Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Probald meg windowed modban inditani.
Meg van egy olyan 5letem, hogy jelentkezz be a kovtkezo oldalra:
https://bethesda.net/en/mods/fallout4/my-mods/library
Van username es jelszo emlekezteto ha elfeljtetted.
A My mods-nal torold a bejelolt modjaidat, es akkor nem toltodnek le.
Es ugy rakd fel a gamet.
Battletag: coolpet#2467
Letörölted a játékot kompletten.
Nyomtál egy windows installt formattal üres lemezre, nem reinstallt.
Feltetted a játékot módok nélkül.
És még az új játék opció sem megy.
Igaz?
Vedd ki a pipát, és töröld újra a játékállásodat.
A játék állás betöltésekor fagy meg, vagy amikor elindítod a játékot?, és a menüben vagy?
Steames a játék? Mert akkor várd meg míg leszinkronizálja az állásokat.
Lehet, hogy egy mentet állásoddal lesz gond, akkor az t töröld a save-k közül (documents/...)
Viszont ha nincs steam felhoszinkronizalasod, aka viragbolti verzio, akkor elotte mentsd ki a Documents\My Games\Fallout4\Saves mappat!
Tehat uninstall, torlod a jatek konyvtarat, es ami bennevan, majd torlod a dokumentumokban talalhato beallitasok mappat is.
Utanna reinstall es jo lesz.
Udv,
Én most húzom újra az egészet, mert tegnap egy mellényúlással sikerült letörölnöm az összes esm fájlt, a fő esm-en kívül és arra is hasonló volt a jelenség, csak ötödikre jöttem rá, hogy mi történt. A logokból.
Egy újratelepítésnés egyébként tipikusan a konfig fájlok törlése is erősen javasolt, az indulásnál újra gyártja.
Fura, mintha nem is ugyanazzal játszanánk. <#nevetes1>#nevetes1> Én betoltam a cheat konzolt, aztán csók. Anélkül mondjuk macera lenne ezt a várat felhúzni, főleg hogy a képen a negyede ha látható.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Castle in the Sky a neve(meg még jó pár), baromi jó, csak ez a bibije úgy látszik. Megpróbálom azért a tetőket, hátha beválik. A váramat nem szedem szét azért, túl sokat pöcsöltem már vele, hogy holmi eső eltántorítson 😄
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2017.12.13. 14:05:20
Én még mindig vacillálok, hogy megelégedjek a Horizon architect-ben építhető dolgokkal (az is elég bonyolult falu menedzsmentet ad), vagy használjam a Sim Settlements lehetőségeit is. Néhány ponton ellentmondanak egymásnak, kicsit megbillentik a Horizon belső egyensúlyát, de a Sim Settlements spéci ipari, mezőgazdasági, szórakoztató épületei, meg az azokból nyehető plusszok hiányoznának. Pl az a kisállat farm, ami húst termel (földikutyákból, cserébe növeli a földikutya támadás esélyét). A Horizon survival beállításánál eléggé hiányzik a kaja az elején, főleg a hús. Nem elég a levadászható állat, állandóan éhes a karakter.
Mert ugye a játék tudja, hogy mik a hardcoded (játékban bennelévő) tetők és épületek, amin az időjárás nem jön be, (vagyis az indoor-cell alá nem jön be). Míg az telepek, ahol te építkezel (és nem gyári lerakott épületek: sanctuary, abernathy farm, boathouse) azok attól még outdoor-cell típusúak a játék szerint.
Ha modot használsz valamelyikre (időjárás vagy építés), lehet, hogy ott a hiba. Vagy nem 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Olyan modot már találtam, ami a settlereket tartja távol. Odajárnak dögleni a privát lakosztályba, mikor egy egész barakk a rendelkezésükre áll, vagy 30 ággyal. <#mf2>#mf2>
Az 6000 penz.
Karácsony körül talán megint leárazzák.
Én a Minutemanos csókával találkoztam eddig, meg a qtyával 😄
Igaz toltam a lone survivort, mert egyedül kolbászkodok, nem szerettem ha miattuk lőnek ki 😊
Tegnap elkezdtem befejezni a játékot végre 12 nap 10+ óra játékidő után. Minutemant választottam. Poénból Adára feldobtam két atomvetőt. Csak úgy repkedtek a kis bogarak az erődnél. Csak sajna én is repültem velük a végén 😄 Így ki is léptem mérgembe. Ma visszateszem a sima gázvetőt rá.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Ezek közül a HomeMaker és az OC Decorator halad valamennyire a korral, bár már ezekhez se nyúltak fél éve (és a HomeMaker nem használja a Settlement Keywords Framework-öt se), a többit egy-másfél éve nem updateli a készítője. És nem azért, mert olyan tökéletesek.
