11630
-
Irgum76 #9582 vagy esetleg holo tape-re menteni -
Irgum76 #9581 a másik kérdésem mindenkihez
lehet-e printscreent csinálni virágboltos verzióval?
F12 nem működik a Win 10-es beépített csak fekete képet csinál
-
Irgum76 #9580 Szia SaGa
látom te jobban vágod a témát
nem tudom használod-e a Construction Kit-et
de ha igen az lenne a kérdésem, hogy lehet-e megadni külső hivatkozást?
pl képeknél pipboyban beállítod a pathot melyik mappát nyissa meg és az oda berakott képeket importálja a játékba -
Irgum76 #9579 részemről passz
csak az jutott eszembe, hogy esetleg read only a mappa ahova menteni akarsz
vagy ha quick save-el akarsz menteni esetleg régebben megváltoztattad és most a defaulton van
de egy kicsit több infó kéne kiír valami hiba üzenetet?
quick save-el nem ment vagy rendesen sem?
bármi ami segíther -
Flyingparadise #9578 Nagyon köszönöm! Abba valaki tudna segíteni, hogy miért nem ment a játék?
-
Flyingparadise #9577 A változatosság kedvért minden megvan, most csak menteni nem tudok. Volt már ilyen akkor levettem a nehézségi szintet és úgy mentett. Most ez sem jó neki. Van valakinek valami ötlete? -
Kroki105 #9576 Külső, amúgy mi értelme a csajkarinak?
A vatsharcosok mehetnek külsőbe -
SaGa #9575 Igen -
Flyingparadise #9574 Aha. Jól hangzik. Mi a kazetta neve? Mint a modé??
Teljesen elégedett vagyok a sebességgel. Lent is van. Volt vagy kemény fél óra..
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 19:12:48 -
SaGa #9573 A workshop menü karbantartására a Settlement Menu Manager mod való, ez beletesz egy holokazettát a tatyóba, azzal rendbe lehet hozni a menüt, ha kiszedsz vagy hozzáadsz valami olyan modot, ami mórosítja. -
Flyingparadise #9572 Én is FPS be tolom. Úgy jobban beleélem magam. Pedig külső nézetbe van fedezék mód.. Mondjuk belsőbe miért nincs nem tudom. Mint mondjuk mint Far Cry 5 be. Kihajol azt csá. Na de ne legyünk telhetetlenek. :)
De szinte biztos, hogyakkor élvezhetőbb volnaa játék mondjuk az már nem annyira rpg inkább fps.. De jó lenne iszonyat tűzerő fedezék néha kihajlás...
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 19:07:08 -
SaGa #9571 Ez ebben a formában nem egészen helytálló.
"Yeah, around 250 is the limit of plugins that NMM with allow, or your game will crash upon start up (Even whilst using F4SE) trust me, I've figured this out the hard way, all the way up to 250+ all mods working smoothly, but trying to push it will make the game un-playable and it seems there is no way around it."
Nem az F4SE vagy az NMM a korlát. A motor olyan (már az Oblivion óta és ez a mai napig nem változott, oka az objektumok indexelésében keresendő), hogy maximum 255 (FF) db esm és esp lehet összesen a modlistában. Ha többet akarsz, akkor esp merge. Nekem több mint 300 mod van így felrakva, a legjobb módszert az általad is belinkelt Crossing the great wastes (fallout 4 modlist) leírásában találod hozzá. Az esl kiterjesztésű modok ennek a korlátnak a meghaladására lettek kitalálva, de annak meg az a korlátja, hogy egy esl maximum 4096 objektumot tartalmazhat, vagyis kisebb modokhoz elég csak. Viszont ezekből lehet többszáz is.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.07.14. 19:08:04 -
Irgum76 #9570 jaj istenem 2 órája próbálok megírni egy kommentet a Nexusra de mindig itt kötök ki :D
eldobálod a rajtad lévő páncélt fegyvert stb és konzol módban ráklikkelsz kírja az ID-jét felírod egy cetlire
aszt player.additem ID -
Irgum76 #9569 sajnos 1st-ből
3th-ből szeretnék csak szinte lehetetlen célozni, felvenni cuccokat
néha megnézem milyen szép vagyok aszt vissza 1st-be
ja van olyan lehetőség is, hogy egyszerre mutat mindkettőben az érdekes volt amíg nem próbáltam úgy lövöldözni -
Flyingparadise #9568 Csak akkor hiányozni fog az a sok alapanyag. Mondjuk Az a poén, hogy ráhibáztál. Annyira sok quesztet nem csináltam meg. Magas szintre hagyom a questelést. Azért nem akarok konzolból menni, Mert akkor nem lesznek elit cuccok meg fegyók. Egyszerűbb szétlőni 400 elit zombit kilootolni őket azt akkor van minden..
