• SaGa Jr
    A homemaker ennél egyszerűbb megoldással dolgozott. Csak kiegészítette a programban eleve meglévő cuccok egy részét egy aktiváló sorral, ami által a workshop-ban megjelennek (ennyi az egész, ennek hiányában nem látszódtak az építkezéskor és a mod csak ennyit tett, hogy elérhetővé tette a tárgyakat, amik eleve ott voltak csak nem kapták meg az engedélyt alapból az építésre).

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A teleportálóra a karakterednek már nem lesz szükséged. Ha bejutottál vele az institute-ba, akkor Father kérésére a megfelelő részlegvezető mikor beszéltél vele kicsit kiegészítette a karaktered pipboy-át és már azzal teleportálgat a főszereplő.

Ugyanakkor például Minutemen befejezést választva célodul, a végjátékban a segítőid teleportálással jutnak majd be az institute-ba (szerintem ez lehet a helyzet a többi frakcióval is ha őket választod, de ebben nem vagyok biztos, csak az institute és a MM véget ismerem, a segítők meg teleporttal jönnek), tippem szerint az általad legyártott teleportálót kiinduló pontként használva (nem biztos hogy szükséges a kütyü megléte, elvégre a karaktered lesz aki oda teleportálja őket bentről, de mivel nekik nincs csipjük amire ráállna a teleport sugara, így szerintem ők azt a ketyerét használták erre a célra).

Én nem bontottam le, nem javítottam (nem is tudom lehet vagy sem, kelleni nem kell az tuti) nem zavart a jelenléte. Elfért, hely volt bőven. Azt nem tudom a lebontás beleszólna vagy sem a minutemen vonalba. Valószínűleg nem, de a csoda tudja. Elég ciki lenne ha ezen hasalna el a feladat, hogy már nincs meg a teleportáló kóceráj így nem tudod behívni a segítőidet. De nem ez lenne az első olyan helyzet mikor ilyen apróságokat figyelmen kívül hagynak a játék készítői. :)

Ha befejezted a sztorit majd lebontod, úgyis lehet tovább játszani a sztori után is (sőt egyes feladatok csak azután aktiválódnak ha minden feltétel adott hozzájuk).

Amennyiben kidobnak az intézetből onnantól az a hely számodra elérhetetlen, ezen a teleport megléte sem segít. Azt a gépet amúgy sem te kezelted, hanem más, így nem is tudná a karaktered magában használni. A visszajutás más módon fog megtörténni (érdekes és izgalmas módon).

Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.14. 18:30:32