58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
hellcommander #35107 A Hardsubot valahogy nem lehet kiszedni a filmekből? És minek égetik bele? Szerintem ez nagyon rossz. -
A Shadowgrounds gamenél a szövegek felirata milyen fileban van? -
hellcommander #35105 Nincs meg nekem se, tényleg nem jó az oldal. -
Penthesilea #35104 És a nem teljeset nem tudnád elküldeni? Az is több, mint a semmi. -
hellcommander #35103 Igen,de a Takysoft linkjében találtam. -
Épp azt írta, hogy NEM a LoD-hoz való crack kell neki, hanem csak a sima Diablo 2 v1.11-hez. -
választék -
DIABLO.2.V1.11B.ENG.DEVIANCE.NOCD.ZIP -
hellcommander #35099 A mm 8 magyarítása, sajnos nem teljes, egyébként még mindig a diabló 2 vel küszködök. Jelenleg éppen nem találok cr@cket, az 1.11 hez. Csak a diablo lod 1.11 hez, viszont a feltört magyarítás, csak a sima d2 hez jó.
-
nemlehetigaz #35098 Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy a Gothic 2 kiegészítőjének (night of the raven) a szövegei külön állományban vannak? vagy hogy mekkora annak az fájlnak a mérete, melyben benne vannak?
Előre is köszönöm a válasz(oka)t. -
Penthesilea #35097 Ott létezett, csak mivel a játék még akkor nekem nem volt meg, így nem szedtem le. Most viszont mikor kéne, nem lehet belépni az oldalra:( -
nem biztos, hogy a 8-ashoz is van ott.. -
Penthesilea #35095 Beírom h mmportal.atw.hu, és nem hoz be semmit, csak kritikus hibát ír. Pedig regelve is voltam rajta. Valami ötlet? Vagy valakinek porosodva a polcon egy cd-n? -
Én csak azt hittem, hogy a magyarítások portálra gondolt.
Bár a HoMM8-hoz ott sincs magyarítás... -
ha itt nem találod, akkor valszeg nincs. -
szerintem meg van -
komisa #35091 Sziasztok!!
deer hunter 2005 nevü játékhoz szeretnék magyaritást.
Nem tudom létezik-e egyáltalán.
Aki tud lécci segitsen!előre is köszi !!! -
csabika1982 #35090 gamesmagyaritas.atw.hu -
Nincs semmi baj a portállal... -
Penthesilea #35088 Hali!
Nekem a might&magic 8 magyarítása kéne. A neten nem találom sehol, az mmportal pedig elérhetetlen. Valaki segítsen!!! Köszi -
NiGhTM4R3 #35087 Halihó
Overlord magyarul jelent meg, de akinek még sem magyarul van meg, az hogy tudná lemagyarítani?
Másik: i2k Dungeon Siege 2 fordítása meghalt? -
Amint kész lesz. -
strebacom #35085 Hali!! A The Experiment magyarításod mikor készül el??? 

-
Én is olvastam, hogy eléggé béna lett néhány helyen, de mégiscsak magyar lenne a játék. Németül toltam végig, mert ahhoz valamennyire konyítok, meg angolul is megvan. Már csak magyar hiányzik. Mindegy, ha most nem lesz meg, majd lejjebb megy az ára. -
engem is érdekelne a dolog, de csak mert fordításgyűjő vagyok.
ellenben ritka vacak kritikákat kapott a fordítás.
pl a porter-ből (teherhordó) valahogy portás lett. ami elég hülyén nézhet ki, mikor az őserdő közepén kísérget téged:D
Én angolul játszottam, de nem is bánom. Sajna a kiadók nem adnak annyira a minőségre, mint a mennyiségre... majd lesz egy jobb is. -
Nem hiszem, hogy megkapod. Azon a tényen túl, hogy illegális, aki játszott a magyar verzióval, mind azt mondta, hogy nagyon gyenge eresztés, és aki csak teheti inkább angolul játszon vele. -
Üdv!
Valaki nem tudja odaadni a Jack Keane nyelvi fájljait? Bár kétlem, hogy túl sok embernek meglenne, de hátha. Meg mondjuk azt sem tudom, hogy kilehet-e szedni. Mindegy, ha tudtok, légyszi segítsetek. Köszönöm.
Ja és légyszi ne azt mondjátok, hogy vegyem meg, mert ha lenne rá pénzem, nyílván megvenném. -
Igen.
-
hellcommander #35079 Mi az a Hardsub? Amikor a felirat bele van égetve a felirat? -
hellcommander #35078 Kösz! Bár most a divine divinity vel játszom, nem hittem volna hogy ilyen jó! -
Ezt próbáld! -
hellcommander #35076 A diablo 2 magyaritása: a telepités elején kiir egy kódot amit el kell küldeni a készítőjének, és ő majd visszaküld egy másik kódot amivel már fel lehet telepíteni. Persze a kód amit ő küld csak egyszer jó. Inkább nem is játszottam a diablo 2vel.
-
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=362
"Így már tiszta?"
(A srác az 1.1 verzióról beszélt, azért ajánlottam neki az 1.32-est...) -
"tudtommal egyetlen portálos magyarítása sincs"
tudtommal egyetlen portálos magyarítása sincs "regisztrációval levédve"
Tudtommal a magyarítások portál megkérte Imykét, hogy a magyarításait telepítőkód nélkül forgalmazhassák, így Imyke készített a portál számára kód nélküli verziókat.
Vagyis Tudtommal Imyke egyetlen portálos magyarítása sincs kóddal védve.
így már tiszta? -
Far Cry magyarítása gyak felesleges mert sajna nincs átvezetőkben felriat :( -
Nem portálos magyarítás, hanem imyke által készített Far Cry magyarításról van szó.
Ha jobban meglesed a letöltéseket, sok régi imyke-féle magyarítást megtalálsz ott - így nem feltétlenül katasztrófa minden esetben, hogy nincs meg imyke sync-es oldala... -
tudtommal egyetlen portálos magyarítása sincs -
Ráadásul a Far Cry v1.32 magyarítása nincs is regisztrációval levédve... -
A Portálon a "Letöltések"-nél megtalálod a Far Cry magyarítását nem csaka a v1.1, hanem a v1.32 verzióhoz is.
Ha imyke valamelyik magyarításához regisztrációs adatok szükségesek, akkor azt mind megtalálod imyke második honlapján:
http://jatekhonositas.atw.hu/
(Megj.: Amíg imyke hónapokig nem volt elérhető egészségügyi probléma miatt, addig közben - a tudta nélkül - a sync-esek törölték imyke első honlapját - nem tudni, miért...
A fent említett második oldalt eredetileg akkor hozta létre, amikor a sync-es tárhelye betelt.
Időközben imyke is értesült a sync-es oldal törléséről, akkor rakta fel a régi magyarításai regisztrációs adatait az újabb oldalra.) -
wagzo #35068 Sziasztok
Újra elővettem a játékot.
Magyarosítani szeretném a Farcry 1.1, de a sorozatszámot nem találom, pontosabban a imyke honlap nem működik.
köszi a segítséget