Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coolpet
Hát nekem nagyon nem jött át, hogy agyaknak kell cuccot visszahoznom, hogy visszatérhessek a valóságba.
Túl eszelősek voltak az én beállítottságomhoz. Ráadásul az a sok robotélőlény, akiknek ki van szívva az agya... A táj sem jött be.
Nem mondom hogy rosszul volt megcsinálva, de nem jött be 😊 A karavános téma, hogy van egy száműzött csávó, meg egy nagyfőnök ellenség, akit ki kell nyírni, és erről szól az egész... Ott bukott nálam el, hogy kb 115x próbáltam meg a pályára belépés után megmenteni a karavánból akár csak 1 embert is. Aztán kiderült, hogy tökmindegy, a haláluk scriptelt 😊

A ködös pálya amikor egy cellánál kezdek és szellemekkel hadakozok először puszta kézzel, na az nem is lett végigvive. Talán az a Sierra Madre?

Keverem az F3-at és az FNV-t, mert párhuzamosan hol ezzel hol azzal játszottam 😊

Battletag: coolpet#2467

McFrost
Hardveraprón most nem volt, elfogyott.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

coolpet
Annál akad olcsóbb is 😊 Meg ki kell fogni akciókat, és Hardveraprón kell vadászni 😊

Egyébként

McFrost
Ok, hozza a postás 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Köszi!
Vadászok egy példányt.

Az, hogy a F4 mennyire fullad unalomba, eléggé a játékoson múlik. Itt nem rugdalnak végig a történeten, ha nem akarod, nem kell csinálni, a térkép nagy része a fő történet nélkül is bejárható. Nekem pl érdekes volt bejárni az elhagyatott helyeket és elolvasni a logokat, megtudni hogy mi történt ott az atomrobbanások előtt/közben/után. Illetve én szeretek felfedezni is. Ha azt mondom hogy a történet összetett, akkor nem feltétlen arra gondolok, hogy agyon van csavarva. Lövöldözős játéknak is lehet játszani, de ha nem találsz magadnak saját célokat, akkor tényleg hamar rá fogsz unni. Ez nem egy csőjáték, hanem egy open world gém. Választhatsz hogy melyik frakciókhoz hogy viszonyulsz, interakcióba léphetsz a túlélőkkel... Ha a 3 tetszett, akkor ez is fog.

#9151: Alienes DLC nem a F3-hoz volt? (Mothership Zeta) Az, hogy az OWB-ben egy viszonylag kicsi területen kellett össze-vissza bóklászni, annyira nekem se jött be, de miután megcsináltam, még többször is visszatértem nekem tetszett. A berendezések személyiség programjai kifejezetten viccesek/kreativak voltak (igen, a kenyérpiritót én is imádtam), illetve ott volt a lopakodó páncél prototipus, ami szintén egy ötletes dolog volt (és nem volt annyira op mint a F3 kinai lopakodó páncélja). Bár a legjobb szerintem a Kaszinó volt, de ugye izlések és ficamok. A Lonesome Road tényleg túlnyomó részt lövöldözésből állt, de szerintem annak a DLC-nek igazából a lényege a lelki utazás (is) volt, ahogy szép lassan bepillantást nyerünk abba, hogy ki volt az a másik courier, aki most meg akar leckéztetni minket. Ráadásul pályadizájn szempontjából sztem az volt a NV leginkább Fallout hangulatú része (az OWB is elég kopár volt, de nekem inkább tűnt Holdbéli tájnak).
A FO4 GOTY jelenleg boltban 7500 pénz - ne online akard megvenni. 😊
Már megint az az öt perc…
Ebben a Sim Settlements kiegészítőben van egy legyártható gomb, amivel új settlert tudsz a faluba rendelni, nem kell kivárni, míg odatéved egy. Két nap alatt maximumra növelheted a létszámot…

Az achievementek valójában semmit nem jelentenek, csak lehet velük villogni, hogy összegyűjtötted mindet. Sok esetben vannak egymást kizárók is, így a teljes begyűjtéshez minimum két végigjátszás kellhet egy játéknál.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.02. 08:51:46

