7394
Egosoft X4
-
mumoka 2012 #3917 azért 1 valami hiányzik a játék bol az állomás külseje más kéne hogy legyen mert Factions van 5 tucat itt de típus az szegényes elégé -
Majd megnézem, hogy néz ki egy teljes képernyős feltöltés.
Meg ti is megnézhetitek majd.
Az állomás építéshez hozzá tudsz még szólni?
Lehet, hogy ezt videózom le, mert nekem az egyiknél mintha elakadna a kamera és nem közelít az alsó szintekhez. -
Jóózsf István #3915 Jajj! Azt akartam is kérdezni, hogy a francba lehetséges?!?!?!? Olyan szögben semmiképp nem tud kitérni!
"...két szélső monitor szélére kerülnek." Gondolhattam volna. -
Google nem segít?
Én hiába is keresném meg neked, németül használom.
És buildonként változnak a dolgok.
De a microsoftnak van magyar nyelvű segítségnyújtása is. Általában van közvetlen link a beállításhoz is. -
Én is vettem már drónokkal M-es hajót, de még nem volt vele gondom.
Lehet, hogy nálad nem csak 1 bug van a mentésben.
Még nem robbantottam az EMP-t, mikor elkezdett pörögni. Még csak 2,6 km körül jártam, amikor hirtelen megugrott a táv 3 km-re, mert elmozdult a hajó.
5 km alatt sosem robbantok.
Amúgy, ha jól megfigyelitek, akkor a 6 ágyú csak úgy az égnek mered. A kurzor nem látszik, de az általában ilyenkor középen áll. Az ágyúk meg táncolnak. Elvileg annyira föl nem is tudnak fordulni, mint a videóban.
Ez mondjuk nem az első eset volt. Néha bosszantó.
A múltkor egy állomásnál akartam lelőni a Criminal-t. A 4 középső ágyú célra állt, míg a két szélső két irányban el. És arra is lőttek. Vagyis az állomásra.
Közben véletlen találtam egy SCA Behemótot Ianama-ban. Épp átteleportáltam a TS-re, hogy megnézzem az S/M modulok árát, majd összehasonlítsam a Split árakkal. De nem volt nagy eltérés.
Aztán elfoglaltam a Behemótot. Fel is vettem.
Az első felvétel nem lett jó, mert valamikor behúztam az egyik szállítómat egy Xenon rendszerbe. És a hülye be is ment. Baromi idegesítő ez a képernyő széléről való húzogatási lehetőség. Meg úgy amúgy is. Amikor meg direkt akarom megváltoztatni az útvonalát, akkor persze nem megy olyan egyszerűen.
Visszatöltés lett a vége, foglalás előtt mentettem és a foglalás közepén semmisült meg. Úgyhogy még épp időben tudtam módosítani az útját. Illetve törölni az utolsó parancsot. A kísérőhajója mondjuk már a Xenon rendszer kapujában várta az érkező szállítót. Annak is töröltem a parancsát és ment vissza a dolgára.
Aztán elfoglaltam a hajót. Ezt is felvettem. Mikor átküldtem az elfoglalt hajóra a javítógárdát, akkor át kellett teleportálnom magam egy másik rendszerbe, mert nem voltak hajlandóak dokkolni a kapszulák.
Így megvettem a Split-eknél az S/M modulokat.
Majd visszateleportáltam és míg intéztem az egyéb csapatmozgásokat a hajóknál, eszembe jutott, hogy István és senki más sem látta, hogy a korábbi főnixnek milyen legénysége volt. Pedig én 100%, hogy megnéztem, direkt a felvétel miatt el is időztem ott egy pillanattal tovább.
Csakhogy én 3 monitoron játszom. Vagyis nekem a két oldalt megjelenő paneljaim a két szélső monitor szélére kerülnek.
Viszont azért, hogy másnak ne kelljen kicsiben néznie vagy nagyon széles monitort vennie, ezért csak a középső monitoron látható részt veszem fel.
Így a panelok lemaradnak.
Úgyhogy a Behemót foglalást fel sem teszem. -
TokraFan #3911 Semmi nem használt, egyik parancs sem, fél órtát szenvedtem vele. Végül egy megoldás maradt, el kellett adnom mindkét hajót és újból megvennem.
