Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hú de átlátszó...
uv
no igen, ez kb. a "melyik programmal tudok játékokat szinkronizálni" cuccos

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

ok köszönöm. nekem is zip file-ban jött le, csak be van csomagolva egy Warcraft 3 file.
de ha ilyen jó a szinkronos magyarítás...

PetruZ
Na, ezen most rendesen kiakadtam... <#wilting>
takysoft
de szedd le a szinkronos magyarítást. nagyon jó lett.
fent a a huncraft oldalán, meg a portálon is.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
nekem zip

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
attól függ...van 7 része csak PC-re... az elsõ nem biztos, hogy tetszene.
A legutolsó alig egy hónapja jött ki, az nem olyan csúnya😄

mama2
Tudom hogy ez nem ide tartozik meg egy nagy hülye kérdés,de megkérdezem:A tomb rider szép játék?Vagyis jó a grafikája?A választ elõre is köszi:Zoli.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

hellósztok
letöltöttem a hungames.hu-ról a W3 magyarítást. a csomagban csak egy file-t találtam: Warcraft_3. Milyen kiterjesztést (.exe, .txt) kell neki írni, vagy hova másoljam be? Elnézést a láma kérdésért.
Kellemes húsvéti ünnepeket!

A heretic 2 re gondoltam. Imyke2 írta régebben hogy van még egy pár magyarítása, csak nem tudja felrakni, mert az oldala tele van, vagy mi 😊
uv
csak óvatos...

takysoft
????????????
ez most hogy? milyen dolgait?
2 honlapja is van szerencsétlennek, meg a portálon is fent van szinte minden munkája.
mindháromnak itt a linkje a topik képe alatt.
nem értem a kérdésed...

takysoft
gonosz vagy

I2k: a dolgaidat mikor rakod fel egy honlapra??
Csoda hogy ma mama2 nem írt be.
uv
azért csak nézz a hátad mögé <#eplus2> mit lehessen tudni<#wilting>

takysoft
TM Nations király!
szoval megvan valakinek a Forsaken honosítás?
remélem emgemnem kap el a gyilkos😄

Igen yar-yar is igy tünt el - róla én se tudok gyakorlatilag semmit, pedig pár magyarításban együtt dolgoztunk. Jó fazon volt mind a kettõ és amit külön értékeltem: õk csak olyan játékot fordítottak amit szerettek és ismertek + mindketten nagyon adtak a minõségre.

ja én is már kerestem sapandit, érdekes hogy yar-yar is ugyanilyen nyomtalanul tünt el. lehet hogy valami gyilkos vadászik a honosítókra.
Mikiller
Sziasztok!
Condemned játékot elkezdi valaki fordítani?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Semmi gond!
Az a vicces, hogy bár én csinálom a cuccost, de játszani már nem nagyon van ídõm😞 Néha egy kis Flat-out vagy TM Nations - ennyi. A többi robot...
Jó hogy említetted sapandit. Valaki tud róla valamit? Nagyon hiáynpótló volt amit csinált (régebbi játék magyarítások) és jól is csinálta, de egyszercsak szinte nyomtalanul eltünt. Nagy kár érte!!!!!

na minde1 sikerült, megcsináltam, reggel negyed 3 ig tartott. Semmiféle 30 ezer arany nem volt.
uv
fenyegesd meg, ígérj, könyörögj <#idiota>
esetleg tedd vele azt amit nekünk ajánlottál

RaveAir
Bocs, de nem kérdezted még meg a játék topicjában?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

ibrik
Csinálj belõle söralátétet...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

IMYke2.0.0.0
Stílus...!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

baszátok meg és én mit csináljak a nyomorult dungeon keeperrel???
takysoft
örülök, hogy magadtól is rá-rábukkansz valamire.
komolyan azt hittem, hogy már mindenre felkészítettelek.
1- ha magyarítás, akkor menj a portálra. link alant.
2- van magyarítás lista, is ha valami a portálon nics fent, de van honosítás, akkor ott megtalálod. ha ott se kakor még beugorhatsz evm-hez vagy gmikihez, de valszeg nem is létezik.
de azért meg lehet kérdezni itt is😄

MÁS:
a Sapandi féle Forsaken fordítás megvan valakinek? azt nem bírom beszerezni sehonnét. please help

HJ: bocs, nem szidni akartam, csak mint már mondtam, nem ismertem annyira, régen codexes voltam, ma már csak neten nézek ilyeneket.

