11630
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem.csak ha elkezdesz komolyabban dolgozni nekik.akkor rontod a kapcsolatod a BOS-el -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Railroadnál, Desdemonával kell dumálni és a feladat végén azt akarják hogy csatlakozzam.
ha megteszem, az miben befolyásolja a BOS-os kapcsolatokat illetve küldetéseket? -
Vam egy okan gyanum az elhangzottak alapjan, hogy curie erdekesebb companion mint amennyit eredetileg latszatni enged?
Esetleg at lehet ultetni az agyat egy emberi (synth) testbe a szemelyes sztorijaval?
Egyik robottal sem nyomultam meg, de lehet vele megerne? -
én meg gondoltam, hogy majd strong-al is elleszek egy ideig, de hamar lapátra került, miután minden egyes lockpickelésnél járt a pofája.
nooormális? a karakterem fő csapásiránya a zártörés, lootlootloot hörcsögölés, aztán még dislike. shaun? ugyan már...
-
SaGa Jr #4333 Személyiségükből fakadóan, egyikük sem az a lopakodós, magát meghúzó személy. :) Aki ilyenre vágyik az vegye maga mellé Deacon-t vagy Valentine-t. Ők a sunnyogásnál hasznos társak, akik ezt a magatartásformát nem csak támogatják, de igen jól is hozzák.
De a csajok egyike sem igazán alkalmas a dologra. Az egyik túl kíváncsi, a másik túl erőszakos és szemből letámadós, a harmadik meg kicsit mindkettő, bár ő még nagyjából használható is ilyen helyzeteknél és nem feltétlenül jár lebukással ha ott van a karakter mellett (de azért időnként ő is belelkesül azt akkor fogja vissza az ember ha tudja).
Szintén segít a dolog elkerülésében a magas sneak és a jó sok ilyen témájú magazin elolvasása, mert azok hatása érvényesül a társakon is. -
Bandicoot #4332 Én Curie-vel vagyok így... Nagyba lopakodom, erre egyszercsak elsétál mellettem be a terem közepére, nocsak egy könyvtár szöveggel, és erre riadòhang és beront vagy 10 szupermutáns... Köszi... -
Garakx #4331 Esküszöm Cait a legidegesítőbb companion eddig. Mármint állandó jelleggel elmászkál össze vissza... Hát.... -
130órám van benne körülbelül:) én annyira nem építkeztem sokat ez lehet akkor az "előnyöm" :D -
mondjunk fel!? :D -
Én nagyon lemaradtam a szaros 70 órámmal... :(
Hülye munkahely.
Hülye felnőttkor. -
Mennyi időd van a játékban? Csak mert én már bőven 120 óra felett járok, és még mindig tele van a questlistám, a főszálban kb. a felénél járhatok, és a térképnek is csak kb. 80%-át jártam be. Mondjuk az is igaz, hogy nagyon leragadok minden új telephely megnyitásakor a Sims-ezésnél, órákat el tudok lenni vele. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tetőn van egy military zsák lőszerrel -
ma nagyon kevés üzenet érkezett na mivan srácok?minenki ennyire játszik vagy már kezd lecsengeni a dolog?:) mit gondoltok mikor érkezik az első dlc?igencsak felfedeztem már mindent és felszedtem megtaláltam és megcsináltam a küldetéseket amit csak találtam és lehetett.lassan kezd elfogyni a tartalom vagyis hát kb el is fogyott már nekem:) második végigjátszáshoz egyenlőre nincs kedvem -
Mit kell lássak Sanctuaryban a tetőn? A széfek és a pince már régen ki van ürítve. -
SaGa Jr #4323 Az az egyik legjobb megoldás, ha az ember ne makar új játékot és karaktert indítani egy új befejezés miatt. Csak nehogy véletlenül rámentsen vagy letörölje az ember. :)
Ennek elkerülésére jó megoldás lehet, ha csinál az ember egy nevesített mentést. Konzolt felhozza beírja, hogy save utána meg azt a szót ami nevet a mentésének adni akar (például: save döntés). Ekkor a program készít egy megadott nevű mentést.
Ez nem fog megjelenni a játék közben a save és a load menükben, így nem lehet rámenteni vagy letörölni.
Amikor az ember belép a játékba (tehát nem elég kilépni a főmenübe, hogy látható legyen, be kell zárni a játékot és újraindítani) csak akkor lehet ezt a save-et látni és betölteni. Én a kezdésről csináltam egy ilyet biztos ami biztos, mert nem szeretem ha sok a mentés, így csak 1 normál/automata mentést meg egy quicksave-et használok, a többit óránként törlöm.
