Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • mooo
    Miután havidíjas játékkal játszom nem jut több játékra pénz,de nem is nagyon bánom,mert szinte csak azzal játszom,kitölti a szabadidőmet.Valamelyik nap viszont elkapott a lövöldözhetnék,ezért picit eljátszogattam volna a játékkal,persze növelte volna a játékélményt,ha magyarul tehetem.Teljesen felesleges belemenni,hogy most nekem 2 óra játék nem ér meg 3000Ft-ot,ez már minden játéktopikba lerágott csont,de könyörgöm,nem egy serialt vagy egy cracket kértem...
    Miután Ibrik oldalán is van egy olyan rész,hogy trükkök,ami pont azzal foglalkozik,hogy hogyan lehet átállítani a nyelvet,gondoltam itt is lelek segítséget,de inkább előjöttetek ezzel pár ezer forint mért nem veszed meg dumával,ami teljesen felesleges,pont tőletek akik nap mint nap warez verziókkal játszotok/vagy készítitek a magyarítást.Félreértés ne essék én tisztelem azt amit csináltok,csak a ti szátokból hallani ezt a vedd meg ne rinyálj dolgot picit megmosolyogtató.

Tudom,hogy ebből nem fogok jól kijönni,mert úgy is elmagyarázzátok feleslegesen,de ezt muszáj voltam leírni.