58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Ainz
    Törölték az oldalt, fb-n még elérhetőek a csoportjuk, de amúgy tudtommal a Rome fordítás nem lesz megcsinálva, mert a játék szépen mondva is egy rakás szar lett, és bukás.
  • jocika
    Nem tudja valaki, hogy mi van a csapattal, amelyik a HoI4 fordítja? Most már több, mint egy hónapja nem elérhető az oldaluk. Ők csinálnák az Imperator: Rome-t is.
  • NiGhTM4R3
    Battlefield 1 magyarítás működésre bírható a CPY változattal? látom eredetihez készült de sok esetben az jó más verzióhoz is.
    Bemásoltam a 3 fájlt ahova írja mégsem lett magyar.
  • grebber
    The Outer Worldsről nem halott valaki pletykát ,hogy valami csapatnak tetszik és magyarítási szándéka van iránta?
    (csak mert ha sose volt ilyen még ötlet szinten sem akkor elkezdem majd tolni amíg 300ft a game pass és nem várok egy nem létező dologra)
  • kirol
    A Control magyarításáról lehet valamit tudni, hogyan áll?
    Anno volt hír, hogy elindult, de mára semmi infó.... :(
  • lostprophet
    Sajnos jelenleg az összes nyelv hiányos a Chernobylite-ban, mert a fejlesztők nagyon siettek, hogy az Early Access időben elindulhasson (ha átváltasz a többi nyelvre a beállításokban, ugyanazok a feliratok/szövegek maradtak angolul ott is).
    Éppen a többi fordítóval kaparjuk össze Discordon, hogy egy csomagban jelezzük a fejlesztő felé.
  • chris0000
    steamen már be is került?hmm
    Chernobylite
  • scomcomputers
    Thanks Bro !
    Még hiányos itt ott, de már magyar...
  • claydove
    Igen, pl a létrán lemászáskor a létrafokok átmennek a kezeden, meg hasonlók (lőszert nem adja vissza halál után, így el is akadtam még az elején), de ettől függetlenül nekem tetszik.
    A megjelenésig még lesz idejük kipofozni.
    Utoljára szerkesztette: claydove, 2019.10.19. 09:30:18
  • grebber
    Érdekesnek tartom olyan videókat felrakni egy store page-re ami eleve akadozik...nem biztos ,hogy jó pont és vásárló csalogató dolog..2021 még bődület messze van. Ez nem is demo hanem kb pre pre early access betekintés
  • claydove
    Nem rossz! Viszont még odébb a megjelenés, és tele van bugokkal: nálam pl. a karakter amikor beszél a kamerába eltűnt a feje és a karjai... :)
  • grebber
    A kerítők munkája sosem állhat meg

Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
  • kirol
    Köszi az infó.
  • grebber
    Az tökéletes addigra pont semmit nem ér és tuti bundlezva lesz... Várom ezerrel
  • G0thM4n
    Ne, ne, ne... ! :)
    Elkezdtük, még nagyon az elején vagyunk. Minden más után fogunk jobban ráfeküdni, bőven van mindenkinek jelenleg fordítása.
    2021 (második-harmadik negyedév) előtt senki se számítson rá!
    Bőven infók majd idővel...
  • Evin
    Minden szöveget át lehet küldeni, én biztos nem fogok ilyen "szentségtelenséget" elkövetni.
  • grebber
    Google translaten nem lehet átküldeni a szöveget mint pl a kingdom comenál?
  • Evin
    Volt rá jelentkező, csak mikor kiderült, hogy 32600 sor, és kb 5MB (persze Unicode és vannak benne szövegazonosítók, tehát gyakorlatilag olyan 1,5-2MB nyers szöveg), akkor meggondolta magát.
    Most állítólag fordítókat keresnek, ha lesz. Én ennyit tudok.
  • grebber
    Song of Horror Ismét egy frankó horror game!

• Papa01 #53943
    De jó! Köszönöm, nagyon szuper! :)
  • cikasz
    Hali Baker!
    A COD WWII-höz lesz Magyarítás? Vagy tervben van?
  • kirol
    A "The Dark Pictures Anthology Man of Medan"-t fordítja valaki?
    Van erről valakinek információja?
  • drop
    köszönöm a választ
  • RED BULL F
    Szia. A telepítő emlékeim szerint steam.api dll-t keres, így nagy valószínűséggel nem fogja felismerni, hiába próbálod majd rátelepíteni a magyarítást. De egy próbát azért megér, hát ha.
  • lonvard
    Zabálom. Az utolsó stratégiai játék amivel szeretek játszani a szériából. Köszi szépen!
  • drop
    sziasztok most hogy ingyen adták a max payne 3 rockstar lanchereshez jó a magyarosítás?
  • akyyy
    elkészült TRC a Sekiro – Shadows Die Twice fordításával
  • St3vEn
    Már csak egy jó gép kéne majd alá valahogy
  • scomcomputers
    Köszi főnök,hogy,hogy bevállaltad..én várom az tuti,így már megveszem..
    Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.10.05. 19:03:33
  • Kmarha
    pedig eskü, hogy láttam hogy valaki tervezi, de se ezen a fórumon se az info.hu-n nincs róla szó (vagy csak én nem találom)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.10.05. 09:43:25
  • Baker1
    Jawohl, mein Führer!
  • Evin
    Nem látok bele Panyi levelezésébe, értelemszerűen.
  • Baker1
    Most olvastam vissza. Ez nem teljesen így van, a Battlefield 1 megjelenésekor írtam Panyinak, de lófaszt sem mondott, hogy kiteszik hírbe vagy sem. Ez kb. 2 hónapot jelent. Tőlük senki nem hírezte ki, azonban a GameStar és a PC Guru igen. Szóval ez helytelen kijelentés Józsi.
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2019.10.02. 22:52:54
  • nulladik
    Nekem ez tökéletesen megfelel. :)
  • Tinman #53928
    Hát nagyon szívesen, így hirtelen ezt tudtam kihozni a témából. Talán ennek alapján más tud jobbat
  • nulladik
    Te egy isten vagy! Köszönöm, ez tökéletes. Nagy pacsi.
  • Tinman #53926
    Gyűljetek hát Mohikánok,
    rántsátok elő a csatabárdot!
    Mondjátok meg György királynak,
    nem adózunk külföldi teájának!
    Fenyegetése, önteltsége hasztalan,
    lányaink, asszonyaink, hitvány teáját nem tartják az asztalon!
    Gyülekezzünk testvéreim, hamarjában,
    találkozzunk törzsfőinkkel a Zöld Sárkányban!
  • Yag
    Már frissült.

Frissült a Shogun 2 magyarítása ! 2019-04-21
  • nulladik
    hát... ma versírással aligha mennél messzire... :)
  • Montanosz
    csak egy verset kell írnod ahol indiánnak öltözött csempészek szidják a kormányt az adó miatt, ami mai mértékkel mérve azt jelentette hogy minden 1000 forintbol 30 forint volt az adó :-D
    Akkor ma mit csináljunk amikor minden 1000 forintbol jo 300 forint az ado :-D