Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pf õk adták ki az rc cars-t meg a new world ordert, nem is lehetnek olyan szarok...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Hunnenkoenig
olyanokat, amiket nem ismerek, de peldaul van ott egy olyan diablo fele RPG, ami a Kult nevet viseli:

http://www.p3int.com/product_center.asp

Itt vannak felsorolva az eddig kiadott jatekaik.

hykao
oké.
egyébként milyen játékokat adtak-adnak ki?
Hunnenkoenig
Abszolut nem. A ceg valoban letezik. A honlap igazi es az email cim is az amiröl jött!

Ne légy ilyen negatív hozzáállású...

hykao
Far Cry ügy: Hmmm, srácok!!! Ne feledjük már, hogy április 1-e van!!!

Hunnenkönig: ...ez a levél is áprilisi tréfa gyanús amúgy.
Már nagyon-nagyon várom (szerintem rengetegen) Csak hozzávetõlegesen:kb. mikorra várható a saját oldal ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

pf már írtam a fiúknak egy mailt, csak megcsinálják....

NeoMaN
jah, nekem paccs nékül nem jó...

NeoMaN
Semmi sem magyar benne... 😞

az atw szarozik, egyik atw-s oldal se jött be ma csak ritkán

Most nekem sem jön be.Délután még jó volt...
Igen lesz magyarítás, türelem, sajnos csúszok vele egy picit magánéleti teendõk miatt, de lesz. Áprilisi tréfa volt, hogy nem lesz 😊

Mindenkinek mûködik a far cry magyarítés? elindul a game, és van egy kép ott kinnvannak a készítõk elérhetõségei, utána semmi nem magyar, valaki nézze már meg, nekem fennvan az 1.1-es pqatch lehet az a baj?

Szeretnék mindenkitõl elnézést kérni. Úgy volt, hogy ma felrakom a Temple of Elemental Evil magyarításának legújabb változatát azonban ez egész délután nem sikerült. Az ATW szerverére nem tudtam bejutni sem Windows Commanderen sem pedig az oldalon át. Ennek tetejébe még az oldalam sem jelnik meg nekem. Tehát nagyon sajnálom, remélem holnapra rendbejönnek a dolgok és fel tudom tenni.
Hunnenkoenig
Ma kaptam egy emailt egy holland/sved cegtöl ezzel a szöveggel:

Dear sir,

I accidentally came across your petition on the internet.

As it so happens we are on the lookout for a good Hungarian publisher/distributor for our games.
We would like them to localize as well. Perhaps you can point me to a few websites?!

Thank you in advance,

Erik Schreuder

Project Three Interactive BV
Web: www.p3int.com

Ugy nez ki, hogy a faradozasaink legalabb egy kis eredmenyt hoznak. Ez legalabb egy jo kezdet.

Aki tud, segitsen es küldjön NEKEM magyar kiadok cimeit, hogy tovabbithassam öket! Az e-mail cimem [email protected]

Szia!
Azt hiszem baromi fáradt vagyok mostanában keveset alszok.Nem teljesen fogtam fel mit írtál.Lesz magyarítása a disciplesnek és csak tréfa volt a beszólás?

Van -e élet a halál elött?

NeoMaN
má nem is elérhetõ a lap.....

IMYke2.0.0.0
Az ok egyszerû: saját készítésû honlapra fogom ill. akarom kitenni.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egy gyors hír:

"Nem müxik a magyarítás

Caramon
2004.04.01 15:31:04

Válasz

Sziasztok!

Szeretnék gratulálni a gyors fordításhoz, bár én még sajnos nem tudom élvezni, mert valami miatt nem akar mûködni.
Anno a demo magyarítást is letöltöttem, azzal nem volt semmi gond, végig is nyomtam. Most hiába telepítem fel az elõírások szerint (ellenõriztem többször, jó helyre telepítettem), nem akar mûködni.
Az fcsplash.bmp kép magyar felirattal korrektül bejön az elején, de aztán a játék a jó öreg ánglius nyelven kommunikál.
Mielõtt még valaki felvetné, az elsõ indításkor megnyíló konfigurálási lehetõségnél sem lehet beállítani a magyart. Csak az "english" jelenik meg.
Nos... ennyi!
Remélem valamelyikötök tudja orvosolni a problémát.

