Egosoft X4
-
Jóózsf István #3905 Megint rosszul fogalmaztam. Az csak a "letételre" (átmenetileg) vonatkozott. Nem az elhelyezésre. Természetesen csatlakoznia kell az elemeknek. A telekhatáron kívül nem is marad ott az elem, mert ha egy másikat választasz, akkor eltűnik az "érvénytelenül" elhelyezett/letett...
Én jártam már úgy, hogy hiába tettem le egy termelő modult, a termelésbe nem vette be. Mert véletlenül nem jól illeszkedett! Nem is volt egyszerű rájönni, hogy mi a nyavalya van vele!
A semmitmondó kötőelemeket mindegy hova teszed, ha csak önmagukban dísznek akarod használni, de azokhoz ugyanúgy nem tudsz csatlakoztatni termelő elemet.
Jó kérdés a védelmi modul. Ki kell próbálni. Pont direkt rakétákkal is!
A videjjóval kapcsolatban. én néha szoktam olyat csinálni a zsákmány ládikákkal, ha túl gyorsan pörögnek, hogy megpöccintem - lekoccolom őket. Ha jól sikerül, lelassul a forgásuk. Mondjuk ebben az esetben nem sokat segített volna, mert ha jól láttam a Boa azért pörgött, mert ezerrel ment a kormányhajtóműve!
Tokrafan!
Azt valószínűleg a játék "jobban tudja" hogy épp használja-e valaki a dokkot, vagy sem!
Vannak tippjeim.: Tényleg bejelentkezett egy hajó landolásra, de még csak "valahol" van. Egy drón akar ki-be menni. Etc...
Olyanokat próbálnék, hogy "kintlévőségek visszahívása" parancs. Minden parancs törlése parancs. És amit még találsz. Mindezt lehetőleg OOS!!! Hátha csak szégyellős, ami okozza a foglaltságot.
Az rendben van, hogy NoSteam exe, de a frissítések nem csak az exe-re vonatkoznak. Sőt jobbára a cat és dat fájlokat érintik! Hogy zajlik egy frissítés nálad?