58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Akkor irány a Deer Hunter 2005... -
Én a Forgotten Realms: Demon Stone-t. Igaz, hogy Evin valamit nagyon erősen bütykölt, hogy a lefordított szövegek megjelenjenek a játékban.
Majdnem azt írtam, hogy csak ezt az egyet, aztán közben megnéztem a polcon a NWN2 tokot, és rájöttem, hogy azon is rajta van az Atari logója (és gondolom, hogy a kiegészítőjén is). -
Mennyi Atari-s játékot fordítottál eddig? -
nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
max szinte lehetetlen van... -
Értem én, csak próbálkoztam. Igazából nekem mindegy hogy magyar-e vagy angol, csak az angolul nemtudó játékosok számára lenne fontos, hogy megértsék, mire is jó egy-egy kaliber, spray vagy síp...:)) -
Mindenki csak olyan játék fordításával foglalkozik, ami érdekli őt. Nem lehet azt mondai, hogy fordítsd le ezt meg azt.
De ha eddig nem fordították le valószínűleg azért, mert nem lehet, vagy ha lehet, olyan nehézkes lenne, hogy nem érné meg a belefektetett munkát.
ibrik
Ez bizony így van. -
Hát, ha kihívás Nektek akkor nyugodtan próbáljátok meg...:D -
A kivétel erősíti a szabályt. -
Ezt cáfolnám a Fahrenheit-el. Tény, hogy nem éppen egyszerű módon. -
Akkor nincs is miről beszélni:(
Mindegy, thx! -
Atari játékokat lehetetlen magyarítani.... -
Deer Hunter 2005
Már nagyon nem ártana egy honosítás:D -
Jobban jársz...
Egyébként melyik játékról lenne szó? -
Kössz.
Megyek cseresznyét szedni.
:D -
Szám.tech. tanfolyam... -
Üdv!
A kérdésem az lenne, hogy ha én szeretnék megcsinálni egy magyarosítást, de nem a nyelvel van baj, hanem az alapok hiányával, akkor kivel tudnék konzultálni? Tehát nem tudom hogyan kezdjek neki, hogyan varázsoljam bele egy telepítőbe, stb.
Szívesen várok ötleteket, esetleg MSN címeket...:)
De ha nagyon bonyolult a dolog, akkor lemondok róla, csak már régen várunk egy játék magyarosítására, de még nem csinálta meg senki, és nem is fogja, ha nem cselekszem:D
Előre is köszi! -
ricsa008 #35131 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akinek kellnek a Might and Magic fájlok vegyen fel msn-re -
szopacska #35130 Köszi a segitséget.
-
szopacska & Peetboy: Mindkettőtöknek azt tudom mondani, hogy mindkét játék magyarul jelent meg. A magyar nyelvi fájlokat itt nem fogja senki a rendelkezésetekre bocsátani, mert az már warez kategória és mi itt azt üldözzük.
Támogassátok azzal a játékok magyar nyelvű megjelenését, hogy megveszitek azokat.
Pont ez a két játék különben sem drága. Pl. a CDGalaxisnál:
Bad Day LA - 1990Ft-ért
Dark Messiah of Might and Magic - 2990Ft-ért -
Sziasztok!
A Dark Messiah - Might & Magic-hez van letölthető magyarítás?
Akinek megvan eredetiben, igazán feltölthetné a magyar nyelvi fájlokat. Nem nagy kérés szerintem. -
szopacska #35127 Hello mindenkinek. Azt szeretném meg tudni,hogy a Bad Day LA hoz hol találom meg a magyarositását? Vagy más felíratot mert spanyolul nem igazán tuti.
-
köszi szépen -
MP lista használatát ajánlom.
Nincs, talán csak konzolra. -
strebacom #35124 Tán nem vagytok valamiféle sznob köcsögök, azért egy nem tudomot meg lehetett volna ereszteni, az én kérdésemre is vagy azok vagytok..... 

-
Panyi #35123 http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=3
Itt megtalálod! -
Szerintem le lehet tölteni. -
sziasztok, az AvP2 magyaritása érdekelne, mivel a magyaritasok.hu-rol nem lehet letölteni
elöre is köszi -
strebacom #35120 Hali!!
A Rainbow Six Lockdown-ak van magyarítása valahol???

-
Felesleges vele foglalkoznod, mert kiadták magyar felirattal:
GT Legends - magyar kiadás (1990Ft) -
argosz73 #35118 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segítei a GT legends magyaritásában?
Ha tud valaki itt a címem:[email protected]
Előre is köszi. -
Igen létezik.Írtam privátba !!! -
ParaWorld magyarosítás létezik ? -
Lacipapa92 #35115 Nem tudjátok van-e a Crime Life-nak magyarosítása, és ha van hol lehet letölteni? -
Küldtem privátot elvileg abban csatoltam egy fájlt! -
Fájlt nem tudsz adni? -
Kung Fu Panda gamere vetne valaki egy pillantást magyarító szemmel,majd ha lesz ideje??
A szövegek *.lxb fájlban vannak.Megprobáltam átirni magyarra de ekkor nem jelenik meg a szöveg a játékon belül :( -
Ha nem tetszik, akkor ne olyan verziót szedj le... :)
(azok számára készültek-készülnek, akik asztali lejátszón nézik a filmeket...) -
Te most két dolgot keversz: a DVD-s (vagy AVI) mozifilmek feliratozása és a játékok ingame videóinak (esetleg párbeszédeinek) feliratmegjelenítése teljesen más.
Egyetlen hasonló helyzet létezik, amikor a felirat rá van kódolva ("égetve") a filmre, amit nem lehet kikapcsolni. -
hellcommander #35109 ? Én úgy tudtam hogy azt amúgy se kell készíteni, mivel a felirtaozó program elkésziti. -
Azért égetik bele, mert nem kell külön scriptet készíteni hozzá a megjelenítéshez.