58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#6866 Danecay: Sajna, nincs meg a Racer Alex Setup Guide. Honnan lehetne megszerezni?
Jimay: Ez a hivatalos Chrome magyarítás! Én csak feltettem - rmeélhetőleg - mindenki örömére az oldalamra. Tehát, ha ebben rövidek a "beszólások" akkor azért van, mert a hivatalos honosítást készítők úgy készítették el (mind szövegesen, mind hangilag).
Ez van - ezt kell szeretni (elfogadni).
Methos: Maximalista vagyok - amennyire erőmből telik. Azaz, mint korábban írtam is, egyszerre egy egész blokkot küldök el. Szeretném, ha gyorsan haladnánk, de - sajna - nem ülhetek egész nap a gép előtt ... pedig Isten a tanúm, de szívesen tenném!
Szóval, igyexem, bízz bennem! HJ is szokott!
Köszi a türelmed...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#6864 IMYke, ha Te fordítottad az F1 Challenge-t akkor azt hiszem a lehető legilletékesebb személyhez fordulok kérésemmel ill. kérdésemmel. Nem tervezed lefordítani (vagy esetleg valaki más)esetleg az ugyan ehez a játékhoz (ill. a többi F1 sorozathoz) tartozó RACER ALEX SETUP GUIDE-t. Azt hiszem a műfaj kedvelőinek nagy segítséget nyújtana a beállítások készítéséhez ami mit tudjuk elég összetett dolog ebben a játékban. Szerintem sokan örülnének neki. -
#6863 ...miközben nagyon jó játékok várnak még fordításra... -
#6862 A Magyarítások Portál-ra is felkerült egy Battlefield 1942 magyarítás.
Hogy teljes-e azt nem tudom, azt viszont igen, hogy a GameHunter Team már készít egyet (70% körüli).
A PÁRHUZAMOS FORDÍTÁSOKAT, VALAMINT A(Z EGYMÁS) TÁJÉKOZTATÁS(ÁNAK) HIÁNYÁT TOVÁBBRA IS NAGY-NAGY BAROMSÁGNAK TARTOM!!! -
Csaba #6860 Shadowman magyarosítás nincs véletlenül senkinek??? -
#6859 Valahogy nem akar ideérni az a Max Payne 2... :))) -
#6858 Sims az van itt: www.extra.hu/huntuti -
#6856 Upsssz! GMiki-nél nincs sims magyarítás... :((( Én úgy emlékeztem, hogy nála van.
Nos, ha nála nincs, akkor sehol sincs! Ez az esetek 99%-ban sajna így is van...
#6854 Köszönöm szépen. Az elismerés mindig jó lesik...
Ki kell javítsalak... a Contract J.A.C.K. az nema 3. rész, hanem a NOLF2 "rossz ági" küldetéslemeze (azaz a rossz oldalán nyomulsz majd 10 küldetésben. A netes kódja sokat javult, és hihetetlenül sokat nyomtam vele - szuper lett!)
A Contract-et is le fogom fordítani... bár most van még munak bőven a Max Payne 2-vel meg az Enter the Matrix-szal, de ahogy Hykao írta nem régiben: én a NOLF-okat kaptam osztályrészeműl...
Minden Játék sokba kerül - bizonyos szempontból. Én alulról nézem a felső tízezret.
#6853 Kivégeztem a NOLF -ot
Nagyon nagyon nagyon király volt a fordítás!!!
Jöhet hát a NOLF3
Addig majd elfoglalom magam valahogy -
#6852 A Hungarian Sims World honlapján az én magyarításom volt fenn.
Most pedig újra fenn van az én honlapomon is! Ott legalább tutira.
#6850 Már létezik F1'99-'02 magyarosítás. Nézd meg a HSW.hun-n. Nem 100%, hogy fent lesz, de tuti, hogy fent volt hisz én is onnan töltöttem le. De ha esetleg nem találnád, ha gondolod elküldöm e-mail-ben. -
#6849 Fogggggalmam sincs.
Valószínűleg ő a szolgáltató, vagy egyszerűen megvette a HunCraft domain nevét...
Gratula a géphez! Jó hosszú ideig gyűjtögethettél rá.
Nekem csak 7 évig kellett... Másfél éve, májusban vettem. Akkor még királynak számított (XP 1700+ (1466MHz) / 256 DDR (266) / 20GB Maxtor (ATA 133/7200) / 17" CRT Monitor / SB Live 5.1 + most nyáron vettem a régi Voodoo Banshee 1 16MB-os VGA helyére egy gyári ATI Radeon 9500 Pro 128MB DDR-t.
Egy ideig tuti nem lesz új gépem - sajna.
Most veszek egy DVD-írót, mert kinyiffant a régi (7 éves! - előbb volt írom, mint gépem, mivel számtechteremben dolgoztam, gép nem kellett) 4x-esen író 8x-osan olvasó (nem újraíró) CD-íróm...
Hát, ezért gratula a gépedhez.
Minden Játék sokba kerül - bizonyos szempontból. Én alulról nézem a felső tízezret.
