Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szinte biztos, hogyakkor élvezhetőbb volnaa játék mondjuk az már nem annyira rpg inkább fps.. De jó lenne iszonyat tűzerő fedezék néha kihajlás...
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 19:07:08
"Yeah, around 250 is the limit of plugins that NMM with allow, or your game will crash upon start up (Even whilst using F4SE) trust me, I've figured this out the hard way, all the way up to 250+ all mods working smoothly, but trying to push it will make the game un-playable and it seems there is no way around it."
Nem az F4SE vagy az NMM a korlát. A motor olyan (már az Oblivion óta és ez a mai napig nem változott, oka az objektumok indexelésében keresendő), hogy maximum 255 (FF) db esm és esp lehet összesen a modlistában. Ha többet akarsz, akkor esp merge. Nekem több mint 300 mod van így felrakva, a legjobb módszert az általad is belinkelt Crossing the great wastes (fallout 4 modlist) leírásában találod hozzá. Az esl kiterjesztésű modok ennek a korlátnak a meghaladására lettek kitalálva, de annak meg az a korlátja, hogy egy esl maximum 4096 objektumot tartalmazhat, vagyis kisebb modokhoz elég csak. Viszont ezekből lehet többszáz is.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.07.14. 19:08:04
eldobálod a rajtad lévő páncélt fegyvert stb és konzol módban ráklikkelsz kírja az ID-jét felírod egy cetlire
aszt player.additem ID
3th-ből szeretnék csak szinte lehetetlen célozni, felvenni cuccokat
néha megnézem milyen szép vagyok aszt vissza 1st-be
ja van olyan lehetőség is, hogy egyszerre mutat mindkettőben az érdekes volt amíg nem próbáltam úgy lövöldözni
AScrap addont ti hogy állítjátok meg a expanded settlementset meg a homakert szerintem ezek a veszélyesek!!! A workbench is érdekel. Talán az se mindegy milyen sorrendbe rakod...
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 19:02:25
állíthatod a SPECIAL-t peerkeket, szintet
megnézed a mostani karaktered aszt átírod az újnál
Valami még érdekel hirtelen. Ti külső vagy fps nézetből toljátok inkább?
Már 55% nem téma újrarakni..
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 18:41:48
De zombi modokat is össze lehet ereszteni. Úgy hogy lesznek vagy ezren. Decay meg mégvalami.. Ezt csípem ebbe a játékba lehetőségek végtelen tárháza.. Mondjuk ez, hogy eltűnik a bútor menü az extender meg kivág ha csak úgy simán felrakod és elindítod nem szép dolog.
Ezzel Az awckr pusival öröm lootolni. Ezt neked írom irgum, hogy miket hagysz ki. Sötétben pirossal jelöli a fegyó az ellenfeleket már kilóméterről ha pedig megöltél 200 enemyt akkor azt karikázza be egy világoskék övvel amelyiket még nem lootoltad. Lényegében nincs lootolatlan ellenfél még koromsötétben sem térdig érő fűben. Ráadásul nem csak akkor mutatja ha azzal ölsz. Hanem csak elő kell venni. Most volt olyan antitank fegyóm ami sosem múló golyó volt szal nem kellet tárazni egyett lőttél hatalmas sebzés iszonyú robbanás. Aztán terjedő tesla.. A legmodernebb valódi fegyverek.. Egy jobbat nem tudok mondani ami a játékba van. Na jó.. A követős raksi. :)
Workshop Menu Missing Tabs Fix
Irgum76
válasz
ma, 17:46
ja és ha mindent le akarsz szedni figyelj oda, hogy mindent a megfelelő módon uninstallálj drog,holo tape stb
mert szétcseszheti az egész menüdet
még mikor először nekiálltam építkezni akkor szedtem le építő/dekor modokat én úgy emlékszem még ha korábbi illetve más karaktert is próbáltam akkor is szétcseszte
aszem akkor hagytam abba
viszont van valami fixer mindjárt nézem
Biztonsági mentést csinálj, bár ha amúgy is szar....
