Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dizájn: nekem tetszett Methos elsõ változata, de mégis inkább imyke oldala mellett voksolok, mert jól néz ki a logója

Te is fiam, Bluetooth?
Tehat akkor szavazzuk meg eloszor, hogy kinek a dizajnja legyen az oldalon.
En reszemrol mint mar mondtam Imike oldala mellett foglalok allast, mert nem kell az oldalon oldaliranyban scrollozni, a jol megirt script miatt azoknak, akik nem 1024-ben nezik az oldalakat nem kell gorgetni, hanem eltudjak olvasni az oldalakat. Bar az also frame-t nem szurnam be , mert sokkal tobb forditoi oldal lehet kesobb, igy egy ido utan mar nem fernenek el egy sorban. Ehelyett inkabb javasolnek egy, a forditok linket a bal oldali framenel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Csak tenyleg nem tudtam, hogy mire jo, de mosmar vilagos :-)
PHP-ban azert lenne jo, mert akkor az, aki mondjuk legalabb egy jatekot sikeresen leforditott es az minösegi munka is, akkor szerintem azzal bebizonyitotta, hogy van kepessege eppkezlab mondatokban egy hirt is kirakni es akkor admin lehetne.
Ilyen egyszerü lenne.
csináld ahogy gondolod én csak a véleményemet mondtam, nem akarok beleszólni semmibe, én csak azt szeretném hogy szedhessem a 100 megás magyar modokat.... by i2k
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nem új Magyarítások Portál - ne adj isten GMiki vagy Gamehunter - van születõben, hanem egy olyan hely, AMIRE CSAK A TÖBB TÍZ MEGABÁJTOS MAGYARÍTÁSOK CSÚSZNÁNAK FEL...!.
Hiszen, tudjátok jól, egyre nehezebb egy-egy újabb munka megosztása. Lásd: az utóbbi munkáim szinte mind 10-100 MB között mozognak. Hova tudnám feltenni õket? Hiszen még a Max Payne MAGYAR MOD-ommal is gondok voltak, gondolom, páran még emlékeznek, amikor 2 nap után az egészet törölték a búsba... sa talán csak azért engedték tovább mûködni a dolgot, mert az újabb feltöltésem után látták, hogy több ezer letöltés (és így ugye forgalom) történt az oldalról... pedig semmi banner, semmi reklám...
NeoMaN a problémámra keresett megoldást és úgy gondolta, egy ingyenes és "korlátlan" tárhely segíthetne az ilyen gondokon.
Az már csak az én bátorkodásom volt, hogy az egész legyen html-es és ne FTP-s.
De kérem, nekem mindegy. Legyen másként, vagy sehogy.
A magyarításaim pedig - így, kényszerbõl - nem kerülnek megosztásra. Nekem elegem van.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
én úgy látom egy kicsit hogy ez a központi oldal egy kicsit macerás, de bármelyik legyen vannak elõnyei hátrányai, úgyhogy majdnem mindegy
tényleg ha már ilyen lehetõség adódott amilyen mér ne használjuk ki a lehetõségeket, és elgondolkodtató a php-s oldal, de mint szoktam volt mondani, mondják meg az illetékesek...
Láttam elég sok banner hely van a szpozoroknak.
Kérdés, hogy ezek a szponzorok milyen jellegûek lesznek?Ha csak gamer lapok bannerjei lesznek fenn gy.k. viszonzás nélkül- annak nem sok értelme van - ezt meg is írtam régebben. Ha fizetõsek a bannerek, akkor ki ad számlát, kinek a számlájára fut be a lé és az milyen célra megy? Ez igy elõre még nem tûnik lényegesnek, de higgyétek el - ha látogatott a lap akkor elõbb-utóbb elõtérbe kerül a banner bevétel is... ez már csak egy ilyen világ.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
3 CD, az kicsit sok egy fordító programhoz, mert ugye a szótárak sem tesznek ki egy CD-t.
Mi talán ez a progi, 3D-s fordító program DirectX 9.0-es grafikával, meg Pixel Shader 3.0 támogatással, hogy 3 CD kell neki...?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lécci, lécci

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Ez majd 2000 oldal.
