Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
azt kel kérdezni:
"Szerintetek, hol lehet egy játékhoz csalásokat találni?"
kérlek, a konkrét játékneveket hagyjuk már.
Amúgy RaveAir komának igaza van, a DLH-nál jobb oldalt nincs a neten.
Én már vagy 15 éve használom. Eleinte még netem se volt. Csak egy Dos-os DLH nevû programom. Abban aztán benne volt minden cheat. A kliens is létezik még mai is DLH98 néven, le is tölthetõ, de vagy 1 cd-nyi a sok update-el együtt, és még mindig nincs benne anyi trainer meg cheat, mint a netes változatban.
az oldalról patchek is szedhetõk, meg végigjátszások.
Persze magyar oldalról ott van még a régi jó kis Papp Miki féle progi, ami késõbb CheatCodex-é nõtte ki magát. Egész aranyos gyûjtemény, és van benne jó sok végigjátszás is. Sajnálatos hibája, hogy a srác már vagy másfél éve nem fejleszti, így picit idejétmúlt, de azért jó, ha megvan.
Meg ugye van még a Cheatland, ami ugyan átmenetileg elérhetetlen(nekem most nem jön be), így nem nagyon tudom, ki is csinálja, lõjetek le, ha hülyeséget mondok, de asszem HJ(alant benézett egy húsvéti hozzászólás erejéig😄, aminek nagyon örülök, meg a Deus Ex topicban jól megbarátkoztunk)
Mondjuk a CheatLand-et nem komáltam<#vigyor5>#vigyor5>, bár már vagy egy éve nem néztem fel oda. Nem nagyon jött be a webes felület... nameg az az indianajonesos zene..
Akkor ennyit a cheatekrõl. Végigjátszások is megvoltak. Mi kellhet még?
crack. Van a GameBurnWorld, meg a GameCopyWorld (ez utóbbi jobb). Sok éves tapasztalat: ami ezeken nincs fent, olyan crack nem létezik. Mármint játékokhoz.
Programokhoz meg Google. Beírod a progi nevét, meg a verziószámát és az
hogy: serial OR crack
például: Lamertool 9.34 serial OR crack
vigyázat: OR nagybetûvel, illetve ez csak példa, Lamertool nem létezik😄 legalábbis tudtommal.
patchek megint csak a DLH-n, vagy a játék eredeti honlapján.(DLH-n vannak nemhivatalosak is)
Valójában ami csak játékhoz kellhet, az majdnem minden DLH-n fent van. tud angolul, meg németül is, remélhetõleg te is😄 ha nem, akkor tartok neked egy kezdõ tanfolyamot priviben😄 csak ami a nethez kell😄
dlh-hoz hasolnó magyar oldal nem nagyon van. Legalábbis ami ekkora lenne, és így fejlesztenék.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Esetleg használhatod még a Dirty Little Helper és a Gameguru oldalakat is.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egy ilyen "time demo"
Hasonlatos elven dolgozik a 3D Mark-sorozat
S még egyszer: ezt nem fordítjuk le.
Tehát, ha a játékban szerepel, és menüpontként, parancsként, akkor pölö így használd:
"Timedemo futtatása" - "Timedemo indítása"
Mindenkinek kellemes pihenést, méltó ünneplést!
Taky szinte mindenre kiterjedõ hozzászólásához nem is lehet sokat hozzáfûzni, legalábbis, most semmi sem jut eszembe 😊))
gipsz:
A FIFA 2006 hivatalos honosítással rendelkezik! A boltban megvásárolt (!) változaton könnyedén elõ lehet csalogatni a magyar feliratokat - a Data könyvtárban ott van.
Õszintén szólva nekem úgy tûnik kezd újra az lenni ez a topic amiért régebben szerettem idejárni - a régiek tudják miért szálltam ki a magyarításokból.
De azért igyekeztem figyelemmel kísérni mi a helyzet itt...
Üdv mindenkinek és kellemes húsvétot!
