Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltettem ezt a raider modot, este kipróbáltam. Egész jól hangzik hogy ők se egy nagy boldog családként vannak betéve a játékba. Ok, néhány konzolt elolvasva azért jelen vannak a raider ellentétek is, de gyakorlatban én még nem láttam raidert raiderrel harcolni.

Konkrétan eddig csak az Abernathy küldetés helyszínén jártam az új moddal, ott kinyírták egymást odabent, 3 emberrel kellett csak végeznem. Elsőre vicces volt. Meg Tenpines-t támadta meg néhány rabló, a lövegek ledarálták őket, meg ugye az agyhalott settlerek, akik kirohantak a főkapun, mert ugye az nagyon muris.
Azt be lehet valahogy állítani, hogy ha megtámadják egy teleped, ne az összes idióta rohanjon ki csapot-papot hátrahagyva élethalálküzdelmet vívni a settlement elé? Érted: elé, ki a kapun! Telibeszarják hogy ők oda most kapáló kertésznek vannak beállítva, és azt is, hogy van külön őrszem, akinek a feladata a védelem, és azt is hogy a lövegek dolgoznak keményen... Nem, ők kirohannak a vegyesboltból, a kórházból és nekirongyolnak egy szál pipe pisztollyal a mutiknak.
A legszebb pedig, hogy utána ott őgyelegnek (beakadnak?) az összecsapás helyszínén, és nem mennek vissza a helyükre. Ez a legbosszantóbb, mikor épp egy árusnál toporzékolsz, és sehol senki.
Hát, nem tudom melyik mod-ban van köztünk különbség, de nekem level 9-en ez is sok ami most megy....

Minden sarkon hosszú nevű brutál egyedekből álló raider és gunner osztagok vannak, a 187-es sebzésű puskámat is kiröhögik de ha ők rám néznek abba én belehalok azonnal.... Ágytól messze nem merészkedem, mondjuk ez is egy fallout survival érzés, hogy nem ajánlatos messze kóborolni a bázistól. Úgyhogy Hangman-ban elkezdtem egy sokemeletes házat építeni, a perkeket meg az időmet erre fecsérlem, kereskedem a hullarablásből szerzett cuccokkal építőanyagért amíg fel nem tornászom magam CHR 6-ra és akkor összekötök pár települést, de csak párat. Hamar le kéne ölnöm Kellogot, ez volt a fő terv hogy belekezdhessek az 1 évig készített UIF-es karrierbe. De a Valentine-hoz vezető út végén egy különösen über durva gunner csapat tanyázik, miután negyedjére haltam meg az első golyótól (míg én beléjük lőttem több tárat) feladtam pedig nem volt messze az ágy.

Próbáltam megcsinálni a falfestős questet könnyű xp volt eddigi karaktereimmel, de a legend sadist boomer stb....raiderek ellen még rosszabb a festékgyárban zárt helyen. Ha észre vesznek már csak egyszer veszek levegőt. Lehet mégis lopakodni kéne. De nem panaszkodom, az estélyi ruhás gonosz boszorkányom után akinek senki nem állt ellen még élvezem is hogy megint fallout survival hangulat van.

Az sem világos hogy miért nem tudom én megmondani hova menjenek a companionok, a kutya lelépett a vérbe mikor Piperre cseréltem. Pedig a lone wandererre már van perkem. Dugni meg tudok, a kuplerájos quest folyamatban van.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.23. 09:52:51
Tegnap felhúztam a GNN Plaza tetejére egy kis falut. A gunnerek szövetségesek, de van fenn egy mod, ami berak néhány egymással is harcoló raider frakciót. Eredetileg 5 volt, ez mára 24-re nőtt, közülük 8 „baráti”. Naponta többször is kitör a harc a gunnerek és a különféle raider frakciók között, akik egymást is nyírják rendesen, csak arra kell vigyáznom, hogy olyanra ne lőjek, aki „baráti”, mert akkor nem csak őket, de a velük szövetséges nagy frakciókat (MM, BOS, Railroad) is magam ellen fordítom, ami egyelőre nem cél
Viszont a settlerekkel mindegyik harcol. Alig győzöm összeszedni a zsákmányt az elhullottakról. Ráadásul az Immersive Gunner’s Plaza mod nem azt az öt-hat csoffadt gunnert tette a plázába és környékére, hanem vagy huszat, a nevesítettek pl mind élnek még, úgy, hogy közben megvívtak már vagy öt full csatát, lenyomtak kb negyven támadót, több hullámban. Akárhányszor bemegyek az épületbe, mindig heves lövöldözés folyik.

Furcsaságok: a settlerek és a brahminok meghalnak, ellenben valahonnan, valamelyik settlerret jött egy kutya, azt akárhogy abálta egy spéci kék PA-ba öltözött tag, csak vinnyogott, lerogyott, aztán összekapta magát és tovább támadott, míg a settlerekkel közösen le nem nyomták.
Egy másiknál (az ellenséges volt) meg sikerült telibe találnom a PA fúziós magját. Nagyot szólt, a hulla páncélostól kb 80 métert repült a robbanástól, mindent beterített radioaktív sugárzással a környéken. Ami egy fúziós magnál mondjuk nonsene, de ez legyen a legnagyobb baj…

"A gunnerek szövetségesek, azt nem tudom, hogy a MM mit fognak szólni hozzá."

Amikor a női karakteremmel áthoztam a raidereket Commonwealthba és elűztem vagy együttműködésre kényszerítettem a telepeseket Preston többet nem feküdt le velem.... Amikor meg üzenet jött hogy támadják a Napnyugta Autósmozit akkor kissé mérgelődtem hogy a Pack brutál raidereit is nekem kell megmenteni esélyi ruhában ? Aztán mikor odaértem pár szerencsétlen minutement lőttek épp szitává mert a MM frakció támadott, de az hagyján hogy esélytelenek voltak, rám akkor se lőttek amikor én is irtani kezdtem őket,
Ne is 😊))) De az 1-es Endurance "bátorság".

Én feltettem pár modot ami nem nyúl bele a Survivalba, viszont óriási a nyüzsgés és mindenki ultrabrutál fegyverekkel rohangál és lövik egymást mint valami Unreal Tournament Deathmatch-ben. Mondjuk nekem is vannak jó cuccaim, de 7-es Endurance-szal is azonnal halok sokszor. Most nem megyek rá a sneakre, de azért behúzott nyakkal közlekedem és Survivalon, csalás nélkül élmény level 3-ason halálfejes erejű "raider brutal exgunner" csapatokba botlani, akik belekergetnek egy másik brutal csapatba és én próbálok hasznot hajtani mint valami patkány hogy ezek egymást gyengítik.
Ja és termett egy profi kupleráj is Hangman Alley mellett...
coolpet
VATS Tweaks
De nem akarok modot használni erre 😊

Battletag: coolpet#2467

Sunsetjoy
valamelyik VATS modban van ilyen. nem tudom mi a neve sajnos, de úgy emlékszem VATS-mod.
Be lehet állítani a killcam módját gyakoriságát, stb. is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

coolpet
Nem lehet valahogyan kikapcsolni a killcam-et, mert kozelharcnál mire lejátsza az animációt, a másik raider belémereszt egy tárat.
Levágom az egyik fejét, 10 másodpercig zuhan a földre, a másik egy csőpisztolyból egy tárat rámlő addig, és már újratáraz mire visszakapom a vezérlést... Ha túlélem 😊

Modok nélkül nem tudok. Ellenben moddal igen. Ezeket használom: Darker Clothes Ez besetétíti (Mint a setét torony <#idiota>) a cuccokat, némelyik tök jól néz ki. Installnál ki lehet választani hogy melyik ruha, armorcsoportokat akarod sötétebbre (raider, gunner, vagy épp a kutya, blabla...)
UCOEzt nemrég találtam, ebben van a mostani farkas kinézet is.(ez követelmény hozzá AWKCR) Ruhákat lehet színezni, akár terepszínűre. A vault pizsit pirosra, sárgára, sok variáció van benne. Ahogy láttam ebben is lehet hátizsákot craftolni, vagy akár köpenyt is (sajna az csak faszi karival néz ki jól)
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.05.21. 04:26:11
coolpet
Sziasztok!
Színezni lehet a ruhákat módok nélkül?
Egy egyszerű Military fatigues is világít a shadowed leather armor alatt.

coolpet
Én voltam 😊

De új karit kezdtem 1 karizmával.

Most verekedtem végig magam Pickman galériáján. 1 Endurance-val elég kemény volt lvl9-en, késsel a kezemben.

Pickman halott, de a kés megvan 😊

PiszkosFred
Persze, hogy multiplatform, de attol meg port. A ketto nem zarja ki egymast.

1. Linkeltel egy Nintendos szivargast, benne a Nintendoval Switchcsel osszefuggesbe hozott FO 3-as cimmel.

2. Anniversary kiadas - evfordulos kiadas. 10 eves lesz/van iden a FO 3, ezert (is) a nev.

3. A FO3 motorja szart sem er manapsag, eljart felette az ido, sajnos muszaj lesz hozzanyulni, ha ki akarjak adni next gen konzolra, vagy akar Nintendo Switchre. Igy tettek a Skyrimmal is, feltunningoltak a motort es kiadtak valtozatlan formaban a jatekot, de mar jobb, stabilabb, next genhez jobban illeszkedo, annak kepessegeit hasznalo motorral. Ha igaz a pletyka, akkor megjatszak megegyszer ugyanezt.

4. Nem PC a celplatform az ilyen Bethesda remakeknel (sem), hanem a konzol, legyen az PS4/XB1 varians, Switch stb. XB1-n mar fut a jatek, hiszen a visszafele kompatibilitas (mint megoldas) reven mar jatszhat vele, aki akar, csak hat nah, hangulat csillagos otos, de a technika, meh... es nincs mod support! Egyelore. (Pont emiatt keszult el a Skyrim SE is, XB1 es PS4 volt a celcsoport, de nyilvan a PC-sek megkaptak, bar nekik csak a motor upgrade az, ami ujdonsag volt, a modok hasznalata PC-n ezereves tema.)

5. Skyrim SE resze lett az osszes kiegeszito, meg csak ki se lehet kapcsolni oket, mint a Legendary esteben. Siman lehet, hogy a FO3 es a FNV is egy kliens alatt fog erkezni, csak a launcherben lesz lehetoseg valasztani a ket jatek kozott. Siman belefer egy 10. evfordulot "unneplo" kiadasba ez a megoldas.

+1. A Capital Wasteland modot akik elkezdtek, amatorok voltak, sajnos. Nem technikailag, hanem jogi szempontbol. Nem neztek utana, hogy mit lehet es mit nem. Nem ok az egyetlenek, akiknek lelottek a projektuket, a legtobb amator remake igy jar, amely jogvedett tartalmakat akar ujrahasznositani a sajat projektjeben, meg akkor is, ha mindezt nem haszonszerzes erdekeben teszik (lasd Star Wars jatekok remakejei). Sajnos a torveny az torveny. A Skywind nem veletlenul keszul 4-5 eve, es az utolso elemig MINDENT sajat kezuleg alkotnak meg a sracok. A legutolso rozsdas kes az asztalon is sajat 3D-ben megtervezett es exportalt cucc, semmit sem hasznalnak fel az eredeti jatekbol. Sajat zenet irtak, teljesen. Sajat amator szinkronszineszekkel vettek fel az osszes parbeszedet. Nincs is gondjuk, csak emiatt lassan haladnak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.20. 21:42:25

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nemrég valaki kérdezett az ablakos, lakható szállító konténerekről. Megtaláltam, mivel lehet olyanokat is építeni: G2M Workshop.

Sunsetjoy
Nos oké- nem vagyok a konzol témában benne. De az hótziher, hogy nem "komolyabb kvarcjáték", ahogy Coolpet gondolta 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az hogy anniversary edition az nekem nekem pont nem portot jelent hanem multiplatform.

Van pénzük, nyertek a facebooktól. Állítólag aki csinálta a cap. wasteland F4 modot, még haladt is vele és voltak készen dolgai. Még az is lehet megnézték / elkérték 😄

"They rewrote about 75% of it for Skyrim according to Todd Howard in an interview. Additionally there was a massive rewrite for Skyrim Special Edition and Fallout 4 where the engine was updated from DirectX 9 to DirectX 11, and even more significant changes adding VR Support where they gave up even providing mod support."

-szerintem ez nem F3...

PiszkosFred
> nincs értelme a 3-at kihozni.

Hat, minden, ami penzt hoz a Bethesdanak, azt ok erdemesnek tartjak megcsinalni es meg csinaljak, sokadszorra is undoritoan sok penzt keresve egy-egy valtozatlan allapotban levo jatek portjaval.

Te linkelted a Nintendo meg FO3 Anniversary kiadas szivargasat, vagyis akkor csak lesz valami... vagy nem 😊 Orulnek egy felujitott FO3-nak es FNV-nek, de ha nem lesz, akkor maradnak a szenne modolt regi verziok.

Switch az kb. ps4 , 960x540 x 20-30fps, 50% level of detail. Minimum 1 éve várják rá a Fallout4-et, nincs értelme a 3-at kihozni.

Nagyon nem:

512mb ram vs. 4gb

dx9 vs. dx12

plusz ezernyi optimalizáció amire azóta "jöttek rá" .

Az lenne jó ha ez nem F3 lesz hanem F4-hez egy olyan mod mint amikor összevonták a New Vegas-t DC-vel (tale of two wastelands).

F3 512mega ramos konzolokra készült , Directx9-hez

A switch el van eresztve DX12-vel meg rammal is. Mai szemmel az F3 animációi vállalhatatlanok.

Sunsetjoy
Nyers számokban a Nintendo Switch dokkolt állapotban kb. a Playstation 3 / XBOX360 körül van képességben, ha jól olvasom.

coolpet
És Nintendo-ra kiadnák újra az F3-at? Azt hittem a nintendó az valami komolyabb kézi kwarcjáték 😊

Sunsetjoy
Ez a Nintendo Switch, amiről szó van. Switch

coolpet
Mi az a Switch?

Nektek is rossz az SG Certificate-ja? Nekem minden klikelésnél kéri a megerősítést.

PiszkosFred
10 eve jelent meg a FO3, siman adhato ez a nev egy felujitott verzionak.

Ha igaz a "szivarogtatas", akkor EN speciel biztos vagyok benne, hogy a Switch megjelenes miatt felujitjak (texturak, 64 bites motor, egyeb csak es kizarolag grafikai es technikai tuning) es ha mar elkeszult, akkor kiadjak a tobbi konzolra es PC-re is ezt az upgradelt verziot, amelyhez semmi extra tartalom nem fog jonni (esetleg Switch tulajok kapnak egy-egy uj armort, vagy ilyesmit - Skyrimmal is ez volt).

coolpet
Most frissítettem a vidkari drivert, nem volt régi, de volt újabb nála, bepróbáljuk. Hátha javítja a Windows frissítés hibáit.

Anniversary edition azért nagyobb szabásúnak hangzik mint egy "switch edition" .

Szerintem a Reilly's Rangers quest miatt megér egy végigjátszást a 3 , azt elnyújtanám úgy 10x -esre 😄.

PiszkosFred
Kozben en is kerestem, es lattam mirol irtal, mi az a szivargas. Hat, siman elkepzelheto, hogy felujitjak a switch miatt, es egyuttal kiadjak PC-n is nemi extra bevetel remenyeben (Skyrim SE-t is vittek, mint a cukrot).

A CW egy mod volt, amatorok csinaltak, nem a Bethesda vagy szerzodott partner, pont emiatt le is kellett loniuk a projektet, mert olyan nyersanyagot hasznaltak, amelyet jogilag nem lehetett volna. Lasd a Skywind esete, ahol a SureAI ujraszinkronizal midnent, uj zeneket komponal, stb., teljesen egyedi minden - nincs is ellenvetes a jogi osztaly reszerol. De a CW eseteben a FO3-as hangokat, zeneket es dialogusokat akartak felhasznalni, amelyre jogilag nincs lehetoseg - kiveve azokat, amely hangok a FO 4-ben is megvannak. Barmennyire is furcsa, de engedely nelkul nem vihetsz at asseteket egyik jatekbol a masikba, meg akkor is, ha ugyanaz a fejleszto, ugyanaz a sorozat, stb.

Nem tudok választ írni annak aki kérdezett az sg szerver tanúsítvány mizéria miatt, a nintendo e3-as menetrendje került ki : https://www.youtube.com/watch?v=fOMryUE8HS0
amit először lehurrogtak.

Továbbá:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Capital Wasteland: Fallout 4
https://capitalwasteland.com/

After some thought it appears there is no fully Legal way for us to continue developing the Fallout 3 in Fallout 4 Portion of The Capital Wasteland.

Lehet ez egy F4 "mod" lesz??! Újrajátszhatóság miatt sandbox és newgameplus / difficulty elemekkel ??! Ha igen akkor valószínű ilyen is lesz benne:

Ha azt meglépik akkor bebizonyítják hogy az iparág előtt járnak.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.20. 16:11:29

Videokártya driver mizériának tűnik. Próbáld meg a gyári drivert letölteni hozzá.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.20. 15:24:23

Új alapokon újra kezdtem az egészet.

Pár hónapja úgy indultam, hogy végigcsináltam Biraitbec beállítási procedúráját (két nap kellett hozzá), majd kiegészítettem a Sim Settlements-szel, a Vault 88 normális felépítéséhez szükséges modokkal, a Horizonnal és a hozzá szükséges patchekkel. Ment is szépen minden, CTD-vel, betölthetetlenséggel nem találkoztam hónapokig. Közben szép komótosan, folyamatosan bővítettem, újabb companionok, újabb quest modok, újabb "immersive" helyszín modok, míg sikerült odáig jutnom, hogy most már a visszatöltések kb kétharmada sikertelen és néha menet közben is csak úgy kilép a program. Ez survival üzemmódban több mint idegesítő.

A Horizon világfelfogása egyébként bejött, jól átgondolt cucc, de erősen azt gyanítom, hogy a legutóbbi nagy verzióváltásának is köze van a sűrűsödő kiesésekhez (nem a horizon, hanem a többi moddal kapcsolatos összeférhetetlensége lehet az ok, aki Horizon-ozik, ne nagyon akarjon mást mellé tenni, csak azokat, amikhez a szerzője készíti a petcheket), ezért úgy döntöttem, kissé hanyagolom és csinálok egy másik közelítést.

Van még két jól összeszedett, kitesztelt modcsomag. Az egyik a Crossing the great wasteland, ez erősen támaszkodik a fentebb említett Biraitbec készletre, most ezzel ismerkedem. Egész más játék, mint a Horizonnal. Ebbe helyből be van illesztve a Sim Settlements, meg egy egész más "overhaul", ami belekotor a játék mélyébe, bár közel sem annyira, mint a Horizon. Ezt is több mint két napig tartott, mire felpakoltam a leírás szerint. A modder még saját conflict resolution patchet is készített hozzá. Most ennek a határait feszegetem, amit eddig láttam belőle, az tetszik. Az nem hogy a Start Me Up-pal ugyan elindul, de amikor kitenne a kezdőpontra, végelen hosszú fekete képernyőt kapok. Ez részben kiváltható az Another life moddal, de itt sajnos az NCR ranger kezdés nem létezik, így most gunnerként kezdtem, a Gunner Plázában. A gunnerek szövetségesek, azt nem tudom, hogy a MM mit fognak szólni hozzá.

Talán egyszer előveszem a harmadikat is, annak is lenyűgöző modlistája van és folyamatosan tesztelt a készlet. Ez a Way of the Lost. Pillanatnyilag, a kiírás szerint, upgrade miatt elérhetetlen. Néha érdemes ránézni, mit újított vele a modder.

coolpet
Ahh kb azóta csinálja mióta feltette az új Windows Updatét. Az áprilisi patchel vagy mit.

Ráadásul az SGn sem jó az SSL certificate, minden kattintás után back to safety van...

coolpet
Aaaa megörükök.

Újra van rakva az F4, clean install felpeccselve, csak az unoff pacth mod van benn pluszban, azt is a modmenüből töltve.

Kilépéskor narancssárga lesz a windows...

Mi a megoldás rá?

PiszkosFred
Nem hallottam a szivargasrol (linket tudsz adni?), de egyebkent siman benne van a pakliban, hogy felhuzzak a technikat nextgen szintre (hiszen ott csak a visszafele kompatibilitas miatt tudsz jatszani vele) es kiadnak egy "Special Edition" fele verziot, akar mind a kettobol, FO3 es FNV.

Viszont ami a jatek tartalmat, hibait, hianyossagait, bugos scriptjeit, stb. illeti, kizart, hogy hozzanyulnak. Skyrimnal sem tettek, itt sem fogjak, ahhoz sokkal tobb ember/eroforras kell(ene).

A motor kap nemi upgradet (64 bit, shaderek, stb.), bevezetik a modokat konzolra is es valoszinuleg ennyi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.20. 14:40:16

Nekem a F3at pont eleg volt egyszer vegigvinnem es ezen semmilyen grafikai tuning nem tud valtoztatni.
Nem lenne rossz egy felujított verzió, amit a New Vegashoz hasonló fegyvermódosításokkal, lőszerkészítéssel és 'iron sight'-tal kiegészítenek.
Én pont most a 'Tale of Two Wasteland'-ben játszom az F3-at.
Ki mit szól hozzá hogy állítólag nem fake a Fallout3 "anniversary edition" szivárgás, és lesz E3-on valami remastered bejelentés, vajon mit érinthet és milyen mértékben, ha 1 milliot elad belőle a Bethesda akkror ezek 100% megcsinálják 😄

nehézség állítgatás a F3-ban pl. híresen rossz,.

köszi szépen <#eljen><#szeret><#nevetes1>
Jaja, arra gondoltam, a beltéri cuccra, még nem nagyon próbálgattam olyanokat építeni. Épület ugye megvan, falakat meg úgy variálhatom hozzájuk, ahogy tetszik.
Szeretnék egy börtönfélét is az alagsorba, ezek a kaloda, bilincs dolgok hol érhetők el? Én a raideres kiegre tippelek, de ugye azt még nem játszottam ki.
Vannak "beltéri" lakhelyek, üzletek, stb. De a "félszobák" nem egészen stimmel, bár valamelyik kiegjében van pl kupi, ami gyakorlatilag két pici szoba, úgy egy 2x3 alap padlóegység méretű helyen, a megfelelő lakókkal.

Építgettem tovább Csillagfénykastélyt. Másik játékban kezdődött az építés (van vagy egy éve lol), de át kell raknom mindig az épp aktuális gémbe (vagyis amelyik kihúzza a nem unom meg gyorsan szintig), mert amúgy hiányozna. Az átköltöztetés nem ment simán, néhány elem kimaradt, vezetékek összevissza, de már fele építmény visszakapta a fényt. A vizet valahogy vissza kell még pakolni a vár közepi tóba, mert az is hibás lett, csak még nincs elég vizem hozzá. Van a a sim settlementsben olyan épület, amit beltérbe is lehet rakni, ilyen félszobák, majd azzal kiegészítem, mert van pár épületrész ami még tök üres. Találtam egy új kutyaskint is, nagyon vagány. Azt hiszem ez far harborból egy farkas.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.05.19. 19:16:20
Mondjuk a fenykepezo viszonylag gyakori item. 😉
coolpet
Hát a helyzet az, hogy most nem akarok chealtelni survivalban 😊 Semmi mod nincs fenn az Unoff patchen kívül. Szóval max vásárolhatok Carlatól, vagy várk amíg nem találok olyant tartalmazó tárgyakat.

A tag for search, szerintem, inkább neked emeli ki azokat a tárgyakat, amiben kristály van. Fényképezőgép, nagyító, mikroszkóp… Ha nagyon nem találsz, a kristály szállítmány kódja: 001ec142. Ebben 25 db van.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.19. 16:22:32

coolpet
Hát srácok.
1-es endurance-val ha 5 meterre ledobnak melléd egy molotovot, meghalsz 😊
Ha benyomsz egy radaway-t, akkor súlyosan éhes leszel meg szomjas egyből.

Nekem kell kristály. Ha építettem egy Scavenger stationt, és bebipáltam hogy tag for search, akkor azt keresik?

Mikor atmentem Nuka World-be szivtam meg mert sokaig nem volt tisztitott vizem (a market mellett elsasszeztam es csak nagysokara vettem eszre h tudok vasarolni 😄 ) igy jopar kort futottam mire osszeszedtem az osszes ures uveget es a csonakazo tonal feltoltottem oket majd "lefoztem" az ihato verziot. Sztem siman leptem csak abbol egy szintet pedig 85+on mentem at. 😄
coolpet
Na ezt nem tudtam 😊

Ha van egy, barmilyen ures palackod amit ha feltoltessz egy pocsolyanal akkor "dobozos" dirty water-t kapsz erte.

Ha alkotoelemeire szedsz szet vmit majd elhajitod akkor az is ilyen kis dobozokban van megjelenitve ergo az kB ilyen grafikai megjelenitesbeli segitseg neked h az tovabb mar nem bonthato.
coolpet
A lényeg, hogy DOBOZOS szennyezett víz kell neki.
A patakból biztos nem tiszta vizet mersz. Csak dobozt honnan veszel hozzá 😊