Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Methos from GH
    Akkor az elején nem lesz magyar. Tessék örüljetek. Egyébként azért ilyen jelenleg a sítlusom, mert rohadtul elegem van már. Mindenki mindig, mindent jobban tud. És most azt várod, hogy az intrót képkockáról képkockára rajolzjam át?! Egyébként azért megnézném, hogy te hogyan csinálnád meg a betöltőképernyőt, hamár azt mondtad, hogy simán megtod csinálni.. Akkor tessék. Tiéd a feladat :D

Egyébként a hasonló hozzállásról... Tudod kicsit már qrvára elegem van abból, hogy a sok user is, csak leszól egy-egy fordítást, mert hogy ő olyan qrvára ért hozzá. Meg, hogy mikor lesz már kész, meg ilyen levelek százai... Egy idő után már kicsit lehangoló... És nemszeretem, amikor vki ki akar oktatni, csak azért mert esetleg jártasabb grafikában... Amit írtam azért írtam, mert felhúztam magam azokon a hozzászólásokon, mintha lenéznél minket kb. olyan volt... Nademindegy...