11630
  • Irgum76
    "PiszkosFred #9658 válasz privát ma, 22:09
    Oke, akkor itt fejezzuk be ezt, koszonom! :) "

ezt tudom idézni

rengeteg személyeskedő hsz-t tudnék tőled idézni amiket ignoráltam és próbáltam a lényegi részével foglalkozni és normális hangnemben segíteni, válaszolni
    a #9650-es kommentedet elég visszaolvasnod ha abban nem találsz személyeskedést akkor a hiba nem az én készülékemben van ráadásul indokolatlanul mert én bicskanyitogató stílusod ellenére mindig normális voltam veled

Uff
    Off
  • Irgum76
    szinte minden tárgy fontos mindent szét lehet szedni alkatrészeire és fel lehet használni, fegyver, páncél stb tápolására
    legjobb ilyen cuccok az írógép és a ventilátor
    ezért fontos az erőre pakolni (sajnos) Strong Back perk-el ezt tudod növelni illetve a hátizsák modok is nagyon hasznosak
    abraxo cleaner ha látsz szedd fel mindenképp
    Sanctuary-ben a híd után balra van egy sárga ház amögött van chemistry workbench ott tudsz blood pack-al (dimond city-ben lehet venni) stimpack-et csinálni így 50 caps-ból kijön nem 150-ből

ja és persze a magazinok és bólogatós babák mind ad valami pluszt

Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.18. 23:07:34
  • Flyingparadise
    200 év fagyasztás meg az sok drog megváltoztatja az embert. Íme

Magyarul egyet se találtál mert nem tudsz idézni. Ugyanis a modok valóban felborítják a játék egyensúlyát. A személyeskedés viszont annál inkább megy. Amivel csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. Ha nem haragszol rám én innentől kezdve csak a játékkal foglalkozom. Még annyi ne haragudj de én is megengedek magamnak egy személyeskedést.:) Mivel foglalkozol? Hol idegesítenek fel ennyire, hogy vadidegen embereket szapulsz egy két félrenyomott betű miatt? :)

Véletlen nem tudja valaki, hogy a Glowing sea nevezetű területen merre van a sentinel site?
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.18. 22:43:32
  • orkodo7236
    Sziasztok kedves emberek. Lassan neki fogok állni a Fallout 4-nek és egy olyan kérdésem lenne, hogy ebben a részben van-e esetleg olyan tárgy amit már a játék eleje óta érdemes gyűjteni mert később egy folyamatos küldetéshez kell. Gondolok itt olyanra mint amilyenek voltak a Fallout 3-ban, hogy pl fémalkatrészt lehetett leadni Megatonba a szerelőnek vagy könyveket az acéltesónak és kaptál érte xp-t meg kupakot.
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • PiszkosFred
    Oke, akkor itt fejezzuk be ezt, koszonom! :)
  • Irgum76
    hát kb folyamatosan
    a stílusod, Iq-d és a hangvételed kb egy 16 éves nethuszár vérpisti picsogínának felel meg
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.18. 22:03:48
  • Irgum76
    "a játék készítői így találták kiegyensúlyozottnak a játékot és a modokkal fel lehet ezt borítani"

pl.: lehet, hogy te very hardon játszol unlimited ammoval...
  • Flyingparadise
    Jaja kicsit uncsi. Tulajdonképpen tapossuk a ..... Úgyhogy leszek én az okos és abbahagyom. Pedig Irgum hidd el tudnék mit reagálni. Azért egy dolgot még tégy meg nekem. Mikor és hol mondtam fas...... szerinted?
  • Irgum76
    "Institute elérése után abbahagytam a játékot"

nálam is az Institute tette be a kiskaput baromság, hogy nincs más alternatíva
  • ntex
    Nem nagyon akarok jobban belefolyni a témába de elengedhetnétek lassan, aztán maradjon F4 téma a topicban ne egymás "kioktatása" :D
  • Irgum76
    "De amúgy te valami tanárbácsi vagy? Nagyon imádod kioktatni az embereke"

nem oktatok ki senkit de ha faszságot mondasz még akkor is próbálok normális hangnemben reagálni, segíteni
    nem azért jöttem ide, hogy tanárbácsit játsszak hanem, hogy segítséget kérjek

