Egosoft X4
  • TokraFan
    Semmi nem használt, egyik parancs sem, fél órtát szenvedtem vele. Végül egy megoldás maradt, el kellett adnom mindkét hajót és újból megvennem. Arra viszont rájöttem, hogy a drónok miatt tette el a hajót, tehát mondhatjuk, hogy én voltam a gyagya amiért véletlenül drónokkal együtt vettem meg (melyekről tudjuk, hogy nem mindig úgy működnek ahogy kéne), de persze ha nem lenne bugos, akkor ennek nem lenne szabad problémát okoznia.

Frissítés: Ha frissítés van, akkor term. belépek a Steam-be és frissül. De így csak néha kell belépni. Már az X3-al is így játszottam, ennek mondjuk az volt az oka, hogy a Reunion és a TC még DVD-n volt meg eredetileg, tehát megszoktam, hogy nem kell mindenféle klienseket indítgatnom ahhoz, hogy játszani tudjak. Aztán mikor be lehetett regisztrálni a DVD verziókat is a serial numberrel Steam-re, akkor onnantól már ott játszottam. AP meg már csak ott jött ki, de Egoék kezdetektől kínálták ezt a steam mentes verziót, csak regelni kell hozzá a honlapon és igazolni kell, hogy megvan a game in legal....

Jocó
    Jó ez a pörgős videó! Lehet, hogy az EMP szétcseszte a vezérlését és féloldalasan indult be a manőverező hajtómű. :-D