ nagytakarításig (utána tõlem lesz elkérhetõ). A kérdõjelet szerintem értitek... Nem egy súlycsoport (semmilyen téren)...
Sajnálom, hogy egy kissrác csak ennyiben meríti ki a felnõttekkel való diskurzus fogalmát, és nem ad esélyt magának arra, hogy tanuljon valamit tõlük. De hát nem fordítható ki a világ a sarkaiból - a gyerekek már csak ilyenek.
Sapandi - köszi a linkelést, természetesen én is megteszem a házamtáján. Szerintem erõs frissítés vár az ajánlott linkek részlegemre (Alcatelgod, Sapandi, Jakuza, YarYar új és a többiek oldalai...)
Az oldaladon a magyaritasoknal a TCM2004-et javithatod is, mert nallad az van kiirva, hogy nincs magyaritas hozza.
A 2.xx verziok nem tudjak kitomoriteni a 3.xx-eseket.
Amugy ide ebbe a topicba is akkor beirom az elereset a fajlnak.
TCM2004 Magyaritas v0.99E
43 txt allomany mar le van forditva benne, a maradek 7 db keszul.
De mar igen csak jatszhato allapotban van.
Gyakorlatilag a szoveges jatekmod, az emailek 50%-a es egy ket ujsagcikk van mar csak hatra.
nem ismerem.
Egyszer erre rá fogsz faragni....
Jakuza se kispályás versenyzõ 😊
Van -e élet a halál elött?
A rar-ost leszedtem, de nemtudom kitömöríteni!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Te meg az ovis. 😊
1 dologra kérlek: a linkre kattintva új ablakban (target="_blank") nyíljon meg a lapom. Köszi!
\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
szerintem az egész Chappy vs. HJ thread-et nyugodtan dobhatod a kukába! Nem sok értelme van ilyen off topic témával terhelni a topicot. Bár ha igény van rá, akkor tõlem éppen maradhat😊
Nem vagy te kissé paranoiás?
tUDOD, ELÉBB FELHÍVTÁL, ÉS mUTER VETTE FEL. dA A TELEFONSZÁMOT ÉN MONDTAM MEG! ÉRDEKES HANGOD VAN.
Mit vársz egy 6.-os gyerektõl?
És azt a telefonszámot és e-mail címet is?
A fórumodat tönkre fogom tenni!
A kutyaeledel nevû kis barátunk, csak azért nem tologatja a csattogós falepkét, mert már nemigen lehet kapni.
Amúgy a kora (ált.isk.6.oszt. - ahogy már megírta) és a szellemi színvonala miatt nyugodtan tologathatná, mondjuk egy szép napos Május 1-i felvonuláson, amikor már az apunak elfáradt a nyaka, és letette a földre!!!
Így nehéz lesz, akár mások munkáit is javítani!!!
"Nem abbol lesz a nyertes, aki azt mondja, hogy a többiek se csinaljak jobban, hanem abbol, aki azt mondja hogy en jobban meg fogom csinalni!"
De most már mindegy - késõ... a véleményét mindenki kialakíthatta rólad... hogy ki milyet, az már mindenkinek a saját vérmérsékletétõl függ.