Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Köszi! Hasznos info, ezt ugyanis nem tudtam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DOGMAN
Letölthetõ A F.E.A.R. oldaláról az SDK abban van arch editor... (csak 1.3-as peccsel megy)

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

igen tényleg, bocsánat ennyit már megérdemelnének hogy tudjam a nevüket

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
FAR és csapata.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
FAR.

jaja igen a f.e.a.r. -t ki csinálta? asszem a magyarítások portárla szokott írni, hátha õ tudja

IMYke2.0.0.0
Nos, a játék engem is érdekelt, ezért "meg is vettem"... a telepítésébe belevágtam, de, amikor láttam, hogy *.arch00 fájlokat pakol fel, már tudtam, hogy nem tudnám editálni...
De, mivel ez a vadizsír motor tuti, hogy van rá mód, esély, hogy nyithatók lesznek azok az archívumok...

Hi i2k ajánlom figyelmedbe a Condemned Criminal Origins címû játékot, a monolith csinálta, gondolom tudod aki a nolf 1,2-õt, 😄, na komolyra fordítva a szót, ugyanaz a motor asszem litech engine, és szerintem nagyon hangulatos kis játék, azért ajánlanám figyelmedbe, nemtudom próbáltad e már, mert a still life-ot is te csináltad, mármint a magyarítását 😄, és szerintem ez a játék olyan still life hangulatú valós idejû fps köntösbe öltöztetve, van benne egy kis nyomozós feeling, szerintem nagyon jó egy próbát megér, és úgy látom nagyon sok szöveg nincs benne.

Bocs az öszefüggéstelen szókupac miatt

ja! ellepett a munka, de néha kidugom a fejem egy kis levegõért <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Hát igen... <#papakacsint>

ibrik
Hááátõõõõ.... a kérdésre a válasz nem ilyen egyértelmû, ahogyan te gondolod... <#kacsint>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

lac coo
Hali !

SWAT4-hez létezik magyarítás? 😊)
Odáig jutottam a keresésben , hogy mindenki félbehagyta...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

IMYke2.0.0.0
Természetesen. 😊

takysoft
olvas... mint itt a fórumon

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
a huncraft-os szinkronosat ugye?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

uv
elolvasod...nem hallgatod, hanem olvasod. érted. pont olyan mint a könyv meg a rádió. a könyvet olvasod, a rádiót hallgatod. a könyvet sem tudod hallgatni, mégis megérted ha elolvasod. érted?

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

IMYke2.0.0.0
Összerakom újra, mert akkor töröltem. Ugyanis tervbe van véve, hogy megveszem eredetiben, ha budget-be sorolják õket... De akkor most összedobom újra. Tudod, hogy hol lesz 😊

www.hungames.hu - cossacks 2 lesz majd ott

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

takysoft
elmlékszem ilyesmire... beszélgetted valahol.
csináltál vmi packot.
feldobnád vhova? azt küldj egy linket.

Nuxa
A Cossacks 2 magyarításról nem tudtok vanamit??<#kerdes>

Because cheese...

IMYke2.0.0.0
Én azt is meg tudtam csinálni, hogy a legújabb Patch-el ment a magyar verzsön. Nem az 1.17-el...

IMYke2.0.0.0
Az Age of Empires III magyar verziója csak az írott szövegekre terjed ki - szinkron nincs készítve hozzá. Értsd: nem magyarul beszélnek <#phone>

IMYke2.0.0.0
A francba, nekem csak 913,9 GB szabad helyem van a 2 terrabyte-os vinyómon... <#wow3><#idiota>

via_mala
Bizony, már le is fordítottam hirtelen. Sajnos nem tudom feltölteni sehova, mert kereken 914 GB lett, úgyhogy megtartom magamnak. <#eplus2>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Mayday
Ha nagyon kene, akkor biztosan keszen lesznek vele ma estere... <#szomoru2>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nemtudjátok mikor lesz magyaritás a Tomb Raider Legend-hez?
Már nagyon kéne!

