Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piedon
Itt volt róla szó:magyaritások portál fórum

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

ibrik
Akkor valószínûleg ugyanúgy a magyar szövegeket is rövid ideig írná ki (ha egyáltalán fordítható).
Esetleg valamelyik konfig vagy ini, vagy stb. fájlban meg kéne nézni, hogy át lehet-e írni valahol a feliratok kijelzési idejét (delay vagy hasonló érték).
Amúgy mindez csak találgatás a részemrõl, mert a játék nincs meg és valószínûleg nem is fogok hajtani rá. A westernt nem szeretem.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

GUN

errõl tud vki vmit?
a magyarítások portál szerint még nem készül hozzá hunosítás...
nagyon sok szöveg van benne és ami még rosszabb, sokszor alig lehet végigolvasni a párbeszédeket olyan gyorsan lekapják... pedig ez tipikusan egy olyan game, ahol fontos a sztori...
Hunnenkoenig
Ja, Chery email cimet nem tudja valaki? Aki segitett a Gothic 2 fajlainak összerakasaban? Nekem elvesztek a regi emailek mar regen, de most kene...

Hunnenkoenig
Ja, Chery email cimet nem tudja valaki? Aki segitett a Gothic 2 fajlainak összerakasaban? Nekem elvesztek a regi emailek mar regen, de most kene...

Hunnenkoenig
Elkezdtem a The Movies magyaritasat...

takysoft
tárgytalan, közbe jött privi...

a kibontó mechanizmust(vagy az összes angol szöveget) elküldhetnéd, illetve azt is, hogy hogy rakod vissza a játékba(hogy ki lehessen próbálni.)
meg említsd meg, hogy mit fordítsak most.
Barátsággal:
Taky

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
imyke: én kereslek már egy ideje, hogy akkor most mi is van TLJ ügyben.
emailre nem válaszolsz, privire nem válaszolsz, fórumokbe viszont irogatsz.

Mailem megkaptad, vagy küldjem el újra?
mint kértem, küld már el, hogy is bontottad ki a TLJ szövegeit, hogy lehet visszarakni, illetve mit fordítsak?
ha nincs idõd ilyesmira, akkor legalább annyit, hogy majd késõbb írsz.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ibrik
Egyrészt: kell mindig valami gumicsont uborkaszezon idején. <#vigyor>

Másrészt: azt is írhattam volna (#29001), hogy ki nem sza...ja le, hogy valakinek a hozzászólása hányadik sorszámú. Minek azt bejelenteni?
Ebbõl a szempontból ez ugyanolyan felesleges dolog, mint arról "gumicsontként" filozofálni...

gameplusz
Miken el nem tudtok dumálni, OFF! <#hehe>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

takysoft
ha jól tudom, akkor itt az sg-n a topicban AZ volt a 29000. hozzászólás, de ha visszaolvastok, akkor nem fogtok tudni összeszámolni ennyit, mert elõfordulhat, hogy pl a 8. hozzászólást a 12. követi, mert a köztük levõt törlik.
de nem számozódik át a többi.
sõt, ha valaki megírja a 6. hozzászólást, mejd törlik egybõl, akkor is csak 7. lesz a következõ.
érdemileg talán nem a 29000. volt az enyém, de valójában biztosan...
(azt nem tudom, hogy ha vki VIP, akkor törölheti-e a hozzászólását önmaga, és úgy a következõ megkapja-e a számát.)

Nem a nettõ, mert a bruttó a teljes, de mi csak a nettót látjuk. Ez olyan mint az ubroka az üvegben, mikor csak az ubork a lényeges a többi nem, na mindegy...

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

RaveAir
Ez a szám bruttó... 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Az tény, hogy volt 29 ezer hozzászólás, de most, abszolúte, bizonyosan nincs meg a 29005 HSZ...
Mondhatni: a hozzászólások sorszáma csak illúzió, nagyjábóli tájékoztató jellegû összeg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Na de akkor en is igy gondoltam, na 😊
Tehat volt itt 29000 hsz, akkor is, ha sok torolve lett! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Nem sorszámozódik át és a törölt HSZ hiányzik. Ibriknek igaza van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
De ha torolve van, akkor atsorszamozodik az egesz? Nem csak eltunnek azok a hozzaszolasok, es azok hianyozni fognak, de ugyanannyi marad?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ibrik
Ez gyakorlatilag nem igaz (29000. hozzászólás).
A topik fennálása óta már sokszáz hozzászólás lett törölve. Ez a "29000" csak egy látszólagos állapot.

takysoft
igazad van....

29000. hozzászólás!

gameplusz
Figy, miért ne? Akivel lehet szótérteni, azzal általában jóban vagyok. Akivel nem, az nem érdekel, aki kötözködik, azt meg elküldöm a Déli-sarkra, hogy jól szétfaggyon...<#hehe>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

takysoft
Jóban vagytok Imykével, mi?

gameplusz
Adok egy vesét, ha kell...

takysoft
ahhoz donor kell....
ahhoz meg várólista... sürgõsségi nélkül... fél év, 1 év... nem tudom, nem voltam ebbe benne...

gameplusz
Szerintem az lesz a legjobb hír, amikor majd bejelenti, hogy meggyógyult... 😊

ez jó hír! (mármint hogy legalább a kórház így kimarad az életedbõl)

takysoft
amúgy küldtem mailt, majd válaszolj!
thx

takysoft
abbahagyni!

mellesleg jobbulást.