Magyarban "idõkorlátos" vagy "idõlimites"-ként lehet ismerõs. 😊
És nagyon szívesen segítünk neked megtanulni a google-t, meg milyen honlapokat érdemes nézni.
csak akkor na azt kérdezd, hogy ehhez meg ahhoz hol van végigjátszás, hanem kérdezd azt, hogy mit kell tenni, ha végigjátszást keresel magyar nyelven.
mert akkor ezt fogjuk mondani:
elõször is vegigjatszasok.hu, asszem ez a neve.
másodszor érdemes megkukkolni a lapok lapjait(ez de bénán hangzik.)
gamestar.hu, pcguru.hu, pcdome.hu, ilyenek.
ezekrõl a lap.hu oldalán találhasz talán infókat.
csak simán üsd be, hogy lap.hu, és máris kapsz egy olyan portált, ahonnét igazán el lehet indulni.
ott bukkanhatsz rá például a magazin.lap.hu-ra is, ahol megtalálod a számtechújságok honlapjait.
harmadszor meg ott a google.
csak annyit kell beírni a keresõbe, hogy "végigjátszás godfather" és meg fogod találni. és az SG.hu-t, a magyaritasok.hu-t, a lap.hu-t, a gamestar a pcdome honlapokat MIND google-ben találtam meg.
SG-t például úgy, hogy Deus Ex magyarítást kerestem a netem. Azóta napont itt lógok, és a Deus Ex magyarítás vezetõje vagyok.(90%-on vagyunk, már majdnem csak a textúrák egy része van hátra).
Csak akkor kérdezz itt, ha az elõzõ 3 rész nem vezetett eredményre. Akkor nem fognak kiútálni, bannolni, meg hasonlók. ne követelõzz, és ne is zsarolj ilyen felvágod az ereid módszerrel. itt nem fog mûködni. sem az ha elkeserytesz minket a szörnyû családi helyzeteddel. Imyke is beteg, itt mindenki tudja, mi a baja, és aggódik érte, mert a közösség oszlopos tagja. Picit érettebb hozzáállással te is lehetsz oszlopos tag. Csak légy érdeklõdõ.
Vagy légy te is Imyke:
figyelj oda mások kérdéseire is, és ha tudod a választ, akkor segíts nekik. esetlek kutass google-ben, olyankor te is tanulsz.
És tényleg ne feledd el, hogy itt néhány ember talán még apukádnál is idõsebb. Ha az utcán összetalálkoznál velük, csókolomot köszönnél. Itt megadatik neked, hogy tagazõdj, mert a net anonim. Ilyesmit nem is vérunk el. Haverkodunk mi bárkivel. Tõlen sem kérdeztél meg anno, hogy hány éves vagyok(ha tudni akarod 1 év híján dupla annyi, mint te)
Tényleg segíteni akarunk, csak ne légy kolonc a nyakunkok. Mindenki úgy jön ide, hogy keres valamit. Csak néhányan itt ragadnak😄
Ha azt írtad volna, hogy 17 éves vagy, akkor most nem segítenék neked. Mert vagy hazudós vagy, vagy ha tényleg 17, akkor érettebbnek kéne lenni. Szeretem az õszinteséget. Csak tudd, mikor kell abbahagyni a veszekedést. Kértem már én is bocsánatot. Nem csak priviben. Ha körenézel SG-n vagy a portálon telálhatsz rá bizonyítákot, de idézni nem fogk, mert nem vagyok rád büszke.
És ne feledd azt se. Aki 30 éves, az még nem tökéletes. Neki is van rossza napja, õ is lehet hülye néha, és ezt el is lehet néha nézni neki.
Ennyi a mai jótanács adag. Remélem tudok segíteni.
Barátsággal:
Taky
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nem játszható bemutató?
mert ha megmondod mi is az, akkor könyebben találok rá rövid fogalmat.
tényleg nem tudom<#vigyor5>#vigyor5>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ja, és ha már itt tartok. Elkezdtem a Golden Age of Racing magyaritását.
Sõt! Lehet, hogy kiemelt hír lesz. :>
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
kifolyik a szemem a hozzászólásodtól.
befejezem, mert ennyit mindenki megérdemel.
de legközelebb nem olvaosk el ilyen entertelen hozzászólást
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
hunnen: nincs kiírva, hogy ez egy 18+-os fórum.
nemtom hogyan kellene viselkednie egy 11 éves srácnak, nemtom, mert amikor én 11 voltam még egér sem volt, nemhogy internet. de az okítást, miheztartást megkapta, majd elválik, hogy be tud-e illeszkedni. én drukkolok neki.
En nem basztatom, hanem segiteni probalok neki. Viszont nem a dedoban vagyunk. Ami nem öl meg, az megkemenyit. Szoval, ha ezt tuleli, akkor mar felkeszültebb lett az eletre.
Amugy meg ha valakinek szivbeteg gyereke van, akkor az legyen otthon vele, de legalabbis foglalkozzon vele annyira, hogy merre log a gyerek a neten es segitsen neki olyan oldalakat talalni, ami az ö szintjenek megfelelö.
