11630
-
Pont ma csináltam. Rákötöttem mindent a kis generátorokra, aztán mindegyiket összekötöttem mindegyikkel és ment. -
A kis platformot a háromlábú magas cucc alá kell helyezni, hogy működjön. Én egy rakás medium generátort raktam le hozzá. -
DonPedro22 #4937 Akadt egy kis gondom a The Molecular Level küldiben. Megépítettem a teleportot a 4 medium generátort azt a parabolát és a vezérlőt, a probléma a vezérlő és a parabolánál van mindegyiket rákötöttem 1 kábellel 1-1 generátorra és minden generátort a teleportra de a parabola ugye csak 5 áramot kér ezért logikus 1 medium generátor ami 5 egységet ad az pont elég rá de még is azt írja nincs meg a másik a vezérlő egység az 2-t kér 1 generátort rákötök de azt írja nem elég, és nincs kész. Minden generátort összekötöttem azt is próbáltam de sehogy nem jó. -
County Crossing-nál összedobtam egy kis bodegát: http://imgur.com/a/CDgXc
Komolyabb díszítésre még nem volt időm, egyébként is egyelőre még modok nélkül tolom.
-
SaGa Jr #4935 Én 3 mentéssel játszom a játékot. Az egyik az autosave, ami alvásnál aktiválódik csak (minden más automatikus mentési opció lelőve, az időszakos mentés is), a másik a quicksave (ebből egy van mindig és ugyanazt írogatja felül a program), meg van egy manuális mentés azt ennyi (ezt meg mikor készítem az újat előtte törlöm az előzőt). Áthelyezgetni nem kell semmit sehová. Csak mikor kilépne az ember a játékból, akkor törölje a felesleges mentéseket a save menüből és annyi. Ja meg készítettem egy nevesített mentést a kezdésről (konzollal) azt ennyi.
hellboy4591:
Ha HDD-n van a játékod, akkor csinálj egy defragment-et. Sokat tud segíteni. -
hellboy4591 #4934 Köszi a válaszokat!
Már próbáltam a régi, felesleges mentéseket letörölni (még a New Vegasos időből emlékeztem erre a trükkre), de a steam visszapakolja őket felhőből. Modok közül nem sok van fent, igazából a töltési idő csökkentése miatt csak pár bug fixet meg a textúra optimalizáló modot tettem fel. Bár nem javult tőle semmi sem, így akár le is törölhetem. Mindegy, patch még biztos fog érkezni idővel, lehet azok javítanak még ezen. -
bfbc2 #4933 Akkor elvileg elég egyetlen mentést megtartani a save mappában a legutlsót vagy áthelyezni őket.Az előző falloutok mentéseit én győztem kiirogatni format c-nél kb 6giga volt azt hittem kell mind hogy működjön közben meg csak verzió nem stimmelt azért nem látta a mentést:( -
Ha úgy oldod meg, hogy a plafon/padló kívül legyen, mint egy terasz vagy tornác. -
SaGa Jr #4931 1. Nem lesz. Amit leosztottál az ott marad. Konzol paranccsal persze variálhatsz, de respec nincs a programban.
2. Többnek is nekikezdhetsz, de végül úgyis egy mellé kell állnod, mert a sztorit csak egy frakciónak dolgozva tudod befejezni. Ha mindenkivel lebratyizol, akkor elképesztően könnyű lesz a játék vége. Szóval nem olyan elvetélt dolog csak egyetlen frakcióval lepacsizni és végig nekik dolgozni, őket segíteni, a többieket letojva. Így is a sztori során elő fog fordulni, hogy kapcsolatba kerülsz egy másik branccsal is, de ettől még nem kell elszegődni melléjük ha nem akarsz.
3. Ahogy haladsz előre a játékban és egyre több dolgot fedezel fel, úgy egyre nagyobb lesz a mentésed is, főleg ha egy csomót megtartasz. Minél több dolgot tartalmaz a mentés, annál tovább tart a betöltés. Ugyanez van fast travel esetén is, ahol tulajdonképpen kisebb távolságokon nem is érdemes ezzel vesződni.
A töltés ideje egy több tényezős dolog. Van akinél gyorsabban megy, van akinél lassabban. Patch fent van? Van elegendő memória a gépedben? 8 giga RAM azért elkél neki, ahogy az is elég jelentősen gyorsít a töltési időn, ha SSD-n van a játék.
Egyébként a töltési idő lényegében gépenként változik. Van akinél gyenge vassal is gyors, van akinél erős gépen is lassú. Ne fusson a háttérben semmi vacak, nem tartogass feleslegesen egy halom mentést, nem árt ha nincs tele szemetelve a gép minden vacakkal és ha HDD-n van a program, akkor nem árt egy defragment sem arra a drive-ra, amin a program található. Sokaknál a patch hozott javulást, másoknál a játék SSD-re rámolása segített, de idővel az egyre hízó mentési fájlok miatt, úgyis lassulni fog a betöltés sebessége. -
egyenlőre nincs ilyen lehetőség hogy a képesség pontosak újra eloszd dlcben szerintem majd lesz ilyen lehetőség :)
frakciók közül mindet elkezdheted csinálhatod egy pontig egymás közben is de érdemes figyelni és mentegetni előttük mert lesz olyan rész amikor az egyik a másiknak be akar tenni vagy többnek is egyszerre és így az nem annyira fasza ha inkább őket akartad választani később :)
a töltés idő meg nől valamitől nekem nyugi volt 5perces töltés is.passz miért .nekem alapból mondjuk 1 perc körül volt a töltés ,módok sok mentés talán lassíthatja -
modolás nélkül hogy lehet olyan dupla beltéri magasságú épületet csinálni, aminél nincs rés a falak közt?
úgy rémlik, hogy olvastam ilyen postot redditen, valaki addig variálta az elemeket, hogy összejött, de most csak a console-os pozícióeltolást találtam meg.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.12.26. 19:36:14 -
hellboy4591 #4928 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a játék úgymond "apróságaival" kapcsolatban, amikre az eddigi közel 100 órányi játékmenet után is keresem a válaszokat:
1. Lesz-e lehetőségem rá valahol/valamikor a sztori folyamán, hogy a sz*rul elosztott képességpontjaimat újra eloszthassam?
2. A frakciók közül többnek is neki kezdhetek vagy egy végigjátszás során csak egynek fogjak neki?
3. A töltés idővel lehet-e valamit kezdeni? Mikor elkezdtem a játékot pár másodperc volt minden töltés, most meg már volt olyan is, hogy gyors utazásnál kb. másfél percig lestem a töltőképernyőt.
A válaszokat előre is köszi, és Kellemes Ünnepeket mindenkinek! -
SaGa Jr #4927 Ha meggyőzöd, hogy álljon le a drogokról, akkor ő is hasznossá teszi magát a továbbiakban, és nem csak ücsörög a székében betépve. Azaz ő is hasznos settler lesz, aki mivel nevesített, kinyírhatatlan, nem úgy, mint a sima settler-ek akik megölhetőek. -
Folyamatos. -
Dzsí Pí #4925 a cleansing commonwealth küldetés sorozat valamikor befejezhető, vagy folyamatosan adja be a területeket? -
DonPedro22 #4924 Irtok nekem pár hasznos modot? amit ti is használtok. -
Marinecorps #4923 Ne sirasd, nem kapcsolódik hozzá semmi. Legalább felszabadult egy hely a faludban egy normális munkás számára. -
bfbc2 #4922 Mama murphy-hez kapcsolódik a drogszerzésen kívül fontosabb feladat, mert annyi drogot adtam neki ugylátszik hogy megmurdelt?! -
-
jocika #4920 Szintúgy :-) -

:
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.12.24. 20:07:02 -
Paranoia #4918 BOLDOG KARÁCSONYT SRÁCOK!
jó pihenést,játékot!
-
Nem volt elég dispenser mellette... -
kissssss #4916 heavy egy kicsit lefogyott. -
:DDDDDDDDDDDDDD
-
SaGa #4914 Locked Settlement Doors. Az eredeti házadon elve lesz két zárható ajtó, kulcs a konyhapulton, és építhetsz is ilyeneket kicsivel több fémből, mint a normál fémajtót. -
T u t y i #4913 Hali, segítségeteket kérem
Eredeti Steames verzióm van. A képernyő széle kezd homályosodni, majd minden bezöldül és élvezhetetlen lesz a játék, mintha a karakter begombázott volna...
-
A telepesek menedzsmentje is átláthatatlan, lehetne erre egy felület, hogy lássam hova, mennyi ember van beosztva, nem pedig manuálisan kergessem őket.
Jah és a kereskedők állandó elcsászkálása a kijelölt standoktól, mondjuk erre már van mod. -
A települések menedzsmentjét jobban is ki lehetett volna dolgozni. Remélem, hogy hivatalos úton vagy a GECK kiadása után egy modder csinál vele valamit mert sok bosszantó baj van vele.
Például a soha el nem tűnő hullák. Nyilván van rá konzol parancs, de ezzel az erővel benne lehetne a játékban is rendesen, hogy építési módban azt is lehessen scrap-elni. A másik a suppy line-ok menedzselése: törölni nem lehet őket, csak úgy ha a provisioner-t elkapod az úton és beszélsz vele, semmi más módosítási lehetőség. Kicsit össze-vissza állítottam őket, szerettem volna kigubancolni, de ahogyan olvastam, csak ilyen módon lehet velük csinálni most valamit. A harmadik mi zavar, hogy a Pip-Boy-ban a Worshop menüben sokszor nem frissül az adata a településnek, azt jelzi, hogy 0 víz vagy ágy van, holott ha oda megyek akkor minden rendben van. -
Zozo0122 #4910 Jaja, disable. -
Én is itt tartok most. Csontvázakat hogy lehet eltüntetni? Gondolom csak a disable paranccsal.
Azért a határ elég érdekesen van felhúzva. Az autósmozi bejáratánál a buszt pont nem lehet eltávolítani. -
kissssss #4908 tartsd meg a fegyót, aztán ha kifogytál belőle alakítsd át MC lőszerre, a legjobb barátod lesz az egész játék alatt. -
matyineni #4907 Sziasztok. Csináltam egy videót, ami bemutatja, hogy hogyan lehet modolni a Fallout 4-et a Nexus Mod Manager-rel. Nyilván aki fórumon beszélget a játékról és modolásról, annak nem fog kelleni ez a kis útmutató, de azért mégis kirakom, hátha valaki hasznosnak találja. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: matyineni, 2015.12.21. 22:33:16 -
Egy lezuhanó valamit én is láttam de nem mentem oda hozzá. -
Evoluti0N #4905 Nekem ilyen nem volt. Pedig mindenhol voltam, mindenkivel beszélte, mindent megcsináltam (szerintem). :( -
Zozo0122 #4904 Nektek is lezuhant
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az UFO? :D Hallom, hogy valami zuhan, odanézek és egy füstcsóva, Preston meg beszól, hogy járjunk utána. Futottunk amerre nagyjából leesett és látom, hogy égnek a fák stb, majd kis zöld vértócsák egy barlanghoz vezettek, ahol egyetlen túlélő alien volt :D Megtámadott, így enyém lett az alien blaster
-
semmilyet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Put some items on the workbench(must be weapons or armor)
then get them out of your workbench to your inventory
Drop them all at the ground
Using build mode press Tab(or store) to store them back to the work shop. The game will be thinking you'll removing some items out of the settlement so the size number will go down.
Get the weapons back from the workshop
Repeat Step 2.
The size will go down as you do this, repeat as needed
-
Wolwerine #4902 Nekem is Castle a bázisom, a falak befoltozására a Shack Foundation elemek nagyon tutik, gyakorlatilag újjá lehet velük építeni a várat:). Egy tipp, eredetileg túl sok huzal és elosztó van elhelyezve, én a falak külső részét huzaloztam be, így ki tudtam dobálni a falak belsejében levőket, utána jóval több dolgot engedett építeni... -
Úgy tudom embereket ágyakhoz lehet rendelni. Tehát hogy mindenki ott aludjon, ahol te mondod. -
Zozo0122 #4900 Milyen modot használtok a settlement építési limit bővítésére? Beteltem, nem építhetek semmit :D
Illetve még egy dolog: hiába vna megemelve a házam, néha alszanak az ágyamban. Hogyan tudnám, megoldani, hogy eltakarodjanak a házamból a settlerek? Nincs valami konzolparancs amivel másnak nem hozzáférhetővé tehetném az ágyat?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.21. 21:33:43