Nyugodtan. Megvárod míg visszatér a faluba és hozzárendeled építőnek. De csak abban a faluban tudod, amelyikből eredetileg kiküldted, mert ahhoz tartozik.
Az sem kizárt (nem próbáltam), ha felépítetted az első ilyen állomást és a termináljánál kiadod a provisionerek „leválasztása” (nem jut eszembe a pontos kifejezés) parancsot, a „klasszikus” karavánokat is megszünteti, a provisionereket visszaminősíti egyszerű setlerré és hazaküldi a falujába. Van Summon provisioners parancs is, gyanítom ez meg mindenhol hozzárendel valakit a még csak lerakott, de még el nem kezdett állomáshoz. De ezeket nem próbálgattam, így csak találgatok.

Az igazi Survival után minden más az.....

De nekem bejött nagyon a NV világa.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.02. 08:41:08
F3NV : OWB ratyi ? Ne már..... 😄
Jó, mikor a 27. alkalommal kellett kimenni ugyanazért a kacatért ugyanoda az már kicsit fárasztó volt (már ekkor sem gyorsutaztam) de amúgy poénos és fantáziadús DLC volt pl a világpusztító kenyérpiritó aki depis lett hogy a világot már felégették nélküle. A Sierra Madre meg jó nyomasztó volt, ráadásul utána nem sokkal egy hasonló szállodafaluban laktam novemberben, pont így nézett ki is pont ilyen sejtelmesen kihalt volt.
A magányos harcos viszont nem volt több egy FPS-nél és a karavános nekem se jött be annyira.
Meg a NV-nak volt a leginkább élettel teli világa, persze ez a sztori része is hogy oda nem hullt (annyi) bomba.

Survival: nem, annak idején betettem a forrást, az ellenség több mint 6x annyit sebez mint te. A perkekkel lehet ezen javítani.

Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.02. 08:39:43
coolpet
Tudom hogy létezik ilyen, de nem tettem fel.
Az archik érnek valamit egyébként? Van értelmük gyűjteni?

PiszkosFred
A kulso segitseget (no meg a tudast, hogy mit kell hasznalni a problema elharitasa erdekeben) nem feltetlen neveznem maknak 😊 Egyebkent erosen javallott az altalad linkelt hack hasznalata, mert hat ha mar egyszer vannak achiek, akkor szerezzuk is meg oket, ne csak a vanilla/CC-vel modolt jatekkal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor ezek szerint nekem iszonyu màkom van hogy kb 25 mod mellett jönnek az achivementek? :-). https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/15639/
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.05.01. 23:12:02
Vegsö esetben,egyebkent erdemes probat tenni a net kikapcs jatek betölt,net vissza komboval
coolpet
Így már érthetőbb, köszi.
A provisionereket aik most vannak azokat be is állíthatom ide provisionernek?

