Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez a mod eleg faszan es ctd mentesen mikor ergo tudom ajanlani.
Sajna az egyessevel scrap-eles nem igazan mukodokepes ha vmit jobban be akarsz epiteni. Nekem igy is 1-2 ora el tudott menni az eletembol mikor egy telepulessel mokoltam, raadasul nem is vagyok kulonosebben raizgulva a temara. (Sokszor elsore csak a funkcionalitas vegett epitettem fel dolgokat aztan ahogy nott a telep kezdett kirajzolodni ezekbol egy koncepciofeleseg amire aztan raalltam es a vegen kijott vmi belole ami nekem meg is tetszett ... de nezegetve a ti kepeiteket sehol nincs azokhoz kepest szal gratt 😊 talan eleve tervszeruen soha nem is epitettem csak amikor mar ujrahuztam egy komplett telepet.(2 ilyen eset volt))
Sajna az egyessevel scrap-eles nem igazan mukodokepes ha vmit jobban be akarsz epiteni. Nekem igy is 1-2 ora el tudott menni az eletembol mikor egy telepulessel mokoltam, raadasul nem is vagyok kulonosebben raizgulva a temara. (Sokszor elsore csak a funkcionalitas vegett epitettem fel dolgokat aztan ahogy nott a telep kezdett kirajzolodni ezekbol egy koncepciofeleseg amire aztan raalltam es a vegen kijott vmi belole ami nekem meg is tetszett ... de nezegetve a ti kepeiteket sehol nincs azokhoz kepest szal gratt 😊 talan eleve tervszeruen soha nem is epitettem csak amikor mar ujrahuztam egy komplett telepet.(2 ilyen eset volt))
Sziasztok!
Problémám akadt a Nexus Mod managerrel. Azt írja hogy Login Error: Cannot reach nexus login server.
Ez tegnap óta áll fenn, letölteni sem tudok módokat.
A nexusmods.com pingelhető, a weboldalt elérem, be is vagyok jelentkezve.
A windows tűzfalat, és a malwarebytes-ot kikapcsoltam, más nincs.
Mégsem működik. Van az opciók között egy fix download, de az sem segít. Másik szerverre átállva sem működik.
Mi lehet a gond?
Thx
Problémám akadt a Nexus Mod managerrel. Azt írja hogy Login Error: Cannot reach nexus login server.
Ez tegnap óta áll fenn, letölteni sem tudok módokat.
A nexusmods.com pingelhető, a weboldalt elérem, be is vagyok jelentkezve.
A windows tűzfalat, és a malwarebytes-ot kikapcsoltam, más nincs.
Mégsem működik. Van az opciók között egy fix download, de az sem segít. Másik szerverre átállva sem működik.
Mi lehet a gond?
Thx
Battletag: coolpet#2467
Nnnna 12 modot raktam fel mielőtt nekikezdek az új karakterrel. UIF + Deadly CW, Modern firearms + 2 spec fegyveres mod (remélem nem akadnak össze), metál rádiók, minden scrappelhető a kosz is a telepeken, plusz pár amiben benne van "wasteland" szó elvileg nagyobb lesz a nyüzsgés és nehezebbek az ellenfelek. Igyekeztem csak olyanokat amiknek legalább 100 kedvelése van mert gondolom akkor ezek biztonságosak.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.14. 08:34:22
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.14. 08:34:22
Először is szerintem meg kell venni..... 😊. Azután van egy minimum level amit el kell érni, azt hiszem level 30 -tól aktiválódik. Ennek oka van, tényleg sokkal keményebb mint Commonwealth és az elején még mentés sincs ha survivalban nyomod, csak egy autosave-t kapsz ahogy átérsz.
Máshoz nincs köze, a térkép nyugati szélén kívül jelenik meg ha már level 30-on vagy,
Máshoz nincs köze, a térkép nyugati szélén kívül jelenik meg ha már level 30-on vagy,
Milyen feltételei vannak hogy a Nuka-World addon-t csinálhatjam . A rádioadást pl nemtudom fogni hová kell menni ? Még a Fortresst nem foglaltam el a polgárörséggel de van vagy 7 településem .
Minden, ami úgy szétszedhető, hogy ledobod a földre, átváltasz építő módba és onnan scrappeled, nem a munkapadnál.
Szép munka 😊))
Már nincs mit lebontani 😊
MInden felesleges dolog a munkapadban van.
Azt mondod a fegyverek meg minden egyéb is növeli a méretet ami a munkapadban van?
MInden felesleges dolog a munkapadban van.
Azt mondod a fegyverek meg minden egyéb is növeli a méretet ami a munkapadban van?
Olyan, ami biztonsággal teszi (ctd nélkül) nincs. Ami biztosan megnöveli, több is van, pl az Increased Build Limit Enhanced. Miután feltetted, az első alkalommal, amikor odamész a piros esztergához (minden faluban külön), megjelenik egy menü, ahol kiválaszthatod, az adott telepen hányszorosára akarod növelni az építmények mennyiségét.
De előtte javasolnám kipróbálni amit pár napja írtam. Ne csak építs, bonts is közben. Ha mást nem, a földre dobált felesleges fegyvereket, ruhákat. Ha nem a munkapadnál szeded szét őket, hanem ledobálod és építő modban scrappeled, levonogatja őket a falu építményeiből.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.13. 16:41:36
De előtte javasolnám kipróbálni amit pár napja írtam. Ne csak építs, bonts is közben. Ha mást nem, a földre dobált felesleges fegyvereket, ruhákat. Ha nem a munkapadnál szeded szét őket, hanem ledobálod és építő modban scrappeled, levonogatja őket a falu építményeiből.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.13. 16:41:36
Sziasztok!
Melyik az a mod, ami biztonságosan megnöveli a settlementben építhető/elhelyezhető épöletek mennyiségét?
Nem cheat exe vagy batch file kell, hanem valami mod.
Melyik az a mod, ami biztonságosan megnöveli a settlementben építhető/elhelyezhető épöletek mennyiségét?
Nem cheat exe vagy batch file kell, hanem valami mod.
A spawnpontok nem az építési határon kívül vannak? Na meg minden épületnél megtörténik?
Ilyen oldalajtós nincs az alapjátékban, talán valami mod. Esetleg a Shipping Container Junkyard Settlement.
A tetőre úgy kerülnek, hogy az épületet a spawn pont fölé építetted és amikor bekerül a játékba az illető, nem tud lelevitálni a földre.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.13. 07:45:39
A tetőre úgy kerülnek, hogy az épületet a spawn pont fölé építetted és amikor bekerül a játékba az illető, nem tud lelevitálni a földre.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.13. 07:45:39
Ez a telekbővítő megoldotta a hibát, direkt körberepültem, mindenütt visszaszámolt.
Az annyit rombolok amennyit építek dolog meg csillagos ötöst ér, már fölhúztam pár házat, és még mindig minimális a mérőcsík. <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Az annyit rombolok amennyit építek dolog meg csillagos ötöst ér, már fölhúztam pár házat, és még mindig minimális a mérőcsík. <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Jamaicán alapból az nem tetszett, hogy az egyik saroknál elvágólag volt az építési telek határ, simán ki lehetett esni a workshop menüből hogy nem vettem észre. Legutóbb viszont máshol számolgatni kezdte hogy öt másodpercem van visszatérni.
Egyébként én is szerettem JP-t, jó kis ingatlanokat lehetett felhúzni, de a stratégiai elhelyezkedés miatt mindig Taffington lesz a központom szerintem, bár Hangman Alley-be sikerült már sokemeletes házat építenem. De akkor is szűk.
Egretben viszont egész jó tóparti falut sikerült csinálni a régi épületek köré.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.09. 14:03:25
Egyébként én is szerettem JP-t, jó kis ingatlanokat lehetett felhúzni, de a stratégiai elhelyezkedés miatt mindig Taffington lesz a központom szerintem, bár Hangman Alley-be sikerült már sokemeletes házat építenem. De akkor is szűk.
Egretben viszont egész jó tóparti falut sikerült csinálni a régi épületek köré.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.09. 14:03:25
Én meghaltam vagy 8-10-szer, de most nem adtam fel.
A visszatérő raider probléma nálam nem jött, most nincs semmi overhaul (asszem csak a mutis). A raider nagyon tetszett (főleg a drenya páncél miatt), de az hogy gyakorlatilag egy lőszerraktárat kell belepumpálni egyetlen szakadt rabló fejébe ahhoz hogy csak megtántorodjon... töröltem, és jobban élvezem. <#taps>#taps>
Föltettem egy jamaica plains extended cuccot, lesz mit kiépíteni. Megpróbálom csak foltozni majd a házakat, a nagyon szétbarmoltakat szétszedni. Föltettem a sim settlementset, egy két gyárat lehet beépítek.