"Azt normálnál nehezebb módban nem tudod és nem is akarod végigvinni az egyik kedvenc játékod. Ezzel azért kemény képet alakítasz ki magadról"

1, sosem állítottam, hogy kedvenc játékom nekem az egy és a kettő (de főleg az egy) volt hatalmas kedvenc már írtam, hogy miért
    2, az, hogy milyen módban játszok kurvára nem rád tartozik és nem minősít senkit

"Mellesleg engem most leginkább ez érdekel Valamint az elégtételt nyújt, hogy Neked sose lesz ilyened. :)"

hát örülj neki én meg leszarom

"A másik meg, hogy pont te mondasz ellen magadnak azzal, hogy azt mondod tiszteljük meg a készítők munkáját."

sosem mondtam ilyet én azt mondtam a játék készítői így találták kiegyensúlyozottnak a játékot és a modokkal fel lehet ezt borítani

"De a mellék küldetésekhez hozzá se érsz. Elmondom van jobb mellék mint a fő.:)"

hát a főküldetésnél csak jobb lehet mert a vége egy faszság de
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mi a tökömért rambózak tovább ha megtaláltam a fiam felrobbantottam gecbe az élete művével együtt inkább rendbe teszem Sanctuary-t és kezemben egy sörrel üllök a verandán és nézem hogy játszik kiber Shaun

és mellesleg csinálom a mellékeket is de a fő prioritás szerepjáték szempontjából egyértelműen a fő küldetés

(idézőjelért reklamálsz pont te aki minden második betűt elütöd, mellesleg illene emlékezned a saját kommentedre bazz)

Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.18. 21:45:20
  • Flyingparadise
    Mellesleg ez az idézet??? Nem egyértelmű, mert azt idézőjelbe szokás rakni. Többek között..
  • Flyingparadise
    Nana Itt senki sem flémelt. Csak ha hülyeséget állítotok rólam jogom van megvédeni magam. Mellesleg az esetek 90% ban használom akkor nem használom amikor több személynek is szól.. De amúgy te valami tanárbácsi vagy? Nagyon imádod kioktatni az embereket Azt normálnál nehezebb módban nem tudod és nem is akarod végigvinni az egyik kedvenc játékod. Ezzel azért kemény képet alakítasz ki magadról. Ok nem szeretjük a vér Pistikéket de ez... Mellesleg engem most leginkább ez érdekel Valamint az elégtételt nyújt, hogy Neked sose lesz ilyened. :)

A másik meg, hogy pont te mondasz ellen magadnak azzal, hogy azt mondod tiszteljük meg a készítők munkáját. De a mellék küldetésekhez hozzá se érsz. Elmondom van jobb mellék mint a fő.:)
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.18. 21:08:57
  • Irgum76
    egy idézet egy korábbi komentedből...
    én ezért nem is hoztam fel a témát tudtam, hogy flémelni fogsz miatta
    egyébként használhatnád a válasz gombot mert így csak találgatni lehet kinek mire válaszolsz
  • Kroki105
    Semmi haver, nyugodj le, mély levegő, és menj vissza játszani. Én kérek elnézést...
  • Flyingparadise
    EZ mi ez a konzolt meghagyom neked?? Nem értem? Mellesleg imádom magam. :))
  • Flyingparadise
    Ja bocs azt valóban félreértettem. De az eleje nekem szólt. Rohadtul nem mondtam ellent magamnak..
  • Sunsetjoy
    "Ntex te honnan a jó fenéből vetted, hogy Nekem nem eredeti játékom van"
    Egy szóval sem említette, hogy azt neked szánta. Ő egy kérdést tett fel a topik látogatóinak, azért rakta spoilerbe és kezdte úgy a mondatot, hogy "egyébként...".
    Nem neked szánta, csak ő úgy gondolta, hogy nem írja külön hozzászólásba, úgy gondolta, hogy akit érint, az megérti, hogy kinek is szólt a hozzászólása azon része.