Egy hasonlo eset volt mar az MMORPG.hu-n is, ahol en irtam össze egy csomo gyerekeknek keszült oldalt, ahol jobban erezheti magat.
Megegyszer nincs kedvem... sajnalom.
komoly😄
nekem csak az furcsa, hogy 3 hozzászólsából megtippeltük az életkorát, és a barátai számát😄
mama2: ha adhatok egy tippet. az emberek nagyrésze itt vagy dupla, vagy tripla annyi idõt élt meg, mint te. ez nem egészen dupla vagy tripla annyi élettapasztalatot jelent.(persze a gyerekek fiatalkorban fogékonybbak, de ettõl most tekintsünk el) Egyszóval: itt szinte mindenki okosabb nálad. És ha szépen csenben maradzs egy picit, és magaddal törõdsz csak, hamar észreveheted: itt az emberek kedvelik egymást. Persze vannak flame-ek, de azokat hamar lerendezük. Vagy kibékülünk, vagy kiutálunk valakit. Veled is csak ez a 2 történhet.
Itt sneki nem fogja kérni, hogy bocsánatot kérj. Egyszerûen csak próbálj arra is gondolni, hogy itt az emberek már nem érnek rá annyira. Dolgoznak, tanulnak, meg családot tartanak fenn. Nem azért jönnek, hogy basztassák egymást. Nem keménykedni járnak ide, hanem jókat dumcsizni, általában játékokról, azok magyarításáról. Fõleg magyarítók lógnak itt. akik a kevés szabadidejük egy részét RÁD és más játékosokra áldozák, és fordítanak, ingyen és bérmentve.
Senki nem kötelezi õket erre, és ne is kérd ezért számon õket.
Ragadj angoltankönyvet(vagy hunenkönig példáján németet😄), tanulj, és csatlakozz hozzánk. Vagy ha nem érdekel, akkor ne gyere ide isteníteni Imykét, csak mert kizárólag õt ismered itt. Hunnenkoenig, akinem beszóltál például a Diablo II és a Mafia játékok magyarítója, többek között.
isteníteni valakit ciki neki, és pofátlanság a többiekkel szemben.
fõleg, ha még a nevét se tudod.
és ne kérdezz meg mindig mindent, csak ha valamit tényleg nem találsz.
nézz utána a postal2, bloodrayne2, godfather, worms3d, constantine végigjátszásokat keresd meg magd.
és még valami: ha egy fórumban kérdezel valamit, akkor azt se intézd egyedül imykéhez. Egyrészt a többien nem fognak válaszolni(pedig tudhatnak olyat, amit imyke nem), másrészt õt is leterheled a sok sülye kérdéssel.(google a jóbarátod, biztos hallottad már)
Ja és szívbetegen inkább nyugodtan intézd a dolgaid. Nem kéne idegeskedni, márpedig a mindegkit elküldesz a f*szba, mert majd Imyke úgyis segít neked, akkor egszrész tévedsz, mert Imyke sem csicskás, másrészt téged is küldnenek ugyanoda. Ettõl persze ideges leszel, és roncsolod a szíved(ami ideges állapotban többet ver, feleslegesen).
Ha elolvatad az üzim, akkor megtetted az elsõ lépést. A második: gondolkodj egy jó nagyot az életfelfogásodon. Mi a célod az életben, és hogy kívánod megvalósítani? Mert nem lesz mindig ott egy új Imyke aki válaszolgat a kérdésekre, de ha jó fej vagy, akkor nemcsak egy egész fórum ugrik minden kérésedre, hanem lesznek igen jó barátaid is, aminél kevés nagyobb kincs van.
Ha írsz valakinek, fontold meg, hogy hogy esne neked, ha ezt írnák, és hogy esne bárki másnak, ha olvasná, amit az illetõnek írsz(legalább is nyílt fórumban). Nem kell megsérteni senkit. Persze hüje marhák mindenhol vannak, nem kell velük foglalkozni. Csak tekintve, hogy még csak 11 vagy(eszerint legalább õszinte, ami nagyon nagy erény), szeretném, ha nem szaporítanád majdan amúgy is népes táborukat.
Barátsággal:
Taky
Tudom, szar a humorérzékem, de ez a 11 éves srác (lány?) komolyan mondom, a hét fórumozója nálam!
<#vigyor1>#vigyor1>
És akkor egy kérdés: nem tudsz véletlenül végigjátszást a Minesweeper-hez?
<#eplus2>#eplus2>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
mama2: godfatherhez meg nemkeszult
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...