• Kenzou
    Az alapjátékban tudtam, hogy benne van ez a lépcsőzetesség, de mivel a mod egy rakat cuccot tartalmaz, ami az alapjátékban akkor sem elérhető a workshopban, ha már találkoztam velük terepen, azt hittem, hogy a Homemaker csak kb. annyit tud, hogy elérhetővé tesz mindent, függetlenül attól, hogy hol járok a sztoriban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én már azután tettem fel, hogy jártam az Institute-ban, szóval nem tűnt fel, hogy az a szekció alapból nincs ott. Én valahogy úgy képzeltem el, hogy kiszedték a játékból a bútorokat és építőelemeket és összepakolták egy modba, hogy aztán kedvünkre építhessünk bármit. (Ebből is látszik, hogy mennyire nem értek a modok működéséhez/felépítéséhez.)

És ha már itt járunk, egy kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a teleportáló masina, amivel először eljutunk az Institute-ba, szükséges lesz még a továbbiakban? Vagy az csak addig kellett, míg fel nem fedeztem az Intézetet? Csak mert ott áll Sanctuary közepén elromolva, megjavítani nem tudom, viszont ronda, úgyhogy szívesen scrappelném. De ha később esetleg megint lenne rá szükségem (mert mondjuk kidobnak az Intézettől, és vissza kéne mennem), akkor inkább megjavítanám, mintsem újonnan felépíteném megint, hogy spóroljak az alapanyagokkal.