Nem kell mindenhol a támadást keresni, mert azt úgy könnyen meg is lehet "találni". Ez olyan volt, mintha egy házibuliban mondjuk berontana egy új ember (sokan vannak, nem az ismeretség a lényeg), aztán elkezdené mindenkinek megmondani a véleményét, plusz több alkalommal meg se várná a másik ellenvéleményét, a sztorit mesélőt is úgy szakítaná félbe, hogy "az semmi! velem meg ez történt..."
  • Flyingparadise
    Te miről beszélsz? Nekem senki nem szólt be a kifejezéseim miatt. Egy példát mondj kérlek. Azért szóltak be mert kijelentettem, hogy utálom a csalókat azt utána szerintük én is csaltam.. Amit megcáfoltam.... Hol jön itt képbe bármilyen kifejezés.
  • ntex
    Ntex te honnan a jó fenéből vetted, hogy Nekem nem eredeti játékom van. Ez már a röhej csúcsa... De az is, hogy rengetegszer hozzá lehetett volna szólni, milyen érdekes, hogy te pont most tetted me. Meghogy részegen jön ki az emberből az igazság. Hiszen már előtte mondtam, hogy bosszúból csinálok egy másik karit. A csalás az volna ha közöltem volna veletek, hogy 3 napig még a klozyóra se mentem ki és ne itt az új karim. Azt küldeném a fotókat...

Nem tudom hogy honnan a jó fenéből vetted hogy én feltételeztem hogy Te nem eredeti játékkal játszol... Abszolút nem érdekel hogy milyen játékkal játszol hidd el :) A spoileres kérdésem semmilyen formában nem hozzád vagy rólad szólt, azt csak a saját önös céljaim érdekében tettem fel. Kicsit túltolod már amúgy ezt a témát, túlságosan meg akarsz mindent magyarázni egy egy regény hosszúságában. Nem tartozol itt senkinek sem semmilyen magyarázattal, emiatt nem is szükséges szét offolni a topicot. Személy szerint nincs elegendő tapasztalatom a játékkal kapcsolatban hogy érdemben hozzá tudjak szólni a témádhoz, az alapjátékot sem vittem végig mert az Institute elérése után abbahagytam a játékot bő 2 évvel ezelőtt és most per pill a Fallout 3-al játszom, ami után szeretném majd újra elővenni a 4. részt és újra nekiállni rendesen, modokkal. Emiatt is tettem fel spoilerben a kérdést amit feltettem, hogy informálódjak kicsit, de még véletlenül sem pont neked vagy rólad szólt a kérdés :)
  • coolpet
    Ebbe mindent belefogalmaztál, csak éppen nem jön át :)
    Csak te vagy az egyetlen ember ebben a topicban (jelenleg), akinek beszólunk a kifejezéseid miatt. Nem is kell megfigyelni, előadod magad :)

Volt valami kérdés az előző hozzászólásodban amiben segíthetünk?
  • Flyingparadise
    Na ez az amit imádok. :)Csalás-oktatni -A korábban hatályos 1978. évi IV. törvény szerint csalást az követ el, aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz. Tehát mást. :) De ettől az apróságtól hajlandó vagyok eltekinteni.
    Volt egy 56-os karakterem amit vért izzadva. Survival módban vittem eddig a szintig.Erre kapok innen egy tanácsot, minek eredményeképpen, bár ez nem biztos de nagy esély van rá összeomlik a karakterem. Nem tudom folytatni mivel nem tudok MENTENI. Ezen értelemszerűen felhúzom magam Rárakom a játékot egy másik particióra és megoldom a problémát.- Ennek a karakternek mindene megvolt pénze 30000k körül nyersanyagok tekintetében még a nuklear Materiallal se volt gondom. Mivel nem először játszok és tudom, hogy minden kereskedőtől meg kell venni azokat a kacatokat amibe az van minden egyes vásárlást követően.
    Csináltam egy ugyanakkora szintű karaktert-tehát 56-ost pluszba nevezzük kárpótlásnak a bugért amit a játék készítői vagy ti vagy akár én idéztem elő... Mindegy... Miközben vittem a régi karaktert a Pain train miatt sajnáltam, hogy nem raktam rá az elején erőt. Ergó az Agylitit kicseréltem rá... és ugyanonnan Ahol a másik elromlott folytattam egy karaktert.
    Már elnézést de ebbe mi a csalás? Az, hogy segíteni akartam másoknak akik valami hasonló szituba keveredtek és részletesen leírtam, hogy kell csinálni?
    Tisztázzuk én a csalás a Call of Dutyba meg a quake 3 ba utáltam meg. Mivel tisztességersen versenyezni akartam egyesek meg célzóbottal villogtak a játék elején. Ntex te honnan a jó fenéből vetted, hogy Nekem nem eredeti játékom van. Ez már a röhej csúcsa... De az is, hogy rengetegszer hozzá lehetett volna szólni, milyen érdekes, hogy te pont most tetted me. Meghogy részegen jön ki az emberből az igazság. Hiszen már előtte mondtam, hogy bosszúból csinálok egy másik karit. A csalás az volna ha közöltem volna veletek, hogy 3 napig még a klozyóra se mentem ki és ne itt az új karim. Azt küldeném a fotókat...

