58389
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#35529 Nem kötekedni akartam. Én abszolút nem értek a Photoshophoz, ezért Imyke nagy előnyben van hozzám képest. ;) -
#35528 Ne kotekedj. ;) -
#35527 Köszi.
Amikor készítettem, akkor még 2008 volt :)
A *.psd-n van még mit csiszolni. Amúgy sem vagyok Photoshop virtuóz. -
#35526 Egész pofás. ;)
Apróság, 008 helyett nem 009 lenne az aktuális (az elő és hátlapon is)? -
Kátya78 #35525 Szia, köszönöm, hogy válaszoltál, igen az Atlantis 3... - at keresem magyarul, olvastam valahol, hogy Európában Atlantis3: The new world, amerikában Beyond Atlantis2 néven fut.Remélem, majd lesz valamikor hozzá, mert angolul van meg nekem. -
#35524 A lassan publikálásra kerülő DS2 MAGYAR MOD v1.2 borítója:
-
#35523 igazán nem kötözködni akarok, de akik általában vírusra gyanakodnak, az legtöbbször csak spyware...
-
#35522 Google - Offline NOD32 Update - meg fogsz lepődni :)
-
hellcommander #35521 Vírusos lett a gépem, letöltöttem a nod 32 demót, és nem talált semmit, mert gondolom azért mert a virusadatbázisa tavagy oktoberi. És nem tudom frissiteni, mert nincs neta agépemen, mit csináljak????
Olyan vírusírtó kéne amit nem kell frissitei, tartalamzza a legfrissebb vírusadatbázist! -
#35520 Nekem is sok minden kéne, de ha egyszer nincs...
Így pl. Blitzkrieg 2 magyarítás sincs.
-
lackoka25 #35519 hello kellene nekem a blitzkrieg2 magyarositása előre is köszi
-
#35518 No One Lives Forever-sorozatom egyik tagját?!
Legfeljebb az örököseimtől :)))
Az egyik legkedvesebb játékom.
[amúgy boltokban is láttam a GOTY változatot bagóért.]
De hogyhogy nem megy neked?
0. Játék telepít
1. Patch telepít (ha nem GOTY) - v1.004
2. Játék elindít, angolul
3. Mindent ízlésnek, megszokásnak megfelelően testreszab, készít egy játékállás mentést és szabályosan kilép a játékból
4. MAGYAR MOD telepít
5. Játék elindít és örül.
-
hellcommander #35517 i2k:
A no one livest nem hiszem hogy meg lehet csinálni. A te eredeti példányod nem akarod elüzletelni? -
#35516 A Zuma valóban nagy király. Jóanyámat azzal tettem számítógép-függővé. ;) Mellette még jó kikapcsolódásnak a Windowsban lévő Freecell/Admirális alapjáték. -
#35515 Netről nem tudok "megvenni" 1-2 DVD-nyi méretű anyagokat, sajnos...
[0.5 MBites, wireless könyvtár net - max seb.: 60-64 kb/s, ha éppen az Istenek, és az időjárás, meg a szomszéd gép is velem van.]
-
#35514 Mivel én a netről "vettem meg", nincs semmi internetes aktiválás.
(Nem olvasni kell róla, hanem első kézből megtapasztalni.) -
#35513 A Mirror's Edge-t akartam - de mikor kiderült, hogy online aktiválós: dobtam az ötletet.
Amúgy sincs most rá 10.000 Ft-om.
A játék alap ötlete jó, de ahogy utána olvastam, közel sem valósították meg olyan jól az egészet...
-
#35512 Mirror's Edge -
#35511 Akkor még nem játszottál a Mirror's Edge-el...
Ki ne hagyd!
Keveset lövöldözős, inkább ügyességi FPS. Tiszta yamakasi.
Én nemrég játszottam végig és most a FEAR2-vel "sokkolgatom" magam. -
#35510 Ja, és a számomra isten kategória most FPS-TPS-ben: Gears of War - frenetikus.
[Az elmúlt években sok FPS-sel játszottam, ami "innovatív" volt, de ez valóban le tud kötni már 3x.]
[A Quake 2-3-as korszakomnak az internet hiánya vetett véget...] -
#35509 Láttam boltban - még kicsit sokkalom érte azt a pénzt. Meg hát, nem vet fel annyira a lóvé, hogy havonta vegyek játékokat.
Múlt hónapban már amúgy sem bírtam magammal... most szenvedem.
Emellett, a Fallout 3 ára nem megy lefelé...
Tényleg!
Ahhoz kell internet a telepítéskor, használatkor?
Mert ha igen, akkor erősen felejtős lesz a belé ruházás.
Most a Saints Row 2 köt le fordítás mellett... iszonyat jó a játék!
Amikor RPG-zni akarok: The Witcher EE és Mass Effect
Autózásra: Race Driver GRID - "őmiatta" szívok anyagilag - és Test Drive Unlimited (offline)
Lövöldére: BioShock - ezzel leptem meg magam karácsonyra.
