11630
-
Irgum76 #9822 ja jó szokásomhoz ismét triplázok egyet
"Am, ha hiányozna valami hozzá, nem kéne NMM-ben kipirosodnia?"
de és akkor ki is írja mi a nyűgje de ha feketére vált az még nem jelenti azt, hogy működni is fog
és ha úgy sem megy az 50-es mod akkor próbáld meg azt amit én néztem ez annak a modernek a korábbi verziója amit törölt mert nem töltötték vagy ilyesmi
és egy másik felhasználó visszatöltötte -
#9821 Arra természetesen figyelek, hogy CBBE-s legyen a letöltött verzió...
Na látod, átolvastam, de ez valahogy elkerülte a figyelmem, hogy eleve lecseréli a rucikat. Így biztos megvannak, rendben. Annyira nem nézegettem az alap ruhákat. Még mindig az eredeti vault suit van rajtam, kiegészítve néhány zsebes cuccal, hogy harci helyzetben tudjak szaladni azért, mert mindent összeszedek, ami esik... Kell az alapanyag.
Sellő fiú, lányban pedig igazat adok. Így egyszerűbb.
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2018.07.28. 11:21:41 -
Irgum76 #9820 nekem tetszik a sellő, frappáns, érthető
de inkább sellő fiú, sellő lány -
Irgum76 #9819 nem vagyok egy mod guru de szerintem az AWKCR-el pont,hogy elkerülheted a modok ütközését
a 1950's Feminine Outfits-nál meg ahogy olvastam a kommenteket elvileg automatikusan le kéne cserélnie az alap rucikat az 50-es modellekre
még azt írja figyelj oda melyik verziót töltöd le:
"Q 4 : I am using EVB body. Which version do I download ?
A: The vanilla version.
Q 5 : I am using CBBE body. Which version do I download ?
A: The CBBE verison."
esetleg próbáld meg letörölni és újra letölteni/installálni mert ha jól értem akkor tudod megadni mit cseréljen le és mit ne -
#9818 Sellő. És ugye az nemtelen... Nem kell megkülönböztetni. De, ha nagyon akarjuk, akkor akár sellőfi is lehet az a sellő, amelyiknek két farka van.
Irgum76 #9815
Megtaláltam a kémia asztalt, az 50'-s kivételével megvannak a cuccok. Az meg sajnos nem tudom, menni fog-e. Nem szívesen pakolnám fel az Armorsmith Extended-et, mert ahhoz kell az AWKCR, azt meg kihagynám, nem akarom, hogy instabil legyen a játék, és amennyire csak lehet, legyen magyar...
Am, nem az általad linkelt van meg nekem, hanem Ez
Am, ha hiányozna valami hozzá, nem kéne NMM-ben kipirosodnia?
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2018.07.28. 10:07:50 -
#9817 Nem forditanám :) magyarul sokminden hülyén hangzik. -
Kroki105 #9816 Nálam ezek vannak:
Shade Girl Leather Outfit
Darabokra szedni, színezni, amilyenre tetszik.
UCO
Az alapcuccoknak lehet más színt adni, akár piros vault ruhában flangálni. Plusz ad még pár legyártható dolgot.
The mercenary
Ez is ad egy rakat felszerelést a ruha mellé, pisztolytáska, öv, símaszk, sapka.........
Crimsonr. acces.
Sok kiegészítőt gyárthatsz a munkapadban.
Tough traveller
Ez is jól néz ki.
-
Irgum76 #9815 ja ezek működnek?
akkor bocs -
Irgum76 #9814 azt írják a 1950's Feminine Outfits-hoz kell az Armorsmith Extended
(lehet ez az összes problémád megoldja de még nézkélek)
és akkor a pácél gyártó padon tudod elkészíteni az Outfits, Suits. menüben
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.27. 22:33:44 -
#9813 1950's Feminine Outfits (Vanilla - EVB - CBBE)
4. Modular Vault Jumpsuit - All DLCs V1.2-30022-1-2
Boston Police Uniforms CBBE BodySlide-33276-1-0
Night Dress - CBBE - Main files-32508-01
Highheels-15152-8
Ezeket pakoltam most fel.
Tudtok ajánlani még valami jó, CBBE-s ruha modot?
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2018.07.27. 22:22:31 -
Kroki105 #9812 Hogy fordítanád? Hableánynak, meg hablegénynek?
Nincs azzal baj... -
#9811 Vizilány :D anyám...
Miért nem tudom megszokni az interfész magyarítását?
-
Irgum76 #9810 na ja el lehetett vele egy ideig -
Kroki105 #9809 Igen, ezt néztem én is, fasza.
A new castle képen csak az lepett meg, hogy mod nélkül csicsázta szét a kastélyt. -
Irgum76 #9808 ha Flats Shoes Pack az más cipőset nem igazán láttam akkor
"Craft it at the chem station under "Flats", or the armorsmith workbench under "Outfits - Dapper" if you downloaded the Armorsmith Extended version (requires Armorsmith Extended). Change colors at an armor workbench."
vagyis vagy a kémiai laborban tudod legyártani a Flats menüpontban ehhez nem tudom milyen perk kell de biztos nem kémia vagy tudomány
vagy a páncél gyártó asztalon Outfits menüben a Dappe
ha felrakod az Armorsmith Extended version-t akkor megtudod változtatni a páncél gyártó asztalon
ha még sem ez akkor bocs
ja és elnézést nem tudom a magyar elnevezéseket
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.27. 19:31:22 -
Irgum76 #9807 nekem ez jobban bejön mod ide vagy oda -
Kroki105 #9806 És én még azt hittem hogy tudogatok építeni.
New castle city
Azt írja mod nélküli, de akkor bazi sok puskát bonthatott széjjel.
Mint valami metropolis éjszaka. A csilivili fényes izék dobják így fel, azzal még sose foglalkoztam, majd meg kellene lesni hogy készül. -
#9805 Fog néhány elnevezés változni (Polgárőrség az marad:), lehet, hogy az is.
A mai frissítésben már jó pár helyszínnek más lesz a neve, csak részben fog hasonlítani korábbi nevére. Kiderült, hogy bizonyos kifejezések nagyon nem azt jelentik, amit az első fordítók használtak. És ezek a kifejezések pont helyszínek nevében vannak. Voltak hibák olyan téren is, hogy egyik helyen így, másik helyen úgy hívták a helyszínt, épületet, stb. Ezeket is egységesebbé tettem.
Ezek küldetések fontos helyszíneit, települések neveit jelentik, de minden előfordulásuk át van írva az új névre. -
Kroki105 #9804 Kémiai labor is van Menedékdombon, a délnyugati városhatárnál, egy ház mögött. Vagy mész száz métert Red Rocket-hez, ott is van. -
#9803 Én arra számítottam. hogy a kezdő városkában (menedékdomb) le tudom gyártani. De ott csak javítani, fejleszteni tudom a páncélokat, gyártani nem. A kémiai laborhoz, meg perk kell, az még nincsen meg. Vízilány vagyok, (Sunset; miért nem sellő?) meg pakolom a zárnyitást, lopakodást, tudományt. -
Ellaberin #9802 Feltelepítettem, itt is van a modok közt, de még találtam ki, hogy indul :S -
SaGa #9801 Gondolkodtam rajta, hogy letöltöm, de olvasva a fórumát a nexuson, adok neki még pár hónapot, hogy a gyerekbetegségeit kijavítsa a modder.
Dante73 #9798
A modolt ruhák, amennyiben nincs hozzájuk előírva az awkcr használata, leggyakrabban a kémiai munkapadon gyárthatók le. Ha van awkcr kiegészítője, akkor az armorsmith munkapadon, amit el kell készítened előbb. Ha a modder foglalkozott a ruhák terítésével, akkor zsákmányolhatod is a lelőtt ellenfelektől vagy megveheted a kereskedőktől az egyes darabokat. Olyanra, mint ami TES játékokban szokott előfordulni, hogy van valahol egy láda, abban benne az összes cucc, ne számíts.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.07.27. 16:15:40 -
Kroki105 #9800 Mi a neve a modnak? Általában le van írva hogy hol tudod elkészíteni őket magadnak. Ez sorszor a chemikal station, ritkábban főző állomás, vagy ha az "Armor and Weapon Keywords Community Resource (AWKCR)" cuccot is használja a mod, akkor kapsz egy armor workbench-et, ahol el lehet készíteni. -
Alanw #9799 A medigre ugyan nem valasz de hatha jo jon neked https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/7903 -
#9798 Elhatározás kérdése a dolog. Azt hiszem, akkor határoztam el a dolgot, mikor valami trailer-e jött ennek a játéknak, ami élőszereplős volt. Tök elkínzott fejjel sétált egy néger faszi, bement valami raktárba, meg hasonlók. Amikor azt láttam, megfogott az "érzés". Én nem unom egyébként, Figyelek a világra magam körül, agyalok a következő küldetésen, tervezgetek... Ha meg elkalandoznak a játéktól a gondolataim, akkor abbahagyom.
Apropó. Felraktam néhány ruha mod-ot. Azokat hol találom vajon? Már pár óra benne van azóta, és egy darab cipőt látok belőle, a "saját" lábamon.
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2018.07.27. 14:24:02 -
Ellaberin #9797 Ezt a Northern Springs (mod) DLC-t próbálta már valaki? -
Kroki105 #9796 Kipróbáltam ezt a sétafika dolgot, és halál komolyan megvan a feelingje. Sokkal jobban szemügyre lehet venni a dolgokat, és belerohanni se lehet így semmilyen ghoulhordába.
Bár az igazsághoz hozzátartozik, később visszakapcsoltam, mert azért elég uncsi tud lenni egy idő után ha így akarsz eljutni A-ból B-be. -
krisztajo #9795 Köszönöm a kimerítő választ, nagyon sokat segítettél.
Bocs a magyar kifejezések miatt, én már a béta 95%-os fordítással játszom, ami egyébként nagyon jó. -
#9794 Memory den, Goodneighbor. -
#9793 Vagy 5 perrcig gondolkodtam mi az a menedék, és rájöttem, hogy sanctuary :D
De hogy az emlékbarlang mit takarhat? Kisegítene valaki? -
#9792 Van egy küldetés, amit ha egyik oldalról kezdesz el (elindulsz a küldetés helyszínére), akkor figyelmeztet a játék (külön kis ablakban), hogy a másik oldal onnantól fogva ellenséges veled szemben. És ugyanez van a másik oldalról is, figyelmeztet, hogy az egyik oldal onnantól fogva ellenséges lesz. A polgárőröket a legeslegeslegvégéig nem támadja/támadhatja meg a másik három frakcióból kettő, amiből akkorra már csak egy marad. Ezeken kívül nincs túlvariálva, amikor látod, hogy mi lesz a feladatod, abból sejthető lehet, hogy melyik frakció a célod- akkor ott már kenyértörés lesz velük...
Fegyvermódosítási anyagokat, páncélmódosítást, településépítést mindent a begyűjtött kacatokból szerzel. Minden szemetet magaddal cipelsz, elviszel egy település műhelybe (vagy esetleg itt-ott találsz magányosan is), aztán behelyezed őket a tárolójába. A településeken egy-egy településen belül ezek a műhely (állomások) tárolók össze vannak csatolva.
Ezek a helyek automatikusan lebontják nyersanyagokra a bepakolt kacatokat (addig, amíg nincsenek felhasználva, ugyanolyan kacatállapotban ki is vehetők, elvitelre máshová, eladni, stb.)
A fegyvert és a páncélt szétszedni alkotóelemeire a fegyverkészítő állomáson, illetve a páncélkészítő állomáson tudod szétszedni, vagy pedig úgy, hogy egy településen (saját település ugye) ledobod őket a földre, belépsz építőmenübe, rájuk nézel a kurzorral és megjelenik ott egy parancs a bezúzásukra. -
krisztajo #9791 Köszönöm szépen.
Egyébként erre a végső pontra figyelmeztet a játék?
Ha nem leírnád nekem hogy mi az?
Még valamit szeretnék kérdezni.
A fegyvermódosítási alapanyagokhoz hogyan tudok hozzá jutni?
A nálam lévő nem használt fegyvereket és páncélokat hogy tudnám szétszedni?