Viszont én übereltem magamat. Nem szégyen bevallani, hogy hülye vagyok. Ezzel a mod bekapcs kikapcsal azt értem el, hogyelveszett abutor menü a 3 ik rublika ugye. Történt már velem. Angolul utánanéztem és állítólag iszonyat nehéz visszarakni. Már csak abban reménykedem, hogy nem romlott el az egész karakter hanem a játék újrarakása után, szigorúan indítani kell egy újat és azzal megfogni a sanctuaryban lévő workshoppot. Azt tudom, hogy az a mentés ahol eltűnt Sanyi. Abban reménykedem, hogy az előzőekben megvan. Mármint a bútor menü...
Nagyon örülnék mert már 56 os vagyok és nagyon bejön ez a kari. Az is amiket letöltöttem. Bár vigyázni kell amikor visszateszem nehogy megint elvegye a bútor menüt. Nem tud valaki erről többet mit én? Nincs valami egyszerűbb megoldás? Bár már 24 mb/s el rántja lefele a játékot szóval nincs kegyelem. Szóvalami szerintem elvette a területet:
A conifers Fallout 4.ini ben kellet irogatni plusz dolgokat meg átváltoztatni. Biztos az a ludas. Mindenesetre úgy hagytam mindent az át írt fallout4.ini-n kívül.
Azt most jut eszembe, hogy a mentéseket kivéve kimásolok mindent azt ha nagyon nem akar csinálni visszamásolom.
Szerintetek jó ez így ti mit tennétek. Valaki esetleg jártasabb mint én ebbe a bútor elvesztés bugba? A Saves mappát benthagyham vagy hagyjam had másolja ki magának a felhő?
Arra volnék rendkívül kíváncsi, hogy melyik mos leszedése és felrakása veszi ki a bútormenüt...
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 18:13:24
mindegy 2 mod lista:
Crossing the great wastes (fallout 4 modlist)
Fallout 4 Mod List and Load Order Guide (BiRaitBec Modlist)
elvileg így minden akadás mentesen települ
ez meg a limitről:
How Many Mods are too much?
"Yeah, around 250 is the limit of plugins that NMM with allow, or your game will crash upon start up (Even whilst using F4SE) trust me, I've figured this out the hard way, all the way up to 250+ all mods working smoothly, but trying to push it will make the game un-playable and it seems there is no way around it."
mert szétcseszheti az egész menüdet
nem kerülöm a mellék küldetéseket de a sztori szerint mint apa az elrabolt gyerekedet keresem
most konkrétan mi a fontosabb egy apának az adott szituációban ismeretlen embereken segíteni ügyes-bajos dolgaikkal tökölődni míg a kölkével ki tudja mi történik?
konzol parancsok
konzol parancsok videó
böngészd át valahol benne kell lennie
bocs nem OCDecorator-ba van hanem a CREAtive Clutter-ben van npc szekció lehet ellenséges vagy barátságos van, hogy nem jön elő ez a ikon attól függ, hogy települ
ha lekapcsolod konzol parancsal az AI-t és ott berakod a BH-ékat meg szembe velük Godzillát majd visszakapcsolod az AI-t és el is kezdik egymást gyakni
craftable enemy spawner: hogy őszinte legyek nem próbáltam csak érdekelt, hogy van-e szerencsejátékos kiegészítő és ott találtam egy ilyen gladiátor fogadást aminél azt írta a srác, hogy a craftable enemy spawner inspirálta
szerintem sima kis konzol script
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.14. 17:44:22
Irgum: Először is köszönöm... Bár nemigazán értem elnézést. Most akkor konzolból rakok be embert vagy az OCDecorator. Ami hacsak össze nem tévesztem tárgyakat készít a menüben. Meg lehet vele tömni a hűtőt meg ilyenek. A craftable enemy spawner is egy mod ami területen belül müxik nem? A konzolból, hogy hozol elő embert?
Amúgy csak nagyjából ismerem a szitut, hajlamosak az npc-k másként viselkedni. De végülis mindegy ezen nem fogunk összeveszni. Különböző az ízlésünk azt kész. De ezzel, hogy nem viselsz páncélt nem futsz be az ellenfelek közé hogy csak úgy röpködnek. Közben esetleg beveszel valami lassítót. Azt had repüljenek a testrészek. Ezzel szerintem sokat vesztesz. Ez, hogy bekempelsz 200 méterre borzasztó unalmas lehet. A készítők direkt úgy csinálták meg a játékot, hogy többször végigvihető legyen. A mellékküldetések kerülését, hogy őszinte legyek nem értem..
Több embernek több ötlete van. A készítők is ugyanolyan emberek mint a moderek. Sőt meg kockázttom egy két modder jobb lenne készítőnek. :)
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 16:50:45
de csak annyit tudtam meg, hogy sokaknál előjön ez az eltűnés és senkinek nincs rá megoldása
ehhhh
a játék írói így találták ki a játékot így adták ki én azt a játékot akarom játszani amit ők készítettek
persze van ami nekem sem tetszik illetve logikátlan, bugos, hiányos stb
azért most hogy így nézem kb 20 mod van fent ebből 10 építős, dekorálós,settleres
leginkább a Northland Diggerst hiányoltam mert ha már kinyaljuk a seggüket a telepeseknek akkor ne az legyen már, hogy egész nap a falat kalapálják meg belőve ülnek a fotelben hanem csináljanak is valamit
egyedül a purified water-t és a craftable ammo-t érzem kicsit tápnak mondjuk víz nélkül már megvagyok de lőszert tonnaszámra tudok már gyártani
Pl.: fegyver egyáltalán nincs és nem is lesz
a bádogember rucit meg nem szeretem nagyon ritkán veszem fel (egyet el is loptak :) ) tohonya szarnak érzem én jobban szeretek settenkedni
az meg, hogy azt mondod, hogy az én hibám, hogy motíváció nélkül nincs igazán kedvem tovább folytatni az inkább a készítők hibája, hogy 20. szinten betudod fejezni a fő küldetést
Spoiler Shon-ról:
Shon meg akkora WTF, hogy csak néztem, hogy ezt most így hogy?
kinyírom a saját fiam majd az android klónját putyulgatom errrghhhh
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.14. 14:55:48
" Mivel az, hogy stratégiákat stb.. tervezel minden csak nem céltalan futkározás."
nekem ezzel az a bajom, hogyha stratégiát tervezel akkor már ugye láttad előre mi fog következni (belemördeltél, visszatöltötted)
én úgy vagyok vele, hogy ez egy RPG (még ha sajnos sokan FPS-ként játszák) szóval én úgy lófrálok, hogy fel vagyok készülve bármilyen szituációra üss vagy fuss alapon nem úgy, hogy szembejön egy Legendary Deathclaw a pusztában akkor nekifutok ötször, hogy na most akkor már tényleg én győzzek nem tartom fernek
szépen elsomfordálok és keresek valami másik utat
persze ha küldetés van és megmördelek mert Pl.: rossz gombot nyomtam stimpak helyett vagy minden ment faszán aztán meghallom a közeledő pittyegést (jaj de utálom azt a pittyegést :) ) a suicid supermutástól és fogalmam nincs honnan bukkan fel
akkor én is újrázok
ebben a játékban a stratégia az ha Pl::az első komolyabb küldetésnél mikor beküldenek a gyárba, hogy ölj meg minden! ridert
kommandózhatsz ott órákon keresztül akkor is respawnolni fognak elég csak a fömuftit leszedni
és itt jön a az igazi stratégia
lent az alaksorban leszeded azt a pár embert aztán fel a lifttel kutyus (vagy bármi) megállítása lapos kúszás a terminálhoz őr robot aktivál és szépen a hátsó sarokba sunnyogsz majd hallgatod a halálsikolyokat :)
őrrobot leállít mielőtt téged is elliminálni akarna lapos kúszás a fal mellett mesterlövészpuskával leszedni a maradék tornyokat
esetleg ha belébecol 1-2 rider azokat kinyírod és tiéd minden nyalánkság egy vércsepp nélkül
nekem ez a játék
ultra hardon meg nincs kedvem pöcsmörögni mert az tényleg kemény, hogy 6+2 END-el szó szerint két lövésbe belehalok annyi időm sincs, hogy a stimpak hasson Falloutban meg nem nehéz beszedni két lövést...
