58389
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • GeneralsHungary
    Rave, neked meg gratulálok az újabb porontyhoz! ;)
  • GeneralsHungary
    Utólag is, de Isten éltessen!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, jól esik.
  • RaveAir
    Megkésve is: Isten éltessen sokáig!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen :)
  • IMYke2.0.0.0
  • Coradiel
    Boldog Születésnapot Imike!
    Fordításokban gazdag évszázadot kívánok még neked :)

Üdv! Coradiel
  • takysoft
    válaszolj neki, "akkor csókolj!" XD
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon köszönöm srácok!
    Bizony, már szinte szó szerint kilóg a nyelvem néha, mikor lépcsőzni kell... Öreg szamár vagyok, sajna.
    Ezt azon tudom leginkább lemérni, amikor egy 15-18 éves csinos leányzó, akinek szívem szerint udvarolnék, "csókolom"-ot köszön...
    Na, akkor végem van!
    :)
  • HJ
    Boldog szülinapot i2k!
    De vén marha lettél már Te is :-D
  • akyyy
    Boldog szülinapot
  • GeneralsHungary
    Szerintem is vannak szövegrészek az UPK fájlokban. Például a dialógusokat nem találtam.

A COJ2 szépen halad, hamarosan írok róla egy hosszabb posztot.
  • ibrik
    Az enyém valami "tool" volt, de pont a lényeg (grafikus szövegek) kibányászására használhatatlannak bizonyult, csak nézegetni lehetett vele a különböző pályákhoz tartozó, egy csokorban lévő grafikus feliratokat.
  • Evin
    Van nekem is valami UPKViewer vagy mi. Azzal a BIAHH fájljait nézegettem, csak úgy. De azzal még a szövegeket sem találtam meg, ami bennük volt. F3-al viszont láttam benne.
  • ibrik
    Az úgyis a teljes játéknál fog kiderülni.
    Bár most is bele lehet nézni az UPK fájlokba és rögtön kiderül, ha a képek között van valahol grafikus felirat is.
    (Már nem emlékszem, mi volt a program neve, amivel a Frontlines: Fuel of War .UPK fájljaiba belenéztem, de lényegtelen, mert sem kicsomagolásra, sem vissza csomagolásra nem volt képes.)
  • Evin
    Megnéztétek? Mert nem jártam utána, hogy van-e olyan szöveg, ami hiányzik az int-ekből. Viszont minek lenne az upk-ban is benne?!
  • strebacom
    Áááá köszi, kár pedig jó lett volna a demót magyarul myomni...
    A COJ2-vel hogy haladsz??
  • GeneralsHungary
    Nem fordítjuk, csak belenéztem a demóba. Ennyi.
  • GeneralsHungary
    Hát akkor sajnos ez a helyzet...
  • strebacom
    Mikor lesz kész a demo-hun??
  • Evin
    És az UPK-ban levő szövegek?! Azokkal nem tudsz mit kezdeni(leginkább ingame feliratok). Ugyanúgy 40-50%-ban fordítható csak, mint a BIAHH.
  • GeneralsHungary

Batman: Arkham Asylum Demo

Fordítható. U3 engine, Ő/Ű probléma fennáll.
    Bár szerintem egy ilyen címet úgyis magyarul hoz ki a kiadó, hacsak a válság miatt nem kényszerül máshogy dönteni.
  • balee4
    Igaz MP-n már keseregtem egy sort, de hátha vki oda nem jár fel. Szal vki nem akarja lefordítani a The Dig-et?
  • hellcommander
    I2k:
    A dungeon siege 1 kiegjének a magyarítását megcsinálod? A magyarítások portálon mintha olyasmit írtál volna.
    (Ha a Revenant magyarítását nem fejezed be nem akarod feltenni, hátha valaki más befejezné? Kár lenen veszni hagyni, főleg ha kb 70 -80 % ban van kész)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem tökéletesen megfelel - informatív :)
    Köszönöm szépen.
  • RaveAir
    Nahh... Most aztán gyorsan szóljál, hogy mit írjak át. :)
  • RaveAir
    Azért szeretem, hogy ennyire együttéreztek velem. :D
    Jó, hogy nagyjából egy órája láttam neki a megírásnak, és még mindig csak az első bejegyzés készült el. Hiába, ma azért akad meló...
  • takysoft
    nem kell raveair-t félteni, amilyen grafomániás:D
  • [Jakuza]
    Megszakad a szivunk :D
  • IMYke2.0.0.0

:)

• RaveAir
    Á! Remek! Ez egyben azt is jelenti, hogy írhatok ma is egy hírt.
  • IMYke2.0.0.0
    Immáron le lehet TÖLTENI a Dungeon Siege 2 fullra feljavított, mindenben működő MAGYAR MOD v2-t!

[http://jatekhonositas.atw.hu]
  • ibrik
    Azoknak, akik aggódnak a Honosítóműhely sorsa miatt, most találtam egy 2 napos postot a PC World-ön:

• balee4
    És a The Pitt-el hogy álltok?
  • GeneralsHungary
    Hát én konkrétan nem tudom mi lett a fordítással, de írjatok neki mailt...

Elég sok a dolga, de a levelekre mindig szokott válaszolni.

• HJ
    Nem tudom mi lehet a honosítóval. Olyan mintha Dodi befejezte volna az egészet. ezt onann is gondolom, mert régebben több emailt is váltottunk és amikro elkészültem valamiylen felhasználói progi hivatalos magyar fordításával, írtam neki, ő meg kirakta az infókat. Pár hónapja már nem válaszolt az ilyen leveleimre.
    Remélem előbb-utóbb visszatér és működni fog a HM. Szükség van arra a portálra!
  • Goo
  • Goo
    Szívesen lefordítanám a játékot! Csak az a baj hogy nem értek az informatikához, de már sokat foglalkoztam ezzel a témával. Szóval le a kalappal a fordítok előtt! Nem gondoltam volna hogy ennyire nehéz. Előre is megköszönném és hálás lennék, ha valaki javasolna erre a célra egy nagyon jó programot, lefordítaná vagy megkeresné a Lego Racers 2 fordítását a neten.
    Még egyszer előre köszönöm!
    (UI: 1. részének fordítását el tudom küldeni, az meg van)
    Üdv. János
  • Goo
    Sziasztok!
    Valakinek meg van Lego Racers 2 honosítása? Egyébként Lego Racers 2-nek van honosítása mert játszottam vele magyarul. Csak elhagytam a patchet. Nekem meg van az első részének fordítása. Én úgy láttam Lego Racers 1 magyarosítása sincs fönt a neten! Ha kell valakinek elküldöm, küldjön privát üzenetet!

Üdv. Ragacs
  • Evin
    Nekem már hetek, talán hónapok óta nem jön be.