<#kuss>
RaveAir
Tényleg... Hiányzik már valami jó kis vita. :>

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

mama2
De ha valakit még érdekel még több ilyen vers akkor mennyen fel a www.vicckiraly.hu ra.

Hunnenkoenig
Nem talalta, mert nem azt irta ki a google hogy "sziberya1 vegigjaccas itten bele neked ra", hanem azt, hogy PC Life magazin...

IMYke2.0.0.0
<#alien><#alien><#alien>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gyorsabb voltál :-))

5mp keresés(google):syberia<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
KLIKK!--->>>PCLife.hu - Végigjátszások rovat. <<<--- KLIKK

mama2
Sziasztok nem nekem kéne hanem a haveromnak a syberia1 végigjátszás.A googleba nem találom de tudom hogy van meg már láttam is valahol csak nem tom hól!A választ elõre is köszi:Zoli

Általában 1-2 naponta megnézem mi az ábra.
Hehe.. de azért olyan jó flamek már nincsenek, mint annak idején!!!!
Micsoda viták voltak itt! Szálltak az érvek/ellenévek, de általában a tisztelet azért megmaradt - sz'al jó volt.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!

😊 Jól emlékszel, tényleg én csinálgatom a CheatLand cuccot 😊 Most éppen 2835 játéhoz van benne kód. De mi az hogy nem néztél be már vagy 1 éve???? Ez helytelen, fõleg hogy már másképpen néz ki a weblap is, mint régen. indianajonesos zene meg sosem volt - ha jól emlékszem😊 Azért lett egyébként htmlben összetákolva, mert úgy tudtam a legkisebb méretet elérni - meg ahhoz értek😊

Felfedezted már az oldal tetején lévõ linkeket? Mert kezd már ez egy kicsit unalmas lenni.
Azért beírom, biztos ami biztos: magyaritasok.hu
:-((
vagy itt egy másik végigjátszás itt már nincs semmiféle 30.000 arany.:
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/dungeon_keeper_b.txt - 6-os fejezet.
Elakadtam a dungeon keeper 1 bonus pályán, és csak angol végigjátszást taláétam hozzá:

Dungeon Keeper Walkthrough: Moon Secret Level

This flag looks like a moon on it, and the moon actually changes phases like the real life moon in the sky. Set your system date to a date that is a full moon and *poof* it's available!

You start out with 3 other allies. !!Make sure you come into here from any level with a "transfer creature" option and take in something big - a bile demon is good. !!!!Take over as much as you can. Set one of the allies to "enemy" (under the ? menu) - usually purple first - and kill it off.
Continue doing that, building TONS of imps and fortifying all along the southern walls. Most enemies come from the south and they can't get through stone walls. Build up 30,000 gold and kill all other dungeon hearts. The gold is enough to get the "level won" if you last out the time limit, but you still don't get Ug the Barbarian!! Any ideas??

Fõleg a legelejét nem értem hogy "transfer kreatures", de a vége is gáz gyûjtsek 30.000 aranyat? és öljem meg a többi lényt?? lehetetlen!! hoztam át egy lényt egy korábbi pályáról, de az békésen kóvályog a többi lény között.

Bocs az offolásért, de nem ismerek más fórumot ahol ezt beírhattam volna.
mama2
Spatz csak azok a játék nevek jutnak az eszembe ami nekem megvan.És azokhoz is kérek csak magyarosítást.

spatz
Neked ha eszedbe jut egy játék neve, rögtön megkérdezed van-e hozzá honositás?????????

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

mama2
Fifa2005 teljes magyarosítást nem tudtok?

uv
magyarul jelent meg, szinkronnal

mama2
Zoo empire magyarosítást tudtok?

Harly18
The Thing magyarositásról nem tud senki??? 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Tudna valaki egy jó Warcraft 3 magyarítást mert régóta keresem de nem találom. A huncraftos hülyeség nem kell mert nagyon nem jön át benne a játék eredeti hangulata a gyenge szinkron miatt.