Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készülget a kastély, egy béta verzió <#nyes>#nyes>
Lassan betelik az építőcsík, de még folytatom. A berendezés már kérdéses, azt nem csípem annyira.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lassan betelik az építőcsík, de még folytatom. A berendezés már kérdéses, azt nem csípem annyira.
igazából az a legnagyobb bajom a játékkal, hogy a 4 frakció közül csak egy szimptikus
brotherhood of steel emlékszem az 1-ben mekkora öröm volt ha sikerült csatlakozni hozzájuk és megkapni a power armort most meg egy hülye militarista köcsögök legyintéssel elintézem
railroad: hülye hippik
minutemen: olyan meh... béna nyenyerésző puska 1800-as évekbeli koszümök (egyik mod tervem, hogy új dizájnt adok nekik van már olyan, hogy felfegyverezi őket igazi katonáknak de én inkább csak upgradelném őket)
brotherhood of steel emlékszem az 1-ben mekkora öröm volt ha sikerült csatlakozni hozzájuk és megkapni a power armort most meg egy hülye militarista köcsögök legyintéssel elintézem
railroad: hülye hippik
minutemen: olyan meh... béna nyenyerésző puska 1800-as évekbeli koszümök (egyik mod tervem, hogy új dizájnt adok nekik van már olyan, hogy felfegyverezi őket igazi katonáknak de én inkább csak upgradelném őket)
nem vagyok igazán kezdő az első és második rész hatalmas kedvenc volt anno
akkor még számított az Iq játékosé karakteré egyaránt a legtöbb konfliktot meglehetett oldani szimpla beszéddel
és baromi jó humora volt
a hármat bepróbáltam nem tetszett a tökölődés a vaultban karaktergenerálás címszóval
aztán az atombomba hatástalanítás/felrobbantásnál kiakartam játszani a két frakciót egymás ellen erre nem volt lehetőség
aztán a hülye csaj hülye könyvéhez a küldetések tök bénák voltak és akkor kiszálltam
a néggyel pár éve játszottam modok nélkül az építményeimet se vették fel a világ 10 csodájához csak muszájból építettem
én a történetre koncentráltam aszem kb 20. szinten ki is végeztem az alapsztorit ami egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet sőt én szabad akaratomból teljesen mást csináltam volna de erre a játék nem ad lehetőséget aztán bolyongtam kicsit telep elfoglal -> felépít -> next
úgyhogy ott kiszálltam
most épp az építgetős része fogott meg a sztorira nem igazán koncentrálok
"Te ha jól veszem észre totál kezdő vagy, úgyhogy lehetőleg ne oszd az észt a játékról"
nem nevezel noobnak csak fogjam be a pofámat köszi
"Ha pedig nem élvezed, hogy egy fightot adott esetben meg kell tervezni, az már régen rossz"
te így látod én úgy vagyok vele, hogy ha belefutok valami komoly konfliktba nem fogom hatszor újrajátszani hagyom megyek tápolódni fegyverkezni és úgy megyek vissza az adott szituációba esetleg felveszem a vasember ruhát ha nagyon muszáj Pl a Castle ostrománál sem nyomogatom folyton az autómentést ha elbuktam újra az elejéről hiába három hullámban támadnak
bár lehet ott még nem tartasz a sztoriban érdekelne meddig jutottál és hanyadik szintű vagy
akkor még számított az Iq játékosé karakteré egyaránt a legtöbb konfliktot meglehetett oldani szimpla beszéddel
és baromi jó humora volt
a hármat bepróbáltam nem tetszett a tökölődés a vaultban karaktergenerálás címszóval
aztán az atombomba hatástalanítás/felrobbantásnál kiakartam játszani a két frakciót egymás ellen erre nem volt lehetőség
aztán a hülye csaj hülye könyvéhez a küldetések tök bénák voltak és akkor kiszálltam
a néggyel pár éve játszottam modok nélkül az építményeimet se vették fel a világ 10 csodájához csak muszájból építettem
én a történetre koncentráltam aszem kb 20. szinten ki is végeztem az alapsztorit ami egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet sőt én szabad akaratomból teljesen mást csináltam volna de erre a játék nem ad lehetőséget aztán bolyongtam kicsit telep elfoglal -> felépít -> next
úgyhogy ott kiszálltam
most épp az építgetős része fogott meg a sztorira nem igazán koncentrálok
"Te ha jól veszem észre totál kezdő vagy, úgyhogy lehetőleg ne oszd az észt a játékról"
nem nevezel noobnak csak fogjam be a pofámat köszi
"Ha pedig nem élvezed, hogy egy fightot adott esetben meg kell tervezni, az már régen rossz"
te így látod én úgy vagyok vele, hogy ha belefutok valami komoly konfliktba nem fogom hatszor újrajátszani hagyom megyek tápolódni fegyverkezni és úgy megyek vissza az adott szituációba esetleg felveszem a vasember ruhát ha nagyon muszáj Pl a Castle ostrománál sem nyomogatom folyton az autómentést ha elbuktam újra az elejéről hiába három hullámban támadnak
bár lehet ott még nem tartasz a sztoriban érdekelne meddig jutottál és hanyadik szintű vagy
Igen. Privátba is válaszoltam és itt is írtam legyen felejtő. Ez az új Regrowt felkeltette az érdeklődésemet majdnem 2 giga!! Ami eddig nem tetszett benne az a giccs, illetve a padlón átfurakodó növények mennyisége.
