Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha már tipizálunk... mindfajta riposzt és ellenszenv nélkül.
    Részemről a dolog egyszerű tényközlés volt, még akkor is, ha a Te üzenetedre ment, és akár - nem zörög a ... ugye - személyes sértésnek is.
    Szerintem is külön kellene kezelni azt, hogy NEKTEK lefordítunk valamit (a többiek nevében), akár eredeti, akár warez forrásból, és azt, hogy TI nem vagytok hajlandók megvenni egy olyan játékot, amit már magyarul, BAGÓÉRT meg lehet venni...
    Ez ugyanis két, különböző dolog, és egyfajta mentalitást is igényel.

Én például, az elmúlt években, egy kezemen meg tudom számolni, hány warez játékra készítettem fordítást - a legújabbak közül a Saints Row 2, mert netem otthon az nincs, a magyarítása meg majd csak a warez verzióval működhet rendesen, köszönjük drága STEAMPOWERED -, leginkább címemre elküldött erdeti DVD-kel van dolgom.

De nem szenteskedem, célom, szándékom sem volt: nekem is rengeteg warezelt játékom van [5 élet is kevés lenne mindet a legapróbb élmény cseppig kijátszani!]... az elmúlt 4-5 évben azonban csak eredetiket veszek.
    [Lehet, ha nekem is a popóm alá tennének egy 10-70 MBites netet, más lenne a dolog. Ki tudja?]

De, amikor 1990 Ft-ért utánam dobnak egy játékot, amit anno még warezes korszakomban is szerettem, és/vagy a védelme miatt szívtam, vagy egyértelműen a másolat mivolta miatt volt nehéz vele játszani, akkor bizony, belenyúlok a vékony pénztárcámba, és vagy felírom a benne lévő listámra, vagy kipengetem a 2000 Ft-ot.
    De nem vagyok rest 7990 Ft-osat is megvenni 4 hónapnyi gyűjtés után sem [The Witcher EE], 5000 Ft-osat sem majdnem ugyanennyi gyűjtés után [Gears of War PC, Mass Effect, Bioshock, TDU...]