Arra viszont rájöttem, hogy a drónok miatt tette el a hajót, tehát mondhatjuk, hogy én voltam a gyagya amiért véletlenül drónokkal együtt vettem meg (melyekről tudjuk, hogy nem mindig úgy működnek ahogy kéne), de persze ha nem lenne bugos, akkor ennek nem lenne szabad problémát okoznia.
Frissítés: Ha frissítés van, akkor term. belépek a Steam-be és frissül. De így csak néha kell belépni. Már az X3-al is így játszottam, ennek mondjuk az volt az oka, hogy a Reunion és a TC még DVD-n volt meg eredetileg, tehát megszoktam, hogy nem kell mindenféle klienseket indítgatnom ahhoz, hogy játszani tudjak. Aztán mikor be lehetett regisztrálni a DVD verziókat is a serial numberrel Steam-re, akkor onnantól már ott játszottam. AP meg már csak ott jött ki, de Egoék kezdetektől kínálták ezt a steam mentes verziót, csak regelni kell hozzá a honlapon és igazolni kell, hogy megvan a game in legal....
Jocó
Jó ez a pörgős videó! Lehet, hogy az EMP szétcseszte a vezérlését és féloldalasan indult be a manőverező hajtómű. :-D -
mumoka 2012 #3910 na össze raktam az új gépet hát így sokkal gyorsabb let remélem eljutok a videó kártya cseré ig is ecer. -
mumoka 2012 #3909 na ez tecet jó ringlispíl volt a vége -
Igazad van.
A videó visszanézésére már nem volt időm, pedig akartam.
Érdekes.
És mégis lassult. Vagyis nem volt akkora tolóereje a hajtóműveknek, mint amekkora lendülettel indult az egész.
Jó, hát ez nem egy szimulátor. Főleg, ha a gép vezet.
Mostanában a legtöbb uticélomhoz beállítok egy guidance-t. Ha esetleg valahol egy neccesebb manőver kellene, mondjuk elcsípni egy kaput, akkor csak benyomom a robotpilótát és az azonnali lassulást csinál és irányba állást.
A gond akkor van, mikor a kapunál hajóba ütközik, mert akkor nem tudja, hogy mi van. Túl gyorsan változnak az érzékelők adatai, nem tud olyan gyorsan korrigálni.
Lehet, hogy csak 386-os van benne. -
Jóózsf István #3907 Először én is azt hittem, hogy ellenkormányoz, de rohadtul nem! -
Annyira nem figyeltem meg a pörgést, de a koccolás nem vált be, csak eltoltam.
Amúgy lassult a pörgés később. Ennyire gyenge a kormány hajtóműve. Szerintem inkább ellenkormányzott.
Ilyen stílust tapasztaltam már a robotpilótámnál is. Aztán csak néztem, hogy mi a fenét csinál és miért nem halad a cél felé.
Kikapcsoltam és érdekes mód hamar meg is tudtam állítani a forgást.
Telekhatáron kívülre én nem akartam építkezni. -
Jóózsf István #3905 Megint rosszul fogalmaztam. Az csak a "letételre" (átmenetileg) vonatkozott. Nem az elhelyezésre. Természetesen csatlakoznia kell az elemeknek. A telekhatáron kívül nem is marad ott az elem, mert ha egy másikat választasz, akkor eltűnik az "érvénytelenül" elhelyezett/letett...
Én jártam már úgy, hogy hiába tettem le egy termelő modult, a termelésbe nem vette be. Mert véletlenül nem jól illeszkedett! Nem is volt egyszerű rájönni, hogy mi a nyavalya van vele!
A semmitmondó kötőelemeket mindegy hova teszed, ha csak önmagukban dísznek akarod használni, de azokhoz ugyanúgy nem tudsz csatlakoztatni termelő elemet.
Jó kérdés a védelmi modul. Ki kell próbálni. Pont direkt rakétákkal is!
A videjjóval kapcsolatban. én néha szoktam olyat csinálni a zsákmány ládikákkal, ha túl gyorsan pörögnek, hogy megpöccintem - lekoccolom őket. Ha jól sikerül, lelassul a forgásuk. Mondjuk ebben az esetben nem sokat segített volna, mert ha jól láttam a Boa azért pörgött, mert ezerrel ment a kormányhajtóműve!
Tokrafan!
Azt valószínűleg a játék "jobban tudja" hogy épp használja-e valaki a dokkot, vagy sem!
Vannak tippjeim.: Tényleg bejelentkezett egy hajó landolásra, de még csak "valahol" van. Egy drón akar ki-be menni. Etc...