AScrap addont ti hogy állítjátok meg a expanded settlementset meg a homakert szerintem ezek a veszélyesek!!! A workbench is érdekel. Talán az se mindegy milyen sorrendbe rakod...
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 19:02:25 -
Irgum76 #9567 ja a geart is áttudod pakolni csak ki kell nézni az ID-jüket -
Irgum76 #9566 konzol parancsok...
állíthatod a SPECIAL-t peerkeket, szintet
megnézed a mostani karaktered aszt átírod az újnál -
Flyingparadise #9565 Mindkettőtöknek köszönöm a gyors segítséget! Mindent elkövetek..
Valami még érdekel hirtelen. Ti külső vagy fps nézetből toljátok inkább?
Már 55% nem téma újrarakni..
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 18:41:48 -
Flyingparadise #9564 Ez jó hír! 164 moddal rendelkeztem. Legrosszabb esetben most csalni fogok bizony. Méghozzá nem konzollal hanem berakok true stormssal insane re 30ra full Legendary zombikat. Bullet time. Azt mehet 1 óra lootolással megvan az 55 és kb 2 óra lassított lövöldözéssel.:) Az se gyenge ha leszeded a high spawn csak kézzel állítod be. Tulajdonképpen nincs is hely ahol ne lenne ellenség. Akkor legalább nem csak zombik ugye...
De zombi modokat is össze lehet ereszteni. Úgy hogy lesznek vagy ezren. Decay meg mégvalami.. Ezt csípem ebbe a játékba lehetőségek végtelen tárháza.. Mondjuk ez, hogy eltűnik a bútor menü az extender meg kivág ha csak úgy simán felrakod és elindítod nem szép dolog.
Ezzel Az awckr pusival öröm lootolni. Ezt neked írom irgum, hogy miket hagysz ki. Sötétben pirossal jelöli a fegyó az ellenfeleket már kilóméterről ha pedig megöltél 200 enemyt akkor azt karikázza be egy világoskék övvel amelyiket még nem lootoltad. Lényegében nincs lootolatlan ellenfél még koromsötétben sem térdig érő fűben. Ráadásul nem csak akkor mutatja ha azzal ölsz. Hanem csak elő kell venni. Most volt olyan antitank fegyóm ami sosem múló golyó volt szal nem kellet tárazni egyett lőttél hatalmas sebzés iszonyú robbanás. Aztán terjedő tesla.. A legmodernebb valódi fegyverek.. Egy jobbat nem tudok mondani ami a játékba van. Na jó.. A követős raksi. :) -
Irgum76 #9563 ha Kroki-é nem segít ezt is megpróbálhatod:
Workshop Menu Missing Tabs Fix -
Irgum76 #9562
Irgum76
válasz
ma, 17:46
ja és ha mindent le akarsz szedni figyelj oda, hogy mindent a megfelelő módon uninstallálj drog,holo tape stb
mert szétcseszheti az egész menüdet
még mikor először nekiálltam építkezni akkor szedtem le építő/dekor modokat én úgy emlékszem még ha korábbi illetve más karaktert is próbáltam akkor is szétcseszte
aszem akkor hagytam abba
viszont van valami fixer mindjárt nézem -
Kroki105 #9561 Elméletileg ez segít: Settlement Objects Expansion Pack - Vanilla Menu Fixer. Az optional file-ok közt van. Nekem használt már, de okulva sokkal kevesebb modot használok azóta.
Biztonsági mentést csinálj, bár ha amúgy is szar.... -
Flyingparadise #9560 Ilyen szempontból igazad van. :) Mindenesetre én a legfinomabb falatokat a végére hagyom, hiszen ez egy játék.