-
Irgum76 #9790 én még mindig nem tudtam feladni a projektemet rohadtul idegel, hogy egy ilyen egyszerű problémát nem tudok megoldani mint a subcategoriák beállítása workbenchnél
talán ez segítene de nem igazán értem szóval ha valaki segítene értelmezni ezt annak nagyon örülnék -
Irgum76 #9789 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az Institute elpusztítása az a pont vagy azután történik ez? mert még az Institute-ot meglehet csinálni kart-karba öltve, hogy mindenki megkapja a saját kis örömét (kivéve engem aki Institute párti vagyok) -
SaGa #9788 A játék egy bizonyos pontjáig valamennyi frakcióval együtt dolgozhatsz, csinálhatod a feladataikat. Azon a ponton viszont döntened kell, melyik frakciót segíted győzelemre, ami azzal jár, hogy legalább egy, de bizonyos körülmények között akár több frakcióval is végezned kell.
A társak gyalog mennek, vagyis időbe telik, míg eljutnak oda, ahová küldted őket. Ráadásul ha valahogy nem adtad meg nekik, hogy az új otthonuk az, ahová küldenéd, nem oda fognak menni, hanem oda, amit ők az otthonuknak tartanak, tipikusan az a hely ahol először összeakadtál velük. -
krisztajo #9787 Két kérdésem lenne.
Először is mennyi időt kell várni egy társ megjelenésére, ha elküldöm a Menedékbe?
Csak azért kérdezem, mert már másodszor hittem azt hogy véglegese elvesztettem egy társat.
Először Nick-et vettem fel aztán kiszabadítottam Strong-ot és elküldtem Nick-et, de nem ment a Menedékbe.
Szerencsére megtaláltam az Emlékbarlangban.
Akkor újra felvettem öt és Strong-ot küldtem haza.
Azóta már legalább öt küldetést végigcsináltam és csak most jelent meg.
Mindenkinél ennyi időt kell várni? Igazából már azt hittem, hogy meg sem jelenik.
Elvileg minden társ hazaküldhető és meg is kellene jönniük?
Illetve a másik kérdésem az, hogy csak egy frakciónak lehet dolgozni vagy lehetek egyszerre a Polgárőrséggel és a Testvériséggel is?
Valahogy lehet őket szövetségre léptetni?
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2018.07.26. 19:27:29 -
#9786 Csak játék után, mert hajnalig tolom :)
A gaméban minden este 8-9 körül lefekszem, és 10 órára szoktam állítani az alvásidőt.
Csak rendes ágyban alszom, házikóban, de nem belső tér, egyben van a wastelandel :)
Alkalmanként előfordul, hogy egy egy matracon mentek 1 órát, de nem jellemző.
Mondjuk a 3-as endu nem buiztos hogy segít :) de lopakodósnak nem kell tonna élet. Ha lebukik már mindegy :D -
Irgum76 #9785 ja még annyi, hogy nem lehet, hogy Insomnia-ás vagy?
"Saies it requires more sleep, but actually i am having to use antibiotics to fix. How stupid is that." -
Andule #9784 Sy, eltelt mar jo fel ev szoval rakerestem es azt talaltam wikin h a lethargy is betegseg amire kell antibiotics, a fatigue az ami "gyogyithato" a hosszu es rendszeres alvassal. (Magatol ertetodonek vettem h ehhez rendes, tiszta agy kell hiszem amugy sem lehet mason 3 oranal tovabb aludni) aki utobbit kitalalta gondolom eleteben nem volt satorozni, stb
Vannak ilyen lotyik valoban amik csokkentik az eselyet ezeknek a statuszoknak de azok tudtommal gyogyitasra nem jok. (Meg sokat nem is szamitanak imho) -
Irgum76 #9783 hát én csak annyit találtam, hogy rendszeresen és tiszta ágyban aludjál ne hálózsákban vagy koszos matracon
illetve van olyan teória is, hogy tető is legyen a fejed fölött
de ahogy néztem ezek többnyire csak találgatások
meg azt írták még, hogy készíthetsz ellene drogot a Chemistry stationön
de gondolom ezeket te is megtaláltad csak gondoltam hátha sikerül segíteni