Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha vége a harcnak, automatikusan feltápászkodik amúgy is.
Kumiho #2179
Nekem van már élő társ :) És durva mikor megsérül fekszik a földön, míg bele nem nyomsz egy stimpakot.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.15. 00:27:55
Nem én magyarítom a játékot, amit én használok az a saját készítésű magyarításom.
Saját magam és barátaim kedvéért, de nem utolsó sorban a kihívásért és magam fejlesztésért csinálom.
A fordításom kizárólag ingame fordítás, azaz játék közben jegyzetelek majd játék után lefordítom a szöveget.
A fordítás nagyon kreatív, saját ötletek alapján készül, fallout fanoknak ez büntetés lehet :)
A küldetéseken kívül "szinte" mindent lefordítottam, és itt megjegyzem, hogy a küldetéseket nem fogom lefordítani.
A nemhivatalos fordítást egy nagyobb csapat végzi, hogy mikorra végeznek, ha egyáltalán végeznek (ez itt ösztönzés volt) senki nem tudja még meg jósolni sem.
A honlapjuk: HONLAP
Akinek nincs türelme ezt kivárni és igényt tart az én fordításomra, hát nem fosztom meg tőle :)
Írjatok privátban, és ha látom az érdeklődést elérhetővé teszem.
Feldobtam pár képet a munkámról)
(nem szemetelem tele fórumot képekkel, így akit érdekel kattintson a lenti linkre)
Fallout 4 magyarítás (CORE v1.3 - Lupius)
Az új fiókom: DevLupius
bár kicsit logikátlan, de ez van..
How much can you take,before you snap?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2015.11.14. 22:05:34
Vannak ezek a játékkazették amiket az e3 bemutatón láthattunk. Az elsőt hol kapom meg pontosan? Spoiler tag között is jöhet.
Illetve úgy hogy nincs még játékkazettám aktívnak kéne lennie a menüpontnak a pipboyomon vagy majd csak amikor meglesz az első ?
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ugyanezen a bázison találtam
Eddig szétpimpeltem a "kicsit", most kezdhetem a naggyal. Ennél is lesz erősebb? Mert akkor nem megyek nagyon bele a tunningolásba
A kutyás Vault 111 nekem sem működött, de közben
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.14. 20:39:20
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Azt látom ők is hasonlóan a Biohoz mmo-ból próbáltak ihlettet venni csak venni cs mindent jobban applikáltak technikailag.
Azért a new vegasból lesz mit áthozni a modereknek. Addic is jól mutat majd ebbe, etc.