58389
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • RaveAir
    Nem kötekedni akartam. Én abszolút nem értek a Photoshophoz, ezért Imyke nagy előnyben van hozzám képest. ;)
  • [Jakuza]
    Ne kotekedj. ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi.

Amikor készítettem, akkor még 2008 volt :)
    A *.psd-n van még mit csiszolni. Amúgy sem vagyok Photoshop virtuóz.
  • RaveAir
    Egész pofás. ;)

Apróság, 008 helyett nem 009 lenne az aktuális (az elő és hátlapon is)?
  • Kátya78
    Szia, köszönöm, hogy válaszoltál, igen az Atlantis 3... - at keresem magyarul, olvastam valahol, hogy Európában Atlantis3: The new world, amerikában Beyond Atlantis2 néven fut.Remélem, majd lesz valamikor hozzá, mert angolul van meg nekem.
  • IMYke2.0.0.0
    A lassan publikálásra kerülő DS2 MAGYAR MOD v1.2 borítója:

• takysoft
    igazán nem kötözködni akarok, de akik általában vírusra gyanakodnak, az legtöbbször csak spyware...
  • IMYke2.0.0.0
    Google - Offline NOD32 Update - meg fogsz lepődni :)
  • hellcommander
    Vírusos lett a gépem, letöltöttem a nod 32 demót, és nem talált semmit, mert gondolom azért mert a virusadatbázisa tavagy oktoberi. És nem tudom frissiteni, mert nincs neta agépemen, mit csináljak????
    Olyan vírusírtó kéne amit nem kell frissitei, tartalamzza a legfrissebb vírusadatbázist!
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is sok minden kéne, de ha egyszer nincs...
    Így pl. Blitzkrieg 2 magyarítás sincs.
  • lackoka25
    hello kellene nekem a blitzkrieg2 magyarositása előre is köszi
  • IMYke2.0.0.0
    No One Lives Forever-sorozatom egyik tagját?!
    Legfeljebb az örököseimtől :)))
    Az egyik legkedvesebb játékom.
    [amúgy boltokban is láttam a GOTY változatot bagóért.]

De hogyhogy nem megy neked?

0. Játék telepít
    1. Patch telepít (ha nem GOTY) - v1.004
    2. Játék elindít, angolul
    3. Mindent ízlésnek, megszokásnak megfelelően testreszab, készít egy játékállás mentést és szabályosan kilép a játékból
    4. MAGYAR MOD telepít
    5. Játék elindít és örül.

• hellcommander
    i2k:
    A no one livest nem hiszem hogy meg lehet csinálni. A te eredeti példányod nem akarod elüzletelni?
  • RaveAir
    A Zuma valóban nagy király. Jóanyámat azzal tettem számítógép-függővé. ;) Mellette még jó kikapcsolódásnak a Windowsban lévő Freecell/Admirális alapjáték.
  • IMYke2.0.0.0
    Netről nem tudok "megvenni" 1-2 DVD-nyi méretű anyagokat, sajnos...
    [0.5 MBites, wireless könyvtár net - max seb.: 60-64 kb/s, ha éppen az Istenek, és az időjárás, meg a szomszéd gép is velem van.]
  • ibrik
    Mivel én a netről "vettem meg", nincs semmi internetes aktiválás.

(Nem olvasni kell róla, hanem első kézből megtapasztalni.)
  • IMYke2.0.0.0
    A Mirror's Edge-t akartam - de mikor kiderült, hogy online aktiválós: dobtam az ötletet.
    Amúgy sincs most rá 10.000 Ft-om.

A játék alap ötlete jó, de ahogy utána olvastam, közel sem valósították meg olyan jól az egészet...
  • takysoft
    Mirror's Edge
  • ibrik
    Akkor még nem játszottál a Mirror's Edge-el...
    Ki ne hagyd!
    Keveset lövöldözős, inkább ügyességi FPS. Tiszta yamakasi.
    Én nemrég játszottam végig és most a FEAR2-vel "sokkolgatom" magam.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és a számomra isten kategória most FPS-TPS-ben: Gears of War - frenetikus.
    [Az elmúlt években sok FPS-sel játszottam, ami "innovatív" volt, de ez valóban le tud kötni már 3x.]
    [A Quake 2-3-as korszakomnak az internet hiánya vetett véget...]
  • IMYke2.0.0.0
    Láttam boltban - még kicsit sokkalom érte azt a pénzt. Meg hát, nem vet fel annyira a lóvé, hogy havonta vegyek játékokat.
    Múlt hónapban már amúgy sem bírtam magammal... most szenvedem.

Emellett, a Fallout 3 ára nem megy lefelé...
    Tényleg!
    Ahhoz kell internet a telepítéskor, használatkor?
    Mert ha igen, akkor erősen felejtős lesz a belé ruházás.

Most a Saints Row 2 köt le fordítás mellett... iszonyat jó a játék!
    Amikor RPG-zni akarok: The Witcher EE és Mass Effect
    Autózásra: Race Driver GRID - "őmiatta" szívok anyagilag - és Test Drive Unlimited (offline)
    Lövöldére: BioShock - ezzel leptem meg magam karácsonyra.