Mélyen tisztelt Repülőparadicsom!
Ezúttal szeretnék személy szerint elnézést kérni, amiért hasonlítottalak a topicban régebben felbukkanó 2 modortalan és illemtelen fórumozó társhoz, akiket alább megneveztem.
A hozzászólásaidhoz csak annyi megjegyzésem lenne, hogy nem egy érett 42 éves (ha a 76 a születési dátumodat jelöli) érett fórumtárs gondolatait tükrözi.
Inkább tűnnek egy 1x korosztálybeli tinédzser megnyilvánulásának, amik a nagyzolásra, fellengzésre és ömlengésre alapulnak.
Én is csak azt tudom javasolni, hogy szedd össze a gondolataidat, és esetleg 1 hoszabb hozzászólásban nyilvánítsd ki, aminek van tagolása, értelme van, és ne írj 2-3 postot más véleményének véleményezésére.
Az élményeidnek örülönk, javaslataid elolvassuk, értelmes kérdéseidre válaszolunk amennyiben tudunk.
A net-es illemtant érdemes lenne betartani, és akkor mi is máshogy viszonyulnánk hozzád.
Nem fogjuk a filozófiai fórumban hozzászólásaid olvasni, sem a Westword fórumát nem lapozgatjuk, csak azért, hogy állításaid beigazolódjanak.
Érd el itt a Fallout 4 fórumban, hogy megbecsüljünk, mint értékes fórumtársat.
Köszönjük!
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2018.07.11. 18:51:48
Ezúttal szeretnék személy szerint elnézést kérni, amiért hasonlítottalak a topicban régebben felbukkanó 2 modortalan és illemtelen fórumozó társhoz, akiket alább megneveztem.
A hozzászólásaidhoz csak annyi megjegyzésem lenne, hogy nem egy érett 42 éves (ha a 76 a születési dátumodat jelöli) érett fórumtárs gondolatait tükrözi.
Inkább tűnnek egy 1x korosztálybeli tinédzser megnyilvánulásának, amik a nagyzolásra, fellengzésre és ömlengésre alapulnak.
Én is csak azt tudom javasolni, hogy szedd össze a gondolataidat, és esetleg 1 hoszabb hozzászólásban nyilvánítsd ki, aminek van tagolása, értelme van, és ne írj 2-3 postot más véleményének véleményezésére.
Az élményeidnek örülönk, javaslataid elolvassuk, értelmes kérdéseidre válaszolunk amennyiben tudunk.
A net-es illemtant érdemes lenne betartani, és akkor mi is máshogy viszonyulnánk hozzád.
Nem fogjuk a filozófiai fórumban hozzászólásaid olvasni, sem a Westword fórumát nem lapozgatjuk, csak azért, hogy állításaid beigazolódjanak.
Érd el itt a Fallout 4 fórumban, hogy megbecsüljünk, mint értékes fórumtársat.
Köszönjük!
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2018.07.11. 18:51:48
Battletag: coolpet#2467
Szerintem felejtő. Bocsánatot kérek ha valakit megsértettem.
https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/40
3.0.8 as exe nem létezik. Jobb klikk Run administrator főleg. Hogy kell ezt tul. képpen feltenni?
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 18:25:14
https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/40
3.0.8 as exe nem létezik. Jobb klikk Run administrator főleg. Hogy kell ezt tul. képpen feltenni?
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 18:25:14
Igazad van az "oda ész is kell" vissza szívom. Bár ne tudd meg miket kaptam tőlük...