A tippet köszi, jól hangzik.
A visszatérő raider probléma nálam nem jött, most nincs semmi overhaul (asszem csak a mutis). A raider nagyon tetszett (főleg a drenya páncél miatt), de az hogy gyakorlatilag egy lőszerraktárat kell belepumpálni egyetlen szakadt rabló fejébe ahhoz hogy csak megtántorodjon... töröltem, és jobban élvezem. <#taps>#taps>
Föltettem egy jamaica plains extended cuccot, lesz mit kiépíteni. Megpróbálom csak foltozni majd a házakat, a nagyon szétbarmoltakat szétszedni. Föltettem a sim settlementset, egy két gyárat lehet beépítek.
A tippet köszi, jól hangzik.
Hali,
nem töb mint 15 hozzászólással linkeltem, hogy a GOTY verzió 6,7K Huf dobozosan.
És igen, megéri, sokat ad a játékhoz.
nem töb mint 15 hozzászólással linkeltem, hogy a GOTY verzió 6,7K Huf dobozosan.
És igen, megéri, sokat ad a játékhoz.
Azzal a kezdéssel utoljára majdnem ráfaragtam, háromszor is újra kellett kezdenem, mert a hídon egy rablótanyán indítasz, ami vagy a raider overhaul miatt, vagy helyből ilyen, de tele van kutyákkal. A start me up persze eltünteti őket, de fél másodperccel később, mint téged odateleportál. Első alkalommal gond nélkül, még láttam, ahogy elhalványulnak a blökik, de legutóbb még eltűnésük előtt volt annyi idejük háromszor is, hogy mire megmozdultam volna és ők eltűnnek, széttéptek. Örültem…
Jamaica Plains az egyik kedvenc falum, sok lehetőség van benne. Csak néha még két nappal azután, hogy elfoglaltam, elő-elő bukkan valamelyik romházból egy-egy feral, amit elfelejtettem elintézni, és a frászt hozza rám, ahogy békésen építgetek, ő meg rámront. Fura, hogy nem kell valamennyi feralnak kihalnia, hogy megkapjuk a falut.
Más: rájöttem, hogy a települések „túlépítése” ellen mi a legolcsóbb módszer. Gondolom majd mindenki azt játsza, amit én mostanáig, hogy elfoglalok egy falut, lebontom amit lehet, hogy legyen alapanyag bőven, majd miután kitakarítottam, elkezdek építkezni. Aztán félúton rájövök, hogy tele a csík…
A jó módszer, hogy csak annyit szabad lebontani, hogy a csík épp ki ne ürüljön. Aztán felépíteni, amit a megszerzett alapanyagból lehet, ahogy feljebb ment a sáv, megint eltakarítani annyi szemetet, romot, roncsot, hogy megint épp csak ki ne fogyjon, és így tovább. Akkor nem fog betelni a csík és nem kell építési határ kitoló modokat se használni.
Jamaica Plains az egyik kedvenc falum, sok lehetőség van benne. Csak néha még két nappal azután, hogy elfoglaltam, elő-elő bukkan valamelyik romházból egy-egy feral, amit elfelejtettem elintézni, és a frászt hozza rám, ahogy békésen építgetek, ő meg rámront. Fura, hogy nem kell valamennyi feralnak kihalnia, hogy megkapjuk a falut.
Más: rájöttem, hogy a települések „túlépítése” ellen mi a legolcsóbb módszer. Gondolom majd mindenki azt játsza, amit én mostanáig, hogy elfoglalok egy falut, lebontom amit lehet, hogy legyen alapanyag bőven, majd miután kitakarítottam, elkezdek építkezni. Aztán félúton rájövök, hogy tele a csík…
A jó módszer, hogy csak annyit szabad lebontani, hogy a csík épp ki ne ürüljön. Aztán felépíteni, amit a megszerzett alapanyagból lehet, ahogy feljebb ment a sáv, megint eltakarítani annyi szemetet, romot, roncsot, hogy megint épp csak ki ne fogyjon, és így tovább. Akkor nem fog betelni a csík és nem kell építési határ kitoló modokat se használni.