• [Jakuza]
    Az isten abban a kategoriaban mar a King's Bounty ;)
  • uv
    nekem zuma star wars van - jól fejlett mániám csúcspontjaként. valami orosz barkács-cucc, elég érdekes, mert dartvéder fejével lövöldözöl, tele van tömve sztárvársz képekkel, de a végső csapást az adja, hogy rohattul idegesítő módon a beverly hillsi zsaru zenéje szól alatta. hogy ezt milyen indíttatásból rakták bele az rejtély.

heroes3-at meg a munkahelyemen játszok, mert egy muzeális számítógépem van és az még elröcög rajta, a 4 is futna, csak másfél óra mire egy nagyobb pályán lefutnak a gép körei.
  • IMYke2.0.0.0
    Zuma Deluxe a király! :))))
    [A Heroes III pedig az isten*! :)]

* keményvonalas vallásosok: bocsánat, nem vagyok zsidó, de ateista sem, így leírhatom.
  • uv
    hát, amennyit én játszok... heroes3-4 meg hellgétlondon. meg zuma.
  • ibrik
    Vannak más kiváló DOS-os játékok...
  • uv
    lehet éppenséggel, de olyan ritka ocsmány a grafikája, hogy elmegy tőle az ember kedve...egy hajó négy kocka, oszt slussz
  • ibrik
    http://www.dosbox.com/
  • ibrik
    Az ilyen játékokat - ha tényleg inkább DOS-os -, akkor DOSBox alatt, vagy valami hasonló DOS-emulátor segítségével kell futtatni.
  • uv
    a Colonization is kijött ilyen formában (kevés eredeti gammáim egyike), a DOS-os futtatás mellett lehetőség van windózos telepítésre is, sajnos a minimum rendszerkövetelménye win3.1 a maximum meg win95, szóval nem lehet normálisan futtatni már win98-on sem, 50-60 kör után egyszerűen lefagynak a városok, a kompatibilitási mód átálítása sem segít rajta, szóval szopacs.

viszont a zene iszonyú kajli, szintis pötyögetés a szarabbik fajtából.
  • uv
    akkor én még nem is panaszkodhatok.
  • ibrik
    A kivétel:
    Forsaken (Acclaim, 1998) - eredetileg a játék egy kevert módú CD-n jött ki, az adatokon kívül audioCD-sávokon rajta volt az OST is.
    A játék ma már ingyen letölthető: http://www.forsakenplanet.tk/
  • IMYke2.0.0.0
    Rosszul hangzik, nagyon rosszul.
    Én meg - betegség miatt - nem dolgozom: emiatt szívok ezerrel.
    A hivatalos fordításoknak, és GMiki-nek köszönhetően kicsi pénzem van néha, de úgy általánosságban a havi rendszeres szociális segélyen tengődök [25.600 Ft].
    Éhenhaláshoz sok, megélhetéshez kevés.
  • uv
    ahogy mondani szokták: a szopott fasz rossz végén vagyok.
    szétmelózom az agyam, de nem sok látszata van, legfeljebb az hogy nem halunk éhen.
  • IMYke2.0.0.0
    :)))
    Ezer éve!
    Mi van veled mostanság?

A The Witcher Enhanced Edition esetében pedig ott van a teljes Soundtrack CD. Tökéletes!
  • uv
    KotOR 1-2
    Unreal Tournament
    Diablo 1-2
    Sid Meier összes - legalább is ami nálam megfordult, ráadásul az öreg megrögzötten MP3-at használ.
    Fable (már nem emlékszem, hogy mivel buheráltam ki, de sikerült)
    meg még jó néhány
  • IMYke2.0.0.0
    Én is tudom. Általában is így szokott lenni - a sok irígy fejlesztő direkt kiszúr velünk [egy kezemen meg tudom számolni azon termékeket, melyekben kifejezetten a MI kegyeinket keersve gyakorlatilag CD minőségben ott a teljes zenei anyag].

Teljes zenei anyagot prezentáló játékok (pár példa):
    Alien vs Predator 1 - komplett Audio CD
    Alien vs Predator 2 - **Litech-motor [*.rez] - ezért minden hang kinyerhető és azonnal lejátszható.
    No One Lives Forever **
    No One Lives Forever 2 **
    No One Lives Forever 2: Contract J.A.C.K **
    TRON 2.0 **
    Heroes of Might & Magic III/IV és kiegek [egyéni archívum, de kitömöríthető *.snd fájlokkal]
    Quake 2-3 [egyéni motor, kitömöríthető hangokkal, kis konvertálás és minden ott van előtted.]
    stb.

• ibrik
    Már akartam mondani, csak elfelejtettem, hogy ezek a .SND fájlok nem szabvány hangfájlok, hanem ezeket a játék motorja tudja használni.
  • IMYke2.0.0.0
    Evin: Köszönöm - javítok majd mindent.

Grebber:
    Tegnap találtam, a zeneszerkesztő programjaim egyikében - a neve Wavelab 5.0:

Egy próbát megérhet...
  • ibrik
    Ha jól emlékszem az már azóta nem jó, hogy változott a portál dizájnja, mert mintha az a link a listára mutatott volna - de lehet, hogy nem jól emlékszem...