Majdnem.
Megszerzed a holotape-t és a szenzorokat. Nem ott van, ahol Prestonék voltak, hanem ott, ahol le kellett szedni a két utolsó raidert az emeleten. A nagy terem túlsó végében, a terminál mellett van a szalag, meg pár doboz szenzor. Néhány a földön is van, meg a szomszédos szekrények tetején. Emlékeim szerint vagy 241 db... Ha elfogynak, tudsz gyártani...
A pip-boyban aktiválod a szalagot, engedélyezed a modot, beállítod a rengeteg opciót, vagy azt választod, hogy ez az izé olyan "huge", hogy inkább a gyorsított beállítás verziót akarod. Itt kapsz négy kérdést, mindegyikre 2-3 válaszlehetőséget.
Elmész valamelyik faluba. Leteszel egy industrial alapot, rákötöd az áramot. Vársz egy kicsit, az oszlopon (amire a villanyt is rákötötted) meg fog jelenni egy kis négyzetes doboz, villogó ledekkel. Ez a szenzor, Minden építéshez elhasznál egyet a készletedből. Ezt "használva" kiválasztod a megfelelő építményt. Keresel egy settlert, odarendeled, hogy építse fel. Amikor elkészül vele (ez korábban pár perc volt, de a legutóbbi frissítéssel két-három "napig" is elszuttyog vele. Lehet, hogy ezt fel lehet gyorsítani valamelyik beállítással, nem néztem utána). Amikor kész, ő lesz az adott település provisionere. Amikor elkezdte építeni, menj el egy másik faluba is, ott ismételd meg az alap lerakását, villany bekötést, az épület kiválasztását, a gyalog hozzárendelését.
Amikor valamelyik felépült (ha azt állítottad be a szalagon, hogy kérsz értesítést róla, akkor ki fogja írni a bal felső sarokba), odamész, belépsz az épületbe, rögtön jobbra ott a szekrény, alapértelmezetten az a tároló. Kiveszed belőle a jeladót (ezt nem fogod látni, csak kiírja, amikor kiválasztod, hogy szeretnél másik tárolót választani és mindent átmozgatni abba. Hozzád kerül a jeladó, beleteszed a piros munkapadba. A tetejére fogja tenni és amikor kilépsz belőle, megkérdi, hogy akarsz-e itt is mindenféle támadásokat, vagy inkább szeretnéd biztonságban tudni a cuccaidat. Ha az utóbbit választod, ezt a falut nem fogják támadni. Elvileg. A jeladót gyakorlatilag bármilyen tárolóra ráteheted, az lesz a többi faluval közös tároló, mivel a piros munkapad a falu "raktára", arra érdemes rá/beletenni.
Ezt mindenütt megismétled. A térképeden meg fognak jelenni a karavánútvonalak a falvaid között. Ha nem tetszik, odamész valamelyik ilyen állomáson a terminálhoz és beállítod, hogy tervezze újra az egészet.
Amíg csak egy faluban van ilyened, nincs hová mennie a karavánnak, így hogy lásd a hatást ki kell várni míg legalább két helyen lesz. Nem neked kell átküldeni a provisionert a másik faluba, hanem a mod kiszámolja, merre a legjobb mennie.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.01. 18:48:38

McFrost
A 3 GOTY-ban van meg, egyedül a PIT (?) dlc-t nem csináltam meg. Voltak bug hegyek, hogy a hajam hullott, hogy halálkarommal sosem találkoztam pl.
Mindenképpen csak alap verziót vennék, mert mondom, fosok az unalomtól. Ráadásul, ha sztori nem valami nagy, akkor ennek az esélye még hatványozottabb. Grafika sem tépi le a pofám!

Igazából most játékot keresek magamnak az elkövetkezendő hetekre, AC Origins-t most vittem végig, 2 dlc még vissza van, de megfásultam benne, közben néha lövöldözök a Division-ben, itt is már a vége felé járok.
Kipróbáltam a Destiny 2-őt tegnap, tetszett, fasza grafika, de csak a darálás megy...
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2018.05.01. 18:05:31

coolpet
Ja és még valami: Az új patchekkel bejött a Creation Club a Beth játékokba (Skyrim, F4), ami pár játékosnál CTD-t okoz az elindítást követően.

A net megszakítása, progi tiltása a tűzfalon, vpn segít.

coolpet
McFrost: Én játszottam mind az F3-al mind az F3 NV-vel, és most az F4-et tolom.
Az F3 is jó, annak a történetszála frankó, bár vannak olyan helyszínek, amiktől frászt kaptam. Az Operation Anchorage kieg tetszett.
Az F3 NV-t nem vittem végig, de többször is elkezdtem. A Couriers stash kiegje jó, csak rövid. Viszont az OWB, az alienes és a karavános kiegje szerintem ratyi. Valakinek bejön.