Te ha jól veszem észre totál kezdő vagy, úgyhogy lehetőleg ne oszd az észt a játékról. Inkább kérdezz. Tudod a modokkal ki lehet egyensúlyozni a játékot. Speciel én most úgy játszom, hogy jóval nehezebb mint a sima Survival. Pld. nemsemmi amikor a legendás Yao Guaik 10 es csoportokban járnak és 2 szer annyi életük van és van köztük 4 Legendary... Kicsit érdekesebb mint az alap... 122 active pluginom van. Hidd el csak néznél ha elkezdenél játszani vele. Fegyver ami megtalálja a holttesteket. Brutálisan jól kinéző armorok és power armorok amikbe beparancsolhatod a kísérőidet. Meg nem is sorolom. Mindenesetre aki itt meg lett sértve barátom az én voltam. Általában az a ludas aki kezdi.. Én nem ártottam senkinek. Csak még annyit, hogy érdekességképpen említettem meg a visszatöltést és nem alkalmaztam. Ugyanis visszatöltöttem. Mint mondtam nem szeretem a csalást.
Ha pedig nem élvezed, hogy egy fightot adott esetben meg kell tervezni, az már régen rossz. Nem foglak lenoobozni.. 😊
Éljenek a 76-osok. Hó, nap?
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 18:19:02
Te ha jól veszem észre totál kezdő vagy, úgyhogy lehetőleg ne oszd az észt a játékról. Inkább kérdezz. Tudod a modokkal ki lehet egyensúlyozni a játékot. Speciel én most úgy játszom, hogy jóval nehezebb mint a sima Survival. Pld. nemsemmi amikor a legendás Yao Guaik 10 es csoportokban járnak és 2 szer annyi életük van és van köztük 4 Legendary... Kicsit érdekesebb mint az alap... 122 active pluginom van. Hidd el csak néznél ha elkezdenél játszani vele. Fegyver ami megtalálja a holttesteket. Brutálisan jól kinéző armorok és power armorok amikbe beparancsolhatod a kísérőidet. Meg nem is sorolom. Mindenesetre aki itt meg lett sértve barátom az én voltam. Általában az a ludas aki kezdi.. Én nem ártottam senkinek. Csak még annyit, hogy érdekességképpen említettem meg a visszatöltést és nem alkalmaztam. Ugyanis visszatöltöttem. Mint mondtam nem szeretem a csalást.
Ha pedig nem élvezed, hogy egy fightot adott esetben meg kell tervezni, az már régen rossz. Nem foglak lenoobozni.. 😊
Éljenek a 76-osok. Hó, nap?
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 18:19:02
ja és még annyit, hogy a modok használata is lehet csalás
én most kezdtem el párnapja újra játszani és meglepődtem milyen könnyen fejlődök
aztán eszembe jutott, hogy anno még nem volt fent a purified water és a craftable ammo ami mindkettő logikus és hasznos
de így hatalmas előnyhöz jutsz az alapjátékhoz képest
gyakorlatilag mindenkit ledarálok dobtáras shotgunnal aki közel kerül távolról meg a hangtompítós mesterlövész puskához is mindig van lőszer
én most kezdtem el párnapja újra játszani és meglepődtem milyen könnyen fejlődök
aztán eszembe jutott, hogy anno még nem volt fent a purified water és a craftable ammo ami mindkettő logikus és hasznos
de így hatalmas előnyhöz jutsz az alapjátékhoz képest
gyakorlatilag mindenkit ledarálok dobtáras shotgunnal aki közel kerül távolról meg a hangtompítós mesterlövész puskához is mindig van lőszer
pedig "kedves" stílusod ott is biztos érvényesül...