Viszont én übereltem magamat. Nem szégyen bevallani, hogy hülye vagyok. Ezzel a mod bekapcs kikapcsal azt értem el, hogyelveszett abutor menü a 3 ik rublika ugye. Történt már velem. Angolul utánanéztem és állítólag iszonyat nehéz visszarakni. Már csak abban reménykedem, hogy nem romlott el az egész karakter hanem a játék újrarakása után, szigorúan indítani kell egy újat és azzal megfogni a sanctuaryban lévő workshoppot. Azt tudom, hogy az a mentés ahol eltűnt Sanyi. Abban reménykedem, hogy az előzőekben megvan. Mármint a bútor menü...
Nagyon örülnék mert már 56 os vagyok és nagyon bejön ez a kari. Az is amiket letöltöttem. Bár vigyázni kell amikor visszateszem nehogy megint elvegye a bútor menüt. Nem tud valaki erről többet mit én? Nincs valami egyszerűbb megoldás? Bár már 24 mb/s el rántja lefele a játékot szóval nincs kegyelem. Szóvalami szerintem elvette a területet:
A conifers Fallout 4.ini ben kellet irogatni plusz dolgokat meg átváltoztatni. Biztos az a ludas. Mindenesetre úgy hagytam mindent az át írt fallout4.ini-n kívül.
Azt most jut eszembe, hogy a mentéseket kivéve kimásolok mindent azt ha nagyon nem akar csinálni visszamásolom.
Szerintetek jó ez így ti mit tennétek. Valaki esetleg jártasabb mint én ebbe a bútor elvesztés bugba? A Saves mappát benthagyham vagy hagyjam had másolja ki magának a felhő?
Arra volnék rendkívül kíváncsi, hogy melyik mos leszedése és felrakása veszi ki a bútormenüt...
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 18:13:24 -
Irgum76 #9559 ja esetleg nézzem meg basszam meg:
Fallout 4 NPC Spawn Codes -
Irgum76 #9558 ezt már máskor is ajánlani akartam de mondom biztos azt mondod mit dumálok bele, hogy mit akarsz felrakni
mindegy 2 mod lista:
Crossing the great wastes (fallout 4 modlist)
Fallout 4 Mod List and Load Order Guide (BiRaitBec Modlist)
elvileg így minden akadás mentesen települ
ez meg a limitről:
How Many Mods are too much?
"Yeah, around 250 is the limit of plugins that NMM with allow, or your game will crash upon start up (Even whilst using F4SE) trust me, I've figured this out the hard way, all the way up to 250+ all mods working smoothly, but trying to push it will make the game un-playable and it seems there is no way around it." -
Irgum76 #9557 ja és ha mindent le akarsz szedni figyelj oda, hogy mindent a megfelelő módon uninstallálj drog,holo tape stb
mert szétcseszheti az egész menüdet -
Kroki105 #9556 Nekem is volt vele bibi, bár nem az hogy egyáltalán nem működött. A határ kitolódott, csak a törmelékek felszedése nem működött. Az oldalon írták, hogy reinstall mod, aztán reinstall Scrap Everything, és úgy lett ok nekem. -
Irgum76 #9555 " An mellékküldetések kerülését, hogy őszinte legyek nem értem.."
nem kerülöm a mellék küldetéseket de a sztori szerint mint apa az elrabolt gyerekedet keresem
most konkrétan mi a fontosabb egy apának az adott szituációban ismeretlen embereken segíteni ügyes-bajos dolgaikkal tökölődni míg a kölkével ki tudja mi történik?
konzol parancsok
konzol parancsok videó
böngészd át valahol benne kell lennie
bocs nem OCDecorator-ba van hanem a CREAtive Clutter-ben van npc szekció lehet ellenséges vagy barátságos van, hogy nem jön elő ez a ikon attól függ, hogy települ
ha lekapcsolod konzol parancsal az AI-t és ott berakod a BH-ékat meg szembe velük Godzillát majd visszakapcsolod az AI-t és el is kezdik egymást gyakni
craftable enemy spawner: hogy őszinte legyek nem próbáltam csak érdekelt, hogy van-e szerencsejátékos kiegészítő és ott találtam egy ilyen gladiátor fogadást aminél azt írta a srác, hogy a craftable enemy spawner inspirálta
szerintem sima kis konzol script
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.14. 17:44:22 -
Flyingparadise #9554 Köszönöm de óriási bajba kerültem! Az extended settlments nem működik valamiért. Lehet arra kényszerülök, hogy kikapcsolok mindent aztán egyenként vissza. Szerinted mi lehet a baj? Még várok kicsit a válaszra mielőtt ennek nekiállnék..