Nagyon el vagytok ti tévedve ha azt hiszitek, hogy a "kinek van igaza" vitát megnyerhetitek..:) A berúgás azért volt gáz mert már alig tudtam ülni és össze vissza félrefogalmaztam. A mondanivalómban nem volt semmi új amit előtte titkoltam volna... :)

Viszont történt egy óriási poén.. Leigazoltátok a nevemet.. Ezen a szinten vagytok. A Flying paradise az a paradicsom akar lenni amit akkor dobál az ember amikor a nyilvános kínpadon belezik az embereket. :) --- Na ti is most olyanok vagytok. Semmivel sem különbek. Megfigyelitek az embert, megpróbáljátok feltérképezni, azt amikor ejt egy kis hibát azonnal a torkának estek. Csak egy bah van. Szerény személyem azon kívül, hogy ittasan írtam a fórumba semmilyen hibát nem követtem el.

De mondom ez a csúcs, hogy az igazság részegen jön ki az emberből. :) Semmi nem jött ki belőlem amit előtte titkoltam volna. Na megyek játszani annak több értelme van. Kár, hogy ilyen rosszmájú társaság gyűlt itt össze..

Kicsit oktatlak titeket oké? Előre is bocs az offért: Az élet egyik értelme, hogy minden egyes emberben fel tudd fedezni a szépet és a jót mert ugyanúgy ott van ahogy a gonosz is. Kérdés melyiket hozod ki belőle. Mindenesetre én eszerint élek. Minden emberben próbálom meglátni ami értékes benne a rosszat pedig figyelmen kívül hagyom. Ezért sem érdekel ez az órási BIG fail amit itt összehoztatok amíg józanodtam... Minden jót emberek és további jó játékot! :)

Jöhetnek az észérvek ha vannak.

• ntex
    Én eddig csak passzívan olvasgattam a fórumot de láttam hogy az embert nem nagyon kell komolyan venni azok alapján amiket leírt valamivel korábban, de ezek után már teljesen világossá vált, így hogy teljesen ellent mondott saját magának :) Szokták mondani részegen mindig a legőszintébbek az emberek, ez most is bebizonyosodott :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként játszik itt valaki NEM EREDETI, DE MODDOLT Fallout 4 játékkal? Írhatna rám privátot, lenne 1-2 kérdésem :)

Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.07.18. 13:46:48
  • Kroki105
    Nocsak, nocsak....
    "Ki nem állhatom a csalóknak semmilyen formáját. Bocs. Ez az igazság.""A konzolt meghagyom Neked-ne vedd sértésnek"
    Milyen érzés az, ha rühelled magad?
  • Irgum76
    nyugi józanul sem értjük a mondani valódat :)
  • Flyingparadise
    Bocs de tegnap berúgtam. :)) Ha valaki valamit nem ért és érdekli szívesen elmagyarázom.. Bár kétlem. Bocs részegen többet nem írok a fórumra. :) Most meg fáj a fejem.. Ez az alkohol.. Mindig tudtam, hogy idegméreg.

Most akkor ez a szó, hogy midigis nem létezik? A net szerint nem. Érdekes... bocs -off