F4: Hát itt 4x kezdtem el, hagytam abba, valahogy nem jött át elsőre, másodikra, aztán kezdtem beleszokni. Sok a lehetőség benne.
Lehet településeket managelni építgetni.
Lehet küldetésvonalakat követni, a 3-4 fő frakciónál. (A történetszál messze elmarad az elődöktől)
Tetszik a skillrendszer.
A survival ha nem lenne a játékban, akkor nem lenne hosszú életű 😊
Survivalban Survival van 😊

A kiegek az F4-hez Must-have, rengeteg contentet tesznek hozzá, mind építésben, fegyverben, ellenfelekben, társakban.
Valamint bejön 2 új terület is.

Javaslom a virágbolti kipróbálását először az összes kieggel, mivel amúgy is offline, szóval nem vesztesz semmit vele.
Egyébként ha meg akár egy módot is használsz, akkor tiltja a steam archivmenteket is.

coolpet
Saga:

Próbálom inni szavaidat, de amíg ki nem próbálom nem értem 😊

Szóval feltelepítem a Sim settlementset, meg a logistic station modot.
Aztan elugrok Concordba, es az emeleten ahol a minutemenek voltak ott lesz valami szenzorcsomag, és egy holotape.

A holotapet lejátszom a pipboyban, és akkor aktiválódik.
Aztán egyik településen épitek egy industrial alapot, bekötöm az áramot és "Aktiválom a szenzort"? Azt hogy? Elfogyasztom vagy mi?
Utánna kiválasztom a logistics stationt amit építeni akarok, és várok amíg megépül.
Majd lesz ott egy szekrény, amiben lesz egy jeladó, amit be kell tenni az esztergapadba.
Ezután hozzá kell rendelni a logisztikai állomáshoz egy settlert, aki provisioner lesz. És hova hordja a cuccot? Mi lesz a jelenlegi provisionerrel?

Please clarify 😊

Attól, szerintem, nem kell. Ha sokat akarsz lövöldözni, arra is jó, ha építkezni akarsz és többé-kevésbé békésen tevékenykedni, azt is megkapod benne, fejlesztheted a cuccaidat, terelgetheted, öltöztetheted, felfegyverezheted a társaidat, stb... Ha szereted az izgalmas játékmenetet, állítsd be a survival módot.
Játszhatsz úgy is, hogy a program által elvárt módon követed a különféle feladatokat (néha lesz annyi, hogy csak kapkodod a fejed), meg úgy is, hogy azt csinálsz, amit akarsz. általában ez utóbbi e nehezebb, mert sokaknak az a legnagyobb kihívás egy open world RPG esetén, hogy keressenek maguknak feladatot az eljátszott karakter számára, akkor is, ha a program épp nem olyanokat kínál fel.

McFrost
A New Vegassal nem sokat játszottam.
Félek erősen az unalomba fulladástól.

A conquest nekem is tetszett, de voltak olyan tapasztalataim, hogy valószínűleg gyarapítja a CTD-k gyakoriságát. Nem biztos, de nekem úgy tűnt. Ha bárhol fel akarok húzni egy kis települést akkor az Amazing Follower Tweaks megfelelő opciójával tábort verünk, ami bővíthető. Illetve a Red Rocket Settlements használatával minden „benzinkút” potenciális faluközpont. Ezekből meg lépten-nyomon van egy-egy a térképen, csak győzd igazgatni. A horizon faluüzemeltetési funkciói ezeket nem számolják (pl nem lehetnek a karaván rádiókkal megjelölt célpontok, így nem tudod gyorsutazással odaszállíttatni magad survival nehézségen, vagy nem tudod megadni őket a szállítórobotok célállomásaként sem), de pl az IDEK’s Logistics Stationnal simán össze lehet kötni ezeket is.