Természetesen utána tudok nézni, de hátha valaki használ, ismer olyat ami már pöpecül bevált.
Szóval ki kell maxolni a Charismát. A black-rim glasses add +1-et. Vicces, de nem írja ki a tulajdonságoknál. Ezután csillagozott cuccokat feltenni minden végtagra. +4 charisma. Összesen ez 15. Majd inni állandóan sört, ez add egyet. Grape Mentats add 5-t. Ez eddig 21.
Van egy olyan csillagozott cumó amit ha felveszel, és a hp-d 25 % alá megy akkor minden statot megemel 3-al.
Szóval így elérhető a 24-es Charisma is. Amivel - elméletileg - elég sok settlert át lehet küldeni más településről a kiválasztottra.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Sajnos ez az általános tévhit amit leírtál. Én is elkezdtem így, hogy millió boltot letettem stb.
Szóval kell egy kis település, pl Jamaica Plain.
Ezután amire szükség lesz:
-1 settler
-1db tier hármas bolt ami happinest add és a settlert kijelölni rá.
-1 db ágy
-1 db turret
-kb 50 multfruitot beletenni a workshopba. Ez 1 egységnyi kaját add.
- 1db kutat letenni.
Ezután magára lehet hagyni a települést, nem kell ott lenni. Szép lassan fel fog kúszni 100-ra a happiness.
Én így értem el, baromira röhejesen egyszerű.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A ládát közben megtaláltam a víztoronynál. Sokkal közelebb van, mint ahol kerestem, közvetlenül a sziklás rész a víztorony felé eső végén, egy kisebb, betakarítható növényekből álló bozótban.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2017.12.11. 08:02:38
Queen-t olni alacsony szinten, plane mikor tudod h mi triggereli akkor sztem a legegyszerubb az aknak ledobasa. 1es perkkel mar van bottlecap mine es mar az jol sebez szal par abbol meg melle meg amit utkozben kukaz az ember es nalam instakill volt. MMbol ossz ketto hullott a Castle-nal.
Emlekeim szerint pont a viztorony labanal van a lada.
Gratt, nekem ehhez nem volt meg sosem turelmem h ezzel vacakoljak 😊
Leraktam 20db-ot, osszak be 😊
Végre meglett a Benevolent Leader acsi is... 😊 nem volt könnyű menet, így lett meg a 243 órám a játékban.... 😊
Nagyon sok pénz kell hozzá, 10-es karma, a helyi vezető 2 perk és persze rengeteg idő... 😊
Néhány adat:
- Telepesből kell kb: 20 db.
- Sebészeti központból kb 13-15 db (1800 credit/db!!! ez növeli leginkább a boldogságot a telepeseknél.)
- Nekem a 18 telepesből 13 be volt állítva a központokba a többi a kajáért felelt.
- Közben nem szabad elhagyni a települést, aminek nagy méretűnek kell lennie!
Örülök, hogy sikerült, így az alapjáték összes acsija meglett!

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.10. 16:16:23
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
This is a fundamental limitation of the simulation engine, so there are no methods to permanently prevent this from occurring, though several workarounds and temporary fixes exist:
Returning to the affected settlement and opening the workshop should correct the statistics. In the case of Spectacle Island, you may have to travel to the center of the island to ensure all the cells have loaded.
Replacing all pre-existing beds in a settlement may prevent settlers from becoming unassigned from or not assigning themselves to these beds. On PC, if scrapping is not possible, selecting the bed to be removed in the console and using commands disable and then markfordelete will permanently remove the selected beds.
One can fix this by group selecting preexisting beds and moving them onto a floor. Scrapping or storing the floor will then delete the bugged bed. This feature is disabled after 1.6 patch.
Manually assigning all settlers to a bed using the command option in the workshop menu may prevent settlers from becoming unassigned from their beds.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
szerk: nincs ilyen ebben, majd talán a horizon bár kétlem ez már erősen kódolt rész.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.12.10. 15:07:41
Pl ha elhagyom Sanctuary-t, akkor jelzi, hogy 0 agyam van 0 powerrel es 0 defensevel.
Visszamegyek es minden ok.
Mi lehet az oka?
Lab seruleskor nem tudsz futni.
Akkor igazabol nem szamit hova mit pakolok, csak az egyuttes ertek szamit?