Hat nem tom ki fog ra valalkozni. 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ám, mindeddig elõfordult az is, hogy számunkra kedves és izgalommal telített várakozással készülõ munkánkat azért nem tudtuk megosztani veletek, mert a rendelkezésre álló - többnyire - ingyenes weblapok feltöltési korlátokkal rendelkeztek. Változó módon vagy a fájlok és a tárhely méretét, vagy azok számát korlátozták a szolgáltatók. Így - remélhetõleg nem csak nekem! - sokunknak a gépén, CD-in maradtak a több tíz megabájtot kitevõ magyarítások (is).
Most hát eljött a pillanat, amikor ezen, nem egyszer a 100 megabájtnyi méretet is súroló anyagok megosztásra kerülhetnek!
Röviden: TÁRHELY MIATT.
Azt a piros feher zöldet meg a földgolyot nem kene eröltetni.
Utalom az ilyen nacionalista es teatralis dolgokat... de ne legyen politikai vita belöle :-)
Sajnos meg mindig nincs az az erzesem a honlappal kapcsolatban, hogy ez valami mas lenne, mint a többi.
Csak egy uj oldal, ami a honositasokkal foglalkozik es van egy link szekcioja, ahonnan eljuthatsz a forditok oldalara.
Az, hogy esetleg innen is le lehet tölteni a fajlokat....
na ja...
a magyaritasok portalrol is le lehet...
Lehet, hogy most csak morci vagyok, mert epp most keltem fel, de elmagyarazna valaki ujra, hogy miert is akarjuk mi ezt most csinalni?
Ha a szövegböl jol ertem, csak azert, hogy ezt a lapot tenyleg a forditok szerkesztik es igy elsökezböl kapjak a sracok a hireket?
Akkor viszont minden forditonak adminnak kene lenni (nem superuserkent), hogy legyen ertelme, akkor viszont PHP-ban kene lenni, hogy barki tudjon kenyelmesen hirt irni a sajat cuccarol.
Ha ugyis küldözgetnem kell valakinek a valtozasokrol a hirt, akkor azt küldhetem a Portalnak is, mert azt sem szerkeszthetem es nem erzem jobban magamenak, mint ezt itt....
Szerintem ez most, túltesz mindenen! 😄D
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Ez biztos a nöi oldalam :-)
Szerintem sokkal kellemesebb, mint az a kek, bar az sem csunya...
En meg pont azzal a lila szinnel nem vagyok kibekulve.
Lehet UTE szurkolonak kene lennem hozza ? 😊
Szoval nekem az a lilas szin bejön es a design. A keke az mar nem annyira ragadott meg.
Nagyon kellemes az összhatas.
A baj csak az, hogy a fejlec az fasza dizajnos, de a legnagyobb resze az oldalnak, ahol a szöveg van, utana mar tök üres.
Azt meg egy kicsit tagolni kene es fejleszteni.
A legjobb lenne, ha a fejlec buttonjait inkabb balra sorakoztatnad es a fejlecbe inkabb csak banner vagy valami futo szöveg, vagy mondjuk a legfrisebb magyaritasok hirdetese kerülne. Persze a lec, amiben most a buttonok vannak, maradhatna. Mondjuk egy futo szlogennel ekesitve, vagy ilyesmi. Esetleg a direktlinkek mehetnenek onnan a forditok oldalaira vagy gamer magazinokra, vagy mittomen...
A szöveg ne az egesz szelesseget töltse ki, hanem legyen központban es mint mondtam, balra a gombok, jobbra meg valami grafika, ha nem is funkcioval, de dizajn okokbol...
Szoval en mindenkepp METHOS-ra szavazok.
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
Ugyanis en 800*600-t hasznalok es nem kell gorgetosavokat hasznalni, mint karikusznal.
Mind jó
A lényeg amúgy sem a szöveg most, hanem a design...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ezt nézzétek meg, ajánlom figyelmetekbe a menüt.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
, kurvajó az a szín szerintem az legyen, de írjon más is...Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.