Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Aki fittyet hány...az fittyet evett.
Next PC upgrade: 2022
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
És igen "böller" gépre mindig lesz zseton.... de olyan dologra soha amit más a 40-50x-eset adja évente fullfree-be..<#eljen>#eljen>
De ezt gondolom felfogtad te is abban a pillanatban amikor elkezdted a pénzes dolgot, szóval neked nem kell megmagyaráznom ezt.
Szerintem aki szív az max te lehetsz mert rendre netre kerülnek (ingyen) a magyarításaid...és gondolom a fizetős réteg osztja meg...
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2018.10.21. 20:00:04
Baker Online Magyarítások Facebook oldal
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2018.10.21. 18:22:12
AssetsBundleExtractor_2.1_64bit-el ki lehet bontani a unity-s asseteket de nem igen tudom mit kéne néznem ami a szöveg lehet 😞
Resident Evil 7 alapjátékhoz elkészült, tölthető a fordítás. Patyek oldaláról vagy Magyarítások. Inforól
M Portálos Discord-szerveren fent vagy, nem? Ott megtalálsz.
Illetve be lehet állítani olyan statisztikát rajta, ami kiszámolja, hogy az adott szövegből, mennyi van "kész"?
Illetve a kész fordításokat színnel elválasztani?
Excel-ben meg tudtam csinálni, de itt nem akar működni a dolog.
Segítséged és válaszod előre is köszönöm!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: claydove, 2018.10.17. 14:19:53
Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu
Utoljára szerkesztette: claydove, 2018.10.16. 21:43:19
Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu
Válaszoltam.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Amúgy nincs semmi baj a táblázatokkal, csak nem szétküldeni kell őket, hanem felhőben megosztani. Abban is ugyan úgy lehet tárolni szószedetet, és bármire rákereshetsz, akár egy fordító memóriából (jó, persze nem menti el a fordításokat, hogy aztán felajánlja őket, de elég hatékonyan lehet azzal is dolgozni).
Főleg akkor, ha még egy kicsit automatizálsz is: pl. az automatikus formázás egy apró, de elég hasznos dolog; szintén hasznos lehet (ha táblázatba viszed fel a tesztelési jelentéseket), hogy rögtön a jelentésből, egyenként migrálhatod a javított stringeket. De még számtalan más lehetőség is van…
A lényeg, hogy a Google Spreadsheetsnek is van egy rakat hasznos funkciója, és legalább ingyenes. 😊
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2018.10.15. 21:31:55
Igen, sajnos tényleg nincs valós idejű online fordítómemória.
Viszont a lektorált anyagokból fenntartható egy érvényes fordítómemória, és a következő csomagot már azzal együtt adod ki.
Tehát érdemes kisebb méretű csomagokat kiadni, és a fordítással párhuzamosan lektorálni. Arra is lehet figyelni, hogy eleinte olyan anyagokat adj ki, amikben lehetőleg nincs átfedés.
Másrészt ott van a közös szószedet, az automata minőségellenőrzés és maga a fordítási felület.
Szerintem ez sokkal jobb, mint mondjuk xml-eket szétküldeni, amit ahány ember, annyiféle módon fordítanak és barmolnak szét 😊
English xml. pak fákban van a szöveg elvileg.. Ez kéne szekeszteni valahogy..
The Land of Pain-re nem nézre rá valaki lehet-e szerkeszteni? (Cryengine-es)
...mert ha jó értem, akkor nem lehet vele párhuzamosan dolgozni, csak felváltva, egymásnak küldözgetve azokat a fordítási csomagokat, right?
Bár inkább projektmunkára jók, mint fordítást gyorsítani.
Én mindkettőt használom más-más projekthez, bedolgozóként.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ncore egy jó hely... (MemoQ 2015 v7.8.52 HUN x86-x64)
Persze ez több odafigyelés és több macera, de sokkal-sokkal jobb, mint nélküle.
TBTPumpa, mivel nem vagy cég és nem főállásban csinálod, senki nem is várja el, hogy előfizess ennyi pénzért.
Viszont jóval nagyobb a szövegmennyiség, mint a Rise esetében volt. Már csak azt nem tudom, hogy hova lehetne ekkora mennyiségű szöveget feltölteni (úgy, ami nem barmolja szét a sorokat és sorjelölőket), amit több ember is szerkeszteni tud.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez király!
Ezt le lehet már tölteni? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.14. 13:06:57
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT