Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik játékba?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Adri
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a
The Egyptian Prophecy-t le fogjátok-e fordítani?

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Sziasztok!
Feltettem a HuN-t és az lenne a kérdésem, hogy ami hallható a telefonon az is le lett fordítva? Vagy csak az, hogy mi a küldetés. Lehet valahol beállítani a feliratozást vagy alapban nem lehet? Én nem találtam ilyen opciót. De lehet, hogy csak én voltam láma😊

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Halleluja😊

Van -e élet a halál elött?

jóhogy én is besegítettem a scenario-kba, mert úgy kell a pályákat magyarítani, hogy minden pályán amik kint állnak szörnyek, át kell nevezni, nem egy központi helyrõl szedi elég idegesítõ meló, de angoltudás ehhez nem kellet, csak szarozni, kb 12 óra volt mire átírtam az összes scenáriot, majd kifolyt a szemem... Úgyhogy képzeld el a kampály 28 pályáján átírni...
De majdcsak kész lesz...

És mûködött?

Hát ez hihetelen nagy geciség, a far cry topicban is a lopott link van, beraktam az eredetit...

Én is örülök nagyon én megszívtam, elõször elhittem, én már megtisztelve éreztem magam, amikor teszteltem a kb 50%-os verziót nagyon tetszett, nemsokára itt van...

HUNGAMES TEAM MUNKÁJA !! FORDÍTÓK: gazdi, GabiToO, Zsolti, Egyet Ezúttal szeretném megköszönni a TÖKÉLETES MUNKÁJUKAT!!! SZÉP VOLT FIÚK , CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!! TOVÁBBI EREDMÉNYES MUNKÁT!!!!
IDE is lemásoltam a letöltési forrásukat mivel NAGYON LEVOLT TERHELVE A SZERVER!!! <Nem Hivatalos Terjesztõ>
Ha kapok tõlük bejegyzést a fórumba akkor természetesen leszedem a honlapról , addig fent lesz és LEHET SZEDNI!!!

Érdekes....

Ez egy baromi jó hírA másik az ,hog imyke visszatért.Szerintem rá jött ,hogy amit csinál nem annak a 4-5 baromnak csinálja(ahogy a többiek is)hanem sok száz embernek akik nem is biztos ,hogy megszollalnak itt ,de elnézve a honlapja látogatottságát jelen van.

Elméletileg nem lopás mert ki van írva hogy hungames és a fordítók is felvannak tüntetve, már csak az a kérdés hogy a hungames engedélyével é avagy sem...
Amúgy nem azért mert le akarom blamálni, de nincs benne olyan sok szöveg, szinte csk a küldetések, mivel a videók alatt a mocsok fejlesztõk nem csinálták meg a feliratozást, mint pl mafia és ezáltal a rengeteg párbeszéd nincs fordítva csak a küldetések, mindenesetre szép munka

Greco én még nem találkoztam textúra hibákkal a magyarítás feltétele után, amúgy atim van, neked geforcod? lehet csak annál fordul elõ nemtom...

Talán nem kéne ilyesmit irni...
Mindannyian ismerjük Chappy szinvonalát, DE: nem biztos hogy le kéne menni ugyanarra a szintre!
Bocs ... de nekem ez a véleményem.

Sajnos újabb példa az emberi tetûségre😞((
Ami a legszomorúbb: szinte megszokottá válik más munkájának az ellopása. A HunGames tagjainak (ha olvassa közülük valaki) a FarCry hun letöltési linkjét változtassátok meg, mert a lopós oldalon direktben van belinkelve a munkátok. Átmeneti megoldásnak megfelel ez is - de utána keményebb fellépés kell.

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom minek vagyok tanúja, de azért leírom:
Itt ugyanis a HunGames-féle 1.0-ás FarCry szintén megtalálható...
A GameStar.hu-n pedig ezt az oldalt hírezték ki!

"Far Cry HUN

<2004-04-02 @ 20:26 - ZeroCool> (kommentek: 0)

Na ez már tényleg nem semmi 😊 Elég gyorsan dolgoznak a srácok. De mit is? Ja igen. Szóval alig néhány napja jelent meg a Far Cry ugyibár. Azóta gondolom ezerrel tolták a fordítást, és lám, errõl az oldalról már a teljes honosítás letölthetõ!!! Futás, mindenki ezerrel cibálja! Thanks timantes."

Szóval: megy a lopkodás ezerrel???!!! - Hát ezért csináljon az ember magyarítást! Fuck!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NeoMaN
kösz. így má jó...

Scorpy.hu
Majd szóljatok már ha megtaláltátok a FarCry magyarosítását.

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

Nem a driverrel van a gond.Már a 16. pályán jártam és csak utána tettem fel a magyarítást és csak azóta szar.Elõtte pedig semmi gond nem volt vele.
Na tehát ha valaki még nem tudná a far cry hun-t ha dvd-s verziód van úgy kell feltenni hogy a lentebb említett FCData/Localized/english.pak fájlba kell belemásolni az xmleket, meg a másik english1.pakba a menudata.xml-t, ha tudjátok bocs csak gondoltam leírom...

Biztos egy zöldvérû vulkánit lõttél le!