a belinkelt töltényekhez senki sem tudja, hogy jutok hozzá?
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.18. 09:03:12
  • Flyingparadise
    Bocsáss meg Irgum. De újra és újra eszembe jutsz. Ismét hangdsúlyoznom kell a közeledésem nem ellenséges szándékát, de. Ugye most készült el az új karakterem a Jó Isten vagy a sors akarta úgy, hogy a régit hanyagoljam egyenlőre. Amúgy pont egy iszonyat érdekes és kemény mellékszálat vittem. De eszembe jutott a pain train.:) Meg az, hogy akkor próbálgattam utoljára amikor még megjelent a játék. Akkor sajnos még az is bugos volt egy ideig.... Gondoltam kipróbálom mire jutottak vele 4 év alatt.
    Az elképesztően jó az gyenge kifejezés. Tényleg iszonyat hogy külső nézet 4 es chem. Sima jettel-lassító drog, felrohanok a lépcsőn persze úgy lököm le a korlátról, hogy öröm nézni ugrok én is bár egy gonosz vigyorral az arcomon még egyszer megnyomom az ugrás gombot és már indul is a rakéta, hogy utána a lelökött és éppen feltápászkodó egyén mellett csattanjak a földbe a power armorral ezzel szintén elég komoly megrázkódtatást okozva és ha még él akkor a katanámmal levágom a fejét ami repül mint a szentjánosbogár. :) Bocs egy kicsit eltúloztam az események előadását.
    Konkrétan nem is erről jutsz eszembe ezt csak élvezem de nagyon. Ennek a karakternek a megalkotása ugye volt vagy 2 óra. Másodszorra már nem volna nehéz. Ha valaki olyan noob lenne mint én és nekiállná bepötyögni a konzolparancsokat akkor azonnal hagyja abba. Nekem is viszonylag hamar megjött az eszem. Mert először fogtam egy papírt és nekiálltam kódokat írogatni.
    Tegye félre ezeket az eszközöket mert tökéletesen működik kontroll c-v. Itt pedig csít a ctrl -F. Ergo Beírod level és már meg is találtad set.playerlevel stb. Az összes nyersanyag bemásolása illetve berakása a játékba nem több mint negyed óra meg egy pár 100 Alt-tab. :) Viszont Onnantól kezdve mindenféle probléma megoldódott és az idegesítő árushoz futkozok mert ez nincs meg az nincs megszűnt végleg. Mindenből 10 000 darabot kapsz töltényeket is beleértve. Szóval innentől kezdve semmi más dolgod nincs mint küldetésezni és építkezni vég nélkül és megszakítás nélkül. Szerintem fenomenális mivel ha letöltöd a level scalinget Egy teljesen más játékban lesz részed az alapküldetésekkel is. Kérdés mikor lesz vége.. :( Ergo bhe tudom e fejezni egyáltalán. Őszintén szólva high respawnnal full elittel nemhiszem. De addig is borzasztó élvezetes.. Ma egy óráig tartott kipucolni az USAF műhold állomást a nyakékért. Voltak bent vagy 30 an, és mindegyik kő kemény.

Amit végülis Neked szerettem volna írni az csak az, hogy én képes vagyok visszatölteni egy egy harcot hiába nyertem, aklár karcolás nélkül. Csupán azért, hogy megnézzem a 8 féle fegyver közül melyik mészárolta le leghatásosabban és melyikek kombináviója volt a leghatékonyabb 6 db Yao Guai- 4 Mirelurk a parton majd fent vagy 40 tüzér a csomópontnál. Ha végeztem. F9. :)

Amúgy 66.2 napot játszottam eddig. :) Ennek megmondom őszintén örülök. Viszont ha belegondolok mennyi időt pazaroltam el az életemből a wowra.. Összeszorul a gyomrom.

Legalább felmérhettem a mai fiatalság értelmi szintjét. -lol-

• Flyingparadise
    Jól hangzik! Fel is tolom!
    Nos én meg találtam egy igen érdekes fegyvert a töltény annál érdekesebb ami kell bel.. Ez mi lehet? gun Ennek is a tölténye ami szintén egydülálló már eleve az sugároz ha kézbe veszem. :)) fegyver 2
  • Alanw
    https://hardmode.hu/fallout-4-a-northern-springs-mod-egy-oriasi-havas-teruletet-ad-a-jatekhoz/
  • Irgum76
    ja gondolom csak potyára nem akarom feltenni
    így is helyszűkében vagyok 250-es ssd
  • Kroki105
    A New Vegashoz sajna nem volt szerencsém, de úgy tűnik logikusnak hogy van benne. Már csak a Vegas miatt is
  • coolpet
    Én 2 fajta karit fejlesztgettem.
    Az egyik az shooter. Sniper+kispitstogy, neha shoti.
    A másik az sneak meele.

A fegyveressel az a gond, ha lősz megtudják hol vagy, hangtompítóval is. Nem vagyok oda a berohanok darálokért.
    A meele az tetszik, de ha 10+ ellenfél van akkor azzal nem tudok egy húzásra végezni, ha túl sok a boss.

Természetesen modok nélkül survivalban.
    Ja és nem használok szereket, mert olyan addictom lesz tőlük, hogy egy hétig nem heverem ki :D
    Link
  • Irgum76
    oh bazz ez a NifSkope nem oly egyszerű mint gondoltam sőt...
    a gépem romokban nem megy se a 3d max se a maya egy hete kivágott a rendszer azóta csak kerülőúton érem el az alkalmazásokat
    haver majd kipofozza addig szopok
    fallout 3-ban vagy new vegas-ban volt rulett?
    az nagyban megkönnyítené a dolgot
  • Flyingparadise
    Sajnos Nekem néha fallout 4 be olyan a padló mintha átlátszó volna és vannak fehér területek itt ott. Egyértelmű grafikai bug...Nem tudtok ez ellen valamit?
  • Flyingparadise
    Ja és nem utolsó sorban mostmár jettel is működik eddig nem tudom miért nem tette. Szerintem bezavart a bullet time.

Még annyi, hogy végre megtasláltam azt a modot amit ol régóta keresek. Itt ois kérdeztem jópárszor de nem érkezett válasz. EZ pediglen a level scaling. Irtó erősek lesznek tőle az emberek. Persze headshot itt is működik de megcsináltál úgy, hogy mire oda
    célzol konzervnyitó lesz belőled. Illetve inkább kinyitott konzervdoboz. :)
  • Flyingparadise
    Jaja Nekifutsz power armorral 10 emberrek. Azok szanaszét repülnek mire feltápászkodnak vagy 5-10 mp te addig nyomsz egy jet-et vagy nem.. és szépen rendet vágsz közöttük mire az utolsó is teljesen felállna. Szerintem messze legjobb perk. Főleg külső nézetből nagyon látványos. Tulajdonképpen célozni kell a sprinttel. Nem olyan egyszerű ám.. Főleg külső nézetből belső érben akar beleaakadni valaminek a páncél és ha ez megtörtént miszlikekre lőnek. :) Viszont külső nézetből nagyon látványos fent van utubon nézz párat.

No ez az a videó ahol meg lehet tanulni miért is olyan jó ez a játék, A gyerek olyan dolgokat hasznél ki csak nézel pld pastn trannel lelöki az épületről az ürgét majf mellé ugrik ami szintén sérülést okoz ugye. Kötelező megnézni az elejétől a végéig!

!!!! PAIN TRAIN

"Elctrical damage and chance to stun." !!!!

Esett már valakinek esz a gyönyör?? Olyan mintha két legendary lenne. poénos is ráadásul mert aki megfagyott és mondjuk kap még egy lövést az eldől mint egy bábu. :) Néha igen nevetséges pózokban. Pld. Ali biliárddákóval ütni próbál és orra esik. :) Meg kell mondjam minden eddiginél jobb most nekem a játék. Kezdek ráébredni, hogy a belső nézet csak egy rossz szokás. Külsőből ugye látványosabb. No meg ottvan a fedezék mód. Le kell tölteni hozzá egy hotkey maneger amit még mindig nem teljesen értek. Viszont a fedezékbe bújást rá tudtam bindelni az egyesre. Igazából ezt nem értem, hogy minek számokra bindelni azokra mér amúgy is lehet. De ottvannak az egérgombok f1-f4 meg i y x v. Ezek kombinációja, mondjuk shift-space... Lényeg, hogy nagyon haláli nálam mos ta a game. Extended hiányzik de meg fogom oldani
  • Irgum76
    kösz
  • SaGa
    Az erő alá tartozó perkek egyike. Nekifutásból szétlökhetsz vele akár komoly méretű csapatokat is. Pain Train a neve.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.07.17. 16:12:58
  • Irgum76
    mi az a gyorsvonat?
  • Flyingparadise
    Megtaláltam a legnagyobb játékélményt. NPC level scaling. Gyorsvonat maxon. Egyedül azt nem értem, hogy ha be van nyomva a jet miért nem tud fellökni vagy legalábbis irtó nehezen eddig egyvalakit. Ja és szigorú Külső nézet.