egy ártalmatlan cinkelésből "De jól elbeszélgetsz magadban 😊" flémbe lovaltad magad
senki le nem szarja, hogy hány millás tv-n játszol nem irigység de kurvára nem ide tartozik
csak fickizni akarsz vele
szavakba kötsz bele spam Vs flood, beírod, hogy így meg úgy lehet csalni a visszatöltéssel amire válasz ha csalni akarsz van egyszerűbb módszer is erre te kikelsz magadból, hogy rühelled a csalókat stb
és ebben a kommentben konkrétan mindenkit lehülyézel aki ide jár
örülök, hogy tetszik a játék
játszd ahogy kedved tartja én mondjuk inkább normálon játszok mint, hogy egy-egy fighnak háromszor kelljen nekifutni
oszd meg az élményeidet ha úgy érzed de azért ha lehet ne sértegess másokat
Uff
egy ártalmatlan cinkelésből "De jól elbeszélgetsz magadban 😊" flémbe lovaltad magad
senki le nem szarja, hogy hány millás tv-n játszol nem irigység de kurvára nem ide tartozik
csak fickizni akarsz vele
szavakba kötsz bele spam Vs flood, beírod, hogy így meg úgy lehet csalni a visszatöltéssel amire válasz ha csalni akarsz van egyszerűbb módszer is erre te kikelsz magadból, hogy rühelled a csalókat stb
és ebben a kommentben konkrétan mindenkit lehülyézel aki ide jár
örülök, hogy tetszik a játék
játszd ahogy kedved tartja én mondjuk inkább normálon játszok mint, hogy egy-egy fighnak háromszor kelljen nekifutni
oszd meg az élményeidet ha úgy érzed de azért ha lehet ne sértegess másokat
Uff
A filozófia fórumban érdekes módon teljesen normálisan elbeszélgetek. Gyertek ti is. Ja.. , hogy oda ész is kell. Ciki..
Sajnos ez is sikertelen, mivel azt, hogy mi van a gépemen azt a játékkal kapcsolatban írtam.Továbbá azt is milyen gépem van. Hiszen a Fallout 4 támogatja az SLI-t. Még pedig nem is akárhogy..<#taps>#taps> Örülök, hogy nem utál senki. Viszont ebben az esetben mi az oka, hogy az abszolút játékhoz tartozó hozzászólásaimat. Eltelik két nap ide merek írni még kettőt. Hangsúlyozom szigorúan a játékkal kapcsolatosan és akkor már spammelek. Tudom nem jó ha az embernek nincs igaza de nyeljétek le a békát.
Mellesleg Magyarországon az irigység mindig kiveri a biztosítékot..
Igen a Spam az nem témával kapcsolatos, viszont ha visszaolvastok ilyen nem nagyon volt....
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 16:45:25
Mellesleg Magyarországon az irigység mindig kiveri a biztosítékot..
Igen a Spam az nem témával kapcsolatos, viszont ha visszaolvastok ilyen nem nagyon volt....
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 16:45:25
Szerintem senki nem utál téged, kevered a szezont a fazonnal. Az utálat, vagy ha hülyének néznek az nem ugyanaz.<#miaz>#miaz>
Játsszál inkább! Ha meg kérdésed van, gondold át 10szer mielőtt felteszed. Aztán miután ide beírtad még 4szer, hátha közben eszedbe jut mit felejtettél ki, és nem kell javító, pótló hsz-ek özönét leírnod utána. Aztán olvasd vissza legalább kétszer, értelmezd, javítsd, mert sokszor nem sok értelem van abban amit leírsz. Ha minden pöpec, nyomhatod a küldés gombot.
Ja, és próbálj meg Fallout 4 hez hozzászólni, mert hát ez volna a topic címe. Tudod, pl. a faszt se érdekli hogy mi van a gépeden (esetleg keress rá a fórumon, hátha van ilyen topic), vagy hogy hány millás a gaming akármid meg a 77 colos monitorod. Ez nem tartozik ide.
És no offense, csak segíteni próbáltam....
Játsszál inkább! Ha meg kérdésed van, gondold át 10szer mielőtt felteszed. Aztán miután ide beírtad még 4szer, hátha közben eszedbe jut mit felejtettél ki, és nem kell javító, pótló hsz-ek özönét leírnod utána. Aztán olvasd vissza legalább kétszer, értelmezd, javítsd, mert sokszor nem sok értelem van abban amit leírsz. Ha minden pöpec, nyomhatod a küldés gombot.
Ja, és próbálj meg Fallout 4 hez hozzászólni, mert hát ez volna a topic címe. Tudod, pl. a faszt se érdekli hogy mi van a gépeden (esetleg keress rá a fórumon, hátha van ilyen topic), vagy hogy hány millás a gaming akármid meg a 77 colos monitorod. Ez nem tartozik ide.
És no offense, csak segíteni próbáltam....
Viszont nem tudok szép konyhát fürdőt, megrakott polcokat és egész egyszerűen MINDENT ami a játék grafikájában szerepel meg még olyat is ami nem. Banán szőlőkosarat az asztal közepére vagy akár frissen sült kacsát evőeszközökkel tányérral körbevéve. 10 fajta külön épületet ami tényleg város jelleget ad. Az új szőnyegektől kezdve a díszbokrokig sorolhatnám még egész nap mennyi pluszt adnak ezek a dolgok. Tulajdonképpen szerintem a világ egyik legjobb játékából a világ legjobb játékát csinálták.
