58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Azt kéne inkább hogy valaki elválalja mivel bárki tudja szerkeszteni mert a szövegek txt-be vannak! -
strebacom #34906 Hali, megjelent a Penumbra Black Plague, valaki esetleg nem nézne rá, hogy lehet e magyaritani, nagyon jó lenne ezt magyarul tolni.....Köszi!!!
-
Sry! -
Ez nem az a fórum...
Warez kéréseket máshol tedd fel! -
Hehe! Nem akar vki feltolni a Clive Barker's Jericho magyarfeliratát? 
-
Keress rá erre a programra: DivFix
Hát ez meg tudja javítani. -
hellcommander #34901 Van egy filmem, aminek nincs hangja, pedig a gsplot analizátor kiirja hogy van mp3 a hangnál, és hoyg hiányzik kb 80 byte a filmből, és hogy a hangot nem tudja betölteni, error, error,.
Lehet valamit vele csinálni?
-
Valakinek nincs meg az iceboxstudios féle Blair Witch 3 magyarítása?
a portálon csak az evm-es van LINKELVE, de hát az olyan is, legalább is az első rész fordítása nagyon szar volt. viszont az ibx mindig is fasza fordításokat csinált, főleg medal of honorba... szóval help:D -
Valószínűleg rosszul jött le a fájl, próbáld letölteni újra. (a továbbiakban pedig inkább a játék topikjában folytassuk) -
tonyo9 #34898 a játék fent van a gépen fut is.ha a dts_hun exe-re kattintok ami ugye a magyaritás telepitője akkor irja ki a szöveget. -
Ez a magyarítás mind az angol, mind pedig az orosz verzióhoz jó...azonban ennek semmi köze ahhoz, hogy nem tudod felinstallálni valamiért a játék angol nyelvű verzióját... -
tonyo9 #34896
"Unable to access resource data.
Disk read error!File may be damaged.
OK " -
tonyo9 #34895 na mindegy:D -
tonyo9 #34894 [url=http://kepfeltoltes.1q.hu/?pic=files/48_191201787373.bmp[/url]kép -
tonyo9 #34893 vagyis engem ez a hibaüzenet fogad mikor az angol verziót akarom feltelepiteni -
tonyo9 #34892 az angol verzióhoz van magyaritás? -
Ha lenne, már jeleztem volna a topikjában. -
A Chameleon -al azóta sincs fejlemény?
Bár gondolom nincs. :( -
Végre elkészültünk a Death to Spies magyarítás teljes, végleges, automata telepítős változatával! Tessék, lehet tölteni: KATT
Bármi hiba, észrevétel van, kérjük jelezni! :)
A végleges változat tartalmazza:
-az 1.1-es orosz patch-et (a telepítő felrakja, amennyiben nincs fent a játékon)
-az összes eredeti felirat magyarítását
-az eredetileg feliratozatlan átvezető animációk magyar feliratait
-az eredeti, cenzúrázatlan textúrákat (melyek átalakításra kerültek az angol verzióban)
-az eredeti orosz szinkronhangokat
Bemutató videó a játékból és a magyarításból: KATT
***FIGYELEM!***
Az 1.1-es patch és a magyarítás hiba nélküli telepítéséhez, a teljes folyamat lefutásának idejére legalább 1GB szabad hely szükséges azon a meghajtón, ahová a játék telepítve lett! (a folyamatok után maga a magyarítás nem foglal több helyet) -
Megoldódott a próblémám, köszönöm a "segítséget". Úgy látszik a másik topkiban értelmesebb emberek vannak, akik nem a "pólómat" nézik, hanem a próblémámat :) -
OFF
Én csak erre reagáltam: "Veled egy baj van: a külső a lényeg"
Ebből azt veszem ki, hogy te nem külsőleg ítélkezel. Akkor viszont nem értem, miért vesződtél fejléccel. Ha neked nem számít, nem kellett volna időt szánnod rá.
Az ilyen pólóval sétáló embert legalább látom. Egyébként amit viselünk, mondunk teszünk, mind minket képvisel. Tehát szerintem igenis lényeges a külső. De te is ítélkezel, lásd a fenti idézetet.
Részemről ennyi. Tovább nem bomlasztok. -
Nem akarom most szét off-olni a topikot. De megjegyzem: én témához illően kértem segítséget, ti meg elítélkeztétek. Csak mert nem tetszik a "pólóm" :) -
Nem kell, de fognak. Tény, hogy nem a legjobb indítás egy "fuck you", indulatosabb ellenfél esetén nem is tudod tovább mondani. -
Aham, ha az utcán vki fuck-os pólót hord akkor már ítélkezni kell. Értem. -
Mondja ezt az, aki F*CKol, no comment. -
Veled egy baj van: a külső a lényeg -
csak azokkal, akik ujjal mutogatnak a fejemre FUCK felirattal. -
Ez a második topik, ahol kérdem. És nem is szándékozom több helyen kérdezni. Mi van, ha itt van vki, aki tudja és nem jár a másikba? Nem off, mert témába vágó :P -
Gyökérben is persze. -
meril #34878 Nem! De ha télleg már pár topic-ban leírták, akkor én is így állnék ám hozzá! -
Te mindig ilyen ellenséges vagy? -
Nagyon okos "Fuck" gyerek!
Már a TLJ topcban is elmagyarázták neked, hogy a The Longest Journey és a Dreamfall KÉT KLÖNBÖZŐ játék!
Ha beszarsz se tudod a Dreamfallra feltenni a TLJ magyarítását.
akkor se ha még 20 topicban végigkérdezed. -
tabek #34875 örök hála neked megvan,kösz szépen.
-
Segítség!
Felrakom a magyarítás és ez jött fel.
-
ITT megtalálod! -
tabek #34872 üdv mindenkinek
valaki megtudná mondani hogy honnan lehet magyarítást leszedni a gears of war-hoz
mert nekem olaszul van meg és kurvára nem tom mi van.
még az angol is jo volna. -
Swashbucklers Blue Vs Grey magyarításáról tud valaki valamit hogy halad?
Azt irták anno remélik még decemberben meglesz.Azóta eltelt 1 hónap és semmi info felőle! -
hellcommander #34870 A cd projectnél nem láttam, se a cd galaxison. káprázat. -
A CD Projekt csináltatta, de hogy belső munka volt-e, azt tőlük kellene megkérdezned. -
A játék magyar kiadója? :)