Olyanokat próbálnék, hogy "kintlévőségek visszahívása" parancs. Minden parancs törlése parancs. És amit még találsz. Mindezt lehetőleg OOS!!! Hátha csak szégyellős, ami okozza a foglaltságot.
Az rendben van, hogy NoSteam exe, de a frissítések nem csak az exe-re vonatkoznak. Sőt jobbára a cat és dat fájlokat érintik! Hogy zajlik egy frissítés nálad? -
Nekem ezt azt állomások szokták. Baromi idegesítő, mikor nem tudok embert felbérelni emiatt. És elmenni se a kedvenc hajómmal.
Saját hajónál nem írja a parancsok között, hogy mi jönne?
Esetleg a kedvenc hajódat kiparancsolod a nyílt űrbe, te pedig elteleportálsz egy másik rendszerbe.
Én ezt szoktam csinálni, ha az állomás nem adja ki.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.06.19. 05:25:00 -
TokraFan #3903 Újabb bosszantás...Bezabálta az egyik hajóm az internal hangárjába a kedvenc vadászomat, és az istennek se tudom onnan kihozni! Teleport nem megy, mert a mélygarázsba nem lehet. A parancs, ami kihozni hivatott onnan, nem csinál semmit. A dokk előtti konzolon azt írja, nem tudja kihozni, mert a dokkot egy másik hajó használja...ami nem igaz, a dokk üres.
Próbáltam menüből bedokkoltatni egy másik állomásra, de így sem jön ki.
Ilyenkor mi van?
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.06.19. 03:18:48 -
TokraFan #3902 Na ez jó kérdés. Azt én is láttam, hogy a telken belül bárhova letehető egy modul, és azt is, hogy nem kapcsolódva is megépülnek, csak kérdés, hogy funkcionálnak-e így? Szerintem igen, de ki fogom próbálni. -
A modulok közötti transzfer is működik, ha nincsenek összekapcsolva?
Kiábrándító lenne, ha igen. Hacsak nem drónokkal.
Energiaellátással mi a helyzet? Minden modulnak sajátja van?
Mert akkor a védelmi modulokat nem rakéta tornyokkal szerelve nyugodtan tehetem a telekhatárra összekötés nélkül. -
Elírtam, 120 milla körül van a Rattlesnake BP. -
Hogy videó nélkül se maradjatok:
Már korábban is gondoltam rá, hogy akna semlegesítő küldetésnél EMP-zem az M-es hajókat.
Jelenleg egy Boa volt a szívesen adakozó.
Bár nagyon meglepődtem a folyamat közben. Ilyet még magamon kívül nem tapasztaltam, csak Space Engineers-ben. Durva volt, de sikerült megoldani.
A lényeg a videóban
-
A Rattlesnake 720 milla körül van. Az is csak egy EMP volt.
A Raptort meg korábban összeszedtem már.
Hajógyáram viszont nincs. -
Egy Monitor BP 176 milla.
Én meg csak rádobtam egy EMP-t.
Tokra: Én így követem az órákat. Nameg mindig frissít is. És amúgy is fut a steam.
István: Nekem ez akkor is magas. -
TokraFan #3896 Ezt a döntögetést csinálom, de nem az igazi. Marha nehéz az alsó/felső telekhatárnál bármit építeni így. Nem értem, miért nincs erre 2db gomb aztán kész??? Ego-nál a logika néha mintha teljesen hiányozna. Ezek olyan felesleges szivatások, amit 5 perc alatt lehetne orvosolni a kódban.
XML editálást droppoltam, egyrészt iszonyatosan lassú (az én idegrendszeremnek
), másrészt nem találtam benne semmit, amivel kezdhetnék is valamit. Inkább jelentem majd.
Találtam viszont egy modot, ami kiiktatja a dokkolásnál a speed limitet. Ha valakit netán érdekel...én nem szerettem ezt a limites megoldsát. Nem egy mai mod, de működik, már kipróbáltam! Az AI hajók sem lassítanak, ebből nem tudom lesz-e majd gond, egyelőre sokkal élethűbb így, nem csinálják azt, hogy a dokkolás előtt satufékeznek össze-vissza.
Jocó
Nem tudom, nem nézem az achikat. Sőt, minden X gémet az egotól letölthető nosteam.exe verzióval jétszom, így jellemzően be se lépek Steam-be. Áldassék a nevük, hogy ezt kitalálták. -
Jóózsf István #3895 Rosszul fogalmaztam. Nem váltasz, hanem döntöd a képet. Alkalmasint 90 fokban (Vagy bármennyiben) előre, vagy hátra közelítesz, vagy távolítasz, visszadöntöd. Máris "alacsonyabban, vagy magasabban vagy!
