-
Teljesen a darts tábla mellé ment, igyekszem lore friendly vonalon modolni, egyetlen férfi karakterem van és volt is eddig minden Fallout játékban /és RPG-ben általában/, de a női karakter választásának általános legfőbb indokából kiindulva nem azért van férfi karakterem, mert meleg lennék. :D Számomra máig nehéz megérteni, hogy férfiként miért játszik valaki női karakterrel, a nyilvánvalóan vonzó fényvisszaverő tulajdonságokon kívül. Online játéknál esetleg női karival játszva ténylegesen nőnek tettetve magad lehet jókat trollkodni a többi 'éhes' férfi játékossal, de offline nem látom értelmét. A ghoul nőnél pedig még a szexiség sem állja meg a helyét /vagy legalábbis eléggé acquired taste vonzónak tálálni :D/, így a hiú, karizmatikus női karakterrel feszítés sem jöhet szóba.
Amikor megláttam a karidat először vigyorogva homlokot ráncoltam, mert őszintén tetszett az összhatás... :D Belegondolva persze nem tudom elképzelni hogy vele játszanék, mert általában karizmatikus, ember- és teremtménybarát, csak akkor harcol amikor muszáj karim van, de meg kell hagyni, hogy a vörös hosszú haj (ha ghoul paróka nyilván) valamiképp realisztikus módon megy a zöld lemállott bőrhöz és gyík szemhez, mivel ha belegondolunk, hogy valaha a pre-war világban az alakját elnézve nőként szexi is lehetett, de a jelenre tizes skáláról mínuszosra zuhant szexuális paci értéket és önbizalmát valahogy mégis fentebb kellene tolni valahogy... :D A többi külsőség pedig lore friendly túlélő fílinges, összességében a furasága ellenére egészen f4sza kari, jó látni, hogy mások másban gondolkodnak mint én... :))
Karim:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kb. 0day kezdős állapot 2015-ből:
A mai állapothoz közeli későbbi:
Far Harbor:
Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.01.24. 18:30:10