Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Mivel több tucat fájl van benne, semmi kedvem azzal játszadozni, hogy mi lenne, ha egyik, másik fájlt kicserélném, kihagynám stb...
Bocs.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oké, kész lesz, ha kész lesz, vettem a lapot.<#vigyor>#vigyor>
Köszi a választ.<#vigyor3>#vigyor3>
\"Have A Little Faith....\" by Ovis
Csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, hiszen a fordítótársam éppenséggel lehet, hogy még kevesebb idõvel rendelkezik...
Én csak a munkahelyemen tudok fordítgatni, ha van néhány üres percem, s ha hazaérek, örülök, hogy kicsit fellélegezhetek, s mire észbekapok, már este 8 van. 11 környékén már megyek csicsika, hogy ne legyek mosott kaki...
Szóval, naponta max 3-4 órám volna a fordításra, de ugye mindig akad más tennivalóm is...
A lényeg lényegének magyarázata: haladunk, csak lassan. S a végére: When it's done! <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Nem akarok nagyon türelmetlenkedni, de a The Longest Journey-vel hogy álltok? Már nagyon játszanék vele.<#vigyor5>#vigyor5>
Köszönöm!
\"Have A Little Faith....\" by Ovis
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
A rossz: kimaradt belõle a dialógusrendszer feliratozás - nem egy fájlban vannak. Holnap délután levadászom õket.
ez azért ennyire nem egyértelmû..
bár én csak az elsõ részt láttam...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az már más kérdés, hogy a visszacsomagolás - ha szükséges - hogyan lehetséges...
Vagy ha esetleg MOD-olható a játék, a magyarítás is megoldható-e egy MOD-al.
Mindez csak találgatás a részemrõl, mert a játékot nem ismerem és mivel mindenféle stratégiai játékot utálok, így nem is fogok megismerkedni vele.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Mivel maximalista vagyok, a tervem az, hogy - ezek szerint 1.17-ig - felteszem a korábbi Patchet, rá a magyarítást, kiveszem a magyar szöveget, majd felteszem az 1.20-as, és belehelyezem a magyar szöveget.
Nyilván lesznek így kimaradt szövegek, ha a javítás hozzányúlt a szövegállományhoz is, ha nem, akkor az nekünk jó.
Emellett, ki tudom deríteni, hogy esetleg kompatibilitási probléma is felmerül-e így...
a megfelelo crackeket, patchet fel tudom teni vhova, ha akarod.
Lenne egy kérdésem: a Dungeon Keeper 2-höz azért nem készült magyarítás, mert nem állt neki senki, vagy azért mert technikailag nem volt megoldható?
Választ köszönöm!
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Ettõl függetlenül, ezt fogom tenni:
- WarCraft III: Reign of Chaos telepítése
- WarCraft III: Frozen Throne telepítése
- Felteszem a W3:FT 1.20c Patch-et.
- Felteszem a HunCraft Team magyarítását - kiveszem belõle a szöveges magyarítást.
- Beleteszem a Patch.mpq-ba
- Leellenõrzöm, hogy így mûködik-e a játékban.
- Becsomizom, és feltöltöm a netre
- Szólok neked.
Sikerült valamit csinálnod?
Kell tudni hozzá a játék nevét is.
De még akkor sem biztos a siker.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nem tudom, érthetõ-e a probléma...
Remélem sikerül valamit összedobnod!
Addig meg lehet, hogy valaki más könnyebb megoldást is felkínál neked.
Nem megoldhatatlan, de gondokat okozhat - nálad. Ha rosszul teszed bele az archívumba, akkor jó esetben angol marad a játék, rosszabb esetben el sem indul.
Beach Life-hoz nincs magyarítás - tudtommal.
Otthon van egy szöveges, de az nem teljes, csak pár küldi van lefordítva az sem teljesen!
Takysoft nem lehet abból kiszedni csak a szövegeket tartalmazó magyarított file-t?
Beach Life-hoz léttezik magyarítás?
neked is ajánlom, mert nagyon jó lett a magyarítás!
A Warcraft 3-hoz keresek magyarítást, de csak a szövegek magyarítását,mert 600 megát nem tudok letölteni és régebben volt csak szöveges verzió is, de most nem találom sehol!?Meg a Frozen Throne-hoz is szintén csak szöveg magyarítást keresek!?
Elõre is kösz a segítséget!
A Warcraft 3-hoz keresek magyarítást, de csak a szövegek magyarítását,mert 600 megát nem tudok letölteni és régebben volt csak szöveges verzió is, de most nem találom sehol!?Meg a Frozen Throne-hoz is szintén csak szöveg magyarítást keresek!?
Elõre is kösz a segítséget!
Next PC upgrade: 2022
Ha azt írom neked, hogy készül, akkor megkérdezted volna, hogy hol tart, mikor lesz kész stb. s mivel a válaszokat nem tudom, szerintem nem lett kib@szva veled, hogy át lettél irányítva a megfelelõ helyre...
Amúgy meg nincs mit, máskor is segítünk... <#ejnye1>#ejnye1>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
lassab de egészében megbízhatóan haladgat... asszem mind2
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/