Aki nem olyan törölgetés mániás mint jómagam, annak persze nem kell ilyen trükkökhöz folyamodnia. :) -
Jóózsf István #4322 Én ezt úgy oldom meg, hogy megjegyzem melyik mentésnél indultam el az egyik úton, és onnan fogom újrajátszani, ha a végére érek! -
Köszi a részletes leírást. Nekiállok a megmaradt mellékküldetéseknek, kipróbálok más companiont is, addigra talán kitalálom melyik oldalra állok :) -
SaGa Jr #4320 Ha belegondolsz igazándiból eljutni addig a pontig ahol most vagy, az sem volt egy sok lépésből álló feladatsor. Szét lett bontva feleslegesen sok lépésre, de a kezdés után lényegében volt egy közeli városnézés, onnan irány a "nagyváros", ott megkeresni valakit és beszélni vele, majd "boss fight", aztán megint kis nyomozás, kis futkosás és már bent is voltál. A körítés, míg eddig eljutottál az volt a hosszú, nem a fő szál feladatai. Na ugyanerre lehet számítani a továbbiakban is. Pár lépés a vége ha sietni akarsz, de el is húzhatod a dolgot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amennyiben nekiállsz a bentieknek másodlagos feladatokat csinálni akkor nagyon el lehet nyújtani a dolgot. A részlegvezetők tudnak adni feladatot dögivel.
Az, hogy mennyire lesz egyértelmű a választás az attól függ mennyire jól érted a szöveget. A kapott feladatok céljait ha érted, abból leszűrheted mihez fog vezetni. Például ha nekiugrasztanak egy általad is ismert frakció egyik telephelyének vagy embereinek, akkor tudhatod, hogy ott nagyon sanszosan elvágod magadat náluk és ellenséggé válsz, azaz a feladataikat már nem tudod csinálni, lehet, hogy le is kell öljed őket.
A program nem fog feldobni egy ablakot, hogy szóljon (bár egyesek azt mondják nekik szájukba rágta a program egy külön kis felugró ablakkal, hogy akkor ők most már az x frakcióhoz tartoznak), a döntésednek milyen következménye lesz.
Békés, nem túl vérengző befejezés csak 1 van a négyből. A másik három esetében vérfürdőt kell rendezni a frakciók között és legalább kettőt el kell tenni láb alól (elég gyűlölködő brigádok ezek, aki nem velem van az ellenem/aki nem azt gondolja amit én az ellenség mentalitás süt mindegyikből), egyet meg legalábbis befenyíteni vagy meggyengíteni, hogy ne avatkozzon közbe. A csoportok céljaiból elég könnyű rájönni, melyik a legbékésebb banda a 4 közül (Railroad/Brotherhood of Steel/Minutemen/Institute).
Fő feladatból igazándiból ad az institue-ban Father egy pár bemelegítőset, bár a második - battle at Bunker Hill - az mindjárt be is tart legalább 1 frakciónak (attól függően, megcsinálod teljesen az opcionális feladatot vagy sem). Már ennél a másodiknál eldöntheted, hogy inkább más mellé állsz, és akkor ennek megfelelően kell kivitelezzed a feladatot.
Amennyiben meg az institute-tól kilépsz (van rá több mód is), akkor az általad favorizált frakciónál még lesz 3-4 fő feladat (mindhárom brigádnál csak ez a 3 feladat tartozik a main vonalhoz, az összes többi másodlagos/mellékszál). Konkrétumok nélkül egy reakcó a döntésedre, egy infógyűjtés, egy támadás előkészítés (hozz el valamit ami kelleni fog a támadás során) és maga a támadás (bejutás és zúzzunk!).
Institute oldalon a célok mások, ám a harcokról persze ott sem kell lemondani. Mindössze ezen a vonalon több a főbb feladat, mert sok vackot igénylenek majd, ami után lehet futkosni (itt a második Father adta feladat után még olyan 5 főbb feladat lesz a befejezésig). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jólvan:) egyébként elég sok mellékküldetés van még.még nekem is maradt pár darab.de én nálam igen csak kezd elfogyni minden amit csinálhatnék.remélem nem 1 év múlva jönnek a dlck -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább csinálgatom, aztán lesz valami :) Van még jópár mellékküldetés is. Kíváncsi vagyok mi történik, ha az institute-ot választja az ember. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát úgy van hogy ahogy beérsz az institute-ba.tudsz dolgozni nekik ott is van 4-5 küldetés vagy több.BOS-nál is ennyi.és Railwaynél is aztán vagy dolgozol mindnek és lesz vagy 10-15 küldetésed még ami main,és a végén döntesz csak hogy kivel indítod meg a támadást az institute ellen,vagy már most eldöntöd és csak egynek dolgozol.én így tettem.BOS mellett döntöttem így ellenük semmit nem kellett tennem.a veszélye az annak hogy másoknak is dolgozol hogy éppen keresztbe tehetsz annak a frakciónak akivel jobban szimpatizálsz.:) érdemes szerintem már most eldönteni mi legyen -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor hamar a végére értem. Oldalválasztás egyértelmű lesz? Amiatt, hogy nem látom mit fogok konkrétan válaszolni véletlenül a BoS-sal jutottam be az institute-ba. A történetben ez a kis fordulat tetszett, de amúgy nem vagyok tőle annyira elájulva. Mondjuk mint, amit egy eltűnő gyerekes történetből gondoltam volna :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogyha választasz oldalt pár küldetés olyan 4-5 azthiszem :) -
Miután találkozunk a fatherral, és körbejárjuk a helyet, mennyi még a játék vége? -
Korabbi powerarmoros kerdesemre valaki?
Tapasztal mas is ilyet? -
Ismerteto jel, ha minden haz egyformanak tunik :) -
mi köze a fának a pincéhez?
a régi házunktól északra (a zsákutca felé) a másodiknál van, hátul. -
Ok. :) -
SaGa Jr #4309 Azt a fát nem lehet eldózerolni ne aggódj. Azért nem mert jó része a zöld térségen kívülre esik, így ha csak valami moddal ki nem toltad a hely manipulálható körzetét, akkor az a tetőre rádőlt fa az ott lesz még. -
Nem lehet, ha jol emlekszem (csak konzolbol maximum). De ha megis, akkor raksz oda egy letrat es kesz :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.03. 13:23:17 -
Köszi mindkettőtöknek!
Félek, hogy én azt a fát már eldózeroltam. :-/ -
A piros csik azt mutatja, hogy adott loves hany action piontba kerul.
Ha nincs elegendo, akkor csak siman nem enged line uppolni egy ujabb shotot es ahogy a kep is mutatja, ezt ki is irja bal felul. -
WUT?
szerintem ő valami másról beszél, de ez amit linkeltél, eleve hülyeség. kicsit elnézte a dolgokat, aki ezt postolta...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.12.03. 13:08:16 -
SaGa Jr #4304 Elméletileg ez akkor történik meg, ha a következő VATS-os akciódhoz nem lenne elegendő az AP mennyiséged. Akkor kúszik fel oda a vörös csík.
AP red bar -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amelyikre ra van borulva egy fa (amely fan is erdemes vegigmenni, fel a tetore) :) -
kiskorúbézoltán #4302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Északi házsor, ahol a téid is van/volt, közepétől kissé nyugatra lévő ház mögött, majdnem vízszintes csapóajtó.
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2015.12.03. 12:06:15 -
Help! Piszlicsáré ügyben (sorry! :-) )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sanctuaryban sehol sem találom az ominózus pincét a jóságokkal... Valami ház mellett van? Honnan ismerem meg a helyet? Bejártam mindent de úgy látszik vak vagyok mert nem lelem... -
kiskorúbézoltán #4300 Üdv! Valamitől pirosodik a jobb oldali (AP) csíkom, kb úgy - tűnik legalábbis - mint a másik oldalt a HP csíkon a benyelt sugárzás miatti csík. Ez mi a szösz? Nem látom, hogy bármire rákaptam volna. -
SaGa Jr #4299 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első feladatod ott, hogy végigjárod a hajót és beszélsz a részlegvezetőkkel. Ők azok akiktől feladatot is kaphatsz. Például a doki (aki ne mvizsgáztatott hanem vizsgált csak, a karaktered egészségi állapotát akarta felmérni) szobájával szemben van a kutatók főnöke, vele is beszélni kell, tőle lehet felvenni feladatokat, említi, hogy a technical document-ekért (amiket ezután bárhol találhatsz) fizet neked. Van a biológusok vezetője, egy nő, aki egy szinttel fentebb van és általában a patkány ketreceknél ácsorog. Ő is vezető akivel dumálni kell, ő is ad majd feladatokat és neki meg blood sapmles-eket kell majd gyűjtögetni amiket hulláknál fogsz találni és leszállítani számára (ebből majd idővel egy újfajta sugárzást gyógyító készítményt állít elő). Aztán ott van a hajó végében a kocsma/szerelőműhely (ahol a főnökasszonnyal kell beszélni és ő az a nő aki egy jóformán csupasz PA vázban császkál) szintjén a hajó végében a "boltos" aki többféle feladatot tud adni, szintén olyan ember akivel beszélni kell majd és akitől vásárolni lehet. De elsőként irány Maxon aki a bejárattal szemközt van és amikor először bemész épp eligazítást tart. Azt végighallgatod, majd utána beszélsz vele. Ő adja neked a beszélj mindenkivel feladatot. Utána majd lehet visszajönni hozzá és ad ő is feladatot, amiben majd idővel csak akkor tudsz tovább haladni ha a fő sztorit is csinálod. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A főnökkel, Elder Maxson-nal is beszéltél már? Ő fog neked küldetést adni.