Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más: Az X1-est úgy kell darabokban összevadászni, mert ahol találtam egyet, ott csak a fele cucc volt meg hozzá: test, sisak, bal láb
van egy kérdésem a bányával kapcsolatos amit elárasztott a radioaktív víz ...
és pedig ,ez most milyen hiba ???
mert sokaknál láttam hogy van és azt is hogy vannak kevesek akiknél ez a textúra hiba nem létezik még csak fel sem villan ...
előre is kössz
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Így a legjobb megoldás (ha nem akar az ember lopott cuccban szaladgálni, aminek a tulaja még élt mikor az adott felszerelés ellopásra került), hogy fel kell szedegetni a mindenfelé szétszórt, elhagyott és olykor hiányos PA-kat és azokra rápakolni a megszerzett páncélokat. Így lehet szép kis kollekciót építeni. Így parkol nálam is a garázsban egy 45-ös, egy 51-es (ez még hiányos), egy 60-as (ezt egyben szereztem egy katonai raktárból a nyugati területekről) és egy raider szett. Meg van egy üres váz, ami eredetileg egy hiányos 45-ös alapja volt. Még így is akad páncél amit ott hagytam ahol találtam mert már nem kell az a típus így nem viszem haza. Esetleg az ingyen kapott (kiérdemelt) otthonkámba majd beparkolok még egyet.
A kérdéses fickón egyébként raider power armor volt. Ha egy power armor-os delikvenst kinyír az ember akkor max a még használható páncéldarabokat tudja megszerezni, magát a vázat nem. Ahhoz leparkolt armor-t kell felkapni, hogy a vázat is megkapja az ember vagy ki kell kapni lopakodás közben a sétálgató ellenfél páncéljából a fusion core-t és akkor kiszáll magától és lesz egy váz amit fel lehet majd kapni.
A berakott képen látható bepirosodó (más tulajdonát képező) dolog nálam eddig kétszer jött elő. Először, mikor egy lopott fusion core-ral működtettem a páncélt aztán leparkoltam. Eltelt egy úgy, hogy benne felejtettem a core-t erre szépen átváltott más tulajdonára (ezt jelzi az, hogy csak lopható a cucc).
Másodszor mikor kiloptam ellenfél páncéljából core-t majd miután kiszállt és kinyírtam, elcsakliztam a páncélját, visszaraktam bele a core-t és hazavittem az egészet. Miután leparkoltam egy napra rá bepirosodott az is.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.20. 08:34:43
És még az is lehet jobban néz ki a te konfigodon minimumon. Majd írj milyen úgy.
Godray-t azt mindenképp kapcsold ki az csinálja a pixelezést még az én kártyámon is. Valószínű a te kártyád, lehet az enyém se lesz rá képes.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.20. 08:30:36
Tedd lejebb a grafikát...Jócskán...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Battletag: coolpet#2467
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
How much can you take,before you snap?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Az se volt utolso poen amikor egy super mutant lovoldozes kozepen az egyik mutans elejtette a langszorojat miutan fejbelottem, erre Nick odaugrott, felkapta es azonmod elkezdte teriteni vele a naftat, akkor percekig nem birtam abbahagyni a kacagast.
Egyebkent en ugy jartam hogy mentem megszerezni az X-01-et es harci ovezetben van, igy amikor kileptem a t60bol a companionom Nick Valentine gondolt egyet es belemaszott a t60ba nehogy uresen maradjon, percekig az allam keresgeltem a foldon, aztan azota se tudtam kiimadkozni belole, szoval mostmar mindketten full power armorba toljuk.
@mike01010101 az Amari kuldeteslanc egyszeruen csak hidegrazos, ugyanugy mint a glowing sea helyszin, nem hasonlitanam ossze egy kozepkori fantasy rpg-t egy post nuklearis rpg-vel, mindketto jo a maga valasztotta helyszin/idosikban de nekem pl a fallout 4 tetszik jobban, kinek a pap kinek a papne.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB