Andule#4133
Na akkor majd újratolom vmikor. Úgy sem fejeztem még be (BOS küldiket sem sokat toltam) de olyan rég volt h (ezek szerint) erősen megkopott az emléke is.
dlcékre kíváncsi leszek de örülnék ha előbb a "furcsaságokat" javígtatnák.
pl. kezdetben szerettem Sanctuary-t mert tetszett az alaprajza de idővel idegesítő lett, h 5-6 paraszt mindig a központi házikó tetejére spawnolt és csak sasoltak mint a szurikáták. vagy h hiába osztom be a srácokat h mit csináljanak pár látogatás után látom h baromi mással vannak elfoglalva. Ugyan felváltják egymást de pl nem mindegy kinél van a sniper, a farmernál vagy az őrnél.
meg igazából a skillek egy részét sem értem. pl. a gunslinger miért növeli a lőtávot? a nevéből kiindulva sokkal értelmesebb lenne sztem ha fire rate-et (vagy pluszba a reload speed-et) növelné. a puska skill-hez tartozhatna a lőtávnövelés és a sniper-hez az armor reduction (mert lássuk be ki a franc lődöz egy idő után vats-ban távcsövessel)
igazából az alapsztoriból kiindulva van pár aminek a megléte is kérdéses számomra.
a ghoul / hullazabálós / radiation gyógyít /stb perkek mikor basszus átaludtuk az egész apokalipszist, ergo mi a fene mutált volna minket ennyire szarrá. igaz mondjuk az alapsztorit nem erőltetem mert nem bejövős eddig.