Minden fent van a gépemen ami számít az elmebeteg wowon kívül. De tényleg. Far cry 5, Maffia 3, The Witcher 3, Assassins Creed Origins és Black Flag, Dying Light-followinggal, Dead space 10 fajta kieggel, Lara baby. Dishonored 2, Mass effect 3, Prey, Total war Rome II, lehet valamit kifelejtettem. Egytől egyig eredeti. A Rendszerem 1080 Ti SLI, MSI Gaming 170ack proc 4.8 on megy..- Minderre pedig rá van kötve egy másfél millás 77 colos LG oled.
Mégis ezt a játékot nyomom. Mivel a modok közötti válogatás játék a játékban. Na most már látjátok miért utálnak. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 14:14:28
Minden fent van a gépemen ami számít az elmebeteg wowon kívül. De tényleg. Far cry 5, Maffia 3, The Witcher 3, Assassins Creed Origins és Black Flag, Dying Light-followinggal, Dead space 10 fajta kieggel, Lara baby. Dishonored 2, Mass effect 3, Prey, Total war Rome II, lehet valamit kifelejtettem. Egytől egyig eredeti. A Rendszerem 1080 Ti SLI, MSI Gaming 170ack proc 4.8 on megy..- Minderre pedig rá van kötve egy másfél millás 77 colos LG oled.
Mégis ezt a játékot nyomom. Mivel a modok közötti válogatás játék a játékban. Na most már látjátok miért utálnak. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 14:14:28
<#eljen>#eljen> A' lesz a'!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
hát lehet, viszont nem ilyen volumenben gondolkodok
örülök ha ezt a pár nem túl bonyolult ötletemet sikerül megvalósítani
viszont ha egyszerre nem 20 építő modot raksz fel hanem mondjuk csak max 5-öt amiben benne van a CREAtive Clutter is és máris egyszerűbb kezelni
örülök ha ezt a pár nem túl bonyolult ötletemet sikerül megvalósítani
viszont ha egyszerre nem 20 építő modot raksz fel hanem mondjuk csak max 5-öt amiben benne van a CREAtive Clutter is és máris egyszerűbb kezelni
Tudod mikor volnál nagyon nagy ász? Ha átváltoztatnád az építésmenüt. Bár gondolom ehhez újra kéne írni a programot. 😊 Tehát V megnyom. Előjönnek a főkategóriák. Viszont ha valamelyiket kiválasztanád, akkor kapnál egy egész ablakos menüt képekkel mint kint a windowsba mondjuk a fényképeknél. Egérrel pedig ki tudnád választani közülük amelyik Neked kell. Kb 10 szer élvezhetőbb volna a játék építkezős része.
csak annyit mondanák, hogy (nem olvastam a ww-s hsz-ed) de gondolom szereted
akkor nem a hentelésre kéne koncentrálnod hanem a main küldetésre érdekes történet
akkor nem a hentelésre kéne koncentrálnod hanem a main küldetésre érdekes történet
Hi,
bocs, hogy félbeszakítom a filozófiai csete-patét 😊
elhatároztam, hogy írok/szerkesztek pár mod-ot a Creation Kit-el (tudom pont időben alig 3 évvel a megjelenés után... 😊 )
csak a móka kedvéért
az első mod már megvan csak egyedi workbench-et szeretnék hozzá tenni
átnyálaztam a fél internetet baromi kevés tutorial van a CK-hoz
a problémám az míg más itemeknél le lehet cserélni a modellt workbench-nél ha lecserélem nem jelenik meg se az ikon se a modell sziluett build módban (előtte működik)
valami ilyesmikre gondolok:
Crafting Workbenches
megtudom szerkeszteni, eltudom menteni csak épp használni nem
ha esetleg van még valaki veterán moder kérem segítsen
köszönöm
bocs, hogy félbeszakítom a filozófiai csete-patét 😊
elhatároztam, hogy írok/szerkesztek pár mod-ot a Creation Kit-el (tudom pont időben alig 3 évvel a megjelenés után... 😊 )
csak a móka kedvéért
az első mod már megvan csak egyedi workbench-et szeretnék hozzá tenni
átnyálaztam a fél internetet baromi kevés tutorial van a CK-hoz
a problémám az míg más itemeknél le lehet cserélni a modellt workbench-nél ha lecserélem nem jelenik meg se az ikon se a modell sziluett build módban (előtte működik)
valami ilyesmikre gondolok:
Crafting Workbenches
megtudom szerkeszteni, eltudom menteni csak épp használni nem
ha esetleg van még valaki veterán moder kérem segítsen
köszönöm
Ha rajtam múlik nem lesz balhé. Kérdés? Westworld el van olvasva? Nem látom az ott is tré voltál komenteket szóval el. Bocsánatkérés gondolom nem megy. Még csak egy kérdés. Ha ez a játék új. Akkor is "spammeltem" volna"?