Van olyan hiba, hogy inaktív kapu "aktiválódik" Néha megjelenik a hibajegyzékek között. Nálam nem volt még. -
Azt még akartam kérdezni, többször írtad, hogy felfedeztél mindent.
Meg is kaptad érte az acsit?
Mert nekem már nincs több aktív kapum, de mégsem kapom meg.
Viszont inaktívom van még.
És úgy vettem észre, hogy időnként aktiválódnak.
Legalábbis az Argon Prime-ban lévő aktiválódott. -
A múzeum tényleg egy jó ötlet.
Lehet, hogy majd én is csinálok egyet, hogy a jövő nemzedéke lássa, hogy ki éltek a területen, mielőtt kiirtottam volna őket. -
Mivel váltasz síkot?
Mert nekem is gondom ez az építkezésben. -
Jóózsf István #3891 Ja igen. Amiért megnyitottam a sajátom. Sajnos a loadout-ra millió-egy találat lesz, de nem abban formában, ahogy neked kellene. -
Jóózsf István #3890 Szerintem már rá is jöttél. Síkot kell váltani és a közelítés távolítással tudsz operálni. Mármint ahogy jobbra balra el tudod forgatni, úgy fel és le is... Nem egyszerű és/vagy kézenfekvő az építési mód, de nem is olyan vészes. Kis gyakorlással "csodákra leszel képes!" Talán azt is ki merem jelenteni, hogy könnyebb, mint a FO4-ben!
Egyetlen egy trükk van benne, amit nem említenek sehol. Vagy legalábbis nem verik nagydobra. Egy elemet bárhova le tudsz tenni, nem kell kapcsolódnia. Ez teljesen egyértelmű, amíg a telekhatáron belül maradsz. De kívül is le lehet átmenetileg.: Egy hosszabb (kb egy másodperces) bal klikkel. Akkor beforgathatod és a helyére húzhatod...
Az XML szerkesztésre tudom ajánlani az UltraEdit-et. Nem ingyenes, de biztos megengedik, hogy pár művelet erejéig kölcsönvedd.
Amikor én utoljára néztem az enyémet, kétmillió sor felett jártam. Nem vicces! Ráadásul virágnyelven beszélnek benne. Lehet, hogy a loadout kifejezésre egy találatod se lesz. De nem akarom elvenni a kedved. Mindenképp érdemes belenézni. Próza cseresznye!
"És összehasonlítanám az új mentes ugyan azon részével."
Nem nagyon vannak benne szabályok, van némi felfedezhető rendszer - struktúra, de eléggé ad-hoc jellegű. Az is befolyásoló tényező, hogy a világegyetem melyik részén vagy épp. Hogy látod-e az ojjektumot, vagy sem. Amikor a ribörszben mindenféle huncutságokat követtem el, (Gyár odébbtolása, mert belelógott az autópályába...) az sem volt mindegy, hogy IS, vagy OOS voltam!
Azóta kicsit elfajultak a dolgok.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.18. 18:28:27 -
TokraFan #3889 XML editálás nem egyszerű. 600Mb, több százmillió karakter, SSD-ről is hosszú percekig tart mire bármi megnyitja. De legalább már értem, miért ment 40 másodpercig.
-
TokraFan #3888 Jó ötlet, megnézem az XML-t! (Ha már Ribörszben kimaradtam ebből :-D)
István
Persze, majd felveszek valakit idegenvezetőnek...:-) Szeretek építeni, a Fallout 4-ben, Subnautica-ban is rengeteg időm elment vele. Apropó: Station építési módban, hogyan lehet le/fel navigálni? Az A,W,S,D az előre/hátra/jobbra/balra, az egérgörgővel tudok zoomolni, a jobb egérgomb nyomvatartásával tudok forgatni. Na de mivel tudok le/fel menni? Controls-ban sem találram rá kiosztást. Most a HQ-nál jött elő először, hogy ez gond, mert az L/XL dokkokat egészen a telek aljára akarom tenni, de nem tudom rendesen oda vinni a kamerát, mert a kocka közepének magasságában tudok csak forogni és jobbra/balra/előr/hátra menni.