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.14. 14:20:16
ilyen sereget háromféle módon tudsz betenni
1. konzollal egyenként az "ö" billentyű magyar billentyűzeten
2. OCDecorator-ba az NPC-k nél
3. Craftable Enemy Spawner
Még ami van: Place Everywhere - ugye építhetsz bárhova a településhatáron belül, eltűnik a piros körvonal az építés menüben.
Scrap Everything - mindent szétszed egy településen belül.
Grass blocks - ad füves kockákat, mint a háború előtti városban.
Crimsomrider's Unique Furniture - egy rakat új tárgyat, bútort ad. Jópofák, csak hátrány ugye hogy kategorizálatlanul egybeömlesztve oda ahol a kastély lövegek is megtalálhatók.
Do It Yourshelf - clutter for shelves and bookcases - dekorációnak.
NorthlandDiggers Resources - Animals - Landscape - Garden and more... - ez fákat, bokrokat, meg néhány cucc settlereket hozzárendelni, mint kertészet, koporsókészítő, stb....
Nagyjából ennyi, van még ugye az OCDecorator - Static Loot, ha nagyon részletesen akarsz berendezni házat. Nekem ez inaktív most, így is építéshelyhiánnyal küzdök, így esélytelen.
Meg van a sim settlements, ami bazi jó, félszobákat tehetsz be a felépített épületeidbe, és frankón berendezi. Nagyon tetszett, de aztán nem indítottam el ennél a játéknál, mert úgy vettem észre hogy emiatt többször is jött a crash. A nélkül még nem volt a mostani játékban.
Ilyen hadsereget hogyan lehet verbuválni?
Ezt már csak szerkesztem mert gyorsan eszembe jutott. Letöltöttem ezt qaz új batmanruhás addont. De finoman szólva érdekes. Előszöris a nekem tetsző skint nem látja a javító (commonwealth knight. Aztán lehet úgy is variálni, hogyx.02 legyen. AZt látja. Egy dobozba is ottvan. Viszont az gyengébb mint az x-01 de nem x-02 a neve. Szóval nem egyszerű.
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 09:04:06
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Amúgy ha vennél egy kikötőt, csak szólj, neked féláron adom <#vigyor>#vigyor>
Megvolt a hét első sztárigazolása is:

Azt hiszem Frank nem a kertészeten fog melózni. <#nyes>#nyes>
Live n love magazine perk patch
The moon palace
Unoffical supermutant-Redus Horizon patch
Horizon live dismemberment patch
Raider overhall restored content patch
Ungougus health scaling
DPD AIO Standalone
Armorsmith extended
Így hirtelen ezeket tartom nélkülözhetőnek és nem értem őket 100xra.
Miket kell, illetve érdemes megtartanom?
Köszönöm Kroki!
Gyönyörű ez a kastély az egyetlen hiba, hogy a várfalakat nem lehet lebontani ugye. Kikötő is.. Agyam eldobom.. Profi vagy. :) Ez már olyan szintű kreativitás amiből pénzt kéne csinálnod csak mondom..
Elég messzi van a tökéletes helyreállítástól, inkább ahogy esik úgy puffan építkezés, de szerintem ez látszik is a képen. De tetszik, és szórakoztat felhúzni. Igazság szerint már játékbeli hetek teltek el szerintem kaland nélkül, csak építettem. Van már kikötő, a földfal tetejét helyreállítottam, ott van a kert. Kár hogy a hajó csak dekoráció, kis halászbárka, de fölfegyvereztem. Poén lenne a nyílt vízen kalózok ellen <#nyes>#nyes>
A kastély settlerei egyediek lesznek, már egy dokit le is gyártottam, őt elfelejtettem lefotózni.