Basho nickel is volt.
Na jo, de most ezzel megint olajat ontottel a tuzre. Eddig volt 4-5 komment, ami legalabb a jatekrol szolt, most meg el fog szabadulni megint a pokol 😊 Nem lesz ennek (megint) jo vege...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Először tudd meg mi a spam: https://hu.wikipedia.org/wiki/Spam-milliós
Egyszer volt 3 üzenetem egymás után mivel a válasz és a javítás nem számít annak. Egyszer pedig 4. De az is azért mert nem volt itt senki.
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.10. 23:30:06
Egyszer volt 3 üzenetem egymás után mivel a válasz és a javítás nem számít annak. Egyszer pedig 4. De az is azért mert nem volt itt senki.
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.10. 23:30:06
Krisztinv és Donmeta 😊
Az egyiknek valami híresség az apja, a másik meg fest vagy költ de úgy hogy besz@runk. Vagy ilyesmi.
Valahogy ilyen érzésem volt most is hogy a gondolataid 1-2 mondatban leírod, és spammeled a fórumot.
Az egyiknek valami híresség az apja, a másik meg fest vagy költ de úgy hogy besz@runk. Vagy ilyesmi.
Valahogy ilyen érzésem volt most is hogy a gondolataid 1-2 mondatban leírod, és spammeled a fórumot.
Battletag: coolpet#2467
Olvasd el..
Cumi <#eljen>#eljen>
Hát A westworldben konrétan meg is dicsértek talán olvasd el mit írtam mielőtt fikázol. A Filozófiai fórumba is írok. Ezekben a fórumokban maradok szerintem mert ott magasabb az átlag iq mint itt.
Ne basztassátok már 😊
Nekem is Dezsavűm van, de legalább a stilusa és az értelmezhetösége fejlödött 3 account óta 😄
Nekem is Dezsavűm van, de legalább a stilusa és az értelmezhetösége fejlödött 3 account óta 😄
Biztos a westworldon is örülnek neked... <#taps>#taps>
9486 válasz. Mielőtt nekiállsz kötekedni tanulj meg olvasni. 9481 is válasz. A többi információ és ötlet és még véletlenül sem magamnak szántam. Valakivel összekeversz.
Tulajdonképp en két hozzászólásra ami lehetett volna egy is mondtad, hogy elbeszélegetek magammal. 😊)
Melleslegnem csakafallout 4 fórumra írok hanem nézd meg mondjuk a westworldot. Azt ülj le. Kapsz egy csokit.
Tulajdonképp en két hozzászólásra ami lehetett volna egy is mondtad, hogy elbeszélegetek magammal. 😊)
Melleslegnem csakafallout 4 fórumra írok hanem nézd meg mondjuk a westworldot. Azt ülj le. Kapsz egy csokit.
Te miről beszélsz? Most is válaszoltam valakinek..
Lol bekérdezek, utána meg megtalálom a megoldást.
Most az a tervem, hogy Sanctuarira csinálok egy garázst ezeknek 3 alapanyag már van.
Ja igen! A fő probléma Prestont beküldtem egy Páncélba. A vázat nem tudom levenni. Azért válok meg tőle mert állandóan önkényesen levette a fejest, hogy lehessen látni a paraszt néger fejét. Könyörgöm van rá lehetőség hogy megszabadítsam a kerettől?? Elvileg ha be tudott szállni ki is kéne tudnia. De ezt nem hajlandó megtenni, legalábbis nem látok rá opciót.
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.10. 18:04:26
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.10. 18:04:26
Ki nem állhatom a csalóknak semmilyen formáját. Bocs. Ez az igazság. Plusz egy csata jelenetet 3 féleképpen játszottam le.
1. Adát leállítottam a lépcső tetejére, hogy észrevegyék bevettem minden drogot, jet 3 Milerulk quen Mine 2 king mine amikor odaértel még mehetett 3 king gránát fedezék. Voltak 30 vagy an high respawn.