Attól függ, mit vársz tőle. A FO3-nál jobb, a New Vegasnál, ha annak valamennyi DLC-jét kijátszottad, már kérdéses, erősen szubjektív, hogy ki hová teszi. Annyival jobb annál is, hogy több, a FO NV-hoz készített mod elmeit, vagy a teljes modot, de átalakítva beemelték. Pl a település fejlesztés, fenntartást, amiről lejjebb olvashatsz részleteket. Bár sokan ezt hátránynak tekintik, mert utálják a simsezést.
Történet itt is van, de igazából szinte mindegy, hogy van-e vagy sem, annyira semmit mondó, a legtöbben előbb-utóbb kiszállnak belőle és elkezdik saját céljaikat követni a világban. Én most egy olyan karaktert alakítok (ehhez spéci mod kell, hogy más karaktert kezdhess és más feltételekkel, mint azt eredetileg a beth elképzelte), aki a FO NV helyszínéről jött át, ott már „rend van” és kiszolgált, tapasztalt NCR rangerként elhatározta, hogy segít eltakarítani erről a területről is a BOS-t és minden olyan frakciót, akik a békés újjáépítést, a rend, a „jól működő, fejlődő emberi közösség” létrehozását akarják korlátozni, bármi módon, és fel akarja hozni a MM-t annyira, hogy megálljanak a saját lábukon is. A BOS azért van a bögyében, mert el akarják zárni az embereket a technológiai fejlődéstől, ezt ha játszottál a korábbi részekkel, tudod. A többi frakcióval meg majd megismerkedsz, nem akarom lelőni a poénokat, túl sok úgy sincs benne, amit az első néhány nap után el nem kezdesz sejteni.
Érdemes a full verzióra benevezni, a DLC-k jól kiegészítik az alapot, kapsz két külön területet, az egyiken megtapasztalhatod, milyen nem a jó fiút alakítani, hanem a despotát, aki mindent és mindenkit le akar igázni és ehhez talál partnereket magának, a másikban egy rejtélyes és durva lényekkel benépesített, eléggé egészségromboló szigetet, ahol veszedelmes kalandokat élhetsz át. Kapsz egy saját vaultot is az egyikben, amit olyanná építesz, amilyenné szeretnéd, másokkal meg több kiegészítést az építő szekcióhoz.

Nem. Amennyiben építettél szállítási útvonalakat (provisionerek), akkor a hálózatba bekötött települések valamennyi workshopjának valamennyi alapanyaga elérhető bármelyik, a hálózatba bekötött településen. De csak az alapanyagok, vagyis a junk és a szétbontás során keletkező alapanyagok. A fegyverek, kaja, innivalók, ruhák, páncélok nem.

McFrost
Régóta szemezek a gémmel, a 3-at imádtam! Van olyan jó? Érdemes megvenni?

A központi settlement workshopja nem érhető el mindenhonnan? Mert arra emlékszem, hogy valahányszor körbejártam, mindig kipakoltam és elvittem az Erdőbe. Nekem oda volt bekötve minden település. De lehet rosszul emlékszem és csak azért vittem oda, hogy tényleg egy helyen minden cucc.
No egy kis agymenés tölem:Sim settlementset is hasznalok meg Conquest modot. Lényege hogy szinte barhol elkezdhetsz campingelni es/vagy epitkezni. https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/12511/ <#idiota>
Csak kicsúsztam az időből:
Ráteheted mentett játékra is, én is ki-be kapcsolgattam, míg eldöntöttem, megtartom, mert a horizonnak is vannak elképzelései a települések üzemeltetéséről, erőforrások megosztásáról meg ennek is és sok próbálgatás után úgy döntöttem, mind a kettő használom párhuzamosan. Az egyik falut a horizonhoz közelebb álló módszerrel üzemeltetem, a másikat inkább Sim Settlements módon, a legtöbbnél meg ebből is, abból is van valamennyi. A Logistics station mindenütt ott van.

