58389
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
strebacom #35209 Hali remélem jól vagy....ha már itt vagy mindjárt tehetnél egy új bannert.... -
#35208 Nyugalom emberek!
Kis falum Könyvtárából tudok netezni, amint sikerül megoldást találnom az adatbehozatalra, banner és topik felügyelet kérdése meg lesz oldva...
A régi motorosok tudják, hogy inkább vágatnám le a kezem, semmint, hogy a Supergamez "Magyarítások" topikját kihagyjam a netes életemből...
-
#35207 Attól, hogy imyke hosszabb ideje nincs jelen, jelenleg még mindig ő a topik házigazdája, tehát csak ő tudná megváltoztatni a bannert. -
strebacom #35206 Na akkor lehetne valami új faxa bannert csinálni....vagy nem? -
#35205 A banne azért nem megy, mert imyke első weboldaláról volt belinkelve, de imyke tárhelyét azt hónapokkal ezelőtt a tárhely üzemeltetői (sync) valamiért - nem tudni, miért - komplett törölték. -
martin1992 #35204 valaki feldobná valahova a Black And White 2 magyarítását nekem
előre is kösz -
#35203 hát Imyke felnézhetne ide, mert a banner nem megy, és a linkek közül kettő halott...
vagy kéne egy új házigazda... -
#35202 szia.
1: koss netet otthonra. úgyis kelleni fog(ha máshol nem rész rá olvasgatni 1-2 órát akkor gondolom otthon vagy sokszor)
2: vannak különböző webpage downloaderek, de egy teljes dinamikus portálrendszerre ha ráereszted őket... hát...(bár rekurzív 6-7 oldalnál többet nem mentenek le úgyse).
hacsak a weblap nem támogatja(nyomtatási nézet.. akkor berak minden hozzászólást), akkor nem vagyon tudok erre megoldást.
3: tényleg azt hiszed, hogy erre itt találsz megoldást? szerintem elnézted a topicot:D -
#35201 huh.. azt egyszer telepítettem, nem volt semmi, mire összejött.
a fordítók igyekeznek általában minél kisebb fordítást kiadni(itt pl 3-4 mega 300-400 helyett).
van egy kis readme ami mindent leír, és áll a dolog kb fél órányi szenvedésből és egy halom lépésből.
de pontosabbra nem emlékszem, amit mondani tudok: nekem 1-2 éve ment a dolog, szóval működött. -
#35200 hali Sims2 magyrítás kellene ha esetleg még megvan valakinek.
a magyaritasok portalrol lekerült es azóta nemtalálom sehol pls ha valaki tud linket esetleg feltudja tölteni valahova az írjon köszi -
#35199 Nem tudom, hogy mi lehet a gond.
Nem próbáltam még a Broken Sword 3 magyarítást és a játékkal se játszottam sosem. -
#35198 Ezzel eltévedtél. -
hellcommander #35197 Hi
Fontos: Az index.hu fórumában van egy topic, amit nagyon szeretnék átolvasni, csak az a baj hogy 634 oldalas!!
És nincs otthon netem, kávézóból meg elég sok lenne.
Van erre egy progi ami lementi azt az oldalt? -
ricsa008 #35196 a 3 -as részre gondolok egészen pontosan -
ricsa008 #35195 és az oldalatokon található Broken Sworld magyit hogy kell feltenni? mer nekem ugyan nem jön be semmi dosos ablak -
#35194 Az oldalunkról le lehet tölteni a fordítást. -
#35193 Sziasztok, vki nem tudná elküldeni nekem a hitman 4 blood money magyarosítást mert ugye nem lehet letölteni :\
ty -
#35192 E3 miatt agyon van terhelve.Ezért leállították a letöltést. -
#35191 Nem tudok 1-2 napja a magyaritasok.hu-ról letölteni, nem működik.
