Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
A toronnyal igazabol nincs dolgod. Lerakod es ha kap aramot, akkor noveli az eselyet annak, hogy erkezzen egy uj settler/nap.

A flare gunnak semmi koze a settlement managementheyz, az csak harcra van, segitseghivas.

RatBaG
console-ba godmode, és nem fogynak az alapanyagok.

Per Aspera Ad Inferi.

lipovics
Tudtok valami tuti módszert, hogyan lehet sok rezet szerezni? Szeretek világítással bíbelődni és mindig kifogyok az alapanyagból.

Más. Nekem az tűnt fel, hogy a páncél javítása mindig ugyanannyi nyersanyagot emészt fel, függetlenül attól, hogy egy lövést fogott el, vagy az egész vadnyugattal harcoltam. Szerintetek is így van?
Myselor
na igen de az hogy működik oké hogy rakok le olyat.és arra a helyre érkeznek de utána nemtudom hogyan😊 a flare gun mire is jó pontosan?megjelentek fegyverek minuteman-ek mikor fellőttem ennyi?
Myselor
hát
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
diamond cityben ücsörög egy faszi és majd meghal egy üveg nuka coláért xd adtam neki majd elküldtem oda 😄 volt egy ember aki a hídon majd szomjan halt és kért vizet sajna épp nem volt nálam de gondolom őt is elküldhettem volna😊 meg vna egy ghoul akit eltudtam volna küldeni de nem kellett inkább sanctuaryt ne rondítsa el😊 többet én nemtudom hogy kell szerezni
PTW
Eddig csak hallott settlereket lattam mindenfele 😊

PTW
Hm erdekes, en eddig csak recruitolni tudm, azaz broadcast tower epitesevel "bevonzani" a settlereket.
Nem talalkoztam meg ugy veluk a vadonban mint te.

Myselor
hogy gyűjtöd az embereket?😊 én mondjuk 10emberrel vagyok sanctuaryban😊 de a társakat is beleértve.hogy kell gyűjteni őket?találtma 2 embert már akit odatudtam küldeni persze az egyik nuka coláért cserébe.de többet eddig még nem😊
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.20. 13:53:18
Myselor
ez se normális xd
Halad, szép lassan gyűlnek az emberek 😄
😄DD
patchaou
Időt, energiát és tehetséget áldozni erre... XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

plu604
Nem találok szavakat.
Ez művészet.

PiszkosFred
Beteg 😄 Emellett paks nem termel annyi energiat amit ez osszerakott, jezus.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Voltan
Bazzeg 😄😄😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

PiszkosFred
Vannak cuccok, amiket nem akarsz lebontani/lebontatni, azokat kell benne tarolni. Esetleg kozmetikai cuccokat (ruhak, szemuvegek, stb.), vagy power armor extra darabokat. MInden mas "resource" cuccot, weapon es armor modokat erdemes kozosbe rakni, mert igy konnyebben felhasznalhato.

coolpet
hat akkor nem sok ertelme an epitesi teruleten belul a szefeknek 😊

Battletag: coolpet#2467

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
tárgyként elteszi a workbenchbe.

Per Aspera Ad Inferi.

PiszkosFred
Ments elotte es probald ki 😊 (egyebkent igen, ha fel lehet hasznalni a benne levo cuccokat, megy a workbenchbe, irja is uzenetben)

oneal1
nem próbáltam de biztosra veszem, hogy bukod ami benne van

!Forza Ferrari!

coolpet
mindenkepp uj jatekot akarok majd kezdeni ha megtalalom az optimalis beallitasokat.

Azt nem ertem, hogy pl van egy pancelszekreny, amit meg nem tudok kinyitni. De le tudnam scrapelni. Akkor ami bennevan az kukaba megy vagy az is tarolodik alapanyag szinten a workbenchben? Esetleg mint tenyleges targy bekerul a workbenchbe vagy az inventorymba mintha kinyitottam volna? Mindenesetre fura hogy kinyitni nemtudom, de szetszedni darabokra meg igen 😊

PiszkosFred
ITT nezz szet. Uj karaktert kell kezdeni hozza egyelore, de minden TES/Fo jatekhoz volt utility, amivel ket savegame kozott lehetett cserelni arcokat, addig marad a new (load) game.

Myselor
azért ennyire nem xd csak nem akarom szét bontogatni 😊 maradjon úgy ahogy van azt kész a többit építgetem csak. 😄
tényleg el kellene kezdeni építgetni 😄 tiéd hogy halad?
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.20. 12:28:20
Falazd be a bejáratokat, akkor senki sem próbál majd a régi ágyatokban aludni, stb.
coolpet
Mintha valahol olvastam volna, hogy le lehet tolteni elore definialt karakterkepeket. Muris lenne mondjuk Rambo vagy Bruce Willis figuraval rohangalni 😊 Esetleg tenyleg van ilyen?