IMYke2.0.0.0
Gratulálok laliking - korodra jellemzõ módon reagáltál kisfiú...

Többi, értelmes emberkének:
Hétvégétõl indul a CAPD-kezelésem, ami azt jelenti, hogy nem kell kétnaponta gépre kerülnöm, hanem naponta 4-szer én majd oldom meg egy speciális oldattal és szettel a dialízist. Ettõl persze nem lesz könnyebb az életem, de legalább nem leszek a kórházhoz kötve stb.

takysoft
emberek.. flémszagot érzek, aminek nem sok értelme volna....
én is megdöbbenek, hogy az emberek képesek total commander helyett sajátgépet használni, firefox(vagy opera) helyett internet explorert, vagy nem ismerik a google-t... de vannak ilyenek... elveszett báránykák, akiket meg kell téríteni...
a kereszténység se küld el senkit a francba... úgy nem lesznek híveik....

okosan el kell magyarázni, hogy mi miért jó/rossz... én spec ismerem lalikinget másik topicból, nem elveszett ember. mindenkinek vannak hibái. Imyke: ne légy ilyen cinikus.
laliking: te se... segítsük egymást.... sok más topicban olyan jó fejek az emberek.. miért kell itt mindig összeveszni...
ne hülyézzük egymást, ennyi az egész...

A Notepad++ sem szar próbáld ki!

ibrik
Senki sem fikázott téged, csak egy egyértelmû dologra hívták fel a figyelmedet.
Csak magadat égeted.

Jó, tudjuk, nem mindenki adatkábelre csatlakozva születik, de attól még nem kell <#gunyos1>-et csinálni a szádból.

rendben, bocs de pont azért kérdeztem meg mert nem tudom, ezért nem kéne fikázni.
tudjuk IMYke maga a istencsászár megváltó messiás kinek 1hibája sincs.

... got nothin to share with you...

[Jakuza]
Jo lenne ha mas hangnemet utnel meg.
Bejossz segitsegert es utana szitkozodol.
Nem artana, ha bocsanatot kernel, mindenki lelki bekejeert.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mayday
<#wilting>

Sil3nt
rég láttalak...mi a helyzet? remélem jobban vagy!!!!

bocs hogy élek faxfej!!!

kössz

IMYke2.0.0.0
Ne légy már béna...! A www.google.com te barátod!

Amúgy meg, minõ meglepetés: www.ultraedit.com

Önállóság, önállóság és önállóság...!

[Jakuza]
http://www.ultraedit.com/

De tudnod kell, hogy shareware a program.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

linket adsz pls?

[Jakuza]
Javaslom neked az Ultraedit32 nevu programot.
Az egyik, ha nem a legnagyszerubb szoveges editor, amit altalaban hasznalunk.

hyall lehet hogy eléggé láma kér(d)és de linkeljetek már be egy olyan progit amivel a legtöbb szöveges filet meg lehet nyittni fordítás céljából.
Viccnek szánt üziket lécci mellõzzétek és mielõtt megszólalnátok a wordpadal már ptóbáltam<#idiota>

takysoft
Eszement ritkaságok voltak rajta... Fõleg kalandok... Ripper(6cd) Phantasmagoria(sok cd).. De volt ott sok más is.. én nagyon szerettem. több, mint 7-800 ISO közvetlenül tölthetõ.

takysoft
jaja.. vigyázni kell... nehogy aztán a Post Mortem fordítást véletlenül valaki úgy értse, hogy Post Mortem jelenik meg...<#wow2><#ijedt><#guluszem1>

hmm ha errõl elöbb írsz😊
engem is érdekelt vona😊
namind1...
azt mindenki tudja, hogy "baja" van...
a kérdés csak az, hogy jobban van-e....
mindenestre aggasztó, hogy egyre kevesebbet írogat ide... biztos vagyok benne, hogy nem azért mert nem akar...
nehéz idõk járnak nála, az tuti... reméljük hmaraosan csak egy rossz emlék marad belõle... mármint nem i2k-bõl!!!!!! hanem a "bajból" !
Atyaég! Nagyon kell vigyázni, h miként fogalmaz az embör, mert súlyos kisiklások lehetnek belõle....
Jah, csak tod a jo dolgokat nem lehet elégszer elismételni😊))
amugy nagyjábol müxik is a honosítás.... érdemes felrakni (bár nekem kicsit furának tünik 2 év angol ver. után)
aki pedig egzotikumra vágyik:
az eredeti ruszki ver-t melegen ajánlom😊))
takysoft
OldGamez Nekrológ:

Vége...
Aki nem ismerte annak bizony nagy kár...
MEGSZÛNT A FRENCHKISS!!!!!!!!

szörnyû.... igaz minden jó cuccot leszedtem róla, de mégis.. voltak jó kis frissítések...

bizony, rossz hírek is vannak...

takysoft
Imykével mi van? remélem nincs semmi baja...
tud róla vki vmit?

Ganplusnak meg üzenem, hogy az EAnak van levle, csak tdni kell! És kérdés, hogy mit akarsz kérdezni, mert nem segítenek semmit, mert nem tehetik!

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/