Mi lehet? -
wwwkikihu #35190 Ja, oké megvan..köszi!:D -
wwwkikihu #35189 Melyik portálon? -
#35188 Leellenőriztem én is a magyarítás telepítőjét és imyke jatekmagyaritasok.atw.hu oldalán lévő változat tényleg sérült valamiért.
De ugyanaz a magyarítás hibátlanul fent van a portálon is a letöltések közt. Azt töltsd le. -
wwwkikihu #35187 Már két gépen is próbáltam..egyik XP, másik Vista...
De köszi a segítséget, majd még próbálkozom másik gépen is...:) -
#35186 Töltsd le másik géppel. Nem 1x jártak mások így az én oldalamon is, és ez volt a megoldás. -
wwwkikihu #35185 Már vagy 100x letöltöttem:( -
#35184 Szerintem töltsd le újra, hátha letöltés közben történt vele valami és akkor sérült meg. -
wwwkikihu #35183 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy letöltöttem a jatekhonositas.atw.hu-ról a NOLF2 magyarítását, de a teleptés közben kiírja, hogy sérült archívum van benne. Meg tudná nekem nézni valaki, hogy nála fel megy-e a magyarítás?
Előre is köszi! -
Panyi #35182 Szerintem meg itthon nem jött ki colelctors, így olyat csak külföldön vehettél azt meg sztem nem fogják neked becserélni! Ez olyan mintha németbe vettékl egy tévét és cask német OSD menü van és valakitől kérnél egy magyar OSDt, kb olyan lenne! -
#35181 hmm, ok, bár nemhiszem hogy fél éves játékot becserélnének, de ok... -
#35180 Ha megvetted, beviszed a boltba, és becserélik magyarra.
Mivel a kiadó fizetett a fordításért, annak érdekében, hogy több példányba tudja eladni a játékot, és ezt akarod te cserélgetni, még lopás. Illegális dolog terjeszteni, bárhogy csűröd csavarod.
A patch, hobbi fordítások ingyenesek így szabadon letölthetők. Ha a hivatalos magyarítás is ilyen szerinted, miért nem lehet letölteni a kiadó honlapjáról? -
#35179 OMG, ti normálisak vagytok ?
már miért lenne warez ??? ha megvettem a játékot miért lenne lopás ?
nem lehet valamit letölteni, ne is patch-oljam mert ingyen volt a patch, és akkor ez is lopás ? komolyan ne legyetek már ... vki magyarul, vki angolul vette meg, miért lenne már warez/lopás ha pár nyelvfájlt cserélünk, ill kapok ???
-
#35178 Magyarul vagy angolul.
És warez, mert lopás. -
#35177 már miért lenne warez ? csak magyarul lehetett megvenni a játékot ?
amugy ugyanigy jutottam a dark messiah magyaritáshoz is, mivel a collector nem magyarul jött ki... ennyi...
ha vkinek meglenne a magyaritás a jericho-hoz, legyen szivel átküldeni...
thx -
#35176 pontosan -
#35175 Itt ilyet ne kérj, mert wareznak minősül és itt azt nem "szeressük"! -
#35174 clive barker's jericho-hoz szeretnék magyaritást...
tudom hogy magyarul jelent meg de nekem nem magyar...
vki el tudná küldeni a magyar fájlokat ? -
Werido #35173 Köszi! -
#35172 Szó szerint ezt kellet volna tenned.
Egyébként, ha pontosan megmutattad volna a telepítőnek, hogy melyik a játék mappája, akkor ezt önállóan elvégezte volna. -
Werido #35171 Hello! Az Alien Shooter: Vengeance magyarításával van gondom. Mert annyit tudok, hogy mappákat és fájlokat kell keresni, menteni őket, majd felülírni a magyarított fájlokkal. Csak ez nekem sok.Ha valaki tud valamit lécci mondja el! -
#35170 Hm... tényleg. Akkor viszont nem értem miért MP-s telepítője van. Ez tévesztett meg, mert én sosem használtam a honosítást.