Egosoft X4
  • RJoco
    Én is vettem már drónokkal M-es hajót, de még nem volt vele gondom.
    Lehet, hogy nálad nem csak 1 bug van a mentésben.

Még nem robbantottam az EMP-t, mikor elkezdett pörögni. Még csak 2,6 km körül jártam, amikor hirtelen megugrott a táv 3 km-re, mert elmozdult a hajó.
    5 km alatt sosem robbantok.
    Amúgy, ha jól megfigyelitek, akkor a 6 ágyú csak úgy az égnek mered. A kurzor nem látszik, de az általában ilyenkor középen áll. Az ágyúk meg táncolnak. Elvileg annyira föl nem is tudnak fordulni, mint a videóban.
    Ez mondjuk nem az első eset volt. Néha bosszantó.
    A múltkor egy állomásnál akartam lelőni a Criminal-t. A 4 középső ágyú célra állt, míg a két szélső két irányban el. És arra is lőttek. Vagyis az állomásra.

Közben véletlen találtam egy SCA Behemótot Ianama-ban. Épp átteleportáltam a TS-re, hogy megnézzem az S/M modulok árát, majd összehasonlítsam a Split árakkal. De nem volt nagy eltérés.
    Aztán elfoglaltam a Behemótot. Fel is vettem.
    Az első felvétel nem lett jó, mert valamikor behúztam az egyik szállítómat egy Xenon rendszerbe. És a hülye be is ment. Baromi idegesítő ez a képernyő széléről való húzogatási lehetőség. Meg úgy amúgy is. Amikor meg direkt akarom megváltoztatni az útvonalát, akkor persze nem megy olyan egyszerűen.
    Visszatöltés lett a vége, foglalás előtt mentettem és a foglalás közepén semmisült meg. Úgyhogy még épp időben tudtam módosítani az útját. Illetve törölni az utolsó parancsot. A kísérőhajója mondjuk már a Xenon rendszer kapujában várta az érkező szállítót. Annak is töröltem a parancsát és ment vissza a dolgára.
    Aztán elfoglaltam a hajót. Ezt is felvettem. Mikor átküldtem az elfoglalt hajóra a javítógárdát, akkor át kellett teleportálnom magam egy másik rendszerbe, mert nem voltak hajlandóak dokkolni a kapszulák.
    Így megvettem a Split-eknél az S/M modulokat.
    Majd visszateleportáltam és míg intéztem az egyéb csapatmozgásokat a hajóknál, eszembe jutott, hogy István és senki más sem látta, hogy a korábbi főnixnek milyen legénysége volt. Pedig én 100%, hogy megnéztem, direkt a felvétel miatt el is időztem ott egy pillanattal tovább.
    Csakhogy én 3 monitoron játszom. Vagyis nekem a két oldalt megjelenő paneljaim a két szélső monitor szélére kerülnek.
    Viszont azért, hogy másnak ne kelljen kicsiben néznie vagy nagyon széles monitort vennie, ezért csak a középső monitoron látható részt veszem fel.
    Így a panelok lemaradnak.
    Úgyhogy a Behemót foglalást fel sem teszem.