Ja... ha az számít esetleg: Az 5 CD-s változatot vettem meg, nem a DVD-set.
.... azt már nem is mondom, hogy a hülye progi valamilyen CD/DVD emulátort érzékel a gépen, és így az eredeti .exe fájllal el sem indul, csak ha a crackelt .exe-t teszem be. Hiába kapcsolom ki a daemon tools-t, utána is érzékel valamit.
Na.. ennyi!
Elõre is köszi az esetleges segítséget.

És még egyszer gratula a fordításhoz."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Imyke ! Még nem válaszoltál a Praetorians és a Vampire-masquarqde magyarosításokkal kapcsolatos kérdésekre. Miért nem rakod fel ezeket a Magyarítás Portálra, ahol már több nagyobb (50-60 Mb) fordításod is megjelent ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Maffya
Üdv! A neighbours from hell 2 magyarositását honnan lehet letölteni ?

Áááááá... nem az kell hozzá, hanem az amit én szoktam a fellépés elõtt: 1 (2-3?) gyenge fél "gyógykörte" 😊

NeoMaN
Nekem-nekem!!!
[email protected]
Mennyi? Ha gondolod feltehetem az FTP-re, és belinkelem ide, hogy mindenki elérje...

Egy kis reklám:

Far Cry teljes magyaritás

letöltés innen: http://www.hungames.atw.hu/
Mondtam már,hogy elkészítettem a Disciples 2 - Dark Prophecy teljes magyarítását?Itt van a vinyómon.Kinek küldhetem?
Ja-ja majd mi is jól meg vicceljük

Ehe,vicces csákó ez az atrOpOsz!
1998 óta nekem sem szállt el vinyóm, a bicskám sem szokott eltörni, viszont szeretem az Április 1.-ét 😊

Még nekem sem szállt el az elmúlt 10 évben.Igaz nem is fordítgatok manapság!(na jó,most már abbahagyom)
Az esetek többségében akkor írják ki ezt a bejelentést,ha úgymond beletört a bicska.Szóval,ha nálad nem ez a helyzet akkor sajnállak,hogy így jártál,de már annyi ilyet hallottunk,hogy már elég hitetlenek vagyunk.
Elõtte majd magamhoz veszek egy doboz nyugtatót amit majd utána beveszek 😊

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

IMYke2.0.0.0
Én nem gúnyként, hanem megjegyzésként lõttem be a dolgot.
Ezért nincs senkinek sem címezve...

miért nem válaszként nyomja, ha a válaszra nyomok rá???

most értsem úgy, hogy ez valami gúnyolódás féle?....

😞(

Ez jó hir ,akkor megvárom 😊

IMYke2.0.0.0
Magyarul is ki fog jönni a Syberia 2!

IMYke2.0.0.0
Én tudom, hogy Greco miért írta azt, amit írt... Õ is régi motoros.
Csak megjegyezném: az elmúlt 4 évben egyetlen vinyóm sem szállt el... kopp-kopp.

Nem úgy tûnik, hogy visszalehetne 😞

Syberia II Magyaritás,lehetséges,hogy lessz????

Baze,nem lehet valahogy visszamenteni.Elektronika csere ???

felettébb humoros, én nem tudtam ilyen jót röhögni rajta, mindenem ami rajta volt, a munkám, plusz vehettem másik winchastert. De te azért csak kacagjál rajta halál nyugodtan....

Ezek a fránya winchesterek mindig felmondják a szolgálatot
ha vmi jó kis magyarítás van készülõben...
Sajnálattal kell közölnöm, hogy a Disciples 2 - Dark Prophecy magyarítást nem áll módomban folytatni, és sajnos a munkát sem tudom átadni senkinek, mert az összes anyag elszállt, miután a winchasterem felmondta a szolgálatot, és elfelejtettem belõle biztonsági másolatot készíteni

Ajaj...lehet hogy picit sokkos leszel utána😊))

Ebbõl is látszik, hogy mennyit ér nekem a véleményed 😊 Ja és a számot amit küldtél, hogy le lehet szedni, a hétvégén meghallgatom ígérem 😊

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

sziasztok! Játszik Valaki Az URUval?
Örülök, hogy sikerült meggyõznöm téged. Bár igazából nem is gyõzködtelek, hanem csak elmondtam a véleményemet.