2. Adát megint lépcső teteje de ezúttal bementem egy épület felső szintjére és onnan kempelgettem őket.
3 Amit már mondtam, Lyukas tetejű épület.
Ezt én így roppant élveztem. A konzolt meghagyom Neked-ne vedd sértésnek
Az xp vel kapcsolatba ökör voltam rengeteg múlik azon hányszor ad ötös szorzót ha kétszer akkor fél kp ha 6-7 szer lépsze egy egész szintet egy komolyabb küzdelem során 30-31.
Viszont van egy roppant nagy problémám. N találok olyan modot ami humanoknak életet ad. igaz reális, de nem szeretem ha mindegyiknek csak lerepül a feje azt csá. Komolyan kérdezem a Monster health már fent van. Nincsvalami ami jó dok életet ad az embereknek? Így azt se tudom mi értelme az 50% embersebzéses cuccoknak.
Viszont találtam egy iszonyat fegyvert. Ha benézel a távcsőbe pirosak az ellenfelek még nagyon távolról is. Ha pedig megölted őket egy Lila hurkot kapnak amit nem lehet nem észrevenni. Agyam eldobom..
1. Adát leállítottam a lépcső tetejére, hogy észrevegyék bevettem minden drogot, jet 3 Milerulk quen Mine 2 king mine amikor odaértel még mehetett 3 king gránát fedezék. Voltak 30 vagy an high respawn.
2. Adát megint lépcső teteje de ezúttal bementem egy épület felső szintjére és onnan kempelgettem őket.
3 Amit már mondtam, Lyukas tetejű épület.
Ezt én így roppant élveztem. A konzolt meghagyom Neked-ne vedd sértésnek
Az xp vel kapcsolatba ökör voltam rengeteg múlik azon hányszor ad ötös szorzót ha kétszer akkor fél kp ha 6-7 szer lépsze egy egész szintet egy komolyabb küzdelem során 30-31.
Viszont van egy roppant nagy problémám. N találok olyan modot ami humanoknak életet ad. igaz reális, de nem szeretem ha mindegyiknek csak lerepül a feje azt csá. Komolyan kérdezem a Monster health már fent van. Nincsvalami ami jó dok életet ad az embereknek? Így azt se tudom mi értelme az 50% embersebzéses cuccoknak.
Viszont találtam egy iszonyat fegyvert. Ha benézel a távcsőbe pirosak az ellenfelek még nagyon távolról is. Ha pedig megölted őket egy Lila hurkot kapnak amit nem lehet nem észrevenni. Agyam eldobom..
És annak mi értelme hogy visszatöltögeted a mentést? Ha szintet akarsz pluszba, consolba hozzáadsz amennyitől boldog vagy...
Jó nagy sötét vagyok. Semmi xp különbség egész egyszerűen szerencse. Ugye ötös a szorzóm. Megéri azt egyáltalán 3 ra rakni megint? Melleslek qsavvel lehet csalni. egy 10 visszatöltésből már beadja a küldetésleadásnál...
Nos meg is néztem. 023 xp-t kapok egy fénylő csótányért. 123 at ha beadja a szorzót-idiot savant-pedig csak hármason van. veryhardon 52 xp-t kapok idiot savantra.é Most akkor hogy is van ez?
Megtaláltam a legzseniálisabb, legalábbis számomra az egyik legzseniálisabb küzdőteret. Sokféle stratégiával lehet végezni ott az npckkel. A Szuper mutánsoktól-akik ezeken az adóvevő tányérokon vannak-jobbra lévő metróállomás. Eszméletlen. Nem is sorolom fel. Végül a legtetszetősebbnek az bizonyult, hogy van egy lyukas tetejű épület amire fel lehet menni egy kidőlt fán na onnan osztottam az észt. Ezek a Mirelurk gránátok zseniálisak. Azt a modot már csak emiatt is érdemes letölteni. (Uniquie followers) Viszont valami nálam nagyin nem stimmel. Átraktam Survivalra és mintha sokkal több xp-t kapnék. Ráadásul ponthogy gyengébbek az ellenfelek. Én viszont könnyebben halok. Ergo Jobb a Very hard..
