Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
http://www.p3int.com/product_center.asp
Itt vannak felsorolva az eddig kiadott jatekaik.

Hunnenkönig: ...ez a levél is áprilisi tréfa gyanús amúgy.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Dear sir,
I accidentally came across your petition on the internet.
As it so happens we are on the lookout for a good Hungarian publisher/distributor for our games.
We would like them to localize as well. Perhaps you can point me to a few websites?!
Thank you in advance,
Erik Schreuder
Project Three Interactive BV
Web: www.p3int.com
Ugy nez ki, hogy a faradozasaink legalabb egy kis eredmenyt hoznak. Ez legalabb egy jo kezdet.
Aki tud, segitsen es küldjön NEKEM magyar kiadok cimeit, hogy tovabbithassam öket! Az e-mail cimem [email protected]
Azt hiszem baromi fáradt vagyok mostanában keveset alszok.Nem teljesen fogtam fel mit írtál.Lesz magyarítása a disciplesnek és csak tréfa volt a beszólás?
Van -e élet a halál elött?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Nem müxik a magyarítás
Caramon
2004.04.01 15:31:04
Válasz
Sziasztok!
Szeretnék gratulálni a gyors fordításhoz, bár én még sajnos nem tudom élvezni, mert valami miatt nem akar mûködni.
Anno a demo magyarítást is letöltöttem, azzal nem volt semmi gond, végig is nyomtam. Most hiába telepítem fel az elõírások szerint (ellenõriztem többször, jó helyre telepítettem), nem akar mûködni.
Az fcsplash.bmp kép magyar felirattal korrektül bejön az elején, de aztán a játék a jó öreg ánglius nyelven kommunikál.
Mielõtt még valaki felvetné, az elsõ indításkor megnyíló konfigurálási lehetõségnél sem lehet beállítani a magyart. Csak az "english" jelenik meg.
Nos... ennyi!
Remélem valamelyikötök tudja orvosolni a problémát.
Ja... ha az számít esetleg: Az 5 CD-s változatot vettem meg, nem a DVD-set.
.... azt már nem is mondom, hogy a hülye progi valamilyen CD/DVD emulátort érzékel a gépen, és így az eredeti .exe fájllal el sem indul, csak ha a crackelt .exe-t teszem be. Hiába kapcsolom ki a daemon tools-t, utána is érzékel valamit.
Na.. ennyi!
Elõre is köszi az esetleges segítséget.
És még egyszer gratula a fordításhoz."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
[email protected]
Mennyi? Ha gondolod feltehetem az FTP-re, és belinkelem ide, hogy mindenki elérje...

)\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
Ezért nincs senkinek sem címezve...
Csak megjegyezném: az elmúlt 4 évben egyetlen vinyóm sem szállt el... kopp-kopp.

ha vmi jó kis magyarítás van készülõben...

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"