Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más okot nagyon hirtelen nem találok, ha tényleg minden zöld (így a happiness is).
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
5-os a karizmam, es 8 a lakosok szama.
A Wikipedia szerint 10 + Karizma a max populacio.
Esetleg mit kellene csinalnom hogy jojjenek?
Mas: Holotape-eknek van valami tarolo vagy csak tegyek le egy fiokos szekrenyt es szorjam bele? 😊
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2017.11.19. 15:06:25
Battletag: coolpet#2467
A Drumlin Dinnernel van eloszor, es miutan Sanctuaryba viszed a Minuteman csapatat Concordbol, utanna jon oda is.
Nala van tobb alapanyagbol is csomagkeszlet, de draga 😊 Inkabb radiot, telefont kisautot vettem potom penzert es szetszedtem. Lett belole meg rugom, es fogaskerekem is legalabb.
amugy a screw ellatmanyt kitol tudod rendelni? (mert azokat a settlementeket amiket epitettem ott nekem is alap a normalis vedelem. kevesnek maradt 300 alatt a def erteke, kar h 25%ban ez se er szart se az algoritmus miatt)
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.19. 13:46:36
Már van 3 power armorom, abból 1 teljes, 1-ról hiányzik a bal láb asszem. Szóval van 3 keretem. Egyébként az a Legendary raider power armor is ahogy néztem hiányos. Egyébként sem használom őket.
Ja van még egy a kőfejtőnél is, szóval 4 van + a legendary amit otthagytam.
Én a lead Bellyre nem akarok pontot tenni, inkább a solar powered lvl2-re gyúrok majd. A kaja ellátmánnyal van bajon nem azzal hogy sutogetni kell. 😊
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2017.11.19. 13:26:57
Kaja utánpótlást én perkkel oldottam meg, vagyis a lead belly-vel, aminél folyamatosan kevesebb sugárzás ér a kajából meg vízből (harmadik szinten semmi sugárzás nincs). Azon kívül sütés-főzés a másik módszer.
Az armor alkatrészeit tudod leszedni róla, a felépítmény alapját, vagyis az üres erőpáncélkeretet senkiről nem lehet leszedni.
Egy ilyen keretet tudsz felpakolni minden alkatrésszel. Maga a keret rohadt drága megvenni egyes árusoknál, egyszerűbb, ha szerzel egy teljes armort valahonnan, ami álldogál valahol (akár a játék elején lévő háztetőn lévő is jó, a kerete nem megy tönkre).
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Csak hoznak olyan cuccokat amik kellenek 😊
Egyebkent Toy Car, Typewriter, flip lighterek, ventik igen ezekben vannak a tuti cuccok.
Azt nem ertem, hogy mig egy irogep mondjuk 20 cap a kereskedonel, es van benne 2 csavar, a 25os pack csavar szallitmagy miert 2000 cap? 😊
A hus utanpotlast hogy oldjatok meg? Nekem mindig azzal van a problemam. hogy neha talalkozok bloatfly-al, radroachal, meg van egy ket radstag, de ezeket gyorsan meg szoktam enni. Mas kaja meg radioaktiv, meg a gyumolcsok, zoldsegek is.
A corenga plantnal van egy legendary raider power armor az atjaroban allomasozo raideren.
Na azt lelottem, de hogy szedem le rola a pancelt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.11.19. 12:27:48
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
We do not forget, we do not forgive.
Én ezért lomizok haza minden xart. xd
Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.11.19. 11:56:10
az osszes ventillatort szedegesd amit csak latsz 😄
Tajekoztatnalak, hogy egy a Fallout 4 videojatek topicja, a musorodra megvannak a megfelelo forumok, pl Gumiszoba.
Ha posztolsz, legyel olyan kedves, es probald meg betartani a kovetkezoket:
1. Foglald ossze a mondanivalodat egy Post-ba, ne 3-5 uzenetben ird meg mondatonkent amit szeretnel kozolni. Ez nem a facebook chat.
2. Probalj meg a jatekkal kapcsolatos temanal maradni, minden masra ott a mastercard...
3. Ha problemad van akkor ott a moderator, akinek szolhatsz. Mint nekunk is. A nem jatekokkal kapcsolatos posztokat torolni szoktak.
Koszi!
Core-t gyorsabban talalni mint ahogy hasznalodik akkor is ha csak abban mozogsz
Mast nem tudsz raallitani de te beallithatod magadnak h jelezze kis nagyitoval azokat a targyakat amikben van olyan ami neked kell. (Alapigazsag: aluminium mindig kell 😄 )
A tobbi kommentre nem reagalok de takarithatna itt egy modi.
De hogy a jateknal is maradjunk: Elmentem kalandozni, eshat elegge gyorsan gyulik a hulladek, meg a fegyverek, amik miatt alig tudok mozogni is. Hogy is kell a workshopokat osszekotni? Kell hozza 6os karizma es lokal leader 1es szint?
Mas:
Mar van 3 power armorom, abbol 2 hianyos.
Viszont a Core-ok igen gyorsan merulnek, mire hazaerek egy diamond city-Sanctuary tavolsagbol, 30%-ot esik az energiaszint.
Lehet tolteni az elhasznalodott coreokat, vagy lehet ujat gyartani? Nem mintha power armorban maszkalnek mindenhova...
Meg mas:
Hazaertem Sanctuaryba, es alukaltam egyet. Kaposztat ettem paradicsommal es dinnyevel, mert mar minden allatot megettem a kornyekrol... radroachokat is...
Ebredes utan ott ult a szobamban a minuteman Joska. Fenjott az elso elemelre es leult az asztalomhoz. iszogatott egy konzerves dobozbol, majd amikor odamentem, ezt mondta: Stay sharp, and get ready.
Felallt, elokapta a fegyberet es elkezdett gugolva korbemaszkalni 😄
Link
Egyebkent hianyaim vannak dolgokbol. Azokra ra lehet allitani a feles embereket, hogy olyant keressenek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.11.18. 20:10:40
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2017.11.18. 20:07:03
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Amit pedig itt próbálsz emlegetni azt nevezik vpn-nek, de attól hogy majd te máshonnan regisztrálsz attól még ugyanaz maradsz.
Jobb lenne ha orvoshoz fordulnál a problémáiddal.
Részemről itt le is zártam a diskurzust veled, nem vívok szellemi párbajt fegyvertelennel.
Az én kis világom a jó és az igazság világa és nem érdekel ha bannolnak szerinted Nekem ez létszükséglet. 😊 VPN
Mondhatnám volt olyan is aki most rendszergazda és kipécézték én voltam az egyetlen szinte aki melléállt majd egy nap néztem, ahogy ő is a tömegbe van 😊 Megjegyzed és mész tovább. Figyelj amit csinálsz mindenkit magad ellen fordítasz bent vagy a kis valóságodba amit senki nem ért és ne is zúdítsd másokra!
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.18. 18:33:14
Nem akarom kommentalni, ami itt folyik.
Meg is találtam mi kell nekem. Az a bajom, hogy első lövésre mintha ajánlott volna más modokat. Na ezt most nem találom.
Csak így tovább!
Azért te vigyázz a piával mert esik 2 pontot az iq-d és bekerülsz a kis növény határozóba. <#nezze>#nezze>