-
csemete #6848 Ja! jut eszembe ,nem tudod mit keres a Bornai a www.huncraft.hu alatt szivesen a szemeközé néznék!!!!MIT KERES Ö OTT !!!!!!!! -
csemete #6847 még mindig nem elérhetö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
csemete #6846 Ja kb annyi vot de fantasztikus:2x512 ram, Flatron monitor,xfx g-force ultra vidi kártya stb.most nyugi van mert 1 évig tuti nem kell hozzányulni a géphez:)))) -
#6845 Nem erre gondoltam. Arra, hogy több, mint 300 MB-ot kell majd letöltened! Nem tudom, hogy milyen netkapcsolatod van (otthonról, munkahelyről, egyetemi koliból stb. netezel-e), de bizony akkor sem kis-piskóta a dolog...
De, akinek új gépre telik (gondolom, nem gyenge a gép - és kerülhetett vagy 300.000 Ft-ba )...
csemete #6844 nekem az lenne a legjobb ha minden játékom eredeti persze igy van 1 jo csomo föleg anagy klasszikusok de igy is rengeteg pénzemben van mert iszonyat drága !!!!ja és a külföldivel ellenben nem jár hozzá semmi extra!!!! -
csemete #6843 ja meg a warcraft -
#6842 Az sok! :((((
--------------------------------------------------
Minden Jó Játék sokba kerül, bizonyos szempontból. Én alulról nézem a felső tízezret.
.:i2k:. -
csemete #6841 van hely böven a gépemen mert most vettem 1 ulyat és a Diablon kivül nincsen még rajta semmilyen játék -
csemete #6840 a FT 7999ft /rengeteg many -
#6839 A Frozen Throne most mennyi? A Warcraft 3-at en is megvettem, 4990 volt, a FT mennyi jelenleg? -
#6838 ...Azaz, több, mint 300 megabájtnyi lesz...
-----------
#6837 Nyugalom! Éppen frissítjük a lapot!
Szóval, menni fog, még ma!
Azt ugye tudod, hogy a WarCraft 3 Hun az több, mint 300 lesz?!
-----------------
csemete #6836 MINNDEN REMÉNYT ELVESZTETTEM !!!!!!!AARRRRGGGGHHA LAP MÉG MINDIG NEM JELENIK MEG -
csemete #6835 akkor segitesz ,ha elárulom hgy. a "Frozen Thront "is megvettem eredetibe !A lap még mindig nem jelenithetö meg !!!!!held HELP HELP -
csemete #6834 help plzz a "lap nem jelenithetö megű" -
csemete #6833 A lap nem jelenithetö megggggg!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6832 Imremagdi: Ma teszem fel.
csemete: Nagyon helyes, jól tetted, hogy megvetted az eredeti WarCraft 3-at!
A WarCraft 3 Hun (a többi HunCraft Team munkával egyetemben) innen tölthető le: Magyarítások Portál - Letöltés!
Mayday: Nincs magyarítás a The All-Seeing Eye-hoz... Vélhetően nem is lesz.
csemete #6831 a GMIKI OLDALON MEG MEGSZÜNT AZ AZ OKDAL AHOL LELEHETETT VMIKOR IS TÖLTENIBRÜÜÜÜHÜHÜ -
csemete #6830 Megőrülök!!!!!!!!!megvettem tegnap a Warcrft 3. és nem tudom letölteni a magyaarositást hozzá!Teljesen kész vagyok!A huncraft .hu oldalon vmi Bornai gyerek Zöld aktivista oldala jön be !!!plzzzzzzzz plzzzzzzz HELPPPPPPPPPPPPPP -
#6829 f1 99-02 magyarítása várható ? -
#6828 A The All-Seeing Eye programhoz letezik-e honositas? -
Lacika 79 #6827 A félreértések elkerülése végett, én a magyar verziós Chrome-rol beszéltem. Szal arra kell a magyar peccs, mint azt lentebb is írtam (6797), de az angolra Imyke2000 megoldása a jó természetesen. :-) -
Harek #6826 A Gamestar oldalán megnéztem a dobozképet, azt írják "magyar nyelvű kézikönyvvel". -
Harek #6825 Megnéztem UltraEdit progival, hex-et kikapcsolva látni a szövegálományt, de még nem lett kipróbálva.
Ha viszont megjelenik magyarul nem kell fordítani. -
#6824 Ha minden igaz.
XOM
XOM is a new XML object model. It is an open source (LGPL), tree-based API for processing XML with Java that strives for correctness and simplicity.
Xerces 2.6 is the only one that I am fairly confident does work.
Most kerdes, hogy ez a xom e a file, vagy csak valami sajat takolmanya a Worms3dnek.
-
#6823 Mayday: Az XP lesz a ludas. Most írt még egy srác akinek ugyanez a problémája és neki is XP-je van. Azonban nem tudom, hogy XP alatt milért nem jó... :(( -
#6822 Tudtommal magyarul adják ki! A GameStar Online-on fent volt a dobozkép!