Majd akkor mit szólsz a ha a BoS-os vavgy bármelyik mellékküldik is oda mutatnak már az elején. Főleg amikor a pofázó cserkészgyereket kell kísérni oda-vissza és lelőni se lehet.
Azért hogy ne csak szomjas, beteg, drogos és éhes lehess hanem inszomniás is. Érezd át hogy posztapokalitikus survival 😊.
Vissza már nem fordulhattam, így is úgy is kampec <#zavart2>#zavart2> <#vigyor>#vigyor>
Tényleg, még egy kérdés eszembe jutott, ez nem költői akar lenni. A csillagos dögből egy lever-action rifle pottyant, kevesebb AP igénnyel. De ehhez hol szerválok töltényt. Far harbor még nagyon nincs képben, azt se értem miért ezt dobta.
Tényleg, még egy kérdés eszembe jutott, ez nem költői akar lenni. A csillagos dögből egy lever-action rifle pottyant, kevesebb AP igénnyel. De ehhez hol szerválok töltényt. Far harbor még nagyon nincs képben, azt se értem miért ezt dobta.
Bármelyik ellenség beelőz, ha ajtón menekülsz át és töltöget a játék. Nekik könnyű, nem kell benyitniuk, őket teleportálja a játék😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Na igen, új pisztolyskinek helyett igazán javíthatnák, ha már a wikin is írva vagyon. <#vigyor>#vigyor>
Nem tetszett az a játék, kezdtem egy újat a Start me up moddal. Egy dokinéni indult útnak, Jamaica plan mellett, egy hídon. Kapott egy lézerpuskát, orvosiköpenyt, egy szemüveget, meg némi kaját, gyógyszert. A terv: egy kórházat építeni, előtte persze elfoglalni a települést, ami ugye nyüzsög a hörgő dögöktől. Survin megy, nem egyszerű, már meghaltam jó párszor, de szórakoztató. Egyszer lettem ideges pár secre, nagyjából kiirtottam az egész hordát kommandózva, utolsó épület jön, ahol a pince van... Az emeleten belestem egy szobába, aludt a zombi, beleküldtem két lézernyalábot, szét is porladt. Sunnyogok tovább, egy kéz lóg ki balról a földön a fal mögül, VATS nem ugrik be, gondoltam halott. Már elhaladtam mellette, mikor akkorát hördült a kéz gazdája, hogy majdnem összepisiltam magam. Terrifyer ghouls mod nagyon szuper. VATS -ot benyomtam, az időmegállítós verzió van, látom hogy egy csillagos genya az. VATS-al esélytelen lett volna. Átgondoltam merre meneküljek, de persze mikor nekilendültem, biztos hogy rossz irányba fordultam, le a pincébe. Mire betöltött, ez a ragyadék már bent volt, egy maflással újrakezdette velem a napot. De mi a frásztól ennyire gyorsak a zombik? Utolsó 8 méteren olyat futnak, mint egy gepárd. Inkább lassulniuk kéne logikusan.
Másik kérdés, valaki látott már mókust? Én még csak a nyársra húzott verzióját. Vagy iguánát?
A harmadik nap kérdése. Mi a jóistenért lehet matracon csak 5 órát aludni? A 6. elején jön a matracmanó és belesikít a füledbe?
Csak költői kérdések voltak...<#nyes>#nyes>
Nem tetszett az a játék, kezdtem egy újat a Start me up moddal. Egy dokinéni indult útnak, Jamaica plan mellett, egy hídon. Kapott egy lézerpuskát, orvosiköpenyt, egy szemüveget, meg némi kaját, gyógyszert. A terv: egy kórházat építeni, előtte persze elfoglalni a települést, ami ugye nyüzsög a hörgő dögöktől. Survin megy, nem egyszerű, már meghaltam jó párszor, de szórakoztató. Egyszer lettem ideges pár secre, nagyjából kiirtottam az egész hordát kommandózva, utolsó épület jön, ahol a pince van... Az emeleten belestem egy szobába, aludt a zombi, beleküldtem két lézernyalábot, szét is porladt. Sunnyogok tovább, egy kéz lóg ki balról a földön a fal mögül, VATS nem ugrik be, gondoltam halott. Már elhaladtam mellette, mikor akkorát hördült a kéz gazdája, hogy majdnem összepisiltam magam. Terrifyer ghouls mod nagyon szuper. VATS -ot benyomtam, az időmegállítós verzió van, látom hogy egy csillagos genya az. VATS-al esélytelen lett volna. Átgondoltam merre meneküljek, de persze mikor nekilendültem, biztos hogy rossz irányba fordultam, le a pincébe. Mire betöltött, ez a ragyadék már bent volt, egy maflással újrakezdette velem a napot. De mi a frásztól ennyire gyorsak a zombik? Utolsó 8 méteren olyat futnak, mint egy gepárd. Inkább lassulniuk kéne logikusan.
Másik kérdés, valaki látott már mókust? Én még csak a nyársra húzott verzióját. Vagy iguánát?
A harmadik nap kérdése. Mi a jóistenért lehet matracon csak 5 órát aludni? A 6. elején jön a matracmanó és belesikít a füledbe?
Csak költői kérdések voltak...<#nyes>#nyes>
Elvileg egy-egy településre maximum telepesszám is van, ami a karizmád értéke+10.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Sziasztok!A sima Fallout 4 háromezer,a Goty meg 9000.Megéri a plusz hatezer forintot a Goty verzió? Köszönöm.
Tartozik Covenanthoz küldi, de ha jól emlékszem alacsony CHR-val nem egyszerű és a lehet olyan kimenetele hogy ki kell irtanod az egész falut. De ha összehaverkodtok akkor is a tiéd lesz, de ugyanúgy nem igazán. Bunker Hill hasonló, de ott azt hiszem nincs ez a bug. Szóval lehet, tényleg elfelejtették átírni de ennyi évig ? Nálam amúgy utoljára Rust Devilek irtottak ki mindenkit a kvízmester meg a polgármester kivételével, újranépesítettem de nem tudom a rédereknek adni.
Wiki is írja, hogy covenantban ez egy bug. Nekem ágyúcserék után újabb betöltésig voplt jó a védelem.
Aztán lézerekre cseréltem őket és úgy lett jó.
A robot nekem sem limonádát adott, hanem pofont. Visszakézből kapott egyet aztán összeesett 😊
Aztán lézerekre cseréltem őket és úgy lett jó.
A robot nekem sem limonádát adott, hanem pofont. Visszakézből kapott egyet aztán összeesett 😊
Lecseréltem az egyik ágyút, az rögtön lőni kezdte a többit. A robot meg felizgatta magát a lopásokon, és nekem támadt.
Volt-e már valakinél olyan program hiba hogy egy settlent-nél van szabad hely áy stb és nem lehet oda küldeni másik telephelyről embereket ? Másik kérdés settlement tud-e riaszto szirénát kezelni tehát érdemes-e épiteni hogy tudják honnan jön az enemy ?
Az mondjuk nekem is WTF? volt. Ugye már első alkalomal, mikor arra mentem, feltűntek a tornyok a falakon. Aztán mikor megkaptam az ellenőrzést, nézem hogy 0 védelem. És akkor a tornyok mi, ha nem védelem? Mondjuk én Covenantba csak a játék vége felé jutottam el, nem is érte támadás a falut, talán max egyszer. Meg ugye ez a lopás dolog is elég érdekes. Szerintem csak elfelejtették átirni.
Lehet szedek le modokat az új karakteremhez.
- új rádióadók
- van valami realisztikus egy lövés az élet oda-vissza (bár amúgy is így játszottam)
- meg új szindikátusok
- új rádióadók
- van valami realisztikus egy lövés az élet oda-vissza (bár amúgy is így játszottam)
- meg új szindikátusok
Nekem sehogy se sikerült. Még az őrtornyokat se számolja bele a védelembe,
Másik: a mobil vinyómon belebotlottam a New Vegas csengő- és ébresztő hangnak letöltött zenéjébe, ez tuti epic.
Másik: a mobil vinyómon belebotlottam a New Vegas csengő- és ébresztő hangnak letöltött zenéjébe, ez tuti epic.
Covenant az enyém, de a tárgyak lopásnak minősülnek. Ezt hogy lehet kikerülni, vagy megoldani?
Tanàcsok,optimalizàlok stb. https://pcgamingwiki.com/wiki/Fallout_4
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.05.05. 17:41:24
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.05.05. 17:41:24
Jobb mint az Iwiw
Most telepítem a játékot, sörök a hűtőben 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha ez facebook post lenne rögzitesre ajanlanam! Big like
Jelenleg itt a legolcsobb, kb 2200 Huf: CDKeys.com
Ok,de ha még linket is dobsz még többen kezdenék el a gamet.... ;-)
Ez csak az alapjáték, és az is drága innen nézve. Van az 2K huf körül is.
https://www.g2a.com/fallout-4-steam-key-global-i10000001250017
A ctd-re nem tudok magyarázatot, eddig nálam ilyen nem volt ezzel a moddal, pedig fenn van még több mint 300 másik mod.
Az első utáni többi helyen a remote a kulcsszó a megfelelő menühöz (nem igazán értem ez miért van így). Azt kell kiválasztani, akkor kapod meg ott is a jeladót, amit átvihetsz az esztergapadra. Mindig jelezni kell azt is, hogy az aktuális tároló tartalmát át akarod oda tenni, ahová viszed a jeladót. Néha itt-ott visszapakolja a szekrénybe, nem jöttem rá miért, de ezzel a módszerrel ismét oda tudod tenni ahová való.
Az első utáni többi helyen a remote a kulcsszó a megfelelő menühöz (nem igazán értem ez miért van így). Azt kell kiválasztani, akkor kapod meg ott is a jeladót, amit átvihetsz az esztergapadra. Mindig jelezni kell azt is, hogy az aktuális tároló tartalmát át akarod oda tenni, ahová viszed a jeladót. Néha itt-ott visszapakolja a szekrénybe, nem jöttem rá miért, de ezzel a módszerrel ismét oda tudod tenni ahová való.
Én pedig azt vettem észre, hogy ADA amerre járunk mindig elcsen valamit. Ezért történt hogy a general roboticsnál rámtámadtak, sajnos ki kellett irtanom mindenkit 😊
Robotoknak milyen " ágyra " van szükségük ? Megfigyeltem ha nem épitek a kutyának kutyaházat a programlogika egy ágy helyet " ajándékoz " neki tehát magyarul elfoglal egy ágyhelyet ahol ember is aludhatna . Robot esetében mit épitsek hogy a lakosoktol ne foglaljon ágyhelyet ?
Ja npc kutya és a robot eszik-e valamit setlement-be van-e fogyasztása program logika szerint ?
Ja npc kutya és a robot eszik-e valamit setlement-be van-e fogyasztása program logika szerint ?
Kérdés ezzel a sim settlement IDEK's storage móddal.
az elsőnél felépítettem a logostic statont, majd a szekréynből kivettema modult és rátettem az esztergapadra.
De a többinél nincs ilyen lehetőség valami menü jön be, meg hozzáférek a szekrény tartalmához, de az közel sem az eddig telepített 8 logisztikai állomás/esztergapad tartalma.
Help!
Ja és megvolt az első CTD kilépéskor.
az elsőnél felépítettem a logostic statont, majd a szekréynből kivettema modult és rátettem az esztergapadra.
De a többinél nincs ilyen lehetőség valami menü jön be, meg hozzáférek a szekrény tartalmához, de az közel sem az eddig telepített 8 logisztikai állomás/esztergapad tartalma.
Help!
Ja és megvolt az első CTD kilépéskor.
Én a NV-ban olvastam el néhány Vault történetét, az egyik, amikor pártok küzdöttek és egy nővel nagyon kikúrtak (és meg...) mire az ráküldte a szemétládákra (is) a védelmi rendszert, hát, az egy külön sztorinak is elment volna filmben, regényben, játékban.
Nekem bejött hogy a gerincoszlopomat naftalinban láttam viszont 😊)).
Igen az a Sierra Madre, a legnehezebb a négy közül és a legparásabb is. Plusz annyiból hajaz a F4-re nincsenek benne igazán jók. És ugye a főszemét egy NCR utáló exBoS-os, volt olyan opció hogy kiegyeztem vele mikor én is hadban álltam az NCR-ral, akkor valami olyasmit írt ki hogy mi ketten lángba borítottuk a Mojavét, de aztán visszadobott hogy még sem opció.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.02. 22:10:07
Igen az a Sierra Madre, a legnehezebb a négy közül és a legparásabb is. Plusz annyiból hajaz a F4-re nincsenek benne igazán jók. És ugye a főszemét egy NCR utáló exBoS-os, volt olyan opció hogy kiegyeztem vele mikor én is hadban álltam az NCR-ral, akkor valami olyasmit írt ki hogy mi ketten lángba borítottuk a Mojavét, de aztán visszadobott hogy még sem opció.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.02. 22:10:07