-
Jóózsf István #3887 Úgy értettem, hogy a foglalni kívánt hajó infopaneljén a legénységi listára nézz rá ami ebben a videjjóban biztos nem történt meg. Ahol kiadja név szerint, hogy ki tartózkodik a hajón!
A tornyok nálam is rakétavédelemre vannak állítva. Feleslegesen ne lődözze az áldozatomat. Még a végén lelövi a javítódrónokat!
Tokrafan!
Én is inkább videón szoktam prezentálni. Lényegesen egyszerűbb, mint pocsék angolsággal magyarázni!
Egyszer megjegyezték, hogy elég furcsán beszélem a nyelvet (Diplomatikusan fogalmaztak) Megnyugtattam őket, hogy hogy egyáltalán nem beszélem a nyelvet!
Ez más területeken is be szokott jönni. Amikor el kell intézni egy ügyet, de nem ismerem a metodikát, szoktam előre szólni, hogy "turista vagyok!" Onnantól sokkal előzékenyebbek az emberek. Próbáljátok ki.
"Elkezd valami más ablakot kapcsolgatni" Ez olyan mint egy pozicionálási hiba. Nekem ilyen a steam kezelőfelületen volt, (Játékon kívül) amikor nem az egérmutató alatti dolgot aktiválta.
A befagyás már más tészta.
A múzeum nem annyira elvetemült ötlet. Tárlatvezetés is lesz?
-
Én biztos belenéznek a mentésbe. Elsősorban a loadout-ra kérésnek rá.
És összehasonlítanám az új mentes ugyan azon részével.
Nem kerül semmibe és hátha találsz valamit.
Vagy majd remélhetőleg megoldják a fiúk, ha beküldőd nekik. -
TokraFan #3885 Köszönöm, rendes tőled a szándék!
Minden mást elnéztem eddig, de ez így gáz, hogy nem lehet megoldani, be fogom majd küldeni nekik, csak lelki erő kell, hogy összeírjak mindent. Akarok csinálni egy videót is, hogy szemléltetni tudjam, mert úgy egyszerűbb mint írogatni kilométeres leveleket.
Jocó
A jobboldalinál jött elő a hiba, de azóta a normál helyén is ezt csinálja. leszámítva azt, amikor a jobb oldali gombra kattintva -már bebugzott állapotban- a térképen elkezd valami más ablakot kapcsolgatni. Ez utóbbit csak a jobb oldali gomb csinálja, a baloldalon a szokott helyén lévő nem. Az csak szimplán befagy a Loadout-ra klikkelve.
Más: Nem röhög, de elkezdtem csinálni egy "múzeum állomást".
Rengeteg 6S3M luxury dock + egy csomó L/XL pier dock, ahol majd el fogok helyezni minden létező hajóból 1db-ot. Értelme nincs, de unalmas perceimben elleszek vele... Valami dizájnos állomást is kerítek köré...Ez a jó ebben a címben, hogy szinte bármit meg lehet csinálni...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.06.17. 21:47:52 -
De nem gondolod, hogy a fejlesztők majd a mod nyűgjeit is kijavítják?
Még a játékot sem tudják maradéktalanul hibamentesre csinálni!
Tokra: A bal oldali info panelnél is gondjaid vannak, vagy csak a jobbnál? -
Nekem mondod a pajzsot?
Először egy K-n csináltam a dolgot és igencsak meglepődtem. Lehet, hogy van még valami belső kondenzátor és ez csak a generátor. Mint a neve is mutatja. És ugye a kondenzátort tudod 70%-kal is tuningolni akár.
A korongokat direkt lőttem. Nagyjából mindent céltudatosan lőttem, de most elmaradtak a robbanások.
Párszor ránéztem a legénységi listára, nem tudom, hogy a végén is volt-e.
Az biztos, hogy a veteránok már nem igazán pusztulnak meg. De javítósokból is szokott maradni.
Én nem másért, ezért a hangért szeretem a ratatát. Ilyet a pulse nem tud. A sörétesnek viszont egy idő után már zavaró a hangja a toronyban. Bár nem ezért van kikapcsolva.
Ma fülessel hallgattam a játékot. Minőségi fülessel. Nagyon durva volt. A minihifi közel nem adja vissza. Mindenképp meg kell csinálnom az erősítőm, mert a nagy hangfalak azért visszaadják.
De az a baj, hogy a füles mégiscsak közvetlenebb. -
Jóózsf István #3882 Jó volt végignézni kényelmesen.
