58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
wwwkikihu #35187 Már két gépen is próbáltam..egyik XP, másik Vista...
De köszi a segítséget, majd még próbálkozom másik gépen is...:) -
Töltsd le másik géppel. Nem 1x jártak mások így az én oldalamon is, és ez volt a megoldás. -
wwwkikihu #35185 Már vagy 100x letöltöttem:( -
Szerintem töltsd le újra, hátha letöltés közben történt vele valami és akkor sérült meg. -
wwwkikihu #35183 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy letöltöttem a jatekhonositas.atw.hu-ról a NOLF2 magyarítását, de a teleptés közben kiírja, hogy sérült archívum van benne. Meg tudná nekem nézni valaki, hogy nála fel megy-e a magyarítás?
Előre is köszi! -
Panyi #35182 Szerintem meg itthon nem jött ki colelctors, így olyat csak külföldön vehettél azt meg sztem nem fogják neked becserélni! Ez olyan mintha németbe vettékl egy tévét és cask német OSD menü van és valakitől kérnél egy magyar OSDt, kb olyan lenne! -
hmm, ok, bár nemhiszem hogy fél éves játékot becserélnének, de ok... -
Ha megvetted, beviszed a boltba, és becserélik magyarra.
Mivel a kiadó fizetett a fordításért, annak érdekében, hogy több példányba tudja eladni a játékot, és ezt akarod te cserélgetni, még lopás. Illegális dolog terjeszteni, bárhogy csűröd csavarod.
A patch, hobbi fordítások ingyenesek így szabadon letölthetők. Ha a hivatalos magyarítás is ilyen szerinted, miért nem lehet letölteni a kiadó honlapjáról? -
OMG, ti normálisak vagytok ?
már miért lenne warez ??? ha megvettem a játékot miért lenne lopás ?
nem lehet valamit letölteni, ne is patch-oljam mert ingyen volt a patch, és akkor ez is lopás ? komolyan ne legyetek már ... vki magyarul, vki angolul vette meg, miért lenne már warez/lopás ha pár nyelvfájlt cserélünk, ill kapok ???
-
Magyarul vagy angolul.
És warez, mert lopás. -
már miért lenne warez ? csak magyarul lehetett megvenni a játékot ?
amugy ugyanigy jutottam a dark messiah magyaritáshoz is, mivel a collector nem magyarul jött ki... ennyi...
ha vkinek meglenne a magyaritás a jericho-hoz, legyen szivel átküldeni...
thx -
pontosan -
Itt ilyet ne kérj, mert wareznak minősül és itt azt nem "szeressük"! -
clive barker's jericho-hoz szeretnék magyaritást...
tudom hogy magyarul jelent meg de nekem nem magyar...
vki el tudná küldeni a magyar fájlokat ? -
Werido #35173 Köszi! -
Szó szerint ezt kellet volna tenned.
Egyébként, ha pontosan megmutattad volna a telepítőnek, hogy melyik a játék mappája, akkor ezt önállóan elvégezte volna. -
Werido #35171 Hello! Az Alien Shooter: Vengeance magyarításával van gondom. Mert annyit tudok, hogy mappákat és fájlokat kell keresni, menteni őket, majd felülírni a magyarított fájlokkal. Csak ez nekem sok.Ha valaki tud valamit lécci mondja el! -
Hm... tényleg. Akkor viszont nem értem miért MP-s telepítője van. Ez tévesztett meg, mert én sosem használtam a honosítást. -
A portálon csak egyféle CoD2 magyarítás van, és az Bakeré.
Elhiszem, hogy a Baker-félét át kell nézni - még így látatlanban is... -
Van egy MP-s cod2 fordítás (gondolom csak szöveges), meg egy Baker féle, amit most kezdtek átnézni és javítani, és elkezdték Rocsikzolee-ék megcsinálni a textúrákat (lényegében betöltőképek). -
Már megy az MP. -
ricsa008 #35166 üdv nekem egy van ez áll a setupban:
Call of Duty 2 Magyarítás
(Javított, végleges verzió)
ez egy 1.4mb-s file
-
Most hogy átmenetileg nem működik az oldal, valamelyik portálost kérdezném:
Jól emlékszem-e, hogy a Call of Duty 2-nek még nem készült magyarítása és még csak mostanában kezdte el valaki?
Mintha annakidején szűnt volna meg az IBS, amikor a CoD2 kijött, így Zagash-ék már nem kezdtek bele... -
rimo51 #35164 Sajna még most sem megy
-
-
bajsz #35162 köszi -
Ez a baj: #35152 -
giba #35160 Köszi bajsz remélem meggyogyúl mihamarabb. -
bajsz #35159 nekemse működik.Sztm senkinek sem jó valamit elrontottak az oldalon. -
giba #35158 Sziasztok kitudná valaki probálni ezt a linket http://www.magyaritasok.hu/ egésznap nem jön be arra hivatkozik,hogy nincs jogosultságom a lap megtekintéséhez jó volna tudni,hogy másnak mit csinál köszönöm előre is -
Isten őrizz, dehogy kérném. De ha valaki csak úgy felajánlaná magától PÜ-ben, azzal csak nem tennénk rosszat?
-
vészhelyzet 3 forditása nincs meg neked? 30 megás asszem, dc-n 1 embernél volt, de tőle se jön semmi:D -
nincs hozzá, magyarul jelent meg.
(azt meg ugye nem kérnéd, hisz a warez tilos:D) -
King Kong játék magyarítása nincs meg valakinek? Szükségem lenne rá. Köszi -
ajj mos tkéne vészhelyzet 3 forditása, hogy szerezzem meg akkor?:( -
Panyi #35152 Kedves Diablo3:D Túl sokan töltik HWról, de most akarok egy olyat, hogy legalább csak a letöltéseinkett forbiddenelje! -
Passz. Reggel óta ilyen. Talán hétfőre megjavul. -
TGWH #35150 Üdv, tudja v.ki mi történt a http://magyaritasok.hu/ -val?
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Ez mitől van? -
"A Hardsubot valahogy nem lehet kiszedni a filmekből?"
Marmint a feliratra gondoltal szovegfajlba vagy pedig a filmkockakbol torteno eltuntetesrol ?
Ha a felirat kinyeresere gondoltal, akkor javaslom az AviSubdetector-t.
Felirat eltuntetese a filmkockakrol mar sokkal korulmenyesebb.
Esetleg akkor van szerencsed, ha overlayre tettek ill szelesvasznu a video es a fekete reszre kerult.
Ha nem akkor nem tudod annelkul megoldani, hogy a videon ne lenne eszlelheto a felirat eltavolitasaval jaro minosegromlas.
Vannak virtualdub pluginok, amikkel eltavolithato pl logo vagy felirat ilyen pl az ezen a cimen talalhato is. http://compression.ru/video/logo_removal/index_en.html -
Amúgy szerintem a programozó brigádon múlik, és nem azon, hogy ki adja ki.