-
Kroki105 #8517
Nincs is értelme, jól néz ki a csajkari, és kész. Órákig el tudok szöszölni a karikészítéssel, legyen az faszi vagy csaj. De általában az utóbbi.
Szerepjátszás meg általában kimerül abban, hogy szarrálövöm a gonoszokat :D. Egyszerűen képtelen vagyok gonosszal, vagy gonoszul játszani. Mi a frász értelme van annak? Ennyi erővel akkor lelövöldözhetnék mindenkit aki szembe jön, és a pofájába ordíthatnám hogy "Azé me gonosz vagyok csíragyökér!". (Meg a "jól kibaszok veled, muhaha, nem csinálom meg a questedet, az Xp (vagy a kupak) meg amúgy is kinek kell?") Ezért is idegesítő néha a Fallout, mikor nem tudok választani, mert mindkét választás szürke, és valaki meg fogja szívni. (De persze ezért is tetszik.) Az egy hülyeség, hogy beleélem magam egy nő szerepébe lol. Természetesen sokkal nagyobb feeling ha előtte kitalálom, hogy miért ilyen, mit akar stb. karikészítéskor... de ahogy írtad, a kinézete, mert hogy tetszik aztán hello. Mikor elkezdődik a játék, akkor jön a "rohaggyá már meg, megint megdöglöttem, tölthetem vissza b+", minthogy jaj, én most nő vagyok, úgy viselkedjek...:D (Valószínű nem is vagyok igazi szerepjátékos így belegondolva, vagy inkább nem tudok kilépni Amerika kapitány szerepéből.)
A ghoulcsaj ötlet meg onnan jött, hogy megsajnáltam Hancockot
A hajáról meg szálljunk most már le, a saját kurva haja, és nem paróka
Fénylő ghoulként amúgy is egyedi, mert egyelőre még értelemmel bír, és gyógyításra is képes, persze csak ghoulokat, úgyhogy Hancock jól fog vele járni. Zavar hogy nem tudom igazi fénylővé csinálni, nem zöldre képzeltem el, így nincs is meg a varázsa. Azt hiszem unlockolom valahogy a BoS-t, hátha van mod. Ghoul szerepe szerint azért van, hogy gyilkolja őket, de még csak szutykos rablókat talált. Sztori szerint, BoS nyírta ki az előző szeretőjét, fasziját, barátját (opcionális), hogy elég dühös legyen hozzá, azóta irtja(irtaná
) őket.
Az orr célt már kipipáltam, ha nem is a játékban. Majd megpróbálom rekonstruálni az eredeti kinézetet, most így ahogy leírtad kíváncsi lettem rá. :D
Az olyan karaktert szeretem, amit én csinálok, én találok ki tetőtől talpig.
Köszi az elismerést, a te karid viszont marha átlagos kinézetre (szerintem), én meg egy olyannal nem tudom elképzelni a játékot. Legalább a szemét szúrnád ki, vagy valami.
Persze emellett még legyőzhette King Kong-ot... A harmadik képről azért már el tudom képzelni, hogy bele tud mászni az erőpáncélba.