Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áprilisi tréfa volt 😄
Ha nekem szállt volna el annyi fordításom, lazán felakasztottam volna magam, vagy alkoholista lettem volkna.... na igen ez csábítóbb 😊.
Ha újrakezdted, akkor fanatizmusod egy IRA terrorista is megirígyelné.
Nem egy bonyolult dolog van benne, úgyhogy valszeg sûrûn kapkodsz majd végigjátszás után 😊
nekem 1x kellett de akkor már tényleg besokalltam 😄
Skorpió ellen dinamit kell. Nem emlékszem hol lehet szerezni, de ha emlékeim nem csalnak, nem egy bonyolult dolog, mert volt belõle nekem pár, és több helyen is vettem fel.
Már egy hónapja nem tudok tovább jutni.A 3. pályán az erdõben cvan egy skorpio démon bármit csinálok letépi a fejem.Találtam egy végigjátszást abban azt írta,hogy a dinamit hatásos ellene dinamitot sehol se találok. Már megõrülök tõle😊)
Van -e élet a halál elött?
Tudom ez nem az a topic csak az már halott.Valaki végigjátszotta -e a blair witch 1-t(van magyarítása is csak kicsit fura
)Ha valaki végig nyomta segítsen mert megõrülök😊
Van -e élet a halál elött?
*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org
\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
Átvettem Pétertõl a fordítást, majd lecsekkolom, és záros határidõn belül felteszek egy használható fordítást.
Õ azt hiszem hamarabb tudna neked válaszolni...
AZ URU-val három hete játszom és a végefelé elakadtam.
Ezért keresem azokat akik játszanak vele.ÜDV
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Egyébiránt maradok a Syberia-nál, amit soha semmi nem tudott számomra felülmúlni.
Jelenleg a 2-õt nyúzom, de nem merem túl sokáig játszani, mert sosem leszek kész a Disciples 2-vel, ha sok más teendõm mellett még erre is rákattanok

Én nem ismerem, de szerintem megnézhetsz róla screenshotokat ha rákeresel, esetleg demót...
Hát senki nem játszik vele.
Ennyire szar?
Játszik valaki a MYST URUVAL?
Lenne hozzá kérdésem.
The Egyptian Prophecy
Bõ egy hónap múlva a boltok polcaira teszik a The Egyptian Prophecy-t. Még nem sok mindent halhattunk, láthattunk errõl az alkotásról. Ez egy kalandjáték lesz, amit belsõ nézetbõl irányíthatunk, ám nem kell félni a rossz irányítástól, hiszen az point’n’click rendszerû. Rengeteg filmbejátszást láthatunk majd a történet során, és jó néhány "valós idejû, 3D-s puzzle"-t is ki kell raknunk. Aki kíváncsi arra, hogy mindez hogyan is néz ki, az innen letöltheti a legújabb elõzetest.
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
The Egyptian Prophecy-t le fogjátok-e fordítani?
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)