-
#35508 Az isten abban a kategoriaban mar a King's Bounty ;) -
#35507 nekem zuma star wars van - jól fejlett mániám csúcspontjaként. valami orosz barkács-cucc, elég érdekes, mert dartvéder fejével lövöldözöl, tele van tömve sztárvársz képekkel, de a végső csapást az adja, hogy rohattul idegesítő módon a beverly hillsi zsaru zenéje szól alatta. hogy ezt milyen indíttatásból rakták bele az rejtély.
heroes3-at meg a munkahelyemen játszok, mert egy muzeális számítógépem van és az még elröcög rajta, a 4 is futna, csak másfél óra mire egy nagyobb pályán lefutnak a gép körei. -
#35506 Zuma Deluxe a király! :))))
[A Heroes III pedig az isten*! :)]
* keményvonalas vallásosok: bocsánat, nem vagyok zsidó, de ateista sem, így leírhatom.
-
#35505 hát, amennyit én játszok... heroes3-4 meg hellgétlondon. meg zuma. -
#35504 Vannak más kiváló DOS-os játékok... -
#35503 lehet éppenséggel, de olyan ritka ocsmány a grafikája, hogy elmegy tőle az ember kedve...egy hajó négy kocka, oszt slussz -
#35502 http://www.dosbox.com/ -
#35501 Az ilyen játékokat - ha tényleg inkább DOS-os -, akkor DOSBox alatt, vagy valami hasonló DOS-emulátor segítségével kell futtatni. -
#35500 a Colonization is kijött ilyen formában (kevés eredeti gammáim egyike), a DOS-os futtatás mellett lehetőség van windózos telepítésre is, sajnos a minimum rendszerkövetelménye win3.1 a maximum meg win95, szóval nem lehet normálisan futtatni már win98-on sem, 50-60 kör után egyszerűen lefagynak a városok, a kompatibilitási mód átálítása sem segít rajta, szóval szopacs.
viszont a zene iszonyú kajli, szintis pötyögetés a szarabbik fajtából. -
#35499 akkor én még nem is panaszkodhatok. -
#35498 A kivétel:
Forsaken (Acclaim, 1998) - eredetileg a játék egy kevert módú CD-n jött ki, az adatokon kívül audioCD-sávokon rajta volt az OST is.
A játék ma már ingyen letölthető: http://www.forsakenplanet.tk/ -
#35497 Rosszul hangzik, nagyon rosszul.
Én meg - betegség miatt - nem dolgozom: emiatt szívok ezerrel.
A hivatalos fordításoknak, és GMiki-nek köszönhetően kicsi pénzem van néha, de úgy általánosságban a havi rendszeres szociális segélyen tengődök [25.600 Ft].
Éhenhaláshoz sok, megélhetéshez kevés.
-
#35496 ahogy mondani szokták: a szopott fasz rossz végén vagyok.
szétmelózom az agyam, de nem sok látszata van, legfeljebb az hogy nem halunk éhen. -
#35495 :)))
Ezer éve!
Mi van veled mostanság?
A The Witcher Enhanced Edition esetében pedig ott van a teljes Soundtrack CD. Tökéletes!
-
#35494 KotOR 1-2
Unreal Tournament
Diablo 1-2
Sid Meier összes - legalább is ami nálam megfordult, ráadásul az öreg megrögzötten MP3-at használ.
Fable (már nem emlékszem, hogy mivel buheráltam ki, de sikerült)
meg még jó néhány
-
#35493 Én is tudom. Általában is így szokott lenni - a sok irígy fejlesztő direkt kiszúr velünk [egy kezemen meg tudom számolni azon termékeket, melyekben kifejezetten a MI kegyeinket keersve gyakorlatilag CD minőségben ott a teljes zenei anyag].
Teljes zenei anyagot prezentáló játékok (pár példa):
Alien vs Predator 1 - komplett Audio CD
Alien vs Predator 2 - **Litech-motor [*.rez] - ezért minden hang kinyerhető és azonnal lejátszható.
No One Lives Forever **
No One Lives Forever 2 **
No One Lives Forever 2: Contract J.A.C.K **
TRON 2.0 **
Heroes of Might & Magic III/IV és kiegek [egyéni archívum, de kitömöríthető *.snd fájlokkal]
Quake 2-3 [egyéni motor, kitömöríthető hangokkal, kis konvertálás és minden ott van előtted.]
stb.
-
#35492 Már akartam mondani, csak elfelejtettem, hogy ezek a .SND fájlok nem szabvány hangfájlok, hanem ezeket a játék motorja tudja használni. -
#35491 Evin: Köszönöm - javítok majd mindent.
Grebber:
Tegnap találtam, a zeneszerkesztő programjaim egyikében - a neve Wavelab 5.0:
Egy próbát megérhet...
-
#35490 Ha jól emlékszem az már azóta nem jó, hogy változott a portál dizájnja, mert mintha az a link a listára mutatott volna - de lehet, hogy nem jól emlékszem...