Az a baj az egésszel, hogy betelt az építési csík, pedig már lebontottam minden vízalatti kavicsot, gazt, ami volt. Az építésnövelő modot nem merem fölrakni, már nem emlékszem ki, valaki írta hogy crashelhet tőle a gém. Nem akarok újat kezdeni megint. Csinálgattam a földön szétszedett puskák glichet, de hát annyi puska nincs a játékban... Amúgy megfigyeltem, ha szétszedem a puskákat a workshop módba, csökken ugyan a csík, de ha kilépek, és vissza be, elveszik az üres hely.

gondoltam megnézem milyen is
hát bejutni rohadt egyszerű volt nem kell rambózni ennyi a titok
oldalt elsétálsz a másik utcán onnan lopakodás beoldalazni a sikátorba ha van ott valaki leszedni aztán lopakodás előre a fedezékek takarásában ott meg van 3-4 rider akiket hősiesen hátba lehet lőni aki koricál az utcán azt lelövik fentről tekerős puskával aki meg bemenekűl az épületbe azt Dogmeat lerendezi
bent már neccesebb volt a szitu főleg, hogy karizma, Iq 1-esel mentem és a +40%-os stimpakhez 2 Iq kell
Én valami tiltott IP tartományra gondolok, mert többeknek, akik restartolták a routert megjavult egy ideig.
Ha van telekomos, akkor osszuk meg az IP-ket, hátha van benne valami minta. VPN-el ugyebár megy.
Battletag: coolpet#2467
https://www.youtube.com/watch?v=VNmzO-Dlvik&t=8s
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Köszi a tippeket!
Mikor bejött a CC mind a Skyrim SE-be és a Fallout4-be, sok felhasználónak crashelt a game a main menüben mikor csatlakozott a CC-hoz.
A fallout4.exe tüzfalon tiltása megoldás:
If you want the Creation Club and Mods tab to work and be able to log in with your Bethesda account the only workaround I know is a free VPN software called Tunnel Bear. Just install it and open it, connect to a server from a different country and everything will work.
De ha router mögött vagy, és tennék egy próbát, hogy a bejövő netkábelt direktbe dugom a gépbe, és onnan csatlakozol.
Ha ez megoldja, akkor a routered beállítása nem megfelelő (alapbeállítás).
Sok user arról is számolt be hogy wifi sticket váltott (pl TL-WN822N -> Asus PCI-AC88) és a game azonnal fagyott.
Nem tudom hogy működött e a fagyós usereknél a direkt kapcsolat, de a tiltás tuti megoldja.
Max nem tudod használni a game menüben a modokat.
Battletag: coolpet#2467
nem tudom magadnak készíted vagy féltöltésre
de nekem annyira nem jönnek be tökéletes helyreállítások
Pl: Clean and Simple - Sanctuary Startup
mondjuk ez egyéni ízlés kérdése én is Sanctuaryt csinosítgatom de nem akarok belőle pre-war települést csinálni némi kosz kell nekem :)
de junktownt sem próbálok a kettő között lavírozni
szóval ha esetleg megosztásra készíted szerintem jó lenne belőle egy kicsit lepusztultabb verzió is néhol hiányos csak gerendázat tető, lyukas falak, rozoga lépcsősor kívülre a toronyhoz és mindenképp indák és kosz
de ez csak egy vélemény így is szép
Castle in the Sky
The Master Plan
Van már kikötőm is, ahhoz ez: Port Royal
Esetleg ez: The Cabin in the Woods
Magasság limitre: Settlement Height Unlocked
Ez meg hogy nagyobb legyen az építhető terület: All Settlements Extended
Előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.13. 02:13:20
mert ha csak rohangálsz a vészlanden akkor nem sok értelme van tápolni
Kroki ez nem semmi. Ügyes vagy. HA valaki esetleg tudna rajtam segíteni nagyon megköszönném. Brutálisan erős humánokat akarok a játékba. Nem érdekel ha nem reális és rajta marad a feje csak küldje tovább.