Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Jó kérdés, nekem nem is hiányzik :) Mondjuk előbb utóbb kell egy majd nekem is, de eddig elvagyok nélkülük :) Eddig csak egy vándorkereskedővel találkoztam, de nála semmi értelmes nem volt, az is piszok drágán... Kereskedő bódét lehet craftolni, de hogy az utána hogyan működik arról fingom sincs :) Este majd töltök fel videót, megmutatom nálam hogy néz ki sanctuary. (tegnap este kezdtem új játékot és felhúztam az erőt 10-re hogy rendesen tudjak gyűjtögetni XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

_Kondor_
Nekem is volt ilyen, a piros rakétás benzinkútnál volt, ahol eredetileg találkozol vele. Nézd meg ott.
PiszkosFred
Ha elkuldted, akkor Sanctuaryban nezd meg az osszes kutyaolat, az egyikben ott alszik majd. De ha megsem, akkor a Red Rocket benzinkutnal nezd emg, Sanctuary mellett, ahol talalkoztal vele. (erdemes egyebkent ledozerolni az osszes kutyaolat, es csak egyet meghagyni telepulesenkent, akkor egyertelmu, hogy hol kell keresni).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

köszi ,, az elsö kereskedő mere lesz mert tele vagyok de sehol sincs bolt...
_Kondor_
Hosszadalmas, de működik: fedezék mögül kijössz és az idő alatt, amíg aktiválódik 1-2őt belé tudsz lőni, majd visszabújsz. Megvárod, ameddig abbahagyja a lövöldözést, majd újra.
böröczk
Nálam a blöki is eléggé él :,D
Ha vége a harcnak, automatikusan feltápászkodik amúgy is.

Kumiho #2179

Az világos ugye, hogy nem csak a kutya meg a robot lehet társ :)
Nekem van már élő társ :) És durva mikor megsérül fekszik a földön, míg bele nem nyomsz egy stimpakot.

böröczk
Az összes magazin begyűjtése

Kumiho #2179

patchaou
Nagyon sok esetben ki lehet úgy csinálni hogy fedezék mögül Te még rálátsz, de ő nem tud lőni. 5-ös szinten valószínűleg még csak meggymag köpködőid vannak, azokkal jó sok kell bele. Mondjuk ha gránáttal jól tudsz célozni (ami ebben a részben nekem nagyon megy) akkor pikpakk elfüstölnek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ne nevesetek már ki , kezdő vagyok falloutban, de hogy tudok 5 ös szinten ilyen auto turretet kinyirni ? mivel érdemes ?
lipovics
Nekem betört így is 2, bent swapnoltak. Szóval nem tudom, hogy érdemes-e nagy területeket körülkeríteni vagy nem. 3 területem van, 2 körülkerítve, egyiket nem is támadták meg, másikat igen és jelentősen visszaesett a népesség öröme.
lipovics
Én csatlakoztam, eddig nem volt belőle bajom. A pala ad egy nagyon-nagyon hosszú küldetést is.
BEAST
A BoS részeken már én is sírva röhögtem. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

aki ezt kibírja röhögés nélkül....

//www.youtube.com/embed/_NwYn0oVTqU

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

LeWyTy
Eltűnt a kutya. Ez normális? sehol sem találom :D

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Myselor
na megvan a 3ik társam is,cait.nagyon tetszik így elsőre :) jól is néz ki ^^
<#eljen> szép munka.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.15. 00:27:55

Boron Power
Bakker Dogmeat leb...ott elém egy Fatmant... Na ez már kemény...

Nyugodtan. Mindegyik rész új sztori, új főszereplővel. Szóval nincs olyan, hogy valami nem vili, mert nem játszottad a korábbiakat.
Többen kérdeztetek a Fallout 4 magyarítás kapcsán engem, most tiszta vizet öntök a pohárba :)
Nem én magyarítom a játékot, amit én használok az a saját készítésű magyarításom.
Saját magam és barátaim kedvéért, de nem utolsó sorban a kihívásért és magam fejlesztésért csinálom.
A fordításom kizárólag ingame fordítás, azaz játék közben jegyzetelek majd játék után lefordítom a szöveget.
A fordítás nagyon kreatív, saját ötletek alapján készül, fallout fanoknak ez büntetés lehet :)
A küldetéseken kívül "szinte" mindent lefordítottam, és itt megjegyzem, hogy a küldetéseket nem fogom lefordítani.

A nemhivatalos fordítást egy nagyobb csapat végzi, hogy mikorra végeznek, ha egyáltalán végeznek (ez itt ösztönzés volt) senki nem tudja még meg jósolni sem.
A honlapjuk: HONLAP

Akinek nincs türelme ezt kivárni és igényt tart az én fordításomra, hát nem fosztom meg tőle :)
Írjatok privátban, és ha látom az érdeklődést elérhetővé teszem.

Feldobtam pár képet a munkámról)
(nem szemetelem tele fórumot képekkel, így akit érdekel kattintson a lenti linkre)

Fallout 4 magyarítás (CORE v1.3 - Lupius)

Az új fiókom: DevLupius

és valóban, köszi.

bár kicsit logikátlan, de ez van..

How much can you take,before you snap?