Irgum: Először is köszönöm... Bár nemigazán értem elnézést. Most akkor konzolból rakok be embert vagy az OCDecorator. Ami hacsak össze nem tévesztem tárgyakat készít a menüben. Meg lehet vele tömni a hűtőt meg ilyenek. A craftable enemy spawner is egy mod ami területen belül müxik nem? A konzolból, hogy hozol elő embert?
Amúgy csak nagyjából ismerem a szitut, hajlamosak az npc-k másként viselkedni. De végülis mindegy ezen nem fogunk összeveszni. Különböző az ízlésünk azt kész. De ezzel, hogy nem viselsz páncélt nem futsz be az ellenfelek közé hogy csak úgy röpködnek. Közben esetleg beveszel valami lassítót. Azt had repüljenek a testrészek. Ezzel szerintem sokat vesztesz. Ez, hogy bekempelsz 200 méterre borzasztó unalmas lehet. A készítők direkt úgy csinálták meg a játékot, hogy többször végigvihető legyen. A mellékküldetések kerülését, hogy őszinte legyek nem értem..
Több embernek több ötlete van. A készítők is ugyanolyan emberek mint a moderek. Sőt meg kockázttom egy két modder jobb lenne készítőnek. :)
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 16:50:45 -
Irgum76 #9553 Na 3 nap keresgélés, Nexus topikokba írogatás után miután mindenki másik topikba irányított végre megtaláltam a megfelelő topikot
de csak annyit tudtam meg, hogy sokaknál előjön ez az eltűnés és senkinek nincs rá megoldása
ehhhh -
Irgum76 #9552 ja még annyi, hogy miért nem modolok:
a játék írói így találták ki a játékot így adták ki én azt a játékot akarom játszani amit ők készítettek
persze van ami nekem sem tetszik illetve logikátlan, bugos, hiányos stb
azért most hogy így nézem kb 20 mod van fent ebből 10 építős, dekorálós,settleres
leginkább a Northland Diggerst hiányoltam mert ha már kinyaljuk a seggüket a telepeseknek akkor ne az legyen már, hogy egész nap a falat kalapálják meg belőve ülnek a fotelben hanem csináljanak is valamit
egyedül a purified water-t és a craftable ammo-t érzem kicsit tápnak mondjuk víz nélkül már megvagyok de lőszert tonnaszámra tudok már gyártani
Pl.: fegyver egyáltalán nincs és nem is lesz
a bádogember rucit meg nem szeretem nagyon ritkán veszem fel (egyet el is loptak :) ) tohonya szarnak érzem én jobban szeretek settenkedni
az meg, hogy azt mondod, hogy az én hibám, hogy motíváció nélkül nincs igazán kedvem tovább folytatni az inkább a készítők hibája, hogy 20. szinten betudod fejezni a fő küldetést
Spoiler Shon-ról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én az institutal szimpatizáltam leginkább lehet, hogy kiirtottak néhány falut meg gyerekeket rabolnak el de velük tényleg egy szebb élhetőbb jövőt lehetett volna teremteni erre mindenképp fel kell robbantani gecibe
Shon meg akkora WTF, hogy csak néztem, hogy ezt most így hogy?
kinyírom a saját fiam majd az android klónját putyulgatom errrghhhh
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.14. 14:55:48 -
Irgum76 #9551 (ja és tagold légyszi az ilyen hosszú hszt mert nehéz olvasni pláne, hogy kettőnknek írtad
" Mivel az, hogy stratégiákat stb.. tervezel minden csak nem céltalan futkározás."
