58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
NiGhTM4R3 #20903 ismerkedünk, ismerkedünk?
-
NiGhTM4R3 #20902 témazáró dolgozat -
Én csak annyit mondtam, hogy i2k megváltozott, és ezt többen is észrevették... Azért figyelmesen olvassunk ha lehet :P -
Valamit félreértettél azt nem mondtam, hogy i2k nyalizik... És az elején sem mondtam, hogy csinálja meg a logót, mivel ez emberünk már megcsinálta, tegnap kaptam meg. A videót mint olvashattad nem lehet megoldani, mert a játék észreveszi ha belepiszkáltak, és egyszerűen nem jeleníti meg azt... -
Rusy #20899 Nyugodság van, nem is értem min veszekszünk, egy magyarításról van szó, imyke segíteni szeretne, ezért "Nyalizik, seggnyaló", döntsük el, hogy mi legyen, kell a segítsége vagy nem, szerintem mond meg neki hogy ne dolgozz hülye majd az emberem megcsinálja és kész ennyi az eglsz, szerintem megérti, bár most már tök mindegy hogy mit csinál ha piros hó esik se lesz jó, de ha tényleg sikerül a videót megcsinálnia azért belerakjátok? Vagy kennye a hajára... -
1: tudok angolul
2: nem játszok ilyen réjmen szarokkal
persze pl ha dúmhoz vagy halflájfkettőhöz van magyarosítás, az ok, de legutóbb a Shrek2 játéknál (az is unokatesómnak kellett. 27 éves, de ilyenekkel játszik :D Mondjuk a Shrek 2-t volt képem kétszer végigvinni, harmadszor már felhúzott, úgyhogy teljesen sosem lesz végigjátszva :D:D:D) a fordítás annyira szar volt, hogy inkább az inglis eredeti maradt :) -
mindenki alszik 
-
Egyébként akinek ADSL-e van és megvan a DOW. Légyszi nézzétek meg, hogy a MOD Tools működik-e amit a fejlesztők adtak ki! 78MB így modemmel nemtom leszedni! Mert a MOD Tools segítségével szerkeszthetnénk a hangfájlokat, ami ugye a szinkronhoz szükgséges... Meg tudná nekem vki nézni? -
Night te hány éves vagy? :D -
biztos tuci-tuci zene -
tz? az mi?
[öreg már, nem érti az ifjúság nyelvét] -
görögzitásvámpíros... hopp eznemide :D -
NiGhTM4R3 #20891 ezek a szemek ritmusra ugrálnak. De tényleg, zenét hallgatok, és pont a ritmusra ugrálnak:) -
NiGhTM4R3 #20890 na üdv, kéne tanulni is, holnap 2 tz... -
túl szájbarágós
aztán meg majd jönnek a kódokkal...
-
NiGhTM4R3 #20888 útólag nemér hozzátenni! :) -
Szóval még mielőtt megkapnám a "veszekedés-szító" jelzőt, én csak azt szerettem volna elérni, hogy picit változz vissza a régi i2k-ra. Nem ilyennek ismertelek meg... :/ -
NiGhTM4R3 #20886 Egyébként, ez a kép eléggé rongálja a szemem, de nemállom meg h ne nézzek bele mindig :D -
kihagytam a Szmáj Lee-t, meg a kérdést :)))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
angoljátékwarezfullszövegesgrafikusvideósmagyarítás...
----------------------------------------- -
NiGhTM4R3 #20883 "szinkronosszmájliwarezmagyarításróltudtok-e" 
-
rendben: győztél 
de valahogy sződd bele, hogy nem csak felirat-magyarítás, hanem szinyó is van hozzá (meg grafika, videó, stb)
-
NiGhTM4R3 #20881 ez nemér :D -
NiGhTM4R3 #20880 Nemiiiis, te kezdted!
De komolyra fordítva a szót, tényleg te, ha visszaolvasol látod h már rég nem ez a téma, mikor írtad az addont.
na, mindegy elfáradtam mára. -
"angolrólangolraszmájliwarezfordításos" SZERINTEM... :D -
Mégis ők is úgy látják, hogy megváltoztál... -
Már megint kezded... -
NiGhTM4R3 #20876 "szmájliwarezmagyarításróltudtok-e?" übereld! 
Nemtod, vagy mégis
-
warezmagyarításróltudtok-e 
[nagyon megy ma] -
NiGhTM4R3 #20874 Jaja, ezt mondom. -
Fordítók közül...
Nos,
- Zagash, hát igen. Ő végig hajtogatta azt, amit hajotgatott, és nem látta a fától az erdőt.
- Ranloth-szal összeakadt a bajszunk (részemről jogosnak vélem a dolgot), de el van kapálva, szerintem már tiszta minden;
- RaveAir-rel is voltak szócsatáink (mégis tudunk együtt dolgozni), talán ő a második, akitől "hm, na ebbe gondoljunk bele" mondat villant be nem egyszer és másként cselekedtem, írtam, fordítottam;
- HJ-vel is riposztoltunk, de szerintem azok voltak életem legjobb vitái, s ő az egyetlen, akitől mindig elfogadom a kritikát. [Nem puncs, tény]. Bár, a sorozatszám-dologban nem engedek ...
A Szerződés-dologban igaza van, de már nincs visszakozz, számos telepítőmben ott csücsül...
S ha van még valaki, akit megbántottam, szerintem mindegyik tudja, hogy miért. Áspiskodni nem szokásom.
-
NiGhTM4R3 #20872 Váá, félévi:D
Hát, most az országban elég sok helyen gondok vannak (félévi)
De majd évvégén lesznek nagyobb balhék :D (bukás) -
Amúgy mindegy, mert basszus már WAREZ-on mennek a fordítások... Hová fejlődik ez a világ? -
NiGhTM4R3 #20870 Nem szoktam gondolkodni. Miaz?:)
Methos-szal megbeszéltük amit megkellett, most mért hozod fel feleslegesen a témát...
És, ha visszapörögne az idő, akkor is leírnám ugyanúgy a véleményemet ahogy leírtam. -
Egyébként i2k: elhiszem, h gondok vannak, mert nálam is van egy pár, de ennek ellenére megpróbálom úgy rendezni a dolgokat, hogy ez a "munkámat" (honosítások, GH vezetése) ne befolyásolja, és a "kollégák" se "szenvedjék" meg. (Nemjutott ide szembe normális szó). Pl, most a félévim, akkor anyámnak mindenért baja van, stb stb... -
Kedd
-
NiGhTM4R3 #20867 Láttam..
Esetleg pop-up ablak nyílhatna meg, amibe 200as betűmérettel bele lenne írva h serialok a serialok menüpontba:) -
Oksa! :) Silent Hill valszeg előbb megy majd... -
De netuddmeg mennyi levél jön ilyen témával... Ki is írtam egyszer hírekbe, hogy AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK! -
NiGhTM4R3 #20864 Most mivan?