Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
A Sacred biztos jo, de rengeteg hibaja van es a grafika tul Barbie-s :-)
En, mint nagy Diablo rajongo egy komorabb hangulatu jateknak jobban örültem volna.
Mekkora volt mar a D1-ben a zene. Az 500. alkalommal is körömragva alltam a pentagon elött, hogy vajon le merjek e menni Diablohoz, mert azok a baby-sikolyok kikeszitettek :-)
Mar csak az maradt hatra es nem talalok sehol editort hozza.
Amugy a tobbi szoveg teljesen leforditva.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
és elõre is bocs ha zavartalak.
köszönöm
Egyébként, a Diablo az mindig favorit lesz? Rengeteg rpg-t csináltak már, de az "újságok" szerint egyik sem versenyezhet vele. Jó, van 1-2 tényleg béna játék, de a Sacred sztem nagyon lealázza a Diablot. Amin nemis csodálkozok, hisz a Diablo&DiabloII mikori? Elég régi. Szóval nemtehet(ne) róla ha aláznák a mostani játékok, de NEM. A GameStar is jóformán azt írta h "épphcsak" veri grafikában. Ami röhej. Néha olyan lenne mintha vakok lennének az emberek. Én nemmondom h a DiabloII mekkora játék volt, a maga korában! Lépjünk már túl rajta...ha így folytatjuk a DiabloII-t egy játék überelheti...
...a DiabloIII 😛
A Sacred az egyik leghumorosabb jatek (legalabbis a nemet verzioja), amiröl valaha is hallottam.
A nemet forumokon kilometeres topicok vannak az idezetekkel es eastereggekkel :-)
No sebaj így is elvagyok vele, elvégre nem egy összetett játék, csak hát gondoltam a Diablo után bármit... :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Sajnálom, de nem hiszem, hogy Hunnenkoenig tévedne.
Még az angollal is nehéz ez, nemhogy a némettel.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Én a tuti PC-s verziót csinálom, a szokásos textúramódosításokkal együtt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Végignéztem a honositók csapatait de nem találtam.
Biztos új 1 kicsit!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Nem semmi. Én - õszintén - drukkolok nektek!
Úgy látom ez a fórum is alkalmas egy felhívásra. A Morrowind magyarosításáról lenne szó. Már folynak a munkálatok (15 fõs csapattal), de tekintve a játék méretét még jól jönnéne pár segítõ. Semmiféle követelmény nincsen, de angolul azért tudni kell. Aki jelentkezne, írjon a [email protected] címre!
118 MB
"UT2004-hez már vagy egy hónapja van magyarítás.
A PCGuru DVD-mellékletén megjelent UT2004 Demo-hoz mellékelték annak magyarítását, s láss csodát, az mûködik a Full-al is.
Ezt vagy már 3 különbözõ fórumban megírtam..."
A szinkront meg fõleg felejtsd el!
Nem hiszem, hogy prfi orgánumú emberkékkel, profi stúdióban készítenéd, így a minõsége sem lehet garantált. Ergo: jobb, ha nem blamálod a magyarítás scene-t!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Sz'al a "visszavonulásokat" meg lehet köszönni a link lopó kis gyerekeknek...
Még valami: én jópár ilyen oldalt találtammár eddig és meg is irtam ide, de: nem vettem észre, hogy 1-2 emberen kívül bárki is megirta volna az adott lap fórumán, hogy mi a véleménye az ilyen lopásokról. Tehát nem csak annak kéne kavarni, akinek lenyúlják a munkáját, hanem annak is akiét nem + talán ha a felhasználók is szóvá tennék....
De nem... ha lépni kell valamit akkor csak a néma csend...
Sz'al ilyen körülmények közt nemsok értelme van csinálni bármit is.
Ez az én véleményem - nem állítom,hogy igazam van.
Lehet hogy volt már róla szó, de van valaki aki esetleg pártolja a Sacred magyarításának ötletét?
Hiszen, a demoban lévõ anyag lesz a fullban is.
Emellett elkészítettem benne a töltõképernyõk és az autóosztályok logoinak magyarítását is.
Egyszer, majd amikor megnyugszom, és nem lesz ennyi lopkodás, frissítem is a honlapomat...
Már régóta figyelem a topicot és azt vettem észre EL FOG HALNI a magyarosítás egyre több és több csapat oszlik fel mert nem térül meg becsületben a munka... bár nekünk (HUNGAROCENTER) fordításait még nem lopták el, de még megsehet... Most per pillanat ott tartok, hogy nem vagyok elérhetõ neten mert a már várt frissités nem jött össze. Magyarország akar uniós tag lenni mikor még normális netkiépités sincs az egész k**rava kelet magyarországban ... nagyon fel tudom húzni magam, most itt állok 15000 ezer forintos analóg teflonszámlával és nézek ki magamból, mig más aki pár házsorral beljebb lakik már vígan korlátlanúl adsl-ezik! Szóval én nem tudom mi lessz valszeg SMS-web-es lesz a hungarocenter mert más egyéb fontos dolgok lesznek rajta és ha így fog haladni abba fog maradni a fordítói munkánk is és beszállunk a warez témába😞(((
Tehát végszó: Éljen a megmaradt fordítók!!!! És azok kik becsülik munkájukat, azok meg menjenek dante legsötétebb bugyraiba akik lopkodják más munkáját!!!!!!!!!!!!!!!!!
::::::::::::::::::::::::::ALCATELGOD:::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::END_OF_FILE:::::::::::::::::::::::
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
Elegem van a lopkodókból!
"Tilos a hatályos jogszabályokba ütközõ tevékenységet végezni, szerzõi jogokat sértõ tartalmú anyagot a Szolgáltató szerverén elhelyezni."
tehát elég egyszerú a dolog: meg kell keresni a tárhely üzemeltetõt és jelezni a jogsértést - ahogy elnézem van ott még bõven más jogsértõ anyag is...
, mi van az új oldallal, már nyomnám a bloodrayn-t...Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Van eza "http://reload.van.hu/" "oldal" amin annyira feltudom magam húzni. Ez az undorító link/magyarítás lopás undorító/szánalmas. De ami legjobban feldühít az ez:
"AMENNYIBEN HIVATALOS PAPÍROKKAL IGAZOLJA, HOGY BÁRMELY ANYAGNAK JOGTULAJDONOSA, ÚGY AZT AZONNAL ELTÁVOLÍTJUK AZ OLDALRÓL!"
Ennél szánalmasabb embert nehéz találni....
Na meg fizetésem jelentõs részét ezután hajfestékre kell költenem .... ;-)
áprilisi tréfa volt 😄
Ha nekem szállt volna el annyi fordításom, lazán felakasztottam volna magam, vagy alkoholista lettem volkna.... na igen ez csábítóbb 😊.
Ha újrakezdted, akkor fanatizmusod egy IRA terrorista is megirígyelné.
Nem egy bonyolult dolog van benne, úgyhogy valszeg sûrûn kapkodsz majd végigjátszás után 😊
nekem 1x kellett de akkor már tényleg besokalltam 😄
Skorpió ellen dinamit kell. Nem emlékszem hol lehet szerezni, de ha emlékeim nem csalnak, nem egy bonyolult dolog, mert volt belõle nekem pár, és több helyen is vettem fel.