nekem ezzel az a bajom, hogyha stratégiát tervezel akkor már ugye láttad előre mi fog következni (belemördeltél, visszatöltötted)
én úgy vagyok vele, hogy ez egy RPG (még ha sajnos sokan FPS-ként játszák) szóval én úgy lófrálok, hogy fel vagyok készülve bármilyen szituációra üss vagy fuss alapon nem úgy, hogy szembejön egy Legendary Deathclaw a pusztában akkor nekifutok ötször, hogy na most akkor már tényleg én győzzek nem tartom fernek
szépen elsomfordálok és keresek valami másik utat
persze ha küldetés van és megmördelek mert Pl.: rossz gombot nyomtam stimpak helyett vagy minden ment faszán aztán meghallom a közeledő pittyegést (jaj de utálom azt a pittyegést :) ) a suicid supermutástól és fogalmam nincs honnan bukkan fel
akkor én is újrázok
ebben a játékban a stratégia az ha Pl::az első komolyabb küldetésnél mikor beküldenek a gyárba, hogy ölj meg minden! ridert
kommandózhatsz ott órákon keresztül akkor is respawnolni fognak elég csak a fömuftit leszedni
és itt jön a az igazi stratégia
lent az alaksorban leszeded azt a pár embert aztán fel a lifttel kutyus (vagy bármi) megállítása lapos kúszás a terminálhoz őr robot aktivál és szépen a hátsó sarokba sunnyogsz majd hallgatod a halálsikolyokat :)
őrrobot leállít mielőtt téged is elliminálni akarna lapos kúszás a fal mellett mesterlövészpuskával leszedni a maradék tornyokat
esetleg ha belébecol 1-2 rider azokat kinyírod és tiéd minden nyalánkság egy vércsepp nélkül
nekem ez a játék
ultra hardon meg nincs kedvem pöcsmörögni mert az tényleg kemény, hogy 6+2 END-el szó szerint két lövésbe belehalok annyi időm sincs, hogy a stimpak hasson Falloutban meg nem nehéz beszedni két lövést...
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.14. 14:20:16 -
Irgum76 #9550 (ha lehet inkább kattintósként rakd be a linkeket)
ilyen sereget háromféle módon tudsz betenni
1. konzollal egyenként az "ö" billentyű magyar billentyűzeten
2. OCDecorator-ba az NPC-k nél
3. Craftable Enemy Spawner
-
Kroki105 #9549 Kösz, örülök hogy tetszik.
Még ami van: Place Everywhere - ugye építhetsz bárhova a településhatáron belül, eltűnik a piros körvonal az építés menüben.
Scrap Everything - mindent szétszed egy településen belül.
Grass blocks - ad füves kockákat, mint a háború előtti városban.
Crimsomrider's Unique Furniture - egy rakat új tárgyat, bútort ad. Jópofák, csak hátrány ugye hogy kategorizálatlanul egybeömlesztve oda ahol a kastély lövegek is megtalálhatók.
Do It Yourshelf - clutter for shelves and bookcases - dekorációnak.
NorthlandDiggers Resources - Animals - Landscape - Garden and more... - ez fákat, bokrokat, meg néhány cucc settlereket hozzárendelni, mint kertészet, koporsókészítő, stb....
Nagyjából ennyi, van még ugye az OCDecorator - Static Loot, ha nagyon részletesen akarsz berendezni házat. Nekem ez inaktív most, így is építéshelyhiánnyal küzdök, így esélytelen.
