Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Ajánlom mindenkinek, mindkettõt. a Vexed még ingyenes is.
Jó kis logikai játékok.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szálomd bele azt is, talán akkor megvan az 50%😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Megvallom, én is többre taksáltam az állapotot, mindmáig - de az összesítés már mindent tisztázott.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A The Longest Journey HUN projekt állapota:
Takysoft-nál: 242687 karakter van kinn
via_mala-nál: 81369 karakter van kinn
nekem még 119039 karakter van vissza.
Ahogy a képen is látható, a játék karakterösszege: 870052
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hát én ezt komolyan nem értem... A TR Legend-hez már van zenekibontó progi, textúra kibontó-LECSERÉLÕ progi és még mindig nem oldották meg, hogy a feliratokat is ki lehessen szedni....
Persze, mindezt egy angol fórumban olvastam, ahol valszeg nincs szükség felirat fordításra😊
Pech!😊
Miért nem az arról a játékról szóló topicban nézel szét?
Esetleg mások, akik már "megvették" elmondhatnák, hogy sejtésük szerint, mi a helyzet a dologgal.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
(Van hozzá egy szerkesztõ.)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Meg tudnád mondani hogy kb mennyi idõ mulva lesz meg a The Longest Journey magyarosítása? Kösz.
Nagyon jó lenne ha valaki segítene azoknak a srácoknak akik a Football Manager 2006-ot fordítják. Sokan várjuk már hogy meglegyen.
... got nothin to share with you...
Grafikus magyarításoknál (pl. táblák szövegeinek átrajzolása) én a Photoshop-ot használtam eddig - ez könnyen használható mindaddig, amíg egyértelmû grafikus formátumról van szó (BMP, JPG, TGA, stb stb).
De sok játéknál a textúrák olyan fájlokban vannak, amelyeket alapban nem tudsz közvetlenül grafikus programmal szerkeszteni, csak ha van hozzá pluginod. Ilyen pl. a *.DDS (DirectDraw Surface - épp nemrég okosított ki belõle i2k), de úgy tudom, van még sok más hasonló "helyzetû" formátum.
És eddig ez volt a könnyebb rész.
Ezután nem árt elkezdeni vadásznod a neten olyan TTF font-készletekre, amelyek kinézetre a legközelebb állnak az általad átrajzolni kívánt táblák felirataiban használt betûtípusokra - márha tökéletes munkát akarsz végezni.
Ha nem találsz, akkor neked kell szerkeszteni hasonlót.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
És akkor hogyan tudom a forrását visszafejteni az adott tárgynak stb?
Tudom hogy nincs 2 egyforma játék és annak magyarításának menete de azért próbálkozom .
A kérdés a következõ. Hogyan tudok különbözõ táblákon szöveget átírni? Pl: Hard Truck 18 wheels of steel
Csinálja valaki , vagy tervezi hogy megcsinálja ?
Glory, Glory Man. United!
<#nyes>#nyes>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Persze ez nem sertes akart lenni, foleg amennyi idot belefeccoltel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A webcimét szándékosan nem írom - ha picit kreativ vagy akkor könnyû megtalálni😊
Na jó... segítek egy kicsit: a név elé: www. utána meg: .hu és már ott is vagy...
Nem egy fordítógép vagyok! Amúgy, most a TLJ az elsõdleges projekt.
Bocs a zavarásért csak érdeklõdnék a Dungeon Siege 2 magyarosításával kapcsolatban, hogy mikorra várható? Egyáltalán lesz e belõle valami, vagy felfüggeszteted?
Köszi elõre is a választ.
mama2: Ha még egyszer benyögsz ide bármi olyat, amit keresés útján nem találsz meg a bannerben
Tehát, végigjátszásokat, csalásokat keress a Google-val!
Magyarításokkal - azok létezésével - kapcsolatban pedig elõbb tájékozódj a fentebb lévõ linkeken!