Szia!

Eltünt Ranloth is.
takysoft
"egyik barátomnak"<#vigyor5>.... ment a tört változtat is a gépeme... a gépén.

pontosan 1.17-es verzi kell, ha kell a crack, akkor üzenj, és megkérem, hogy küldje el neked<#nevetes1>

takysoft
igen, ne aggódj magyarul fogod kapni😄
ha meg mégse, akkor ingyen becserélik kérésre. Egyszóval magyar lesz az.

IMYke2.0.0.0
A CD Galaxis a magyar verziót árusítja - szóval, nyugodj meg, a magyar változatot fogod kézhez kapni!

IMYke2.0.0.0
Valamikor, réges-rég egy szakfordító emberke írt nekem egy e-mailt. Sajnálatos módon, a közel ezer (!) e-mail kitakarításakor az övé is eltûnt, most hát azt kérem, ha olvas, jelentkezzen nálam újra: a szaktudása most jól jönne, amennyiben komolyan gondolta akkori ajánlatát...
A munka monumentális, a siker tuti - The Longest Journey. Eddig ketten csináltuk, Takysoft barátommal és most szeretném kicsit feltuningolni a melót, - hárman-négyen csak végeznénk - hogy a munkával végezzünk a Dreamfall elõtt...

PetruZ
Vettem, stimt.
uv
privát ment.

PetruZ
Üdv! DK2 szinkronnal / általam küldött anyaggal hogy álltok? A napokban kitennék egy erõsen pre-verziót, ami a menü és a szövegek egy részét, meg a kampány elsõ pályáját teljesen tartalmazná, pusztán demonstrációs célból, és lehetne mellé rakni pár szinkronhangot is, az érdeklõdést fokozandó. 😊
uv
nocsak?
felbukkantál? <#zavart1>

<#nyes><#nyes><#nyes>

PetruZ

Az aláírásod alapján földim vagy. 😊

a W3 és a FT nekem tökéletesen bolti verzió.

nem elképzelhetõ, hogy a warcraft3 hmmm...nem annyira bolti verzió 😊 és ezért a patch telepítése után probléma van az indulással? Arra emlékszem, hogy anno amikor játszottam vele, a huncraft simán felment és nem volt semmi indítási gond. Igaz én még Win98-on toltam a W3-at.

takysoft
ha még mindig a warcraft 3, akkor annak az 1.17-es patch kell asszem, legalábbis a huncraftnak.

uv
Isten álgya lépted nyomát, szaporoggyá mint a nyúl, korsódból a sör sose foggyon ki! <#worship><#worship><#worship>

Amúgy meg: köszönöm!

Ha a Star Wars: Empire at War játékról van szó, akkor itt találsz programokat hozzá: http://www.technical-difficulties.com/hacks/eaw/
uv
Aggyisten!

A .MEG típusú fájlokat mivel lehet kicsomagolni? Kukkolnám a belit, de nem hagyja!

Választ köcce! <#worship>

nembaj. azért kösz. max. játszom az angol verzióval... 😊

annak jónak kéne lennie amit mellékeltek. sajna más tippem nincs

én csak azt a patch-et telepítettem fel, amit a HunCraft mellékelt.
melyik is a játékhoz kiadott utolsó peccs? (bocs a láma/lol kérdésért)

ha jól emlékszem a huncraft cucc mûködéséhez fenn kell lennie a játékhoz kiadott utolsó patchnek is. nálad fel van telepitve?

nagyon szépen kérlek válaszoljatok (30153)

Nekem az elsõ rész nagy csoda volt!!!! Az volt az elsõ olyan játékom ami a 3Dfx Voodoo kártyámon ment!

felraktam a W3 Huncraft magyarítását, de mikor küldetést akarok indítani, mindig kilép a game. eddig nem csinálta? mitõl van ez?