Csak azért van ekkora elõrelépés mert sok kicsi fájl lett kész. Ezek lassan kezdenek elfogyni és párbeszeket is jobban elkezdem (ma eddig 9 kész) tehát egyre lassúlni fog a munkatempó.
Csöpi, te egyelõre ne próbáljál magyarítani semmit!!!
Rejszolgassál otthon, aztán, ha már - kb. 10 év múlva - elhagyod a hülyegyermekéveidet, majd visszatérünk rá...

Valaki írja már le pontosan hogy hogy csinálta meg a far cry-t mer nekem továbbra sem mûxik, megcsináltam a lentebb leírtakat, dvd-s verzió 1.1

Csak a game nincs +. Honnan lehet letölteni? (esetleg ingyen?)
akyyy
Star trek starfleet command 3. Ha ez le lenne fordítva, vagy valami segító kész akármi, örülnék neki.........meg más is

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MI nincs lemagyarítva? Megpróbálnám lemagyarítani!
akyyy
kell valakinek worms wp magyarosítás?
nemsokára gmikinél, de már letölthetõ...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Van Commandos 3 magyarítás?
Imremagdi
nekem se volt bibi,igaz egyszer kilépett hibaüzenettel

Prince of Persia:The Sands of Time honnan lehet letölteni?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Elég jól haladsz...

Na, ma végre sikerült feltennem a ToEE magyarítását. Ez már 26%-ban van kész.
Maffya
Tedd fel hozzá az uj Nvidia drivert és megszünnek a hibák a Far Cry magyarositás müködik nálam rendesen.

Ez dicséretes. Viszont kerestem az oldaladon és még nem láttam, hogy fenn lenne. Mikor lészen fenn?
IMYke2.0.0.0
A FarCry magyarítást el kell felejteni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én. És mivel nincs is benne szöveg, ezért gyorsan meg is volt.
Ugyanis a Játékban csak tutorial szövegek vannak (egy bazinagy 400 MB-os fájlban), azt ugye kihagytam, és maradt a menürendszer...
A magyarítás mérete: ~ 2 MB.

Hi All!

Tudtok-e arról, hogy egy lelkes valaki(k) elkezdte(ék) fordítani a Prince of Persia:The Sands of Time nevû játékot?
SZerintem ez elég zagyvára sikerült.
Bár lehet.hogy bennem van a hiba
Felraktam a Far Cry magyarítást,azóta ilyen grafikai hibák vannak:

És még volt olyan is,hogy hibaüzenettel kilépett a játékból.
Maffya
Neighbourgs From Hell 2 magyarositást honnan lehet letölteni???

Imremagdi
oké bocs nemolvastam ! vhová feltunád rakni ?

IMYke2.0.0.0
UT2004-hez már vagy egy hónapja van magyarítás.
A PCGuru DVD-mellékletén megjelent UT2004 Demo-hoz mellékelték annak magyarítását, s láss csodát, az mûködik a Full-al is.
Ezt vagy már 3 különbözõ fórumban megírtam...

Imremagdi
FCData/Localized/english.pak fájlból a Languages/Fonts mappát másold a Languages könyvtá
rba !

És erre hogy jöttem rá ?

a system.cfg az english ird át angolra és elszáll egy hiba üzenettel...

enegem egy vmi zavar de nagyon : 100 ember csinál magyaritás,és NINCS egy hely se ahol lelenne,és össze lenne gyüjtve rendszeressen ! gmiki is ritkán frissit, itt koráéábban lehetett értesülni,de most má mindenrõl van szó

Uneral 2004-hez van már magyarositás ?

Hunnenkoenig
Es el is arulnad, hogy mi a megoldas?
Bah...
"nenar nenar, en rajöttem, ti meg neeeem!!!"

Imremagdi
tényleg nem megy a Far Cry magyarositása,de van rá megoldás !

10 sec alatt rájöttem ! Tök egyszerü !

a készitõje legközelebb jobben figyeljen oda hogy mit csinál !!!!!

Hunnenkoenig
Legyetek szivesek menjetek at a Peticio topikjaba es ott irjatok meg a linkeket, amiket gondoltok, hogy segithet!

Olyan forgalmazok weblapja kell, amik a terjesztes jogaival rendelkeznek, nem pedig az üzlet, ahol megvasaroltatok a jatekot!

Valahol a boriton (mar ha eredeti a jatekod :-) ) rajta kell lennie, hogy ki rendelkezik a terjesztes jogaival!

ezt már én is félreértettem, egy másik toipcban...

Jaja én is néztem elõszõr arra gondoltam át kell állítani a nyelvet, de a telepítõ nem ír errõl semmi különöset, meg az elsõ képen ott megjelenik a szöveg, nemtom mi lehet, már kezdtem new gémet is hátha amentés nem jó újra kell kezdeni de semmi...

NeoMaN
magyar kiadók? olyan is van? nem csak forgalmazók vannak itthon? Mint pl. automex??

hykao
...már csak az a kérdés, hogy a hazai terjesztõk is hajlandóságot mutatnak-e majd...
NeoMaN
Belenéztem a filekbe. Ott van magyarul és angolul is a cucc bennük. Nemtom miért. Nem csak a magyar kéne??

hykao
Aham, megnéztem.
A New World Order-rõl, meg az RC Cars-ról hallottam már.
Hát akkor ez örömteli.