Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nagy titokban fordítani kezdtem a Dungeon Siege 2-õt
- DungeonSiege2HUNMod_00
- DungeonSiege2HUNMod_01
- DungeonSiege2HUNMod_02
- DungeonSiege2HUNMod_03

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ezt bármelyik felnõtt képes produkálni egy jól sikerült buli után <#nevetes1>

uv
már négykézláb üget, közben meg sziszeg mint egy kígyó, és azt is mondja hogy "hatyahatya" meg "bebbebú" + folyton kikapcsolja a számítógépet, mert marhán tetszenek neki a gombok

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

a gyerek meg közben csak nõ, és nõ, ...<#kacsint>

péder
a CSI: Miami magyarítása mikora várható?<#whatever>

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Dolgozz is!

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

uv
jaja! húzom az igát <#idiota>

nahát! rég láttalak! <#wave>

nagykispeter
Sajnos nem létezik pedig jó játék éppúgy mint a The great escape

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Csapi007
Igen ott má én is néztem
😞

A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.

Csuhai G
Valaki megmondaná, hogy mikor lesz kész a The Movies teljes magyarítása? THX!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csapi007
Hello
Tud valaki mondani linket a Prisoer of War magyarosításához?

A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.

uv
ufff!!!

takysoft
köszi, csak ennyit akartam hallani

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Mostanában nem sok idõm van, sajnos... amikor akad 1-2 órám, akkor kialszom magam , ugyanis ez a 6 óránkénti folyadékcsere felborította az életemet...
Természetesen, csak jegelem a dolgot, és nem felejtettelek el!
Továbbra is számítok a segítségedre, s esküszöm, összedobok egy komolyabb anyagot, hogy fordítgathass és tesztelgethesd is.

takysoft
szia. ne haragudj, hogy ide írok, de priviben nem válaszoltál már vagy egy hónapja.
Akkor most folyik a Longest Journey magyarítása? csak engem hagyták ki belõle. mert ha igen, akkor no problem, csak legyen meg idõvel.
Viszont ha abbahagytad a dolgot, akkor küldd már el nekem, hogy lehet a szövegeket ki/becsomagolni, ok?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
Elméletileg lesz. Úgy tudom, a karakterlimitet akarják kiküszöbölni, de lehet hogy nem fog menni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
A javított Still Life magyarítás letölthetõ a régi helyérõl...

IMYke2.0.0.0
A probléma gyökerestül kitépve, megoldva... <#hehe>

takysoft
kepfeltoltes. yoohuuuu

IMYke2.0.0.0
Nos, átnyálaztam újra a Still Life 70 oldalnyi magyarítását, és a frissített verzió fel is kerül a honlapomra.

DEXTER92
-.- Semmi. Nem baj, angolul is jó e'.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

IMYke2.0.0.0
Akkor üss Enter-t... <#email>

DEXTER92
Na jó.... ESC-nél nem csinál semmit. Ez inkább fagyásta emlékeztet mint játékra -.-

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

AKkor mi meg várjuk.

gameplusz
Rendben <#wave><#nezze><#integet2>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

IMYke2.0.0.0
Amit ígértem, betartom. <#papakacsint><#nyes>

gameplusz
LOL. ÉS tudok fordítani... 😄 Ala készül, újra... 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
http://magyaritasok.hu/index.php?func=forum_topicok&id=2

gameplusz
Köszi a kritikát, meg a dícséretet.. A magyarítás egyenlõre nem folyik... sajna még alig tudok írni... Ezen mondatokat is csak azért írom, mert nem akarok lemaradni... De folytatom a magyarítást, Imyke2000 (alias .:i2k:.) fogja lektorálni, ha minden igaz... 😄 KB. február elején/közepén várható a full, tesztelt magyaríás, amiben elírás már nem igazán lesz... 😊 Nah, most azért nekiállok, próbálkozok, megnézzük hogyan tudok írni bal kézzel, gyorsan...

Fejes021
Valaki tud valamit a Civilization 4 magyarításáról?

http://www.panoramio.com/user/518310

littleNorbi
GUN-ra lesz magyarítás?

Mayday
Ha meg nem adnak ki fel forditast, akkor azert reklamalnak az emberek.
En ugy vagyok vele, hogy inkabb varok egeszet, de ha leszedek felkesz verziot, akkor nem panaszkodok, hogy felkesz, hanem vallalom a kovetkezmenyeit!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ooo...bocsika most látom... v.0.75-nél jár a COD2 hun...
akkor még alszunk rá egy párat😊
és lesz is fordítás hozzá?
... ha már szóba hoztad😊
a végleges COD2-rõl van vmi hír?
nekem egy olyan ver. van fent ami max idegesítésre jó, de játszani nem igazán...
nincs hangulat-rombolóbb egy félkész magyarítást olvasni game közben... kb olyan mintha a suliban a tanár olyan mondatokban magyarázna amiben van angol, orosz, arab, stb.. és elvétve magyar is... igaz már vagy 15 éve nem járok suliba 😉
félre ne érts! ami le van fordítva nagyon király! csak lehet, h meg kellene várni a ford. végét, s csak aztán "piacra dobni" az anyagot...
és h ne csak a negatívumokat melejem ki:
kegyetlen jó az a rész amikor egy ruszki elvtárssal beállunk egy-egy géppuska mögé és daráljuk a nácikat, s eközben õ mondja a magáét: "ezt az anyámért!... ezta kutyámért!" s aztán röhög egy jót... na! ez az a pont amikor azt mondom, h a magyarítás csaknem kétszeresére növeli a játék nyujtott élményt! 😊 Szuper!
Szal' hajrá! Nagyon várom a full ver.-t!
Egyébként King Kong fordíthatü!

Raze
ok,köszi

Raze

Ááá! Már értem. Hogy erre magamtól mért nem jöttem rá?

IMYke2.0.0.0
Egyik sem létezik.

IMYke2.0.0.0
Mert az adatállománya nem editálható, azért.

nearo
Warzone2100, meg Simcity3000 magyarításról tudtok?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Raze
miért nem?

Raze

IMYke2.0.0.0
Az 'IMYke2' után lévõ 3 korona a 3 darab nullát helyettesíti: IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
A King Kong nem fordítható.

Raze
na,senki se tud a king konghoz magyarosítást??
sürgõs lenne!

Raze

dark prince 14
Az Ultimate Spider-Man magyaritása elkészül valaha?

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Tetszik az új nick képed I2K. Bár talán sok a korona (kivéve ha nem).

IMYke2.0.0.0
Tessék ESC-et ütni... és akkor nem lesz ott a demo, hanem belépsz a játékba...