PiszkosFred
- Nevesitett NPC nem lehet kereskedo
- Tegyel le egy kutat meg egy palantat, biztos ami biztos, es utana probald meg
- Igen, minden "szart" amit ott tarolsz azt lebontja magatol es flehasznalja epitesnel
- Sajnos nem lesz jobb alapotban, en is azt hittem, de nem, hiaba kopacsolnak.

Myselor
romosak maradnak sajna a házak😊 a régi házunkat személyszerint nincs szívem lebontani se hozzányúlni xd
coolpet
A red rocket station azt kipucoltam, azt felajanlja a settlernek hogy odakoltozhet ehet az az uj otthona, de hogy keriutvonal az nem jatszik nala. Azt irja hogy annak a settlernek nem adhato ki ez a parancs.

A masik dolog hogy amit a workbenchbe teszek, tarolok, azt kiveszi onnan ha olyant akarok epiteni, vagy mint alapanyag beszamolja es betetelkor lezuzza, vagy epiteskor bezuzza ha olyan nyersanyag kellene?

Kerdeztem mar, hogy Sanctuary-t lattam kalapaljak a telepesek, visszaepitik a hazakat vagy maradnak romhalmazok?

PTW
Tegnap pucoltam ki fort independence-t (kiveve az "oslakot" 😊 )

Alig varom, hogy beepitsem. Iszonyat jo adottsagai vannak ennek a helynek, meg ugy ahogy van megafasza location.

Sok helyen nem tudom,h most azt is ki kell pucolni,vagy csak egy fast travel lehetőség.Az oké,h ahol ellenállás van ott takarít az ember,de nem tudom sokszor,h most tiszta e már a terep vagy sem :S
PiszkosFred
Sanctuaryn kivul van meg bazisod, amely biztonsagos/felszabaditotad/megszerezted?

coolpet
Hiaba van meg a charisma 6 es a Local Leader perk lvl1, egyik settlernel sem opcio a kereskedelmi utvonal kiepitese. A Minutemanos power armoros kuldibol jottek a kozel varosbol.

bardocz
Találtam már párat én is, most van összesen 4. Lassan építek nekik egy házat. Köszi a tippeket!
Voltan
Hú, bitang jó az interactive map!!! <#eljen>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bízok a Bethbe ezen a téren, fognak rajta javítani, remélem. Nem úgy szoktak hozzá állni a portokhoz mint a WB.
Tudják a pc-s játékos is fizet a termékért.

Nesuten
ezen felül jön a béta pöcs 😄 tegnap jelentették be
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.11.20. 10:32:53

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
Kössz mindenkinek a választ !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Myselor
reméljük 😄 azt nekem is hozhatna,boldogat előre is ^^
PTW
Ez LOD hiba, nem tunteti el a lod objektet a jatek..
Nem a te keszulekedben van a hiba, nalam is van.
Patch...

patchaou
A jövőheti black friday hátha hoz valami jó kis akciós ssd-t meg ramot.. úgyis szülinapom lesz 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Myselor
nekem is így van ,fele van a minimumnak😊 és ezért csinálja meg ugye vinyó
patchaou
Ha futva érkezek új területre akkor szoktak ám dolgok nem megjelenni, ilyenkor meg is áll tölteni a cucc és utána már minden oké.
(ram csak a fele a minimumnak) Tényleg nem mindegy a játéknak a wincsi sebessége és állapota sem. Sokkal simábban fut a jelenlegi alig használt vinyómon mint az előzőn ami 5 évig ment átlag napi 16 órát 😊

Myselor
egyszer tegnap nekem is volt hasonló 😄 de utána töltött picit és jó lett
patchaou
Egy idő után a szivattyú megteszi a dolgát és már ott sem lesz víz.

Nálam nem volt ilyen galiba. Normálisan működött minden, nem volt süppedés. Valószínűleg valami grafikai bug-ba futottál bele. A hivatalos fórumon nézelődj megoldás után, már ha van.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

patchaou
Ott valami bugszi van. Nálam is ilyen volt egyszer, aztán amikor egy másik alkalommal arra jártam már kutya baja nem volt.

Myselor
nagyon fasza ez a jetpack😊) meg a gatling gun is nagyon kemény.imádom mindkettőt.találtam este egy gépfegyvert annyira jó.assault machine gun,vérzést okoz nagyon jó.és befejeztem a silver shroud küldetés sorozatot hatalmas volt 😄
Nesuten
így néz ki

Nesuten
a lejárat a bányába textúrahibás és besüppedek a talajba ...
akkor letöltöm megint a játékot