Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
értelek.én 40 vagyok de nem használtam azt a perket sosem😊 ezért is lassabban fejlődök .kemény lehet a meele karaktered milyen fegyverrel nyomod?😊
patchaou
Köszike!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
LOCAL LEADER per kell hozza! anelkul sehogyan 😉

ha megvan a perk akkor odamesz egy settler -hez, es megjelenik lehetosegkent, (nelem kontrolerrel megy jobb bumper) miutan kivalasztod, megjelenik egy lista a lehetseges settlementekkel. Miutan ranyomtal egy helyiseg nevre kiirja hogy "assigned" oszt mar azonnal is megvan a 2iranyu kapcsolatod nemkell semmi mast csinalni....

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

PTW
Ha megvan az elso local leader perk, akkor epites modban egy setlerre mutatva megjelenik a "assign supply line" funkcio (nem biztos hogy pontosan igy van irva, nincs meg fejbol)

Terawatt
Ez nekem sem ártana tudni, mert kiraktam rá a perket de még semmi.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

patchaou
Valaki lenne kedves bespoilerezné hogyan is kell kereskedelmi útvonalakat létrehozni? Illetve lehetséges-e az valamiképpen, hogy amit workshopba teszek az egyik bázison az a többin is elérhető legyen?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Terawatt
Beragadt a jobb szemed? 😄 Nagyon nindzsába tolod akkor. Milyen közelharci fegyverrel tolod?

AnarchoiD
2 karival jatszom az egyikkel ebbol 64 ora alatt jutottam el a 48. szintig , a masodik karival mar 45 ora alatt elertem a 44. szintet (idiot savant + 1 int + 10 luck = kb 15-20 szor proccolt be quest leadasnal ami mind mind 1.5 szintet jelentett kb) en ugy jatszom, hogy megyek kuldire aztan ha van valami erdekes hely akkor ot megallo leallok atnezem, kipucolom 😉 Masodik karival soha nem hordtam a power armort es soha nem sutottem el egyetlen lofegyvert sem. Egy deathclaw stealbol inditva 1utes , nem stealthbol pedig vagy 4 😉 legendary ellenfelek ugyanugy 1 ute smint a simak 😉 power armoros ellenfelnel neha kell masodik utes is 😉

sajna a ninja perk bugos e s kimaxolva nem ad 10x es sebzest csak power armorban ;((( mind1 4.5x os sebzes is halalos
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.19. 11:53:04

Talán ne a virágboltit próbáld?
Myselor
hehe értem .az jó 😄 én 38 😄
Myselor
hanyas szinten vagy?😊
rászántam magam a letöltésre..... kár volt 😞
sajnos nem indul el a game.. PLAY gombra kattintás után "Fallout 4 működése leállt" hibaüzenet
pedig, hogy vártam ezt a gamet
AnarchoiD
109ora jatekidonel jarok es meg (direkt) nem fejeztem abba a fokuldit.. 😉

RatBaG
Atlantic Rim. Gipsy Danger felszedett pár... tonnát. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Lol. Nem 34 vagyok, hanem 29. Honnan jött ez a 34? Biztos megkeveredtem a játékidő miatt. 😄
34. Amúgy most nézem, hogy a Steames idő és a mentés szerinti idő között van kb. 7 óra különbség. Szóval az a 41 óra inkább 34.

Más: Az előbb megtapasztaltam, hogy nem okos Mr. Gutsy ellenség közelében gyorsmenteni. Nem tudtam, hogy önmegsemmisít és másodpercekkel a robbanás előtt mentettem le. 😄
Én valahogy nem ezt tapasztaltam. Lehet, hogy így kéne lennie, de nálam vannak eltérések, ezért nézem át mindig az összeset ha kell valami és gyakorta megesik, hogy az egyikben van valami, ami a másikban nincs, de ha közös lenne akkor ez nem történhetne meg. Lehet, hogy csak a manuálisan berakott cuccok helyhez kötöttek és ez lehet az eltérés oka.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

PTW
Igen!

Településen belül minden "munkapadnak" közös a tárolója! (Vagy nem?)
A nagyobbak sajna még ott is belelógnak, viszont a beton alap által remekül lehet hatalmas egyenes felületeket képezni az egyenetlen talajon. Én még falnak is ezt használom, mert lehet rá pakolni, tömör, ezen aztán át nem lő senki és elég magas is ha kell vagy a talajba süllyeszthető ha épp arra lenne szükség.

RatBag:
Bekerül a workshop-ba ha hozzárendeltél az ültetvényhez embereket. Viszont nem biztos hogy a sima workshop-ba dobja a program, nézd meg a főzőcskéző helyet is, nálam oda és a workshop-ba is pakolja a begyűjtött kaját a program. Ha rögtön kell valami akkor meg szüretelj magad.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tegnap én is átpakoltam SSD-re a játékot és tényleg jelentősen csökkent a töltési idő, főleg épületből be-kilépésnél. Nem hittem volna, hogy ez
ennyit számít.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

PiszkosFred
20 euroert minden eddigi Fallout jatek (osszes DLC-vel), kiveve a friss, Fallout 4, de minden mas ami fallout, viheto.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.19. 08:06:19

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Myselor
javítva 😊 bocsi

ez a kés annyira jó.nagyon hatásos csak kell még crit hozzá 😄

ez az a minigun amiről beszéltem pár másodperc alatt hal tőle mindenki mert elvérzik 😄

Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.19. 07:47:11
Myselor
lol xd hát ez beteg
Az a szekció tényleg elég cudar! Épp ott járok én is. De ez már nagyon rontás!

Részben mert oda vezetett egy illetve két küldetés: A fő szál és Kati is oda akart menni.
Verébre ágyúval? .50-es hangtompítós, távcsövessel bogarakat lőni? Ki találta ezt ilyen okosan ki?
Na mindegy!

Megfejtettem a hosszú töltés titkát. Tegnap villant be az ötlet, hogy esetleg a grafika lehet a hunyó. És lőn!!!: Lehuzigáltam mindent a látótávolság panelen, még az alján a két kapcsolót is alacsonyra tettem. És láss csodát! Negyed annyira csökkentek a töltések! Akinek van kedve kísérletezni, az találja meg, hogy melyik csúszka a főkolompos. Hátha lehet finomítani a dolgon?!?!?
AnarchoiD

Myselor
egy pár kép tőlem is.a bobblehead gyűjteményem jelenlegi armorom és pár legendary fegyver 😊

Egy észrevétel azoknak akik hozzám hasonlóan szenvedtek a grafikai beállításokkal...a Shadow Distance medium-ra történő kapcsolása egész jól megdobta az fps-t. Nekem legalábbis bejött. Mindent High-ra böktem gyárilag, kivéve a Shadow Distance.
Jó sokat szórakoztam vele míg rájöttem...
AMD Radeon R7 265-ös graf kártyám van, 15.11.1 beta driver van telepítve.
Utoljára szerkesztette: Hans von Luck, 2015.11.19. 00:59:41

Alapból megemelve építsd a kéródat, és úgy helyezd el a lépcsőt, hogy csak ugrással lehessen bejutni. Így nem tudnak bemenni. Lőszert nem tudsz craftolni.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.19. 00:11:35
coolpet
Sziasztok,

Most jutottam el odaig, hogy a minuteman atjott sanctuary-ba a telepesekkel, megetettem, megitattam agyat adtam nekik, most egyenlore nincs kuldijuk.
A kerdes hog lattam kalapalni oket a workshopot, rendbepofozzak az epuleteket? Vagy ilyen leharcoltak maradnak vegig?

Na meg hogy lehet a sajat magamnak epitet hazikomat bezarni, hogy ne aludjanak az agyamban?

Loszert tudok e kraftolni? lvl5 vagyok.

Battletag: coolpet#2467

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
mit találtál ott?spoilerben is jöhet😊
Ma lekalandoztam a térkép déli, dél-nyugati részére, pokoli, erre nem számítottam.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Myselor
hát igazából erre rákerestem mert hallottam hogy már elég szarul van a banya és mondom szerencsétlent nem akarom megölni megnéztem meghalhat e és így inkább nem adtam neki több cuccot 😄
De honnan tudtad, hogy az lesz az utolsó adag? 😊 Visszatöltöttél gondolom.
Myselor
és hanyas színtű vagy?
Myselor
én életbe hagytam nem adtam be neki az utolsó adagot xd
Myselor
nagyon jó 😊
Jó lett 😉
RatBaG
az elültetett "food"-okat nekünk kell learatni, vagy mikor dolgoznak rajta az is bekerül a workshop-ba?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.11.18. 22:04:43

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
A FRAPS valamiért ilyen 30 fps alatt vette fel, de ilyen nappal:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Megvan a beleélés, Sasnctuaryban most pl. mindenki red bandanában nyomja, kivéve a ghoul, neki gázmaszkot adtam, hogy eltakarja a ronda képét 😄 Raider zsákot a fejére bunkóság lett volna, befogadjuk mi őt is, csak aztán védelmezzen 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.18. 21:29:55
Jaja van, + még egyet találtam már. Gépekről kell letölteni őket, amelyik terminálon tudsz játszani, onnan le is tudod menteni a pipboyra. A misc-ek között tárolja.
Terawatt
Igazi RP-s kurafi vagy. 😄 Én még nem találtam játékot, de elvileg

Kezdő vault-ban van valami

Az gyors volt. Nekem eddig 41 órám van benne és még sehol se tartok. 😄
Jaja <#idiota>

Más: szoktatok a pipboyon játszani? Ma jött egy nagy radioaktív vihar, behúzódtam egy vasúti kocsiba és ott játszottam a pipboyon 😄D
Terawatt
Már te is ?!

Én alapból a házba tettem neki ablak mellé, mert ilyen jó fej vagyok 😄D Sajnos azóta

túladagoltam az öreglányt és meghalt 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.18. 21:15:06