A Sim Settlements nem kavar bele semmibe, ha csak ehhez az egy állomáshoz használod, akkor elég magát a fő modot feltenni, meg ezt a kiegészítőt. Annyiban kavar, hogy az elindításához vagy megkeresed a holotape-t és az építést lehetővé tevő szenzorokat (Concordban a múzeumban, illetve elvileg valahol másutt is van belőle), vagy konzollal bedobod a tatyóba őket. Amíg nem aktiválod a modot a holotape-pel, addig nem is indul el. A szalag kódja xx00C687, a szenzoroké xx010AB7 (10 darabos csomag, a szalag mellett eredetileg vagy 25 ilyen csomagot lehet találni).
A logistics stationhoz kell egy industrial alap (van sík területre rakható, betonalappal bíró és cölöpökre telepített is), rá kell kötni az áramot, a szenzort aktiválva (erre várni kell egy-két percet, hogy megjelenjen az oszlopon) ki kell választani az építendő modult (ha nem választod ki, akkor a listából véletlenszerűen épít valamit), hozzárendelni egy settlert. Minden településen. Amikor felépült, bemész az új raktárba, a szekrényből kiveszed a jeladót és beleteszed a piros „esztergapadba”. Mindenhol egyenként. A rakátrhoz hozzárendelt settler lesz a provisoner. Ha át akarod szervezni a hálózatot, a raktárban lévő terminálon megteheted. Beállítható, hogy egy adott településen mit gyűjtsenek elsődlegesen (pl a mezőgazdasági falvakban kaját). Az összekötött települések megosztanak egymással mindent, ha a jeladó a központi munkapadon van, ha a raktári szekrényben, akkor az, amit abba beleteszel. Egy új telepen ha nem is raksz le kaját, de odaküldesz egy telepest, hogy építse fel az állomást, attól kezdve mindig annyi kaja lesz az adott telepen, ahány telepes, elég, ha csak ágyakat készítesz nekik, meg az adótornyot.
Ha jobban ki akarod használni, rengeteg almodja van, amikkel további építményket lehet felhúzni vele, hozzárendelheted a faluhoz valamelyik companiont mint polgármestert és attól kezdve ő jelöli ki, mit kell felépíteniük az ott lakóknak, de vannak előre megtervezett települések is, amit kiválasztasz a tervezőasztalnál és akkor azt fogja felépíteni, csak adj elég pénzt a falunak. De beállíthatod azt is, melyik falu mennyit adózzon, csak ehhez kereskedelmi és ipari épületek is kellenek, meg a jókedélyük miatt recreational építmények. Összetett, de ha semmit se használsz belőle, észre se veszed, hogy ott van, csak egy újabb ikon az építőmenü fősorának végén.
Az aktiválásnál érdemes végignézni a beállításait a szalagon, mert rengeteg lehetősége van, de ha a „varázslót” aktiválod, négy kérdésre válaszolva beállítja neked a stílusodhoz illő módokat. Pl hogy a mod döntse el, mit építsen, vagy te akarod, az építmények fejlődése automatikus legyen, vagy te akarsz dönteni mindről, a mod rendelje hozzá a settlereket az épp fontos építmények felhúzásához, vagy ezt is magad akarod eldönteni, stb...
Annyira „önálló”, semmibe bele nem kavaró mod, hogy nincs is patch más modokhoz, mert nem kell, kivéve a horizont, abban viszont eleve benne van a patch, annyira népszerű ez a mod is.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.01. 10:18:50

coolpet
Hali,

Ha jól olvasom akkor ezek oltári nagy módok.
A sim settlements nem kavar be másnak, lehet tenni egy már meglávő savegaméra?
Ha jól értem akkor meg kell építeni egy logistic stationt ami magától fejlődik, és van benne többféle sotrage.
Minden állomásra kell egy ilyen?

Hogy is van ez pontosan?

Igen. A sim settlements egyik almodulja, az IDEK’s Logistics station. De ehhez kell a sim settlements is, cserébe mindent ami a workshopokban van, megoszt a többiekkel. Gyakorlatilag ez is provisioner hálózat, de mindenre érvényes, nem csak az alapanyagokra, ráadásul a legjobb hatékonyságúra tervezi a hálózatot, amikor újratervezést kérsz tőle.

coolpet
Még mindig nincs shared workshop?

Az ammo érdekelne, meg a junk itemsnél ugye nem lehet kiszedni a másik workshopból ami bennevan, de építésnél felhasználja.
Ha fegyvert akarok fejleszteni vagy mást, akkor végig kell járnom a workbencheket és alapanyag szinten átnézni miben mi van...

Erre van valami okos megoldás?

Aranylövés halálos kábítószer túladagolást jelent 😊.
coolpet
Nem lőttem le 😊 Nem volt rá szükség. Amúgy is zavart a vénasszony.

Én normális karaktert játszom 😊 De a fene se gondolta volna hogy a drogokba belehal 😊 Nem kiabalt hogy ne adjam neki 😊

LOL
szerezték két perc röhögést.... akkor én azzal hogy a magnummal hátulról ellőttem a tüdejét miközben a bokrok közé menekült egész humánus voltam hozzád képest, te halálra drogoztad és még aranylövést is küldtél neki....
coolpet
És egy infó.

Ha lőszert akarsz gyártani, akkor a legtöbbhöz kell ólom. Nagyon ritka és nehéz mint a dög. Edzőtermek súlyaiból lehet értelmes mennyiséget kicsikarni, dee az is csak pár darab van.

Viszont a ceruzában is van egy adagnyi, és annak 0 a súlya. szóval ha találtok ceruzákat irodákban, nehogy otthagyjátok 😊
Míg egy fában van 5 faanyag, addig egy ceruzában is van 1 adag 😄

coolpet
Mama Murphy-vel én is végeztem, igaz nem úgy 😊
Túladagoltam neki a Jet-et, hogy mondon nekem meséket 😊

Aztán az egyik látomás után nem az jött hogy fáradt vagyok pihennem kell, hanem szó nélkül kiborult a székből. Jöttek a népek jajongani, hogy most mi lesz velünk jajjajj, elvittem hátra a dzindzsásba és legurítottam a domboldalon. Mentek utánna 😄

Már csak azért nyomom a karaktert hogy beteljesedjen a gonosz karrier. Sanctuary most már a rédereknek termeli répát. Ehhez végig néztem ahogy a fosztogatók darabokra szedik Sturgest, a menekülő Mamma Murphyt meg magam lőttem hátba egy 44-es magnummal hogy behódoljon....
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.04.30. 11:56:25
Dehogynem igaz. Csak tudom már, hogy én magam egész máshogy játszom ha féltem az életemet 😊))). És ettől realisztikusabb, pont ettől.

A F4 meg nem veszélyesen ingatag, sőt mint mondtam ha játékindítás után kikapcsolom a netet gyakorlatilag sosem száll el (bár tény hogy mire erre rájöttem kaptam néhány agyvérzést, de már megoldódott).

Ezzel azért nem értek egyet, mert nem igaz.

Viccet félretéve, lvl 20 alatt én survi nélkül is szartam szinte minden ellenféltől, de még lvl 60 környékén is akadt bőven olyan ellenfél, aki 2-3 támadásból megölt. Ráadásul nekem az volt a "házi survim", hogy a sugrázási szintem olyan magasan tartottam, hogy az életem folyamatosan kb 15%-a volt a maxnak. Nem egyszer kerültem emiatt szorult helyzetbe, pláne amikor sikerült egy erkélyen gyorsmentenem, ahol a következő pillanatban szénné égetett valami robot. És a gyógyszereket is csak olyan helyzetben használtam, ahol tényleg semmi más nem segitett, Olyan ritkán használtam őket, hogy a F4-ben egyszer sem lépett fel függőség (ha jól emlékszem, a NV-ban is csak háromszor a két végigjátszás alatt)
Azt elismerem, hogy mentés nélkül tényleg nehezebb a játék, nem is nagyon szeretem azokat, ahol automentés/csekkpoint/terminálos mentés van. A Fallout játékok ráadásul olyan bugosak, hogy több esetben még a gyakori mentés sem segit. Illetve a NV OVB DLC-ben pl az lobotomizált ellenfelek úgy detectáltak, hogy takarásban guggoltam mozdulatlanul. Biztos túl sokat Deus Exeztek és rájuk ragadt a szonár látás. De akár emlithetném az Alien: Isolation-t, ahol háromszor elment az alien a szekrény előtt, amiben rejtőztem, negyedikre meg meg sem állt "szimatolni", csak lazán kikapott. Ráadásul sokan azt mondják, mennyivel realisztikusabb az, hogy éhezik/szomjazik/megbetegszik/stb a kari. És az mennyire realisztikus, hogy fejbe lősz valakit egy .50-es távcsövessel, és nem épp csak megkarcolódik?
Kijött az új Horizon, de óvatosan a frissítéssel. A modder gyakorlatilag átírta szinte az egészet, így a legjobb új játékot kezdeni vele. A régi patchek nem jók hozzá (amiket különféle modderek készítettek), jónéhány korábbi objektum (főleg az Architect-ből) megváltozott. Frissítéskor ugyan ezt írja, hogy átkonvertálja, de a készítő szerint is az a legjobb, ha lebontjuk az összes spéci Horizon objektumot (postaláda, komposztáló. stb) mielőtt feltesszük az újat. Ráadásul az 1.5 verzió még egy "korai kiadás", inkább tesztelésre való, bár játszható.

Nem kicsit morogtam, maikor kiderült, hogy a mod legfőbb munkapadját, ami gyakorlatilag szinte az összes specialitásának (pl a szerszámkészleteknek) az elkészítéséhez kell, csak két szerszámkészlet birtokában lehet legyártani. Aztán megtaláltam a szerszámkészlet előállításának másik helyét, a tűzhelyen. Érdekes...
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.04.28. 17:09:40

https://simsettlements.com/site/index.php?threads/patch-3-2-1-the-third-battle-for-bunker-hill.5378/
PiszkosFred
Vagy barmelyik korai kalandjatekban, amelyikben Larry/Guybrush/Wilco/barki akar egy zongorat is elo tudott huzni a farzsebebol 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szerintem is látszik ha nem elteszed hanem csak leteszed. Valamelyik gombot, tán a reloadot ha folyamatosan nyomod akkor ezt csinálja.
" ne attól legyen már nehéz egy játék, hogy nem lehet menteni."

Nem ez a lényeg, Hanem hogy egész máshogy játszol, ha tényleg félsz hogy lelőnek. Teljesen mások a prioritások. Azért lesz belőle a igazi fallout mert level 20 alatt többet fogsz menekülni vagy óvatosan kikerülni mert nem kockáztatsz, hanem túlélsz. A következő pillanatot akarod túlélni és minden rezdülésre összerezzensz. Mintha tényleg ott lennél. És ha szarban vagy kicsit sem aggódsz hogy elfogy a lőszer vagy a drogoktól kiszáradsz, hanem tolod bele ezerrel vagy menekülsz.

Sose felejtem el mikor alacsony levelen sok mentés nélküli játékidő után egy minugunos Master SM-et be akartam cserkészni de rámröhögött a kisszékéről mert észrevett: "BUUU HAHAHA". Úgy ugrottam le két métert és futottam az életemért mintha tényleg IRL futnék de zsákutcába futottam az meg röhögve jött utánam. Elbújtam egy roncs mögött, betoltam az utolsó Psychot, Med-X-et, Buffoutot és Jetet és betöltöttem az utolsó tárat a fegyverembe és kiálltam elé olyan lelkiállapotban mint Butch Cassidy és Sundance kölyök a bolíviai hadsereg ellen. Aztán toltuk egymásba és ő esett össze úgí hogy nekem is <20 HP-m maradt. Nem hittem el hogy túléltem és iszonyú jóérzés volt. Ilyet csak mentés nélküli játékban érezhetsz.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.04.27. 12:26:49
Nem, Survivalban több mint 6x nagyobbat sebez az ellen, kikereshető.
Ezt a poént (is) elsütötték az új Jumanji filmben, mikor a kistatyóból előhúzták a rakétavetőt, amit ha lehetne hajtogatni akkor se fért volna bele.
Ryder62
Ígéretesnek nézz ki. Remélem ebből lesz valami.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018