58390
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • takysoft
    háááát... 1930-ban nem nagyon volt még filmgyártás:D

haverom "média és kommunikáció"-ra jár suliban, filmes szakirány.
    neki kellett mindenféle vackokat töltögetnem.
    Legdurvább az 1922-es Nosferatu volt:D
    megnéztem belőle kb 5 percet... ezután kijelenthetem. 1922-ben még biztosan nem volt filmgyártás.(mert az a vacak nem film...)
    filmben nekem beszéljenek.....
    nem kérem én a real-D-t meg az imax-et, sőt még színes se muszáj, de legalább hangja legyen.

amúgy mininova, piratebay a legjobb lelőhelyek.
    némelyikhez van angol felirat is opensubtitles-en.

a régi magyar filmeket pedig szerencsére mind újra kiadták, így megvásárolhatóak mindenfele.

esetleg magyar torrent oldalakon is körülnézhetsz...
  • uv
    azt nem tudom, hogy a szerzői jog(díj) elveszik-e 50 év után, de ha igen, akkor is ott vannak a forgalmazói jogok. tehát egy szirszar 1917-es Rudolf Valentino filmnek is lehet (forgalmazói) jogtulajdonosa, legfeljebb a festett fejű ripacs örökösei nem kapnak már semmit érte.

másrészt konkrétan milyen film érdekelne?
  • ibrik
    Nos a szerzői jog - tudomásom szerint - elég képlékeny dolog. Most ezt inkább hagyjuk...

Amúgy sokszor rengeteg régi magyar film letölthető a sok torrent tracker-oldal mindegyikéről.
    Amúgy meg a sok hiper-szuper-marketben max. 500-950Ft-ért DVD-n meg lehet vásárolni ezeket a filmeket is...
  • hellcommander
    Nem tudtok egy olyan oldalt ahol régi filmeket lehet letölteni? 1930-as ilyesmik. Úgy tudom hogy 50 év múlva veszti el egy film a szerzői jogát, vagy nem?
  • ibrik
    A "jó" vagy a "nem jó" csak egy szubjektív kifejezés.
    Azt fordítok, amihez kedvem van...
  • grebber
    Bázz miért nem valami jó játékot magyarítasz :D
  • ibrik
    Egyszer csak...
  • strebacom
    Frankó lesz mikorra lesz meg kb...??
  • ibrik
    "Nyálcsorgatónak" az új munkámból:
    Galéria
  • takysoft
    én csak kérdeztem, ne javasoltam:D
  • PetruZ
    A "goat" az általános szlengben a "greatest of all time" rövidítése is, szerintem ehhez inkább több köze van. :)
  • takysoft
    őőő "Kecske pálya"?

ez olyasmi mint diablóban a Cow Level?
  • ibrik
    Elmondaná valaki, hogy a multiplayer-es szlengben mit jelent a "goat level" kifejezés?
  • hellcommander
    kösz a programot, de a hangot nem csinálta meg, de egy másik filmemnek eltüntette a rohadását. kösz!

A hangra nincs valami másik tipped?
    Szerintem valami analizátorral kéne behabarni.
  • krisztajo
    Igen, köszi erről én is tudtam. Csak gondoltam, esetleg ti tudtok róla azóta valami újat?! Esetleg nálatok jelentkezett?! Csak próbálkoztam, tényleg jó lenne tudni, hogy jól van!!!
  • grebber
    Swashbucklers Blue Vs Grey magyarításáról tud valaki valamit hogy halad?
    Azt irták anno remélik még decemberben meglesz.Azóta eltelt 2 hónap és semmi info felőle!

(Gamehunter jelezte a fordítást)
  • ibrik
    Utoljára január 12-én járt errefelé (#34848-as hozzászólás).
  • krisztajo
    Sziasztok! Tudtok valamit Imykéről??? Olyan régóta nem adott életjelet magáról! Remélem minden rendben, szépen gyógyul és nincs semmi baj!!! Ha valaki tud valamit ossza meg velem nagyon örülnék ha tudnám, hogy tényleg jól van!
  • strebacom
    "Mast3rmind" már csinálja, ha jól értem és millió köszönet érte!!!!
  • Sarapetike
    oks rendben
  • ibrik
    Biztos megtalálhatók valahol, de mivel ez warez-nek minősül, ezért nem ebbe a topikba való.
  • Sarapetike
    hi a THE SETTLERS - Rise of an Empire magyar nyelvi file-ok megtalálhatók valahol (kerestem de én nem találtam :( )
  • strebacom
    Ja az nagyon baró lenne....
  • grebber
    Azt kéne inkább hogy valaki elválalja mivel bárki tudja szerkeszteni mert a szövegek txt-be vannak!
  • strebacom
    Hali, megjelent a Penumbra Black Plague, valaki esetleg nem nézne rá, hogy lehet e magyaritani, nagyon jó lenne ezt magyarul tolni.....Köszi!!!
  • ffxi
    Sry!
  • ibrik
    Ez nem az a fórum...
    Warez kéréseket máshol tedd fel!
  • ffxi
    Hehe! Nem akar vki feltolni a Clive Barker's Jericho magyarfeliratát?
  • ibrik
    Keress rá erre a programra: DivFix
    Hát ez meg tudja javítani.
  • hellcommander
    Van egy filmem, aminek nincs hangja, pedig a gsplot analizátor kiirja hogy van mp3 a hangnál, és hoyg hiányzik kb 80 byte a filmből, és hogy a hangot nem tudja betölteni, error, error,.
    Lehet valamit vele csinálni?
  • akyyy
    Valakinek nincs meg az iceboxstudios féle Blair Witch 3 magyarítása?

a portálon csak az evm-es van LINKELVE, de hát az olyan is, legalább is az első rész fordítása nagyon szar volt. viszont az ibx mindig is fasza fordításokat csinált, főleg medal of honorba... szóval help:D
  • hykao #34899
    Valószínűleg rosszul jött le a fájl, próbáld letölteni újra. (a továbbiakban pedig inkább a játék topikjában folytassuk)
  • tonyo9
    a játék fent van a gépen fut is.ha a dts_hun exe-re kattintok ami ugye a magyaritás telepitője akkor irja ki a szöveget.
  • hykao #34897
    Ez a magyarítás mind az angol, mind pedig az orosz verzióhoz jó...azonban ennek semmi köze ahhoz, hogy nem tudod felinstallálni valamiért a játék angol nyelvű verzióját...
  • tonyo9

"Unable to access resource data.
    Disk read error!File may be damaged.
    OK "
  • tonyo9
    na mindegy:D
  • tonyo9
    [url=http://kepfeltoltes.1q.hu/?pic=files/48_191201787373.bmp[/url]kép
  • tonyo9
    vagyis engem ez a hibaüzenet fogad mikor az angol verziót akarom feltelepiteni
  • tonyo9
    az angol verzióhoz van magyaritás?
  • hykao #34891
    Ha lenne, már jeleztem volna a topikjában.