😊
Én az utóbbi hónapokban vagy négy karaktert indítottam, különféle modkészletekkel. Az egyik alap mod, amit mindenképp használok, a Start Me Up, és a kezdő pontot mindig valahová délre teszem, jó messze Sanctuary-tól és Concorde-tól. A Castle is csak egy falu, mint a többi. Bár a mostani karakterrel, miután már majdnem minden falut felhúztam, csak elballagtam Prestonékért, leraktam őket Sanctuaryban, megbíztam Sturgest, hogy irányítsa az építkezést a szigeten, aztán ott hagytam az egész brigádot aszalódni. Az elképzelt karakter (lejjebb már említettem talán) egy kiszolgált NCR felderítő, aki azért jött át New Californiából, mert hírét vette, hogy a BOS itt is kezdi a hülyeségét és szeretné a telepeseket (ehhez a MM-t is fel kell azért húzni valamennyire) megerősíteni annyira, hogy sikeresen kipofozzák a BOS-t meg a raidereket (meg az institute-ot is) és fejlődjenek a maguk módján. De ezt a magam tempójában és nem a „radiant” küldetések foglyaként szeretném végigcsinálni…
Van egy mod, ami a Nuka world végigjátszása után „behívja” a MM-t arra a területre, hogy átvegyék a hatalmat. Ezt is felraktam, hogy ott is békés építkezés legyen a vége, ne mindenféle rablók uralják a területet.
Van egy mod, ami a Nuka world végigjátszása után „behívja” a MM-t arra a területre, hogy átvegyék a hatalmat. Ezt is felraktam, hogy ott is békés építkezés legyen a vége, ne mindenféle rablók uralják a területet.
En most kezdtem egy uj survival karaktert (megint😄), kicsit hangolando a FO76-ra, es en is olyan ivben kerultem ki Concordot, hogy a raiderek szerintem meg mindig, hetek eltetevel is lovik Prestonekat a muzeumnal.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na tessék... Az a jóképű robot az robot szakértő 3 ami nem gond DE communist destroyer????!!!!! Ez mi. Nem kell mondanom, hogy nincs ilyen és most megnéztem be se rakott.. Akkor most ezt hogy..
lebegő. Bocsánazt a sok hsz-ért!!
Bár az Adás vonalat is végig szeretném vinni érdekesnek tűnik.. De dobnom kell mert nincs intellectem. Bár... Lehet elég a kovács azt akkor éebegő lángoló kardos robot nem gyenge..
Akkor lehet kezdek egy újat mert ez a polgárőrősdi még úgy se jön be, hogy úgy átöltöztettem Prestont, hogy alig lehet ráismerni. De egy csapat paraszt attól még egy csapat paraszt marad. A Flare Gunt is ezért nem használom. Viszont a rakétalefedettség azért FUN
Ez óriási.. !! Ott a helyük...
Na ezen a borzalmon is túl vagyok. Igazából hatalmas szerencsém volt mert otthon felejtettem a páncélomat viszont a várfalon lévő lőszeres dobozba találtam 20 darab rakétát úgyhogy leballagtam a folyosókra és ha ott a folyosókon irtod a fészkeket hamar megjelenik a quine akinek elég volt 3 rakéta meg egy két lövés a legendás időlassítós fegyveremből úgyhogy esélye sem volt hozzámérni. Pedig elég komoly savtartalommal rendelkezik a köpése mondhatni..
Volna még itt pár kérdés amire ha válaszolnátok nagyon hálás volnék. Mégpedig. Mikortól tudok rakétaállásokat telepíteni. Mert most adott három feladatot Preston annak ellenére, hogy mit mondtam róla a háta mögött. 😊 De nincs köztük az alagút sajnos.
Másik, Felraktam egy addont amibe állítólag be is linkelem
https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/10514 Jaaa akkor most esett le Azért vannak ezek a halál jópofa gránátok mirelurk King egg. 😊)) Hát nem óriási. Viszont Followert szeretnék és így első blikkre aspecialba van benne ésiszonyú feltételekhez kötik. AStrongot, hogy kapom meg leggyorsabban gyémánt city feladat ugye?
Volna még itt pár kérdés amire ha válaszolnátok nagyon hálás volnék. Mégpedig. Mikortól tudok rakétaállásokat telepíteni. Mert most adott három feladatot Preston annak ellenére, hogy mit mondtam róla a háta mögött. 😊 De nincs köztük az alagút sajnos.
Másik, Felraktam egy addont amibe állítólag be is linkelem
https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/10514 Jaaa akkor most esett le Azért vannak ezek a halál jópofa gránátok mirelurk King egg. 😊)) Hát nem óriási. Viszont Followert szeretnék és így első blikkre aspecialba van benne ésiszonyú feltételekhez kötik. AStrongot, hogy kapom meg leggyorsabban gyémánt city feladat ugye?