Myselor
amúgy érdekes emberbe boltottam egy vault 81es női npcbe.trader a drága és elmondta hol találom a vaultjukat és dícsérte a pipboyom mert az övé egy darab szar már azt mondta xd jó volt érdekes votl nagyon meglepődtem mikor megláttam egy helyen:)
Myselor
jó az,én se nagyon variáltam túl a faszi karaktert,szem szín haj és szín stb:) nem nagyon szeretek ilyenekkel pöcsölni megbánom ha valamit később észreveszek rajta hogy elbasztam xd
Terawatt
Én meghagytam karakter készítésnél az alap csaj kinézetet. Bethesda játékot még nem toltam női entitással. Nem egy Lara Croft, de megteszi.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
neked elment az eszed.vagy ha nem akkor majd most fog.küldöm a ghoult<#banplz>
Terawatt

Myselor
kívánom másszon be az ágyadba éjjel egy,és ölelgessen meg az érző kis lelkével hehe :D
Myselor
amúgy megvolt a találkozóm a második és a harmadik deathclawommal fél órán belül:) izgi volt jó kis küdletés volt közben hozzá .és megvan a deathclaw kesztyű hogyha valakit érdekel meele-kén szívesen leírom hogyan szerezhető meg spoilerben:)
witchcraft küldetés visz oda azt kell végig csinálni és jól lehet keresni is a végén én 500ra alkudtam így annyiért adtam el a deathclaw tojást:)
Terawatt

mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet értük...... ( <#violent> nem )

Myselor
ezt nem hiszem xd
Terawatt
Szadista állat!! Mi van ha még legbelül érző lények, csak a lelkük maradt fent és síkitoznak kínzó éhségük miatt ?!?!

Myselor
értelek.azért te eléggé előre rohantál már hozzán képest 1 main questet csináltam eddig de kéne a paladin mint társ szóval kéne haladnom.megmondanád hogy kb mennyit kell ahhoz?:)
Myselor
a ghouloknak a gyengéje a lábuk törik mint a ropi xd mindig kilövöm és agyon verem őket vagy közelről fejbe :"D imádom őket xd
Jajj, csak ezt ne.
Mindjárt a Vault 111-ben ki tudsz venni egyet az étkezőben lévő terminálból. Utána inventoryból tudod játszani, tehát nem lesz hozzá külön menüpont.
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2015.11.14. 22:05:34
Sheltem
Sziasztok

Vannak ezek a játékkazették amiket az e3 bemutatón láthattunk. Az elsőt hol kapom meg pontosan? Spoiler tag között is jöhet.
Illetve úgy hogy nincs még játékkazettám aktívnak kéne lennie a menüpontnak a pipboyomon vagy majd csak amikor meglesz az első ?

Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Jó a kutya csak párszor elkezdett ugatni mikor sunnyogtam és észrevettek.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

lipovics
Nekem a kutya a társam, többször is nagyon bevált. Harcban használhatatlan, de egy órája hívta fel a figyelmem egy dobozra egy katonai bázis mellett. A dobozt nem láttam, 3 core akármi volt benne, ami kell a powerarmorba. HÁROM :D

Ugyanezen a bázison találtam erősebb katonai páncélt, T-60as modelt. De az egyik keze, lába nincs meg. Kint is találtam egy dobozban egy ilyet, de nem tudom kinyitni, maximális biztonsággal van zárva :(
Eddig szétpimpeltem a "kicsit", most kezdhetem a naggyal. Ennél is lesz erősebb? Mert akkor nem megyek nagyon bele a tunningolásba

A kutyás Vault 111 nekem sem működött, de közben találtam másik két Vaultot. Egyik normális, de két core-t kérnek a belépésért, megéri?
LOL
patchaou
Lehet hogy még úton van?

Köszi, ott is néztem, de csak a titkárnője volt ott. Lehet hogy a városban is körbenézek.

Valentine Dimond cityben lakik,sztem oda megy ha elküldöd
ozimak
<#worship> Kösz srácok!
Semmiről nem maradsz le...nyugodtan neki ugorhatsz.Az első 20percben úgyis megtudod mi a szitu
Kis segítség kéne: a kedvenc társam Valentine a detektív, jó a háttérsztorija stb. de hülye fejjel felvettem egy másik követőt és őt elvileg hazaküldtem Sanctuary Hill-be, persze tele cuccokkal, és azóta nem találom. Sehol nincs. Futott ilyenbe esetleg bele valaki? köszi

ozimak
Akkor ez most egy: "Igen van értelme, játssz vele nyugodtan!"? :D
AnarchoiD
Nekem a legdurvabb eddig az volt amikor osszefutottam 2 legendary assaultron -al amikor meg csak 38as voltam, a dogok 60-asak... kb 5x toltottem vissza, nem talaltam rajtuk fogast..... aztan beduhodtem, elmentem fat man -ert es 3 -at is belejuk lottem, mire kipurcantak... az egyiknek nemtalaltam meg a hullajat sem, hogy kilootoljam ;)
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.14. 20:39:20

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Attól függ mit szeretnél sztorit, nagyon jó frakció rendszert szerteágazó többféleképpen befejezhető játékot vagy egy összerakott minden elemében jó szintű játékot. Amiről még nem tudni milyen a sztori teljes egészében. :)

Meg volt egy halálfejes glowing ghoul. lv7-en nem semmi attrakció volt összes taposó elment rá meg belevittem egy turret tűzébe. Halálfejes bossok ellen kell azért taktikázni.
Azt látom ők is hasonlóan a Biohoz mmo-ból próbáltak ihlettet venni csak venni cs mindent jobban applikáltak technikailag.
Azért a new vegasból lesz mit áthozni a modereknek. Addic is jól mutat majd ebbe, etc.