Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Senki se tud. Abból kiindulva hogy 2 éve min. folyamatban van és 25%-on áll a jelző laza 1.5 évig még nem lesz mafia 3 magyarítás. (Ne legyen igazam...)
Bundle árnál olcsóbb akkor lesz ha ingyen szórják majd.... szerintem idén még nem fog ez megtörténni. Szóval vedd meg nyugodtan én is behúztam bundleba (nekem ingyen volt) azt előszedem ha kész a magyarítás. Nem sietek sehova 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.19. 19:30:16

Next PC upgrade: 2022

cikasz
Hozzávetőleges időt tudsz? 😄
Csak mert most jó áron van bundliban 😊

http://www.akciofigura.hu

grebber
Be. Jó kezekben van.

cikasz
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy a Mafia 3 Magyarítás be lesz fejezve valaha? 😊

lostprophet
Program már van hozzá, de egyelőre úgy tűnik, az eredeti verzióval nem működik (gondolom Denuvo).

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

a Metro Exodus fordíthatóságáról van valami hír?
14 óránál tartok, abszolút év játéka esélyes nálam
A Walking dead-et fartingsquirrel fordítja Itt tudod figyelemmel kisérni a haladást
claydove
A Planet of the Apes-t meg én fordítom. De nem fogok tudni időpontokat mondani, mivel egy tucat fordítást csinálok jelenleg is.

Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu

Jam
A LiS 2 EP1-et ZéBé fordítja:

ZéBé FB
Utoljára szerkesztette: Jam, 2019.02.17. 17:04:54
kirol
A következő játékokat fordítja valaki?

- The Walking Dead The Final Season
- Life Is Strange 2 Episode 1 - Roads
- Planet of the Apes Last Frontier

Sziasztok! Elérhető a Battlefield 1 magyarításának javított kiadásra, tölthető az ismert oldalról. 😉 Célkeresztben a Battlefield 4 magyarítása! <#violent><#vigyor>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

darkSectorxxx
Az tök jó, mert semmiféle párbeszéd nincs a játékban, mint a Colossus, full néma. 😄

Persze ettől még köszönjük a munkáját a kollegának, csakhát hamar kész lesz akkor az.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.04. 20:54:19

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Praey for the Gods :

A játék hivatalos magyarítást kap lostprophet által! <#eljen><#worship>

FEARka
Tinman már elküldte a szükséges fájlokat.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

grebber
Megvannak voltak bundle..

Tinman
Na vajon kinek lehet meg :-D

/le is toltam őket már rég
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.02. 09:40:36

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

FEARka
Van itt valaki olyan, akinek megvan az összes Assassins Creed Chronicles rész eredetiben?

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

A Far Cry Primal-ben bizony van szöveg, ugyanis beszélnek benne, egy külön nyelvet kreáltak hozzá az alkotók. Mellesleg a párbeszédeken kívül is van benne szöveg bőven.

Ha pedig eddig nem vetted meg, most tedd meg, mert akciós az UbiStore-on, nem is kicsit. Az alap verzió 10 euró, a DLC-s 11 euró.
Sziasztok
Kérdezték itt az iwd ee magyarítást itt egy link https://data.hu/get/11149304/IcewindDaleEE.7z amit talán noname igazított hozzá. én kipróbáltam működik de az egyik kiegészítő teljesen angol az alap és a másik kieg szerencsére teljes magyar.
grebber
Biztos jobban kellett mint pl egy Colin vagy Dirt AUTÓS játék magyarítása.

mooo
Az a Crysis 3 magyarítás úgy kellett már, mint egy falat kenyér 😊 A többiért is köszönet a készítőknek!
grebber
Némi szösszenet a nagyvilágból:

Hivatalos magyarítást kap a Visage horror játék lostprophet jóvoltából! <#eljen>
Már tölthető a Past Cure magyarítása lostprophet jóvoltából! <#taps>

Készül a RESIDENT EVIL 2 magyarítás (FEARka, GothMan, konyak78, Patyek mesterek vették kezelésbe)<#eljen>
Tesztelési fázisban van a Resident Evil 0 magyarítása (FEARka, GothMan, konyak78, Patyek mesterek jóvoltából)

A kis hamisok Ateszkoma, gyurmi91, konyak78 titokban elkészítették a várva várt CRYSIS 3 magyarítását és már tesztelés alatti fázisba van<#eljen><#eljen><#eljen>

A Far Cry: Primal magyarítása 80%-os készületben fartingsquirrel jóvoltából...Majd valaki kijavít ,de én úgy tudtam ebben kb 0 szöveg van mert akkoriban nem beszéltek az emberek..Nem toltam a játékok mert még nagyon drága)

A fent említett magyarítok NEM fizetett hirdetését nem a magyar kormány támogatta!<#banplz>

nem 100%os de hát erre lehetett is számítani, működik amúgy thx

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jam
Ez azt jelenti, hogy május előtt ne is számítsunk rá?
TBTPumpa
Azon vagyunk, hogy mielőbb játszhass vele. Ha elfogynak a DLC-k és folyamatos frissítések (idén májusban), gyorsabban fog haladni a dolog. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.30. 20:21:27

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

akyyy
hátha valakit érdekel, most találtam:

Shadow of the Tomb Raider
Tomb RaiderS.hu Igen, dolgozunk rajta, jelenleg 40%-os a fordítás. 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

itt van

https://www100.zippyshare.com/v/xTCLLul4/file.html

Nem próbáltam ki
Ahhoz nincs, én is nyomoztam utána, de nincs hozzáigazitva. BGkhez szerencsére ott megtalálod.
Az Neverwinter Nights EE-hez viszont van igazitott. Ha az érdekel.
iwd eehez nincs valami? 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Itt ha visszaolvasol kicsit van egy félkész bemásolós hozzá.
Köszi, egyébként tudja valaki hogy a 2. rész EE-hoz van-e magyarítás?
Üdv!
Lehet, hogy volt róla hír és csak én siklottam át felette, de azért kiírom, hátha más sem vette észre: hivatalosan bekerült a magyarítás a steam-es Baldur's Gate EE-be! A játék elindítása után a nyelvek beállításánál lehet megtalálni!
Köszönet a fordítóknak!!!
cikasz
Sziasztok.
A Deponia-hoz nincs magyarítás? mintha olvastam volna valahol róla, de nem találom 😞

Hmm. Akkor ezek szerint csak a kiterjesztést változtatták meg? Érdekes, köszönöm szépen az infót, erre rá fogunk majd lesni!

grebber
Itt a megoldás a RESIDENT EVIL 5 GOLD-hoz.

Game telepít
GOLD magyarítás telepít
SteamLibrary\steamapps\common\Resident Evil 5\nativePC_MT\Image\Archive\ mappában ezeket a fájlokat

LoadResource.xmp
CoreResource.xmp
TitleResource.xmp

simán át kell írni erre:

LoadResource.arc
CoreResource.arc
TitleResource.arc

És megy a játék <#eljen>

(Nálam csak ezt a 3 dobta. Ha valakinél még dob hibát amik nem ezek a fájlok akkor azt is át kell nevezni .arc-ra de elvileg mindenkinél ezek lesznek)

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.19. 23:33:18

A probléma az lesz, hogy a telepítő kényszerítve van arra, hogy a C:/Program Files (x86)/ORIGIN GAMES/Battlefield 1 mappába pakolja a fordítást, nálam ez volt az alapértelmezett út. Ha megnézed a Data és a Patch mappákban található fájlokat (Data mappában cas_01, patch mappában cas_12, akkor ezeket kellene átmásolnod oda, ahová a játék van (pl.: E meghajtó, esetleg nem Origin Games van Neked, hanem csak simán Origin mappa, már ez is közrejátszhat) telepítve, persze a megfelelő mappákba. Ezt követően már magyar nyelven kellene muzsikálni a játéknak! Pár embernél ez volt a gond és most már náluk is fut!

akyyy
Hey, letöltöttem a bf1 magyarítást, és az a gondom, hogy nekem az e meghajtón van, telepítőben beállítom hogy hova rakja, és mintha nem oda rakná hanem a c-re. kézzel átmásoltam a dolgokat és kikapcsoltam az automatikus frissítést originsbe, igy magyar lett, de így se multi meg semmi, nem teljes a játék. mi lehet a gond?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tinman
Ezer köszönet a munkádért, éppen Playstation 1 Classic Mini-n próbáltam, friss képek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RicoKwothe
Szintén az ePSXe emulátort ajánlom. Már egy mezei Win 98-as laptopon is hibátlanul megy.

Aki fittyet hány...az fittyet evett.

Tinman
ePSXe205. Rengeteg tutorial van fent a neten a témában.

Tervezem elkezdeni a sorozatot, az első résztől, ezeket hogy lehet elindítani, illetve milyen emulátort ajánlanátok hozzá? Még sosem használtam ilyet.
RicoKwothe
Anno megcsináltam az összes kiadott régi konzolos magyarítást (Nes Snes Psx stb. ) Beleépítve a játékba. Emulátorral az összes működik, konzolon nem.
MediEvil 1 Hun Psx
MediEvil 2 Hun Psx
Clock Tower Hun Psx ( A főmenü nem magyar)
Silent Hill 1 Psx Hun
Resident Evil 1 (Director's Cut) Psx Hun
Resident Evil 2 Psx Hun

Én csak a játékokba tettem bele a fordításokat, mert némelyik elég macerás volt. A magyarítások elkészítéséért viszont nagy köszönet jár Retro_Hun mesternek.

Aki fittyet hány...az fittyet evett.

MoRT2195
A Resident Evil első részéhez (1996-os PC változat) létezik magyarítás? Illetve a 2. és 3. rész PC-s változatához?
grebber
Hm eddig nem is tudtam és valóban 😞

A sima magyarítás nem jó rá nem lehet feltelepíteni. A gold magyarítás simán felmegy rá viszont a game nem indul mindig más hibával száll el.
+ azt hittem ,hogy ezer év után a pc-s is megkapta a dlc-t és gyomlálták a live-ot hát nem 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.19. 08:54:22

Kapcsold be a "Nézet => Hosszú sorok tördelése" opciót. Én mindig ezt használom, így nem lesz ömlesztve a szöveg! <#ravasz1>

Sziasztok. Van itt egy is problémám, amihez szeretnék keresni egy segítőkész emberkét. Elég sokan bombáznak olyan jellegű emailekkel, hogy a RE5 Gold Edition-höz készített felfrissített magyarításunk már nem települ rá normálisan a játékra. Én őszintén szólva nem tartom nyomon a játék frissítéseit, már annak idején is csak az angolul maradt részek fordításával foglalkoztam, a technikai részletekért J.32. felelt, vele viszont már évek óta nem tudom felvenni a kapcsolatot. Ebből kifolyólag pedig halvány lila fingom sincs, milyen eszközökkel csomagolta ki és vissza a nyelvi fájlokat. Nem-e lenne köztetek egy vállalkozó szellemű egyén, aki segítene nekem kikupálni ezt a technikai malőrt? Látszólag elég sok ember használná a magyarítást, de el vannak lehetetlenítve a szóban forgó hiba miatt.

Köszi a tippet! A notepad ++ a megjelenítés szempontjából jó megoldás. A lefordított szöveg szépen megjelenik a játékban is. Csak annyi szépséghibája van a dolognak, hogy ömlesztve jeleníti meg a szövegeket, ami kissé körülményessé teszi a fordítást. Megnézem, hátha van valami plugin, ami segít ezen. Meg hátha jön még valami más ötlet, hátha van más program. Ha nem, akkor marad ez a megoldás, csak kissé nehézkes így fordítani, hogy egybefolyik minden.

De azért még egyszer köszönöm a tippet!
Sunsetjoy
+1 ajánlat a Notepad++ programra, az nem váltogat titokban kódolást. Ott először pontosan figyelni kell rá, hogy az idézőjelek, a szekciók közötti vesszők megmaradjanak, meg a tabulátorok. Aztán lehet kísérletezni, ha jó, hogy mennyire enged szabadon dolgozni.

Lehet, hogy valami vezérlőkaraktert is átnyalt az openoffice, azért dobta el a hibás rész utáni összes részt (tűnt el szöveg). Olyan, mint az xml, ami egy lezáratlan <Data> tag utáni összes adatot dobja a kukába, mert az értelmező megakad a szöveg beolvasásánál.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A Notepad++ talán jó lenne rá.

Üdv!

Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni. A LEGO: The Hobbit című játékhoz készítenék honosítást. A szövegeket tartalmazó fájlt meg is találtam, sikerült kicsomagolni. Ez a TEXT.csv nevű fáljl. Milyen programmal tudnám ezt a fájlt szerkeszteni úgy, hogy a szöveg rendesen meg is jelenjen a játékban? A főmenüben megjelenő "Quit to Windows" sort átírtam erre: "Kilépés a Windowsba", de csak annyi jelenik meg, hogy Kilépés. Kétféle programmal is próbálkoztam, az egyik az Openoffice táblázatkezelője. Ez megfelelő beállításokkal szépen meg is nyitotta a fájlt, átírtam a sort, mentettem. A játékban csak annyi jelenik meg, hogy "Kilépés", így ékezetekkel, viszont egy nagy csomó szöveg meg eltűnt. A másik program a CSVed, ez is szépen megnyitja a fájlt, ez viszont nem UTF-8-as kódolást, így az ékezetes betűk nem jelennek meg, valamint itt is csak az első szó jelenik meg a játékban (bár ez legalább nem cseszi el a többi szöveget).

Szóval, ha valaki adna tanácsot, hogy milyen programmal tudnám megfelelő módon szerkeszteni a szöveges fájlt, azt megköszönném.