Furcsa volt, hogy négyszer is sikerült kiugrasztanod néhány embert a hajóból. Legközelebb majd nézz rá a legénységi listára, hogy konkrétan kik voltak azok (Szerelők, vagy katonák)
Tudatosan lőtted a paláston azt a korongszerűséget?
Ki kellene tapasztalni minden hajón, hol vannak ezek a pontok, amik támadása "jótékonyan" hat a legénység idegeire!
A lepattanó lövedékekkel nem nagyon erőltették meg magukat a fejlesztők. Most láttam ilyet először. Meg ugye volt a ribörszben is, de csak a shotgun-hoz!
Szeléna ugyan elég gyors hajó, de azt kell mondjam "FELECSD EL!" Halálos, hogy ennyit kell várni rá!
Neked egy jól feltápolt Leopárd kell! Hidd el, ha csak egyet csinálsz belőle és nem használod másra a modot, akkor is megéri. Az én foglaló gárdámban is van egy a Mirandák mellett. -
Jóózsf István #3881 Azt a kérdést azért szívesen feltenném a fejlesztőknek, hogy ha így lerobbantod a pajzsát egy hajónak, akkor hogy-hogy utána még van, és még le is kell lőnöd? Ezen meglepődtem csöppet!
Mert ahogy én csinálom, úgy hiteles, hisz mire végzek a felszíni elemekkel a "mellé" menő lövedékek szépen leszedik a pajzsot. És csak akkor szoktam magát a generátort egy rövid sorozattal elintézni. Ha lemerültek, már nem kell neki sok!
Ui.: Ezt a ratata hangot nagyon eltalálta az EGO. Ugyan szintén nem hiteles, de kit érdekel, ha jó hallgatni!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.17. 20:05:01 -
István: Értem, de most már mindegy, mert sajnos az építési sorrenden nem lehet változtatni.
Amúgy rengeteg állomást építek mindenkinek és most már nem kell hozzá vennem semmit.
Bár az okostéglára akkor is várnom kell, mert éppen most fogyott el és lassan gyártja.
Nem csak az melós állomásokhoz megy, hanem a sajátomhoz is viszek.
Nvidium: A Teladi Trading Station megveszi, de nem tudom, hogy milyen gyorsan dolgozza fel. 500-560 Cr között mozog az ára. Egy Crain-nel a legmagasabb áron 3,2M.
A hajótervrajzokkal nem kívánok sokat pepecselni. Megkeresem az adott hajót és EMP.
Kisebbekkel már más a helyzet, mert mozgó hajót elég nehéz EMP-zni és szkennelni. Amint kiszállok a székből, a hajó megáll. Eltűnik a "tömegvonzás". Elég gáz, de sajnos ez van. Néha akkor is megesik, mikor a székben ülök, de épp a térképet csesztetem. Aztán nézek, hogy hol a nagy vontatóm... -
mumoka 2012 #3879 pedig kéne mert mod nélkül a játék használhatatlan . -
Jóózsf István #3878 Apropó! Ha már bejáratos vagy az ego fórumba, le is jelenthetnéd! Így kezdd.: [3.20 Release] Bla-bla-bla Loadout panel.
Előfordulhat, hogy kérni fognak egy mentést, amit akár magadtól is csatolhatsz automatikusan. Csak olyan mentést készíts, amiben nincs egyetlen mod sem! Mert azt azonnal visszab.sszák, hogy ők nem fognak a kedvedért modokat telepíteni. Ami ugye jogos. Volt már olyan, hogy egy szinte egyedi problémát nyafogtam be nekik és foglalkoztak vele... -
Kaziking #3877 Nálam is beszart az utolsó mentés rendesen. eltüntette a folyamatban lévő küldiket, a spliteknek kellett volna flottát szállítani meg a BUC nak megépíteni a hajógyárat, ezek nincsenek sehol. egyszer már jártam igy az argon vs xenon végén a flottaszállításnál tüntette el a küldit, de akkor nem érdekelt nagyon. 1 másik bug, betöltés után áll az összes hajó, mind! a sajátjaim is meg az összes npc is mintha pause lenne de nem. amik újonnan készülnek hajógyárban azok mozognak csak. És nem is lehet őket mozgásra bírni csak úgy ha új kapitányt nevezek ki.
DE miután betöltöttem még 1 x ugyanazt akkor rendbe voltak, mozogtak a hajók. hát érdekes :)