Meg van a sim settlements, ami bazi jó, félszobákat tehetsz be a felépített épületeidbe, és frankón berendezi. Nagyon tetszett, de aztán nem indítottam el ennél a játéknál, mert úgy vettem észre hogy emiatt többször is jött a crash. A nélkül még nem volt a mostani játékban. -
Flyingparadise #9548 Rossz szokásomhoz híven már megint összegyűlt 3. Remélem megbocsájtotok. De visszamegyek a játékba, teszek veszek aztán akkor jut eszembe-ergo később :) https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/15968
Ilyen hadsereget hogyan lehet verbuválni? -
Flyingparadise #9547 Mellesleg Irgum. Csíplek ne tekintsd ezt a hozzászólásomat ellenségesnek szimplán annyit szeretnék elérni, hogy jobban szórakozz. Az egy dolog, hogy elsőre, mivel érdekel sztori (engem nem mert már annyi filmet meg sorozatot láttam, hogy nehezen tudnak újat mutatni. Esetleg én tudnék nekik. Tervezgetek is írást.. De ez nem ide tartozik ugye..)gyorsan végigviszed a főszálat. De higgy Nekem és ez majdnem minden játékra vonatkozik.. Utána mindenképp neki kell ugrani a legnehezebb szinten. Ráadásul itt az idegesítő dolgokat ki is kapcsolhatod. Modok meg mondom külön játék.. Ha ezeket te nem élvezed akkor itt valami olyan probléma van, hogy pld.. nem fut normálisan a gépeden. Mivel az, hogy stratégiákat stb.. tervezel minden csak nem céltalan futkározás. A Fallout 4 ben a legnagyobb pillanatom a hosszú út áll előttünk első küldetése volt. Most véletlen otthon felejtettem a rucit. Nem volt kedvem visszatölteni így mentem ruha nélkül az-az P. Armor nélkül. Borzalmas volt Tulajdonképpen arról szólt, hogy lekaszáljak mindenkit mielőtt lőni tud. Amikor nálam volt a power armor... Pfuuu Nekiksprinteltem repültek shotgun lassítva robot elől elfutás fegyverváltás stb.. stb.. Szóval egy akció dús Játékban volt részem ami jó érzés volt felpumpálta az adrenalint. Ez a jó a Fallout 4 ben többek között, hogy sokféleképpen lehet játszani. Szerencsével a betartogatott kritek lopakodás. Egydül boxoló még nem voltam de annyi fajta boxer meg kézre való fegyver van, hogy ez is jópofa lehet. Szóval ha elmegy rezzenéstelenül a gépemen hallgass rám és játszd végig vagy ötször. Garantálom ha ügyesen osztod a perkeket mindegyik totál más lesz. Aztán még itt van az építés. Felraktam a modot amit Kroki belinkelt. Hát barátom letérdelek előtted. Szerintem küldd be a Bethesdának vagy legalább a nexusnak mert ami képeket eddig láttam. Sőt ugye ahogy töltöd a modot ott is van fénykép és azokat is csúnyán űberli. Mi vagy te valami építészmérnök.Ha nem akkor a memóriád és a kreativitásod nagyon toppon van. Vagy csak tengernyi időd volt... De szerintem ehhez nem elég asz idő. Lehet ha lesz időm kedvem én is csinálok valamit de biztos vagyok benne, hogy a közelébe sem lesz. Na abbahagyom mert még a fejedbe száll.:) Akkor tuti csak ezeket alkalmaztad? -
Flyingparadise #9546 Jól tetted! Szerintem alapvetően faq-ba kéne rakni de leginkább ráírni piros betűvel a dobozra. A magyarítás infóba bent van. Egyébként ha mondjuk van egy licensz Avg tűzfalad akkor hiába az egész. Biztos más ilyen is van. Nekem Bitdefender van úgyhogy még azt sem kell megcsinálnom ha jól emlékszem. De, hogy az Avg, hogy engedheti meg magának, hogy ne legyen ilyen beállítási lehetőség.. mappákat lehet tiltani.. de exet nem. De a fő bűnös az egyértelműen a Bethesda szoftver. Nem tudom milyen jogon engedik meg maguknak, hogy az embertől pénzt csaljanak ki. Utána pedig csak gyomorgörcsöt kap amíg ki nem javítja. De szerintem van olyan aki emiatt dobta a játékot.
Ezt már csak szerkesztem mert gyorsan eszembe jutott. Letöltöttem ezt qaz új batmanruhás addont. De finoman szólva érdekes. Előszöris a nekem tetsző skint nem látja a javító (commonwealth knight. Aztán lehet úgy is variálni, hogyx.02 legyen. AZt látja. Egy dobozba is ottvan. Viszont az gyengébb mint az x-01 de nem x-02 a neve. Szóval nem egyszerű.
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 09:04:06 -
#9545 Tudom, hogy ezt mondták csak nem nagyon találtam win10-be, hogy hol lehet ezt csinálni és hátha másnak is segítek ezzel a videóval... -
Flyingparadise #9544 Megvan. Bocs Köszönöm még egyszer! -
Flyingparadise #9543 Leírtad miket töltsek le, de nem igazán látom az építés menübe. Elvileg ott kéne lennie nem?