Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valahol már le lehet tölteni teljes magyarosítást? A huncm.freeweb.hu-n még mindig csak 88%-os.
Szia!
Már egy hónapja nem tudok tovább jutni.A 3. pályán az erdõben cvan egy skorpio démon bármit csinálok letépi a fejem.Találtam egy végigjátszást abban azt írta,hogy a dinamit hatásos ellene dinamitot sehol se találok. Már megõrülök tõle😊)

Van -e élet a halál elött?

Sziasztok!
Tudom ez nem az a topic csak az már halott.Valaki végigjátszotta -e a blair witch 1-t(van magyarítása is csak kicsit fura)Ha valaki végig nyomta segítsen mert megõrülök😊

Van -e élet a halál elött?

Chappy: Ha már felteszem, nem fogom leszedni, nyugi. 😊

*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org

LESZ IS! a múlt heti! 😄
hykao
...így legyen ötösöm a lottón...
én 8-kor fekszek le aludni, és hajnali 5-kor kelek fel
holnap jó?
hykao
Csöpinek már 8 körül föllövik a pizsamát!!!
Chappy: Majd nézz körül a http://magyaritasok.jatekok.hu oldalon éjfél után!

Meghallgattalak! Nekem teccik, fõleg a szöveg 😊 Semmi rosszat nem tudok mondani 😊

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Feltettem a ToEE lefordított képzettséglistáját.
Nagyon Köszömöm! Placus
Nem töltöttem le. Haverom hozta át a NFS Undergrundért.
Chappy: Honnan töltötted le? 😊
Átvettem Pétertõl a fordítást, majd lecsekkolom, és záros határidõn belül felteszek egy használható fordítást.

Ne is haragudj, de ha ilyen gondod van akkor miért nem egybõl azt kérdezed meg, aki a magyarítást készitette?
Õ azt hiszem hamarabb tudna neked válaszolni...

hykao
nem gyó a link!!!
hykao
Hunnenkoenig
Azt jo lenne egyszer felmerni statisztikailag, hogy ki miert valasztja azt a topikot, amit valasztott az oda nem illö kerdeseihez?! :-)

hykao
Tessék: URU topik
hykao
Mé' nem mész az URU topikba???
Én URU-znék, ha...nem töltöttem volna le az új kiegészítõt...mert írja, hogy rohadt sok extra dolgot telepít pluszba...viszont a CD nincs meg..és kéri...addig nem folytatom. Amúgy...úgy 30 százaléknál lehetek...szóval..a végefelé nem tudok segíteni.

Csak most kerültem erre az oldalra,és gyakorló vagyok.
AZ URU-val három hete játszom és a végefelé elakadtam.
Ezért keresem azokat akik játszanak vele.ÜDV
Elnézzük, mostanság én is a syberia 2-õt nyomom jó lett...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

A legutóbbi ilyen "belsõ nézetes" kalandjáték a jack the ripper volt, amivel játszottam, de egy hatalmas bug volt a játékban és ha rossz helyen mentetted el, kezdhetted elölrõl az egészet, mert elszúrtak a programírásnál valamit (ráadásul ez a hiba a 12 lejátszandó napból a 10.-en történik). De legalább jó volt a zenéje, és kiszedtem belõle 3 mp3-mat, amit azóta is nagy szeretettel hallgatok 😊
Egyébiránt maradok a Syberia-nál, amit soha semmi nem tudott számomra felülmúlni.
Jelenleg a 2-õt nyúzom, de nem merem túl sokáig játszani, mert sosem leszek kész a Disciples 2-vel, ha sok más teendõm mellett még erre is rákattanok

4 perce kérdezted, és elvárod, hogy valaki rögtön válaszoljon is rá? 😄
Én nem ismerem, de szerintem megnézhetsz róla screenshotokat ha rákeresel, esetleg demót...

a Rite of Nations magyarítással baj van! Ha felteszem, azt írja ki, hogy a gathering data hiányzik!
Hát senki nem játszik vele.
Ennyire szar?
Sziasztok!
Játszik valaki a MYST URUVAL?
Lenne hozzá kérdésem.
Tiszteletem minden Fordítónak! A SimCity 3000 és 4000-hez készül(t) magyarítás?
Hát a syberia 2 után nemtom milyen lehet, nforcon eléggé lehúzták, inkább próbáld ki a crystal key 2-õt az elég jó kis gáma és ilyen stílusú

Adri
Hát én is csak ennyit tudok rólla ezt is a GameStar oldalairól szedtem le.

The Egyptian Prophecy
<2004. február 17. @ 18:16 - G-San>
Bõ egy hónap múlva a boltok polcaira teszik a The Egyptian Prophecy-t. Még nem sok mindent halhattunk, láthattunk errõl az alkotásról. Ez egy kalandjáték lesz, amit belsõ nézetbõl irányíthatunk, ám nem kell félni a rossz irányítástól, hiszen az point’n’click rendszerû. Rengeteg filmbejátszást láthatunk majd a történet során, és jó néhány "valós idejû, 3D-s puzzle"-t is ki kell raknunk. Aki kíváncsi arra, hogy mindez hogyan is néz ki, az innen letöltheti a legújabb elõzetest.

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Elméletileg van, de nekem nem mûxik, Alcatelgod csinálta, de eddig nem válaszolt egyszer se mi lehet a baja, pedig 4-szer kérdeztem, sync-es oldala volt de mivel a sync megszûntette az ingyenes tárhelyszolgáltatását, most nemtom hol az oldala...

Nem de ígérte valaki hogy ha befejezi az éppen folyamatban lévõ magyarítását, akkor esetleg megcsinálja, de nem biztos, addigis hátha valaki más belekezd

Eddig még nem jelezte senki, én azt sem tudom miaz

jaden
Vagy 1általán vmi progi hozzá, amivel be lehet túrkálni a cuccba? Ha van ilyen progi, hol?

jaden
Vietcong magyarítás van?

shaba23
Sacred magyarítással próbálkozik valaki?
Lehet egyáltalán kezdeni vele vmit?
Adri
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a
The Egyptian Prophecy-t le fogjátok-e fordítani?

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

kösz

hol van? nekem az is jó!
igen 40%-os

rúúúlla

😊 elõször, tanulj meg magyarúl írni. 😊) kössz!

Rise of Nations magarítás van?
Hát amelyikben telefon van. 😊

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

De azt leírtam 10 hozzászólással lejjebb hogy nncsenek a videók fordítva, mer nincs benne feliratozás

Mayday
Egyebkent majdnem biztos vagyok benne, hogy a Far Cry-ra gondolt 😊
De ez akkor is nagyon jo 😊)) LOL 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Ez nagyon LOL! 10 pontos, kiraly!!!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...