Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már egy hónapja nem tudok tovább jutni.A 3. pályán az erdõben cvan egy skorpio démon bármit csinálok letépi a fejem.Találtam egy végigjátszást abban azt írta,hogy a dinamit hatásos ellene dinamitot sehol se találok. Már megõrülök tõle😊)
Van -e élet a halál elött?
Tudom ez nem az a topic csak az már halott.Valaki végigjátszotta -e a blair witch 1-t(van magyarítása is csak kicsit fura
)Ha valaki végig nyomta segítsen mert megõrülök😊
Van -e élet a halál elött?
*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org
\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
Átvettem Pétertõl a fordítást, majd lecsekkolom, és záros határidõn belül felteszek egy használható fordítást.
Õ azt hiszem hamarabb tudna neked válaszolni...
AZ URU-val három hete játszom és a végefelé elakadtam.
Ezért keresem azokat akik játszanak vele.ÜDV
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Egyébiránt maradok a Syberia-nál, amit soha semmi nem tudott számomra felülmúlni.
Jelenleg a 2-õt nyúzom, de nem merem túl sokáig játszani, mert sosem leszek kész a Disciples 2-vel, ha sok más teendõm mellett még erre is rákattanok

Én nem ismerem, de szerintem megnézhetsz róla screenshotokat ha rákeresel, esetleg demót...
Hát senki nem játszik vele.
Ennyire szar?
Játszik valaki a MYST URUVAL?
Lenne hozzá kérdésem.
<2004. február 17. @ 18:16 - G-San>2004. február 17. @ 18:16 - G-San>
Bõ egy hónap múlva a boltok polcaira teszik a The Egyptian Prophecy-t. Még nem sok mindent halhattunk, láthattunk errõl az alkotásról. Ez egy kalandjáték lesz, amit belsõ nézetbõl irányíthatunk, ám nem kell félni a rossz irányítástól, hiszen az point’n’click rendszerû. Rengeteg filmbejátszást láthatunk majd a történet során, és jó néhány "valós idejû, 3D-s puzzle"-t is ki kell raknunk. Aki kíváncsi arra, hogy mindez hogyan is néz ki, az innen letöltheti a legújabb elõzetest.
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
The Egyptian Prophecy-t le fogjátok-e fordítani?
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
De ez akkor is nagyon jo 😊)) LOL 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...