Egosoft X4
-
Jóózsf István #3890 Szerintem már rá is jöttél. Síkot kell váltani és a közelítés távolítással tudsz operálni. Mármint ahogy jobbra balra el tudod forgatni, úgy fel és le is... Nem egyszerű és/vagy kézenfekvő az építési mód, de nem is olyan vészes. Kis gyakorlással "csodákra leszel képes!" Talán azt is ki merem jelenteni, hogy könnyebb, mint a FO4-ben!
Egyetlen egy trükk van benne, amit nem említenek sehol. Vagy legalábbis nem verik nagydobra. Egy elemet bárhova le tudsz tenni, nem kell kapcsolódnia. Ez teljesen egyértelmű, amíg a telekhatáron belül maradsz. De kívül is le lehet átmenetileg.: Egy hosszabb (kb egy másodperces) bal klikkel. Akkor beforgathatod és a helyére húzhatod...
Az XML szerkesztésre tudom ajánlani az UltraEdit-et. Nem ingyenes, de biztos megengedik, hogy pár művelet erejéig kölcsönvedd.
Amikor én utoljára néztem az enyémet, kétmillió sor felett jártam. Nem vicces! Ráadásul virágnyelven beszélnek benne. Lehet, hogy a loadout kifejezésre egy találatod se lesz. De nem akarom elvenni a kedved. Mindenképp érdemes belenézni. Próza cseresznye!
"És összehasonlítanám az új mentes ugyan azon részével."
Nem nagyon vannak benne szabályok, van némi felfedezhető rendszer - struktúra, de eléggé ad-hoc jellegű. Az is befolyásoló tényező, hogy a világegyetem melyik részén vagy épp. Hogy látod-e az ojjektumot, vagy sem. Amikor a ribörszben mindenféle huncutságokat követtem el, (Gyár odébbtolása, mert belelógott az autópályába...) az sem volt mindegy, hogy IS, vagy OOS voltam!
Azóta kicsit elfajultak a dolgok.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.18. 18:28:27