Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A flare gunnak semmi koze a settlement managementheyz, az csak harcra van, segitseghivas.
Más. Nekem az tűnt fel, hogy a páncél javítása mindig ugyanannyi nyersanyagot emészt fel, függetlenül attól, hogy egy lövést fogott el, vagy az egész vadnyugattal harcoltam. Szerintetek is így van?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem talalkoztam meg ugy veluk a vadonban mint te.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.20. 13:53:18
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt nem ertem, hogy pl van egy pancelszekreny, amit meg nem tudok kinyitni. De le tudnam scrapelni. Akkor ami bennevan az kukaba megy vagy az is tarolodik alapanyag szinten a workbenchben? Esetleg mint tenyleges targy bekerul a workbenchbe vagy az inventorymba mintha kinyitottam volna? Mindenesetre fura hogy kinyitni nemtudom, de szetszedni darabokra meg igen 😊
Battletag: coolpet#2467
tényleg el kellene kezdeni építgetni 😄 tiéd hogy halad?
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.20. 12:28:20
- Tegyel le egy kutat meg egy palantat, biztos ami biztos, es utana probald meg
- Igen, minden "szart" amit ott tarolsz azt lebontja magatol es flehasznalja epitesnel
- Sajnos nem lesz jobb alapotban, en is azt hittem, de nem, hiaba kopacsolnak.
A masik dolog hogy amit a workbenchbe teszek, tarolok, azt kiveszi onnan ha olyant akarok epiteni, vagy mint alapanyag beszamolja es betetelkor lezuzza, vagy epiteskor bezuzza ha olyan nyersanyag kellene?
Kerdeztem mar, hogy Sanctuary-t lattam kalapaljak a telepesek, visszaepitik a hazakat vagy maradnak romhalmazok?
Alig varom, hogy beepitsem. Iszonyat jo adottsagai vannak ennek a helynek, meg ugy ahogy van megafasza location.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tudják a pc-s játékos is fizet a termékért.
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.11.20. 10:32:53
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Nem a te keszulekedben van a hiba, nalam is van.
Patch...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
(ram csak a fele a minimumnak) Tényleg nem mindegy a játéknak a wincsi sebessége és állapota sem. Sokkal simábban fut a jelenlegi alig használt vinyómon mint az előzőn ami 5 évig ment átlag napi 16 órát 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL