11630
  • Flyingparadise
    Úgy döntöttem lépek innen és soha többet nem írok ide de ezt a vitát még lefolytatom Veled. Csak én vagyok aki személyeskedik? Amikor személyeskedés van az dönt valakinek az igazáról, hogy ki kezdett el személyeskedni először. Keress vissza nyugodtan meg fogsz lepődni.

Azt meg aztán végképp nem értem, hogy Irgumra miért ne vonatkoznának azok a szabályok amik rám? Ő is személyeskedik és ráadásul ő kezdte. Ja, hogy őt régebb óta ismered? Attól még nem biztos ám, hogy igaza van. Csak te vagy részrehajló.
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.20. 05:25:13
  • Although
    Nem úgy néz ki, hogy megérteted a dolgot, amit Fred írt. Továbbra is személyeskedsz. Ráadásul nem aprózod el.
  • Flyingparadise
    Kroki!! Pillants a jobb felső sarokba! Köszi

Természetesen a konzolos karaktert nem folytattam Hiszen az csak egy bohóckodás volt, be se tudtam volna vele fejezni az összes küldetést.. :) Helyette Visszamentem az "összeomlott" karihoz. 198 moddal üzemel hiba és rezdülés nélkül. Elvettem 8 pontot a perceptionból, tulajdonképpen nem is elvettem. Hanem átraktam erőre. Ugye ennyi kellett a Pain trainhez. Most pedig itt van életem legtökéletesebb karaktere. Kard is és Pain train is megy plusz endurance tele ugye napsütés élettöltés.. Annyi, hogy nem pontos de nem is kell, Hiszen Pain trainnel megyek meg valószínűleg egy szamurájkarddal.:)

Köszönök mindent! Sziasztok!!
  • Flyingparadise
    Ezért Elnézést kértem. Tévedni emberi dolog... Nem is volt belőle további probléma.

• Andule
    #9645 Sunset, nem akarsz veletlen topic hazigazda lenni? Sztem a tobbseg kifejezetten orulne neki leven tapasztalatom szerint te vagy itt a legsegitokeszebb.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    es nem mellesleg szellemileg/erzelmileg kelloen erett :)
  • Flyingparadise
    Hát persze, hogy nem érted. Tudod vannak emberek akik bonyolultabbak az egyszerűeknél. Aztán az is lehet, hogy egy belső túlélő ösztön mert ha megérted csinálsz egy harakirit. :) Lényeg, hogy nem egy szintem gondolkodunk. Nem akarok szerénytelen lenni de én pár szinttel feljebb vagyok mint te. Összetettebb a gondolkodásom. Ezért is van az, hogy nem érted hiszen te egyszerű vagy mint egy faék. Semmelweist stb... se értették és hülyének nézték ugye a végén diliházban végezte...

Ezért jó az internet még szélesebb képet ad, hogy milyen emberek vannak a világban. Mondjuk az a jópofa, hogy ez a hozzászólásom egyáltalán nem off. Hiszen látjuk mennyi borzalom történik az ilyen emberek miatt a világban mint Irgum. Meg Kroki stb... A vége tényleg atom lesz, vagy valamilyen másféle apokalipszis.
  • Irgum76
    ja még valami eszembe jutott ha öltözködsz föl-le érdemes megnézni a karaktered külső nézetből
    lehet csak én vagyok ilyen balfasz de elég sokszor kommandóztam egy szál alsónaciban :)
  • orkodo7236
    Rendben felírtam, köszönöm.
  • Irgum76
    ismét duplázok elnézésedet kérem kedves Flyingparadise

azt elfelejtettem mondani ha dekorációként raksz ki pl.: fegyvert a gun shopba vagy drogokat az orvoshoz azokat ellopkodják, leverik
    ha ilyet akarsz használd az OCDecorator-t azzal az összeguberált cuccaidat tudod statikusan lerakni nem tudják elvenni, leverni

ja és figyel oda ha vendornál adsz el páncélt akkor célszerű karizma szettet felvenni
    nehogy véletlenül a kedvenc páncélod add el ments előtte vagy tedd azt is bőröndbe
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.19. 21:37:18
  • Irgum76
    én a workshopos ház bőröndjeibe, szekrényébe pakolom a cuccaimat
    amit meg akarok tartani, amiket később magasabb barterel akarok eladni meg a szarságokat külön amiket bármikor eladhatok
    nem vettem észre olyat, hogy elvittek volna belőle bármit is
    ez csak a fegyverekre páncélokra rucikra értem
    a többit bedobhatod a workshopba
    viszont vannak Sanctuary kipucoló modok azok közül van ami a bőröndöket is kipuculja
    szóval ha ilyet teszel fel előtte mentsél
    illetve a power pácélból vedd ki a fusion core-t ha nem használod azt szívesen lopkodják a kedves telepesek
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.19. 21:21:40
  • orkodo7236
    Ha már szóba került, ha építek egy szerényebb pecót mondjuk az első arra alkalmas helyen, akkor oda ha berakom a cuccaimat azok biztonságban lesznek? Senki nem fogja kirabolni vagy nem fognak eltünni?
  • Kroki105
    Nekem sincs állat menu, bár csirkét már raktam anno egyszer, nem emlékszek hogy. Mindig szanaszét kódorogtak, hiába építettem meg a helyüket kerítéssel.
  • Irgum76
    na mára abbahagyom a küzdelmet a rulett asztallal
    elvileg jó lenne csak amit kiszedtem New Vegasból arra azt írja, hogy "too old" és nem teszi be ehhhh
  • Irgum76
    Szivessen
    mondjuk nálam az állatos panel nem jelenik meg

frányák a kép

Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.19. 17:46:39
  • Kroki105
    Köszi!

Ezt ismerem, látszik hogy kissé felületes voltam, mikor felraktam anno... Én örültem az animációnak, meg hogy motort szerel pl, de hogy funkciója is van, nem is figyeltem.
    Van egy mod, ahol egy régi szakadt mocit lehet használni. Persze fel is lehet újítani, festeni, utánfutót rá a kutyinak... Benzin kell bele asszem, aztán lehet vele zúzatni. Ha nem őrült, minden 6 méteren belül ellenség stílusba tolod a gémet, egész jó. Asszem még raktere is van. Egy régi játékban ehhez építettem egy garázst a szerelőállással együtt. Lehet megkeresem megint.
    A vicc hogy mikor újrakezdtem a játékot legutóbb, néztem hogy csak pár modot rakjak, a legszükségesebbeket. Most ahogy nézem, a moci lenne a 100. megint...

Találtam egy motoros képet. Itt még Natet is fölkeltettem, aztán ketten keresik a kölköt.
  • Irgum76
    NorthlandDiggers Resources
    video
    workbencheket készíthetsz a telepeseidnek azok aztán termelnek cuccot (odamész a workbench-hez és begyűjtöd ha van kész áru) van vagy 10 féle és mind egyedi
    pl.: a csavar gyártó egy régi motort szerel animálva
    és mindnek kell valami egyedi item a szokásos alapanyagok mellé kalapács, franciakulcs stb
    a tax collektornak ceruza kell pár 100 capsot gyűjt úgyhogy nem nagy durranás de azért fizessenek az ingyenélők :)
    de van sírásó is ami a happinest növeli :D
    pár éve amikor utoljára játszottam nagyon nehezen települt fel (már ha települt) de most simán betöltötte
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.19. 16:26:54
  • Kroki105
    Volt alább ez a ceruza gyűjtés, hogy tölténynek jó. Szerintem a tölténytaláló perkkel nincs szükség töltényt gyártani. Jó, persze, ha olyan elrugaszkodott szinten toljuk a játékot, hogy 10 fejlövés 1 raidernek sem halál, úgy ok. Én ha 1000 alá megy a mostani automata fegyverembe a lőszer, végigjárok 3-4 árust, és 2-300 megint van pluszba. Sose tudni mikor jön szembe valami dinoszaurusz Most a .38-ast használom, az meg a raiderekből is dől.
    De volt ez a taxos bigyó, hogy tárolóba ceruza gyűjtés... Ezt kifejtenéd, mert nem értem?
  • Irgum76
    ha esetleg valaki belefut az eltűnő menü glichbe
    most én kipróbáltam ezt mert eltűnt a bútor ikon
    Workshop Menu Missing Tabs Fix
    tökéletesen működött

ha nem lenne világos a leírás:

1st personban (ez nem tudom miért fontos de a leírásban így szerepel)
    chemistry station utilitys menünél kiválasztod mi tűnt el
    legyártod a "drogot"
    inventoryban az aid-nél van beadod magadnak és fixeli is a problémát
    utána ki is lehet kapcsolni a modot nem kell aktívnak lennie
  • Irgum76
    9681+ 9682
    esküszöm már meg sem próbálom értelmezni a mondanivalód
    szerintem ezt csak te érted
    hogy miért írtam 8 kommentet?
    erre mondtuk anno a Szánin (régebben jobb volt a Száni), hogy "esetleg nézd meg B+" ne vedd sértésnek ez csak egy szólás-mondás
    ne legyél write only user
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.19. 13:45:10
  • Irgum76
    börtönös quest-en én is gondolkodtam-gondolkodom ala Walking Dead az őrök mint ghulok golyóálló ruciban sisakban
    ideiglenes companion fogolyszabadításként mondjuk egy szimpi supermutant :) közben a bezárt raiderek is kiszabadulnak stb
    még alakul a dolog de lehet nem lesz belőle semmi
  • Flyingparadise
    Ahoz mit szólnál ha azt mondanám több ember is hozzáfér ehhez az acchoz?
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.19. 13:20:05
  • Flyingparadise
    Na akkor már értem is.. :) Te meg ez a munkanélküli-feltételezhetően-jóba vagytok. Mellesleg ma miért Spammelted tele a fórumot Irgum 8 db hozzászólással? Engem 4 darabért leoltottatok és nem is volt SPAM. Piszkos Fred udvariasan megkért hagyjuk abba. Én megtettem..

Mellesleg Krokinak meg kell köszönnöm, hogy felhívta figyelmem a konzolra végülis Most rájöttem megcsinálom a tökéletes karaktert. Kösz Mester. Mondjuk a jellemeddel komoly problémák vannak de hagyjuk. Bocs csak őszinte vagyok. Amikor a kastélyodat megcsináltad arról is megmondtam az igazat.. De teljesen mindegy mit írok mert ebbe az országba baratyizás a lényeg. Te meg ez a f.... ismeritek egymást. Úgyhogy mindegy kinek van igaza....
  • Irgum76
    "Mi is ennek a neve?":Coolpet
    másrészt, "hogy is hívják őt" nem "ennek a neve"
    én csak annyit kértem, hogy ha linket teszel be kattintósat tegyél a könnyebb használat kedvéért
    és tagold a mondandódat mert nehéz olvasni ha ömlesztve van

mivel nem lehet csak 5 percig szerkeszteni a hszt néha kénytelen vagyok így megoldani, hogy hozzáfűzök valamit a korábbi hsz-m hez

4 komment ment neked abból az egyiket elcsesztem
    a többi más-más fórumozónak más témában

de már engem is kurvára fáraszt ez az egész, hogy félreferdítesz dolgokat és olyan szavakat adsz a számba amiket nem írtam én meg magyarázkodhatok miatta
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.19. 13:11:13
  • Kroki105
    Na, fasza!
    Közben épül a börtönöm is, már van 6-8 rab, mind kék egyengúnyába. A vault 88 dlc sikere után majd reflektorokat is kapok építkezni, lehet az lesz a kövi küldetés. Hozzámcsapódott Piper, meg Cait is meglett, picit op így hárman, főleg hogy az egyik egy géppuskával rohangászik. Prestont hagytam a búsba.
    Azt találtam ki, hogy minden település valami egyedi lesz, mint a kastély, ez a börtön, Starlight a kaszinó...
  • Flyingparadise
    8!!!db hozzászólás egymás után... ? Mintha valaki nem régen azt mondta volna gondold át fogalmazd meg és írd le egyszerre. Mi is ennek a neve? :))

• Andule
    kellene = kelleni. Autocorrect :/
  • Andule
    A high powered magnet remlik nekem is elsore de eleg common item, siman lehet talalni is plusz ha megse akkor vagy fel tucat helyen aruljak. A book returns token az ami meg jol johet egy helyen h kiszedj egy "skill book"-ot de az is olyan h ha vmiert eladtad volna mind akkor a BoS bazistol nem messze levo metrolejarat elott taborozo raiderek szoktak dobni.

Itt a caps-nek meg annyi ertelme sincs mint a F3ban mert az eri meg ha te fejlesztessz mindent magadnak amihez 2 dolog tuti kellene fog: csavar meg aluminium. (Inkabb igy: ALUMINIUM :) )
    Legalabbis alapjatekkal ez a szitu, nagyobb settlement modok ebbe kicsit bekavarhatnak. (De aluminium akkor is fog kellene :) )

Ui: a delikvenseket en is megkernem h kurvara fejezzek ezt abba mert baszott unalmas mar. Koszonom
  • Irgum76
    de ez a főküldetéshez kell/ vagy nem is kell opcionális szóval elég olyan 20. szint környékén beszerezni mikor már van elég caps-od
  • Irgum76
    egy darab van ami fog kelleni High-powered magnet
    junk vendortól Diamond City market-ben megvehető ha épp van nála
  • orkodo7236
    Köszönöm a válaszokat, tehát akkor küldetéshez csatlakozó tárgy nincs, csak építés craftolás szempontból fontos. Felírtam őket.
    További jó játékot mindenkinek.
  • Irgum76
    ja ez meg:

"De amúgy te valami tanárbácsi vagy? Nagyon imádod kioktatni az embereket"

nélkülem nem tudtad volna feltápolni a karaktered mert azt sem tudtad mi az a konzol...

de ezeket ahogy te sem én sem flémből írom....
  • Irgum76
    ja egy kérdés motoszkál egy ideje a fejemben:

az általad oly nagyra tartott puska ami kijelzilootolt-lootolatlan hullákat
    szerepjátékos szemszögből milyen magyarázatot tudsz erre adni?
  • Irgum76
    na felraktam a New Vegast, van benne rulett
    ha minden igaz át tudom tenni a Creation Kit-be 3ds Max nélkül (mert azt még mindig nem sikerült helyrepofozni vagy nem indul el vagy újratelepítéskor kilép ugyanúgy az összes verziónál)
    majd délután tökölődök vele
  • Irgum76
    ez még érdekelne, hogy kire, mire gondolsz:

"Erre kapok innen egy tanácsot, minek eredményeképpen, bár ez nem biztos de nagy esély van rá összeomlik a karakterem."
  • Irgum76
    a francba elszállt a kommentem
    szóval:

én így játszom te úgy most téged miért érdekel, hogy én nem very hardban tolom 150 moddal
    engem se érdekel te hogy játszol

soha nem mondtam, hogy az összes modot utálom vannak bugok, logikátlanságok stb aminél jól jönnek a modok
    nekem is van fent perpill 25
    de a legtöbb építkezés, dekoráció (scrap everything, place everywhere, OCD dekor, CREAtive Clutter, Do It Yourshelf stb)
    de van amit OP-nak érzek
    pl.: craftable ammo, backpack
    erre jó a NorthlandDiggers Resources mert ha van telepesed és elég alkatrészed, hogy megépíts a workbencheket akkor az értelmet ad a telepeseknek
    ki kell nyalni a seggüket aszt csak lézengenek össze-vissza
    az armor workshop-ot (most nem találom a rendes nevét) raktam még fel próbaként mert én is valami hasonló modot akarok csinálni de azt is OP-nak tartom
    az első szinten lehet pl: egy sapkának +20/20-as védelmet adni (+tűz meg rad) igaz sok alapanyagba kerül de hát egy katonai rohamsisak ad 17-et és ez csak egy testrész és első szint 4-es már +100/100

a backpack-ből meg van olyan ami perk-hez kötött majd azt fogom használni most csak letöltöttem a legnépszerűbbet
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.19. 08:11:23
  • Irgum76
    Qeu?
  • Flyingparadise
    Nem flémelésből meg kötekedésből de te nem utálod a modokat egész véletlen. A fegyvereket végképp. De szerinted mod nélkül normálban kell játszani az a fasza. De ebbe semmi kötekedés nincsen csak tisztázni szeretném.
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.19. 07:11:25
  • Irgum76
    ha felteszed a NorthlandDiggers Resources modot
    ami szerintem a legjobb mod így a settlereknek van is értelmük nem csak depressziósan kapálják a paradicsomot
    a ceruzákat nehogy lőszer gyártásra használd hanem a tax collector-nak szüksége van rá szóval ne is tartsd magadnál mert véletlenül felhasználhatod tedd be a kedvenc tárolódba és ott gyűjtögesd
    elég ritka item úgyhogy érdemes megtartani
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.19. 00:02:53
  • Flyingparadise
    Hatalmas vagy Irgum. :)) "Oké Akkor itt fejezzük be ezt köszönöm". ÉS folytatja.....:)))
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.18. 23:47:07
  • coolpet
    Szia,

Ha lőszert akarsz gyártani, a ceruzákat ott ne hagyd sehol :) nincs súlya viszont 1 adag ólmot ki lehet belőle szedni :D
    Egyébként meg mindent szét lehet szedni az alapanyagokon kívül, szóval mindent érdemes. De majd később a jákékstílusodnak megfelelően úgyis rájössz mik a fontosak.

És életemben nem nyúltam még a chemistry stationhoz. Drogozni sem drogoztam sose, még stimpackot sem tolok, mert dehidratál. Víz meg sült hús és kész. Nem ám med-x, psicho, buffout meg radaway... Eladom őket. Úgy kell játszani hogy ne kelljen :D