Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
de ha ilyen jó a szinkronos magyarítás...
fent a a huncraft oldalán, meg a portálon is.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A legutolsó alig egy hónapja jött ki, az nem olyan csúnya😄
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
letöltöttem a hungames.hu-ról a W3 magyarítást. a csomagban csak egy file-t találtam: Warcraft_3. Milyen kiterjesztést (.exe, .txt) kell neki írni, vagy hova másoljam be? Elnézést a láma kérdésért.
Kellemes húsvéti ünnepeket!
ez most hogy? milyen dolgait?
2 honlapja is van szerencsétlennek, meg a portálon is fent van szinte minden munkája.
mindháromnak itt a linkje a topik képe alatt.
nem értem a kérdésed...
szoval megvan valakinek a Forsaken honosítás?
remélem emgemnem kap el a gyilkos😄
Condemned játékot elkezdi valaki fordítani?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Az a vicces, hogy bár én csinálom a cuccost, de játszani már nem nagyon van ídõm😞 Néha egy kis Flat-out vagy TM Nations - ennyi. A többi robot...
Jó hogy említetted sapandit. Valaki tud róla valamit? Nagyon hiáynpótló volt amit csinált (régebbi játék magyarítások) és jól is csinálta, de egyszercsak szinte nyomtalanul eltünt. Nagy kár érte!!!!!
esetleg tedd vele azt amit nekünk ajánlottál
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
komolyan azt hittem, hogy már mindenre felkészítettelek.
1- ha magyarítás, akkor menj a portálra. link alant.
2- van magyarítás lista, is ha valami a portálon nics fent, de van honosítás, akkor ott megtalálod. ha ott se kakor még beugorhatsz evm-hez vagy gmikihez, de valszeg nem is létezik.
de azért meg lehet kérdezni itt is😄
MÁS:
a Sapandi féle Forsaken fordítás megvan valakinek? azt nem bírom beszerezni sehonnét. please help
HJ: bocs, nem szidni akartam, csak mint már mondtam, nem ismertem annyira, régen codexes voltam, ma már csak neten nézek ilyeneket.
<#kuss>#kuss>
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hehe.. de azért olyan jó flamek már nincsenek, mint annak idején!!!!
Micsoda viták voltak itt! Szálltak az érvek/ellenévek, de általában a tisztelet azért megmaradt - sz'al jó volt.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!
Azért beírom, biztos ami biztos: magyaritasok.hu
:-((
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/dungeon_keeper_b.txt - 6-os fejezet.
Dungeon Keeper Walkthrough: Moon Secret Level
This flag looks like a moon on it, and the moon actually changes phases like the real life moon in the sky. Set your system date to a date that is a full moon and *poof* it's available!
You start out with 3 other allies. !!Make sure you come into here from any level with a "transfer creature" option and take in something big - a bile demon is good. !!!!Take over as much as you can. Set one of the allies to "enemy" (under the ? menu) - usually purple first - and kill it off.
Continue doing that, building TONS of imps and fortifying all along the southern walls. Most enemies come from the south and they can't get through stone walls. Build up 30,000 gold and kill all other dungeon hearts. The gold is enough to get the "level won" if you last out the time limit, but you still don't get Ug the Barbarian!! Any ideas??
Fõleg a legelejét nem értem hogy "transfer kreatures", de a vége is gáz gyûjtsek 30.000 aranyat? és öljem meg a többi lényt?? lehetetlen!! hoztam át egy lényt egy korábbi pályáról, de az békésen kóvályog a többi lény között.
Bocs az offolásért, de nem ismerek más fórumot ahol ezt beírhattam volna.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/