11630
-
elkezdtem kicsit én is foglalkozni vele, sikerült befoltozni a castle-t.
csak tudnám, minek vannak ezek a kapuk, ha úgyis folyton nyitva van. hiába csukom be, valamelyik settler mindig sarkig kibassza. -
Zozo0122 #4898 Na, szép lassan, de épülget a település :D Sajnos kb. 2 hétig szüneteltettem a játékot, kellett az idő másra, de most megint belelendültem :D Itt egy előtte-utána kép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
"prid 000e210a" followed by "moveto player"
Beírtam ez, aztán elutaztam oda, ahol a courserrel mentünk, és egyszercsak kiírta, hogy befejezte a questet meg elkezdődött egy új. -
Setstage valahogy nem akarja, még próbálkozok azért. Ugye ott előbb kell a quest id aztán meg a stage id, de nem csinál semmit. -
Visszaléptetni is konzolban lehet? Lehet megpróbálom, a konzolos befejezése után úgyse csináltam nagyon semmit. -
Ezt próbáltad? -
sanya200 #4893 Az én kérdésemre senki se tud választ?rtam korábban, a 21:9-es képaránnyal lenne gond.Leszedtem amit kell átírtam az ini-t is és még mindig csak 1920x1080-at enged...ebbe meg semmi kedvem játszani mikor 2560x1080-as monitorom van,nem azért dobtam ki rá 80.000-et hogy valami fos bug vagy hiba miatt ne tudjak játszani vele. -
NSFW
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DonPedro22 #4891 Pont most csináltam meg én is csak Piperrel :D -
DonPedro22 #4890 Rendben köszi -
Nick egy badass :D -
Jóózsf István #4888 Mellékküldetéseket kell vállalni. Azzal tápolod magad a fő szálra. a Másik kérdésre: Az erőt kell növelni, amikor szintet lépsz és az erőn belül is van olyan képesség, ami konkrétan a málházásra vonatkozik! -
DonPedro22 #4887 Lehet egy alapvetően hülye kérdésem? :) hogy lehet gyorsabban szinteket ugrálni? elég rég játszok de 16-os szinten vagyok a sztori küldiknél most fejeztem be nemrég a Reuniont. Kellogot megöltem stb... többet kell portyáznom és ölni a bandákat és szörnyeket vagy mi? És az Inventory-t hogy tudom növelni? mindig 240 a max és mindig ki kell dobálnom cuccokat hogy ne legyen tele.
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2015.12.20. 09:16:09 -
SaGa Jr #4886 Akkor nem kizárt, hogy ez lehet a baj. Nem fejezted be amikor kellett, hanem elbóklásztál másfelé és más feladatba fogtál, így a szobádat megnyitó NPC addigra már elment onnan. Végül is nem kell neki ott szobrozni, amint beszéltél hozzá és bementél ő elmegy és akkor kell bejárnod a saját lakrészedet olyan sorrendben, ahogy a kis ikon mutatja és akkor zárul le a feladat.
Az előfordulhat, hogy sztori feladatot konzolból lezárva elakadsz és nem halad tovább a sztori, mert nem úgy fejezted azt be ahogy kellett volna. Így nem kizárt, hogy az institute szálat ezzel el is buktad. Sebaj, van még más befejezési lehetőség is. Mondjuk elkezdhetsz ott halomra lőni mindenkit. Mi több, ha konkrétan egy bizonyos személyt kilősz, azzal például az egyik frakciónál igen sokat lendítesz a sztorin.
Azt még próbáld meg, hogy ha van olyan mentésed, hogy nem lezárod, hanem egy lépéssel vissza lépteted a feladatot. Úgyis vannak különféle stage-ek minden feladatban, neked csak be kell állítani azt a stage-et, amikor még nem lettél odaküldve a lakrészhez. Így újrakezdheted a feladat adott szakaszát. Lehet ehhez ki kell menned majd a helyről, kint megcsinálni a változtatást, majd vissza az institute-ba és úgy újrajátszani azt a részt. Így talán befejezheted. -
Although #4885 Ha belenézel a wikibe, nem biztos, hogy ez a gond de nálam ez volt, ha kapsz a főágon egy quest failed-et akkor azzal a frakcióval már nem tudod befejezni a főágat. Ez például quest szinten is be lett építve a railroad vonalba. Akkor el kell kezdened egy másikat is a nulláról. :D -
Oké, konzolban ki lehet lőni. Ennek ellenére nem tudok továbbjutni, Fatherral nem lehet érdemben beszélni. Lehet ezért kell másik ágra mennem majd? -
Megnéztem videón, szerintem nem beszéltem azzal akivel kellett volna..:S -
Bandicoot #4882 Az a baj hogy ebben a Beth egy grammot nem fejlődött, egy nulla a vége. -
Hát nem tudom, most bejártam mások szobáit is, teljesen nem pakoltam ki, csak átraktam a szekrényben a dolgokat, de semmi. Ajtó előtt nincsen senki már. -
Én csalódtam a vég animban. Annyira gagyi. -
Bandicoot #4879 Na.
176 óra 2 perc, lvl 72 és végeztem.:)
És még lenne mit csinálni a térképen,volt ahol nem voltam,van még újág,és booblehead-es rész is köztük.
Összegezve jó volt a játék. Hosszú idők óta az első Bethesda cím amit nem untam meg 30-50 óra után és nem "youtube befejezést" néztem belöle.
Viszont a játék vége tipikusan szinte semmi (pár másodperces befejezés), amolyan Bethesdás.
Várom a kiegeket és a nagyobb modokat aztán fél-1 év múlva újra nekiesek.:)
-
Nem rémlik, jópár napja kezdődött ez a része, és áttértem másra, most csinálnám, de nem történik semmi. Akkor lehet körbe kéne ott néznem meg keresni valakit akivel lehet beszélni, köszi! -
SaGa Jr #4877 Mászkálj a "lakosztályodban". Minden fiókot/szekrényt pakolj ki, menj be minden helyiségbe az új lakhelyeden. Nekem akkor ért véget a feladat mikor mindenhol voltam már a kérdéses helyen és minden fiókot/egyebet kiürítettem, utoljára az ágyat is tartalmazó szobába belépve és az ottani szekrényt kiürítve. Ha nem megy akkor töltsd vissza azt az automata mentést amit a program akkor készített, mikor visszatértél a feladatról és csináld újra ezt a részét. Az ajtónállóval ugye beszéltél mielőtt beléptél?
Aludni viszont nem kell, várakozni sem, átöltözni sem, sőt semmi egyebet sem tenni mint bejárni az egészet, miután beszéltél az ajtó előtt ácsorgó delikvenssel (nincs tényleges diskurzus, csak mondja a szövegét de úgy tűnik ezt meg kell tegye). -
Synth retention küldetés bugos? Annyit kéne csinálnom, hogy megnézem a szobámat, bemegyek, alszok, várok, felveszem az ott lévő egyik ruhát is már, de semmi sem történik. -
Sajna igen! Pedig toltam volna tovabb en is! -
Szerintem is az egyik leghangulatosabb küldi, jók a szövegek és a dumák :) -
Szerintem igen :S
Pedig egyik legjobb volt :D -
Tudja valaki, hogy az USS Constitution küldetés SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!véget ér, amikor beleszállnak a másik felhőkarcolóba és megkapom az ágyút? Esetleg lesz még folytatása? -
Nem szeretem, ha hülyének néznek és kicsavarják a szavak jelentését... mint a politikusok.
Amúgy meg a harcrendszer szerintem fos. -
mivel járatta magát le előtted?és mibajod a w3-al csak kérdezem nem lesz belőle flame kíváncsi vagyok csak:) -
SaGa Jr #4869 Kaját nem adsz senkinek. Szépen az adott településen "építesz" kaját adó növényzetet és hozzárendelsz settler-t hogy dolgozzon rajta. Ekkor fog majd ő kaját termelni. Rakj le minél többet és minél több típust, ez növeli a happiness értékét az adott településen. Egy melós legfeljebb 6 adag kaját tud termelni, így 6 ember ellátását tudja biztosítani (beleértve a sajátját is), feltéve persze, hogy van elegendő kaját adó növény lerakva. Víz is kelleni fog nekik, erről se feledkezz meg.
Ha valahová nem tudsz lerakni akkor oda nem lehet, ennyi az egész, Mozogj és találj megfelelő helyet a növény telepítésre, nem rámolhatod le akárhová.
A kérdéses feladat nem az Old Guns véletlenül? Big Gun feladat nincs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!El is olvastad a feladatot az ágyúk lehelyezésére? Nem kell mindenáron hármat lerakni, elég egyet, majd rendelj hozzá egy helyi embert (ne a társadat aki veled van). Ezután beszélj a nővel. Aztán menj szépen az előre megbeszélt helyre és dobd ki a jelző füstöt aztán futás onnan. Mindeközben pedig állítsd a rádiót a megadott frekvenciára. De ezt elég szájbarágósan, lépésről lépésre elmagyarázta neked a program és a feladat leírása is tartalmazza a lépéseket. Ha mindezzel készen vagy, na majd akkor lehet beszélni az öreg hölgyeménnyel (mert ugye őnagysága minden csak nem kiscsaj. -
Although #4868 Izlések pofonok, nem tetszhet mindenkinek minden. -
Ja értem.
Amúgy a CDP nálam már teljesen lejáratta magát. Egy szavukat nem hiszem el. Mondjuk a W3 sem jön be, de ezek után már amúgy sem érdekelne. -
Although #4866 Nem tudom, nekem konkrétnak tűnik, hogy a dlc-t a vásárlói visszajelzések, alapján készítik. A gondom ezzel az egy játékos nem tudja, hogy kell jó játékot csinálni. Tehát nem kell hallgatni rájuk. Persze az ő szempontjukból érthető. Ha az a cél, hogy játékról, játékra megdöntsék az eladási rekordokat. Csak ebből nem előrelépés van. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem, embert is kell hozzárendelned az ágyúkhoz. -
Although #4864 Nem Fred jól értette. -
Na igen, de azt nem Todd mondta, hanem az iro (es a kozosseg) tippje a reddites viz alatti felfedezo tura galeriaja utan. -
Szerintem a víz alatti DLCre gondolt. -
Marmint abbol, hogy nem mondott semmit, csak a szokasos pr faszsagot (szamitanak a visszajelzesek, olyat kaptok amit hianyoltok, blabla), amelyet minden fejleszto elmond millioszor? -
Már mint mire gondolsz CDP-vel kapcsolatban?